جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    با فرض بازگشت برجام، لغو تحریم فروش نفت، لغو تحریمهای بانکی ! (که حتی زمان خود برجام هم اجرایی نشد!!) و بازگشت منابع بلوکه شده ایران !!

درست ترین اقدام خروج از بازار است همانطور که 92 بود !
    یکی از اشتباهات بزرگ اکثر تحلیلگرها این مقایسه هاست که به کرّات میبینم!
    سال 92 هیچ شباهتی به سال 83 نداشت و سال 99 هم هیچ شباهتی به سال 92 و نه 83 ندارد. هرکدام این دوره ها ویزگی ها و خصوصیات منحصر زمان خودش رو داشت .

نظر شخصی: فکر میکنم درست جاییکه ما تصور میکنیم در حال انجام درست ترین کار هستم مرتکب اشباهی بزرگ تر میشویم.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35705

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      به نظر منم دوره سهام دلاری و ریالی و اینطور دسته بندی ها به سر رسیده
      بعد از برجام جدید ، انتظار رشد همچون دوره قبلی و سال 92 از برخی گروه ها بخصوص بانکی و خودروئی ، انتظار بیهوده ای است چون داستان با اون زمان متفاوت و اتفاقا برعکس است
      ریالی ها الان شرایط بدتری دارند که بهتر نیستند .
      حرف شما و برخی دوستان در این زمینه غلط نیست !

اما آقایون با متغییرهای حقیقی بازی نمیکنن که ! با متغییرهای اسمی بازی میکنن !

افکار عمومی رو هم با همون متغییرها جهت دهی میکنن !

همین فردا با 4 تا خبر از بازگشت رنو و این مزخرفات به راحتی چنان فضایی در خودرویی ایجاد میکنن ! که هوش از سر نصف بازار میپره !!

92 و 94 به راحتی اینکارو کردن و عده زیادی رو هم ضرری کردن ! غرامت پژو به ایرانخودرو ! یادتون هست که !!

الان هم بدون تردید دنبال همین هستن !

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11247

کاهش چشم انداز تورمی الان جلوی چشم شماست ! 40% افزایش نرخ سیمان ! 20% افزایش نرخ کرایه و حمل و نقل ! افزایش نرخ اغلب کالاهای اساسی !

بنظرم هنوز اون فکر اشتباه در مغز شما هست !!

دلیل خروج از بازار رکود تورمی هست !!! نه کاهش تورم !

رکود تورمی همانی هست که در سالهای 92-93 تا 96 داشتیم ! درسته تورمش تک رقمی بود ! به قول آقایون !!

اما تورم 10 درصدی در رکود سنگین ! معادل همون تورم 30-40 درصدی در زمان رونق هست !

اما چون تو رکود تحمیلی سنگین به دلیل دستکاری در نرخ ارز ! جابجایی منابع بین بازارهای مالی سخت میشه ! ترجیح در خروج عمده سرمایه از این بازارهاست !

در واقع آقایون با ضربه زدن به بخش های مولد اقتصاد ، برخی پارامترها را پایین میکشن تا بگن عملکردمون خوب بوده و کنترل کردیم !
        درود مکررا عرض کردم قیاس ما صرفا بازار بورس با دلار وطلا هست و اتفاقا عرض شد
        قیمت کالاها به واسطه عقب ماندگی که از رشد دلار طی ۲سال اخیر داشتد افزایش خواهند داشت...
        شما نرخ سیمان با دلار 4000تومنی را با نرخ امروز دلار قیاس کنید متوجه میشید افزایش نرخ به چه دلیل است...
        این که بازار مدت هاست روند فعلی را داشت و بعد از عید روند تشدید شد دقیقا به خاطر همین انتظارات بود ...
        انتظاراتی که تصور نقشه کشی آقایون برای بازار دارید!... همین انتظارات هست که باعث رکورد زدن روزانه خریداران اخزا و اوراق های دولتی شده ...
        واقع بین که باشیم.. مدت هاست بازار انتظار ثبات دلار را حداقل تا انتخابات و با پیش آمدن بحث مذاکرات شهریورماه داشته ...
        لذا اتفاق فعلی بحث جدیدی نیست که بخواد منجر به خروج از بازار بشه!....صرفا فاز احتیاطی تشدیدخواهدشد
        آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2021/04/19, 22:41.

