جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دیباج
    ستاره‌دار (۹)
    • Aug 2018
    • 855

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
    اتکای همراه دو سهم دیگه معرفی کردید که بفجر و تملت در حد صفر بوده اند که میانگین میشه ۱۴ درصد شما تمام سرمایه خودتون رو تبدیل به این سه سهم کردید یا اتکای ؟
    همچین نرم افزاری و تفکر پشت آن نه چند میلیارد تومان و دلار بلکه اصلا قیمت نداره
    به هر حال فرض را بر صحت نوشته های شما در مورد ۲۰ درصد ماهیانه به صورت مداوم میگذاریم
    این یعنی هشتاد هزار برابر در پنج سال و در ادامه سالهای بعد بودجه چندین کشور
    شما یک نابغه بالاتر از بزرگان تاریخ بشر هستید مراقب خودتون باشید
    دقت بفرمایید ... قرار نیست بنده وارد هر سهمی بشم از لیستی که ارایه میشه یک سهم انتخاب میکنم وگر ندیدی که از لیست دیروز برایتان فقط وهور را مثال زدم از 30نماد فقط یکی پس قرار نیست که از لیست همه رو انتخاب کنم هر سهم به موقع خودش .... بله نرم افزار بنده در دنیا رقیب نداشته و ندارم تک هست می توانم بگم یکی از 3 نرم افزار برتر در دنیا که تاکنون نظیر نداشته ..... کورها در روز هم جایی رو نمی‌بینند چه برسه که شب باشه ... هر که خواست بهره ببرههر که نخواست ما از او بهره می‌بریم .... تا گاوی نباشه شیری هم نیست که ما بدوشیم.
    آخرین ویرایش توسط دیباج؛ 2021/04/06, 23:23.
    روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• عادل عطایی
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 331

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
      دامنه نوسان رو بردارن حقوقیای دله دزد پوست سهامدارا رو می کنن

به فارکس نگاه نکنین اونجا عمق بازار زیاده ولی اینجا حقوقی حرف اول وآخررومیزنه نه الزاما خودش

یا خودش یا دارودسته اش

بهترین راه بودن دامنه ولی 10درصده

آیا همه تون به کدال اعتماد کامل دارین؟همه شرکتا سودشون رو هرچی که هست با صداقت تمام اعلام میکنن؟

با یه پس وپیش کردن خبرفاتحه سهامداررومی خونن چنان میزنن که طرف به خودش نیاد فرض کنین خیل عظیمی کال مارجین بشن اون وقت کی پول بیاره وسط؟همین الانش

میگی توبورس سهام خریدوفروش میکنم مثل مونگولا آدمونگاه میکنن یعنی اینقدر بین عموم مردم کوچه وبازار بدبینی ایجادکردن وای به حالی که خبربیاد طرف تویه روز کل سرمایه اش
      نابود شده حساب پولای جدید رو کردین؟یا خودمون قراره به خودمون بفروشیم؟

قوه قضاییه ما چقدر توبرخورد با مفسدین این بازارمصممه؟همین الان اردرای یه دونه ای نمیبینین علی رغم اینکه تخلفه؟
      ====================
      باید حساب همه جاشو کرد

دامنه نوسان یعنی مردم عقلشون نمیرسه و نیاز به قیم دارن.
      این همه سال تزهای عجیب و غریب دادن. یه بار عین آدم دامنه برداشته بشه مشخص میشه کدوم بهتره. آزاد گذاشتن مردم در قیمت گذاری سهمشون یا این بگیر و ببند کنونی.
      صد بار بدی کردی و دیدی ثمرش را ***** نیکی چه بدی داشت که یک بار نکردی؟
      اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• zess
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3107

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
        دامنه نوسان یعنی مردم عقلشون نمیرسه و نیاز به قیم دارن.
        این همه سال تزهای عجیب و غریب دادن. یه بار عین آدم دامنه برداشته بشه مشخص میشه کدوم بهتره. آزاد گذاشتن مردم در قیمت گذاری سهمشون یا این بگیر و ببند کنونی.
        صد بار بدی کردی و دیدی ثمرش را ***** نیکی چه بدی داشت که یک بار نکردی؟
        برداشتن دامنه یک دفعه ای خطری هست و ممکنه بازار دچار شوک بشه و یا به اغما بره،

اگر بخواهد به سمت حذف دامنه نوسان حرکت کنه، باید با روش شیب ملایم شیخ حسن انجام بشه.

