کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اصلاح روند غلط پیشین؟
جلوگیری از دستکاری در معاملات؟!
تغییر ساز و کارها به نفع سهامدار خرد؟!
همین نمونه شستا برای امید کندن از اصلاح بنیادین در سازمان کافیه!
بورس به کنار
عکس برتراند راسل در اواتار شما هم جالبه
راسل متولد سال چینی میمون بود
کتاب های زیرش را کم و بیش خواندم
کتاب قدرت
چرا من مسیحی نیستم
تاریخ فلسفه سیاسی غرب
در ستایش تنبل بودن
جهانی که من می شناسم
و چند کتاب در ریاضیات
راسل ابتدا سوسیال دموکرات بود و بعد به سمت لیبرال دموکرات چرخش کرد
فیلسوف دوست داشتنی بوده
اینکه شاخص سازها رو هم اجازه دادند منفی بخورن جای امیدواری هست که داریم به پایان این بازی نزدیک میشیم . اگه از اول میزاشتند شاخص سازها هممثل بقیه بازار اصلاح قیمتی بشوند سهم های کوچک اینطور به یک پنجم یک ششم قیمت نمی رسیدند.
اینهایی که دستور دارن شاخص رو پایین بکشن ؛ ظاهرا فقط زورشون به سهم شرکتهای نه خودی می رسه.
اصلا ربات بگذارند ؛ میلیاردها هم خرج کنند قیمت همه این 650 شرکت نه خودی و یا کمتر خودی نزدیک به صفر کنند . شاخص بیشتر از 50000 واحد پایین میاد ؟
یک احتمال هم اینه که در شرکتهای بزرگ دارند فرصت فرار و جابجایی می دن
اگر قراره دلار سقوط کنه منطقی است سرمایه ها بره به استقبال شرکتهای ریال محور سوپر مفت سود ساز حال و آینده
بازاری که چنین بی محابا همه چیز را می فروشد برای کوتاه مدتی ها و نوسانگیرها بسیار خطرناک ولی برای بنیاد کارها و بلند مدتی ها با خرید پله ای و نگهداری بسیار مناسب است. به عنوان مثال پتایر با برند و طرح توسعه خوب در 149 تومان صف فروش است !!! یعنی با 32 تومان انباشته برای افزایش سرمایه و حدود 17 تومان سود امسال دقیقا با 100 تومان صف فروش است. یک سهم سود ده ( حتی در حد 10 یا 15 تومان) با طرح توسعه بزرگ مهدی شهر به قیمت فقط زمین و تجهیزاتی که افزایش سرمایه داشت به فروش می رسد یا فلوله با مارکت کمتر از زمین هایش به فروش می رسد و ده ها مثال دیگر از شرکتهای کوچک و متوسط که حتی با دلار 20 هزار تومانی ( به فرض محال ) هم برای بلند مدت بسیار جذاب هستند. فقط یک نکته هست که بعضی ها می ترسند ضعیفترین دولت چهل سال گذشته کشور را به قهقرا ببرد.
حجم عرضه همچنان روبه افزایش ! بیش از 2.6 میلیارد سهم سمت فروش !
تو نیم ساعت اخر بازار بیش از نیمی از نمادها احتمالا در صف فروش قرار بگیرن !
اگه شاخص سازا بریزن من جمله فارس تجارت صادرات نوید دهنده یه بازار ی که بشه درآینده نزدیک توش کار کرد هس
یه بار هم شده عقل به خرج بدن بزارن کار یه سره بشه
هم وزن ها که همیشه منفی هستند . حالا الان شاخص سازها و شاخص هم چند تا منفی اساسی بخورن به نفع همه هست .وگرنه روزهای مثبت شاخص هم ما منفی میخوریم حالا بهتره که شاخص هم مثبت الکی نخوره.
یک جمله حضرت آقا در باره حمایت بورس بفرمایید که داره دیر میشه و به ضررتان تمام خواهد شد از مردم بترسید مردم خطرناکتر از دشمن خارجی هستند
جناب کاشان مردم ایران که منم جز اون هستم اکثریت نون به نرخ روز میخورن کافیه یه کم باد موافق وزش کنه زود همه اینا فراموش میشه
به وقتش تعریف و تمجید شروع میشه تو اوج ریزش ها اینو گفتم .
نظر