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

کاهش چشم انداز تورمی الان جلوی چشم شماست ! 40% افزایش نرخ سیمان ! 20% افزایش نرخ کرایه و حمل و نقل ! افزایش نرخ اغلب کالاهای اساسی !

بنظرم هنوز اون فکر اشتباه در مغز شما هست !!

دلیل خروج از بازار رکود تورمی هست !!! نه کاهش تورم !

رکود تورمی همانی هست که در سالهای 92-93 تا 96 داشتیم ! درسته تورمش تک رقمی بود ! به قول آقایون !!

اما تورم 10 درصدی در رکود سنگین ! معادل همون تورم 30-40 درصدی در زمان رونق هست !

اما چون تو رکود تحمیلی سنگین به دلیل دستکاری در نرخ ارز ! جابجایی منابع بین بازارهای مالی سخت میشه ! ترجیح در خروج عمده سرمایه از این بازارهاست !

در واقع آقایون با ضربه زدن به بخش های مولد اقتصاد ، برخی پارامترها را پایین میکشن تا بگن عملکردمون خوب بوده و کنترل کردیم !
          همان جمله معروف روحانی که میگفت کاهش تورم به معنی کاهش قیمتها نیست ما فقط جلو افزایش قیمتها و تورم بیشتر را گرفتیم !!!
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• بورس باز قهار
            عضو فعال
            • May 2020
            • 1979

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
            درود ... سهام ریالی معنی نداره ... گذشت دورانی که ریالی-دلاری بود بازار .... بازار فعلی دلار محض هست!.همین شرکت های خودرویی بانکی رشدی که این 2سال زدن به واسطه چه پارامتری بوده؟ حالا با ریزش همون پارامتر هم میخواهند رشد بزنند!.. شرکت هایی که روزگاری برا توافق میخریدن در این برهه حساس بیشترین فشار فروش را دارند !
            درود بر شما محسن خان
            اینکه میگم سهام دلاری چون اینها از تحریم ضربه بیشتری بسیار دیدند نه اینکه از دلار و تورم رشد نکردند دو بحث جداهست

دوره هیچ چیز تمام نشده است لیدر بازار شپنا بود کاری ازش بر نیومد حالا نگاه کن خودرو و خگستر باشه چیکار میکنند
            سهام دلاری هم با توجه به شناوری بسیار بالا و رشد خوب به خاطر تسعیر ارز باید p/e معقول ۴ تا ۵ داشته باشند
            در کل اثر خوبی داره حتی شده روانی بر گروه ریالی

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
              سال 92 هیچ شباهتی به سال 83 نداشت و سال 99 هم هیچ شباهتی به سال 92 و نه 83 ندارد. هرکدام این دوره ها ویزگی ها و خصوصیات منحصر زمان خودش رو داشت .

نظر شخصی: فکر میکنم درست جاییکه ما تصور میکنیم در حال انجام درست ترین کار هستم مرتکب اشباهی بزرگ تر میشویم.
              درسته آقا کیوان شرایط هر لحظه در حال تغییره و نمیشه دقت پیش بینی کرد ممکنه تغییری در شرایط بازار بورس پیش بیاید در روزهای آینده که کسی فکرش را نمیکند و جو مثبت ایجاد بشه و دوباره روند صعودی با شیب ملایم آغاز بشه حتی با همین شرایط کنونی برجام و قیمت دلار

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35705

در سال 92 درست ترین تصمیمی که گرفتم فروش شبندر تو قیمت 1600-1700 تومان بود که عمده اونها رو در عرضه اولیه و مقداری هم بالاتر خریداری کرده بودم !

تقریبا 90% دوستان معتقد بودن که دارم اشتباه میکنم !

بعد از فروش شبندر از بازار خارج شدم ! و دوستان ما به هوای همان توافق ماندند ! اینقدر ماندند تا ارزش سرمایه شان ! حتی به 20% از اصل سرمایه رسید !!

اینکه بگیم هیچ شباهتی ندارند ! که غلط هست، قطعا شباهتهایی هست !

اما موافقم که تحلیل و بررسی و تصمیم گیری در هر زمان باید با اتفاقات و چهارچوبهای همون زمان انجام بشه !

قبلا هم نوشتم ابعاد بازار ما نسبت به سالهای قبل تغییر کرده ! و باید در تصمیمات لحاظ بشه !

اما رفتار اخیر مسئولان در بازار سرمایه نشان داد که این تغییرات مورد نظر ما در تصمیم گیری اونها وزن چندانی نداره !