نظر

• Elcid
          Banned
          • Sep 2020
          • 1239

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
          دقت بفرمایید ... قرار نیست بنده وارد هر سهمی بشم از لیستی که ارایه میشه یک سهم انتخاب میکنم وگر ندیدی که از لیست دیروز برایتان فقط وهور را مثال زدم از 30نماد فقط یکی پس قرار نیست که از لیست همه رو انتخاب کنم هر سهم به موقع خودش .... بله نرم افزار بنده در دنیا رقیب نداشته و ندارم تک هست می توانم بگم یکی از 3 نرم افزار برتر در دنیا که تاکنون نظیر نداشته ..... کورها در روز هم جایی رو نمی‌بینند چه برسه که شب باشه ... هر که خواست بهره ببرههر که نخواست ما از او بهره می‌بریم .... تا گاوی نباشه شیری هم نیست که ما بدوشیم.
          اولا لطفا یه مقدار مودب باشید ادبیات گاو و کور زیبنده شما نیست
          دوما بحث من کلی بود و مخاطب من کسانی بودند حتی یک نفر که شاید با جمله ۲۰ درصد در ماه چشماش برق بیوفته
          بزرگان این بازارها و امثال وارن بافت و خدای اون بنجامین گراهام و دیگران هرگز و هرگز ادعای سود ماهانه روی درصد مشخصی ندارن
          غیر ممکن و محاله کسی بتونه بلند مدت و مداوم از این قبیل بازارها ماهانه ۲۰ درصد بازدهی داشته باشه
          اگر کسی ثابت کنه در بلند مدت و مداوم ماهانه ۲۰ درصد حتی نصف این عدد از این بازارها مثلا فارکس و طلا و نفت و امثال آنها بازدهی داشته فرض کنیم یک ایرانی حکومت باید براش نیروی حفاظتی و تمام امکانات رو تامین کنه چون کشور دیگه احتیاج به درآمد دیگه ای نداره
          من کاری به عملکرد شما ندارم و فرض رو بر صحت مطلب شما گذاشتم
          در این صورت شما یا هر شخصی و گروهی چنین ادعاهایی داره باید خودش رو معرفی کنه به روزنامه ها و خبرگزاری ها و صندوق های سرمایه گذاری تا دنیا این نوابغ رو بشناسه
          موفق باشید
          آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/04/07, 00:03.

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

دامنه نوسان رو بردارن
            فوری همون هفته اول قیمت سهام مثل گله رم میکنه

نظر

• دیباج
              ستاره‌دار (۹)
              • Aug 2018
              • 855

اولا لطفا یه مقدار مودب باشید ادبیات گاو و کور زیبنده شما نیست
              دوما بحث من کلی بود و مخاطب من کسانی بودند حتی یک نفر که شاید با جمله ۲۰ درصد در ماه چشماش برق بیوفته
              بزرگان این بازارها و امثال وارن بافت و خدای اون بنجامین گراهام و دیگران هرگز و هرگز ادعای سود ماهانه روی درصد مشخصی ندارن
              غیر ممکن و محاله کسی بتونه بلند مدت و مداوم از این قبیل بازارها ماهانه ۲۰ درصد بازدهی داشته باشه
              اگر کسی ثابت کنه در بلند مدت و مداوم ماهانه ۲۰ درصد از بازاری مثلا فارکس و طلا و نفت و امثال آنها بازدهی داشته فرض کنیم یک ایرانی حکومت باید براش نیروی حفاظتی و تمام امکانات رو تامین کنه چون کشور دیگه احتیاج به درآمد دیگه ای نداره
              من کاری به عملکرد شما ندارم و فرض رو بر صحت مطلب شما گذاشتم
              در این صورت شما یا هر شخصی و گروهی چنین ادعاهایی داره باید خودش رو معرفی کنه به روزنامه ها و خبرگزاری ها و صندوق های سرمایه گذاری تا دنیا این نوابغ رو بشناسه
              موفق باشید
              اولا گاو و کور مثال بود توهین به شما نیست دوما میتونید قیمت طلا رو که ورود زدم برید ببینید یک ماه پیش گفتم 1682 دلار و چند روز پیش نوشتم جدول طلا هم هست برید ببینید چقدر دقیق به قیمت خورد و برگشت این مال یک ماهه پیش هست ... راستی آزمایی کن بهتره تا قضاوت کنی !!!
              زحمت معرفی هم بعد از چند ماه راستی آزمایی نیفته گردن شما :.thumbsupsmileyanim
              آخرین ویرایش توسط دیباج؛ 2021/04/07, 00:13.