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

در سال 92 درست ترین تصمیمی که گرفتم فروش شبندر تو قیمت 1600-1700 تومان بود که عمده اونها رو در عرضه اولیه و مقداری هم بالاتر خریداری کرده بودم !

بعد از فروش شبندر از بازار خارج شدم ! و دوستان ما به هوای همان توافق ماندند ! اینقدر ماندند تا ارزش سرمایه شان ! حتی به 20% از اصل سرمایه رسید !!

اما موافقم که تحلیل و بررسی و تصمیم گیری در هر زمان باید با اتفاقات و چهارچوبهای همون زمان انجام بشه !

قبلا هم نوشتم ابعاد بازار ما نسبت به سالهای قبل تغییر کرده ! و باید در تصمیمات لحاظ بشه !

اما رفتار اخیر مسئولان در بازار سرمایه نشان داد که این تغییرات مورد نظر ما در تصمیم گیری اونها وزن چندانی نداره !
                  نکته در همینجاست که الان 90 درصد با همین تفکر مقایسه و مسائل برجام با هم همسو و هم نظر هستند که همون حالت اجرا خواهد شد.
                  من اما فکر میکنم احتمال غافلگیری وجود داره ، شاید ظرف سه چهار روز آینده بتونم نظر قطعی تری بدم.
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سهامدار خرد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 2323

رفع تحریمها هزینه مالی شرکتهای دلاری را کاهش میدهد و فروش را زیادتر و تخیف دادن را کمتر میکند همین دوسه مورد ۳۰ درصد سودشان را افزایش میدهد
                    بنظرتان دلارچنددرصد افت میکند تا باسود امروزشان تازه یر به یر بشوند؟؟؟

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11247

یادش بخیر بنده هم تک سهم شبندر بودم اما زمین تا اسمون شرایط بازار الان با 92 متفاوت هست
                      شبندری که 92 از1800 فرسایشی ریخت تا270!!!
                      دراون اوج بازار نفت بالای100دلار را داشتیم که به مرور تا25-30 ریخت ! قیمت های کامودیتی ها به کف های بسیارعجیب وبعضا تاریخی رسیدن!
                      بازار در سقف خودش بود ! و ارام ارام درحال شروع تخلیه حباب
                      اما شرایط فعلی هیچ مصداق مقایسه ای نداره با ان زمان ...
                      قیمت های جهانی سقف های تاریخی زدند!!.... قیمت نفت دراوج چندساله خودش هست!.... شاخص کل از سقف 45درصد ریزش داشته!
                      متوسط بسیاری ازگروه ها بالغ بر 60-70درصد ریختند!!
                      درست هست انتظار رشد ان چنانی در شرایط طبیعی از بازار نمیره ... اما پس از فروکش کردن هیجانات به نظر فرصت های جذابی پیش بیاد !

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35705

درود مکررا عرض کردم قیاس ما صرفا بازار بورس با دلار وطلا هست و اتفاقا عرض شد
                        قیمت کالاها به واسطه عقب ماندگی که از رشد دلار طی ۲سال اخیر داشتد افزایش خواهند داشت...
                        شما نرخ سیمان با دلار 4000تومنی را با نرخ امروز دلار قیاس کنید متوجه میشید افزایش نرخ به چه دلیل است...
                        این که بازار مدت هاست روند فعلی را داشت و بعد از عید روند تشدید شد دقیقا به خاطر همین انتظارات بود ...
                        انتظاراتی که تصور نقشه کشی آقایون برای بازار دارید!... همین انتظارات هست که باعث رکورد زدن روزانه خریداران اخزا و اوراق های دولتی شده ...
                        واقع بین که باشیم.. مدت هاست بازار انتظار ثبات دلار را حداقل تا انتخابات و با پیش آمدن بحث مذاکرات شهریورماه داشته ...
                        لذا اتفاق فعلی بحث جدیدی نیست که بخواد منجر به خروج از بازار بشه!....صرفا فاز احتیاطی تشدیدخواهدشد
                        شما اگر انتظار ثبات دلار را دارید ! و معتقدید نرخ محصولات هم باید رشد کند و از دلار عقب است !

پس خروجی تحلیل شما نباید کاهش تورم باشد !

در مورد خریداران اخزا و اوراق دولتی هم قبلا نوشتم برای شما ! خریداران اونایی که شما فکر میکنید نیستند !!

اینکه نهادها دارن پولهای بزرگ را میبرند اونجا دلیلش همان ترس از رکود تورمی هست !

تورمش فریبنده هست برای ماندن در بازار مالی ! اما رکودش منابع شما را گیر خواهد انداخت !!

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35705

نکته در همینجاست که الان 90 درصد با همین تفکر مقایسه و مسائل برجام با هم همسو و هم نظر هستند که همون حالت اجرا خواهد شد.
                          من اما فکر میکنم احتمال غافلگیری وجود داره ، شاید ظرف سه چهار روز آینده بتونم نظر قطعی تری بدم.
                          چجور غافلگیری؟

من خودم بشخصه معتقد نیستم که فعلا توافق واقعی ! از آن جهتی که پایدار و قابل اعتماد و به نفع مردم باشد رقم بخوره !

اما در پستهای قبلی هم اشاره کردم، چون انتخابات در پیش هست ظاهرا بخشی از نظام ! به همان کاغذ پاره برجام ! هم راضی هست !

حالا برای رونق موقتی انتخابات ! یا کاهش موقتی دلار ! یا برگشت به رکود ! یا بقول خودشون ثبات !!

همه اینها ریسکهای ما را بالاتر میبره !

پیش بینی من این که شاید زمان تصمیم گیری سخت ! برای ما زودتر از اون زمانی که فکرشو بکنیم فرا برسه !

همونطور که نوشتید شاید روزهای آینده بشه نظر قطعی تری داد ! و تصمیم بهتری گرفت !

پس بهتره آماده باشیم تا زمان از دست نره !

یادش بخیر بنده هم تک سهم شبندر بودم اما زمین تا اسمون شرایط بازار الان با 92 متفاوت هست
                          شبندری که 92 از1800 فرسایشی ریخت تا270!!!
                          دراون اوج بازار نفت بالای100دلار را داشتیم که به مرور تا25-30 ریخت ! قیمت های کامودیتی ها به کف های بسیارعجیب وبعضا تاریخی رسیدن!
                          بازار در سقف خودش بود ! و ارام ارام درحال شروع تخلیه حباب
                          اما شرایط فعلی هیچ مصداق مقایسه ای نداره با ان زمان ...
                          قیمت های جهانی سقف های تاریخی زدند!!.... قیمت نفت دراوج چندساله خودش هست!.... شاخص کل از سقف 45درصد ریزش داشته!
                          متوسط بسیاری ازگروه ها بالغ بر 60-70درصد ریختند!!
                          درست هست انتظار رشد ان چنانی در شرایط طبیعی از بازار نمیره ... اما پس از فروکش کردن هیجانات به نظر فرصت های جذابی پیش بیاد !
                          منکر فرصتهای جذابی که ذکر کردید نیستم !

من هم نوشتم برای استفاده از اون فرصتهای احتمالی کل سرمایه را نباید درگیر کرد ! بخش کمی کافیست !

مثل خودرویی ها که یه عده در سال 92 و 94 رفتند با تمام سرمایه و بیشترشون زمینگیر شدن !! و عده کمی تونستن از اون نوسانات بهره خوبی ببرن !

به نظرم نوسان احتمالی پیش رو در بازار زمان تصمیم گیری برای ما هست ! نه صرفا به سود فکر کردن !!

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

کهنمویی

آنقدر حواشی دوروبر برجام بوده که با بهترین خبرها هم کسی باورش نمیشه اتفاقی میفته حتی طرفهای ایرانی هم حرف از پیش نویس میزنن و با عربستان هم مذاکره شده، هر کدوم از این خبرا بار مثبت

بزرگی برای ثبات اقتصادی داره. نمیتونیم بگیم در صورت موفقیت مذاکرات دلار افت نمیکنه انتظار فروش حداقل دو میلیون بشکه و گشایش بانکی میتونه بالای ۴۰ میلیارد دلار پول دست دولت بده و تزریق

مقداری دلار برای واردات و کاهش انتظارات تورمی میتونه دلار رو تا حوالی بیست تومان کاهش بده در سه سال گذشته گرانی حاصل از افزایش نرخ ارز و نرخهای جهانی فشار زیادی رو به طبقه ضعیف جامعه

وارد کرده البته شرکتهای داخلی هم شیطنتهایی داشتن و سوء استفاده های مدیران و دلالان رو نباید از یاد برد و نتیجه مثبت مذاکرات نقطه عطفی برای این قشر خواهد بود فروش اقساطی شرکتها از چند