نظر

• Elcid
                Banned
                • Sep 2020
                • 1239

اولا گاو و کور مثال بود به توهین به شما نیست پوما میتونید قیمت طلا رو که ورود زدم برید ببینید یک ماه پیش گفتم 1682 دلار و چند روز پیش نوشتم جدول طلا هم هست برید ببینید چقدر دقیق به قیمت خورد و برگشت این مال یک ماهه پیش هست ... راستی آزمایی کن بهتر تا قضاوت کنی !!!!
                مرسی
                حرف شما کاملا قبول
                اما ازتون خواهش میکنم با بازدهی ۲۰ درصد ماهیانه خودتون رو به مدیران صندوق های سرمایه گذاری یا شرکت های تامین سرمایه یا شرکت های سرمایه گذاری و ... معرفی کنید و در مرحله بعد بانک مرکزی کشور و در نهایت وزارت اقتصاد و نهادهای بالاتر که اینها دیگه خودشون میان پیداتون میکنن
                لطفا خودتون رو به صندوق ها معرفی کنید
                مقایسه صندوق های سرمایه گذاری
                امیدوارم بزودی صندوق تحت مدیریت شما در صدر این جدول باشه که قطعا خواهد بود
                با بازدهی ماهانه ۲۰ درصد که میشه سالیانه بیش از ۸۰۰ درصد
                اگه طبق گفته خودتون میخواهید ذکات علمتون رو به دیگران بدید خیلی هم خوب و پسندیده است ما هم میاییم با افتخار آن صندوق را میخریم
                موفق باشید و سربلند
                آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/04/07, 00:36.

نظر

• دیباج
                  ستاره‌دار (۹)
                  • Aug 2018
                  • 855

مرسی
                  برای بنده که اهمیتی نداره که پیگیر باشم ، اما با بازدهی ۲۰ درصد ماهیانه بهتره خودتون رو به مدیران صندوق های سرمایه گذاری یا شرکت های تامین سرمایه یا شرکت های سرمایه گذاری و ... معرفی کنید و در مرحله بعد بانک مرکزی کشور و در نهایت وزارت اقتصاد و نهادهای بالاتر که اینها دیگه خودشون میان پیداتون میکنن اینها رو کاملا جدی میگم
                  موفق باشید و سربلند
                  فعلا چند کارگزاری دنبال نرم افزار هستند تا به موقع بفروشیم ... اتفاقا دنبال کن چون راستی آزمایی چیز خوبی هست بد نیست نگاه کردید به تکنیکال طلا یا خیر ... امیدوارم همیشه قبل از بیان موضوعی تحقیق کنید .. موفق باشید

نظر

• Elcid
                    Banned
                    • Sep 2020
                    • 1239

فعلا چند کارگزاری دنبال نرم افزار هستند تا به موقع بفروشیم ... اتفاقا دنبال کن چون راستی آزمایی چیز خوبی هست بد نیست نگاه کردید به تکنیکال طلا یا خیر ... امیدوارم همیشه قبل از بیان موضوعی تحقیق کنید .. موفق باشید
                    جسارت نباشه اما آدم ها حرف زیاد میزنند و ادعا زیاد دارند تحقیق من همین صفحه عملکرد صندوق ها است
                    مقایسه صندوق های سرمایه گذاری
                    لطفا هر وقت عملیاتی شد نام صندوق را بگید !
                    آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/04/07, 00:53.