ماه پیش شروع شده و در بعضی اقلام باید منتظر تعدیل قیمتها در مرحله بعد باشیم همه این عوامل بر سود تعدادی از شرکتها بی تاثیر نیست ولی نمیشه زیاد بزرگنمایی کرد به نظرم بایستی زیاد به بازار

بدبین نباشیم و تاثیر کوتاه مدت رو میشه در طی یکی دو هفته در خود بازار هضم کرد ولی بعدش یکی از ریسکها یعنی نوسانات بزرگ دلار از تحلیلها حذف میشه و فقط نوسانات قیمتهای جهانی پارامتر تاثیر

گذار خواهد بود و ثبات در تصمیم گیریها پولهای بزرگ رو به بازار برخواهد گرداند بنابراین دوستان عزیز با تعصب به قضیه نگاه نکنن و گشایشهای احتمالی رو به فال نیک بگیرن.

این اتفاقات برای عموم مردم مهمه و به خاطر منافع شخصی نباید بگیم امکان ندارد امکان ندارد منافع عمومی فراموش نشود بورس با احیاء برجام وضعیتش از الان بهتر خواهد بود.

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

حالا با تکرار برجام سرابی دولت یکبار دیگه برای اتصال برجام سرابی به اقتصاد بازار بورس را مثبت کند در حقیقت برای انتخابات مثبت میکنه نه وضعیت خوب برجامی که میخواهد به صورت سرابی تکرار بشه از نظر دولت

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35705

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                                کهنمویی

آنقدر حواشی دوروبر برجام بوده که با بهترین خبرها هم کسی باورش نمیشه اتفاقی میفته حتی طرفهای ایرانی هم حرف از پیش نویس میزنن و با عربستان هم مذاکره شده، هر کدوم از این خبرا بار مثبت

بزرگی برای ثبات اقتصادی داره. نمیتونیم بگیم در صورت موفقیت مذاکرات دلار افت نمیکنه انتظار فروش حداقل دو میلیون بشکه و گشایش بانکی میتونه بالای ۴۰ میلیارد دلار پول دست دولت بده و تزریق

مقداری دلار برای واردات و کاهش انتظارات تورمی میتونه دلار رو تا حوالی بیست تومان کاهش بده در سه سال گذشته گرانی حاصل از افزایش نرخ ارز و نرخهای جهانی فشار زیادی رو به طبقه ضعیف جامعه

وارد کرده البته شرکتهای داخلی هم شیطنتهایی داشتن و سوء استفاده های مدیران و دلالان رو نباید از یاد برد و نتیجه مثبت مذاکرات نقطه عطفی برای این قشر خواهد بود فروش اقساطی شرکتها از چند

ماه پیش شروع شده و در بعضی اقلام باید منتظر تعدیل قیمتها در مرحله بعد باشیم همه این عوامل بر سود تعدادی از شرکتها بی تاثیر نیست ولی نمیشه زیاد بزرگنمایی کرد به نظرم بایستی زیاد به بازار

بدبین نباشیم و تاثیر کوتاه مدت رو میشه در طی یکی دو هفته در خود بازار هضم کرد ولی بعدش یکی از ریسکها یعنی نوسانات بزرگ دلار از تحلیلها حذف میشه و فقط نوسانات قیمتهای جهانی پارامتر تاثیر

گذار خواهد بود و ثبات در تصمیم گیریها پولهای بزرگ رو به بازار برخواهد گرداند بنابراین دوستان عزیز با تعصب به قضیه نگاه نکنن و گشایشهای احتمالی رو به فال نیک بگیرن.

این اتفاقات برای عموم مردم مهمه و به خاطر منافع شخصی نباید بگیم امکان ندارد امکان ندارد منافع عمومی فراموش نشود بورس با احیاء برجام وضعیتش از الان بهتر خواهد بود.
                                با نتیجه گیریش مخالفم 100% !!

در ثبات پولهای بزرگ به بازار برمیگردن !!! اگر منظور از ثبات همان رکود هست ! تجربه رکود قبلی اینو تایید نمیکنه !!

بورس با خود برجام وضعیت خوبی نداشت !! چه برسه به احیای برجام !!

تازه زمان برجام بورس با این شرایط فعلی و این حجم نارضایتی مواجه نبود !

الان به مراتب وضعیت بازار از این لحاظ ! و شناوری سهام شرکتها بدتر از زمان برجام هست !

نظر

در حال کار...
                                X