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1712

عزیزان نیاز به درگیری لفظی نیست
                      لطفا 2 یا 3مورد از سهمایی که جدیدا توسط نرم افزار پیشنهاد داده شده رو بفرمایید من دقیق طرز کار این سیستم یا فیلتر شما رو نمیدونم مثلا اتکا رو همراه با چند سهم دیگه داده بوده شما چطوری فقط این رو خریدید ؟؟اگر همه رو باهم خرید کنید مثلا از 5 سهم معرفی شده 3 سهم باید ضررو سودشون باهم محاسبه بشه در اخر کار فقط نمیشه سود رو مد نظر قرار داد
                      با سیگنال چند سهم صحت گفته های شما دو هفته دیگه کاملا مشخص میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
                      جداولی که زحمت میکشید ارائه میدید چنتا سهم همزمان نشون میده مثلا فسرب رو بنده از 8800 دارم تا الان و چند روز پشت سر هم این فیلتر یا سیستم شما نشون داده ولی فعلا خبری از بالا رفتن یا حتی حجم خوردن نیست
                      این سیستم یا فیلتر اگر هم پیشنهادی بده حتما باید توسط خود شخص بررسی تکنیکالی و...بشه درسته؟؟
                      به هر حال تشکر
                      آخرین ویرایش توسط Arian02؛ 2021/04/07, 06:10.

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1712

من بعد از پست قبلی تاپیک مربوطه رو خوندم خود جناب دیباج هم گفتن که این خروجی های پیشنهادی مثل فیلترهایی هست که باهاشون کار میکنیم و باید بررسی بشه به روشهای دیگه در واقع نوعی فیلتر محسوب میشه اگر این طور نیست توضیح بدن بهتره
                        یکی از دوستان محترم همین سایت بورسی فیلترهایی که نوشته بودن و لطف کردن به من هم دادن تا بررسی بکنم بهترین عملکرد رو داشتن از اول سال تا برج 10 حتی تو بازار سراسر منفی(برخیشون بالای 90-95 درصد صحت داشتن تو سیگنال دهی)
                        از ابتدای برج 10 به هیچ وجه نتونستن عملکرد خوبی داشته باشن مخصوصا بعد از تغییر دامنه فعلا بلا استفاده هستن
                        خودمم که با چارت کار میکنم تو 7 سال اخیر ندیده بودم چارت این طوری بی استفاده بشه فقط میتونم منتظر باشم تا دامنه درست بشه

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

روند فعلی بازار شبیه داستان مرگ تدریجی قورباغه در آب گرم هست،
                          به صورت تدریجی دارن سرمایه ها را میسوزونن.
                          بازار فقط دستوری هست، وگرنه از زمان ریزش بورس حتی یک قلم کالا ارزان نشده که هیچ همه چیز در حال گران شدن هست.

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11250

برداشت بازار این هست که توافق قطعی است ودریک چشم انداز چندماهه لول تورمی خاصی نداریم
                            لذا دراکثریت دلاری های بازار فشارفروش تشدید شده

نظر

• بورس باز قهار
                              عضو فعال
                              • May 2020
                              • 1979

فعلا وین بر بازار تاثیر گذاشته
                              چون ادامه جلسات منتقل شده به جمعه فعلا
                              برخی سهام هم مثل غپاک و امثالهم با سشفته بازی و خرید حقوقی رشد کردند

هر سهمی نهایت 2 روز بعدش صف فروشه و فرصت خروج هم نمیده پس یکم باید صبر کنیم

نظر

• سهامدار خرد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 2323

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                                برداشت بازار این هست که توافق قطعی است ودریک چشم انداز چندماهه لول تورمی خاصی نداریم
                                لذا دراکثریت دلاری های بازار فشارفروش تشدید شده
                                پس چرا توی سهام غیر دلاری وسهامی که دلار مصرف میکنند هم فشار فروش شدید هست؟

نخیر
                                دستهایی هست که میخوان بورس بریزه کاری هم به بالا وپایین دلار ندارن قدرتشون هم خیلی خیلی زیاده

نظر

در حال کار...
                                X