کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این تصمیم بسیار درستی هست،
قبلا میگفتن از سود سپرده های بزرگ باید مالیات بگیرن، اصلا چرا باید سود بدن که بخوان با حرف و حدیث مالیات بگیرن.
بهترین کار اجرای سود بانکی پلکانی هست، مثلا سپرده های کوچک ۱۶ درصد و با بزرگ شدن سپرده ها سود کمتر بشه و از یه جایی مثلا بالای یک میلیارد سود را به ۱۰ درصد یا کمتر برسونن.
...این که پذیرفته ...چقدر باید کمتر شود ؟؟سود بانکی را کممی کند ازین طرف می آید اوراق می فروشد ...همسود بانکی کمتری پرداخت می کند...هم دهن معترضین بورسی را می بندد...هم اوراقش را راحت تر و بیشتر می فروشد...هم دزد هم بز راضی ..گور پدر ناراضی ..
منتظر چه روندی باید باشیم ؟
روند پرقدرت و توپی که بعید است شکل بگیره بخصوص الان که سایر بازارها هم وضعیت نسبتا کم جونی دارند
حالا فرض کنیم بازار مثبت شود ایا در مثبت باید خرید کرد ؟ اون وقت از کجا معلوم نره تو پاچه ؟
من معتقدم سهام خوب و نقد شونده را باید در منفی ها نم نم خرید . نباید منتظر کف های خیالی بود و روند پرقدرت باشیم خبری از اون روندی که شما و نقدی های دیگر منتظرش هستند بعید است
مثلا شستا فولاد فملی وبلمت ... اینا رو در منفی های دیروز هر کی هراس نداشت و خرید برد کرد . دیگه فوقش فردا با سود کوتاه مدت میفروشه اگر واقعا اعتماد نداشته باشه . اگر هم صبور تر باشه که باهاش میمونه
هراس خودی و شخصی و انتقال این هراس به دیگران جایز نیست
اینائی هم که میگن اینو خریدم و فلان ... دارند تمرین بورس بازی میکنند . این خودش هنر است . مهم نیست با ضرر هم بفروشی یا سر به سر بشی یا سود و زیانت یکسان شود
من خودم در خرید فروش هام هیچی هم سود نکنم که میکنم ، حداقلش اینه که گردش کارگزاریم را بالا میبرم . هم برای گرفتن اعتبار در صورت لزوم مفید است و هم امتیاز میگیرم . 1 میلیارد در روز خرید فروش کنم 530 هزار تومن برام میندازه . پولی نیست ولی بهتر از هیچی است . چرا نکنم ؟
نشستن کنار و هراس و گل به خودی و انتقالش که هنر نیست . هنر همین است که دلهره و وای وای را کمی تعدیل کنیم و بتونیم بازار را بخونیم حتی در همین حالت کم جون و حداقل های ایجاد شده
شاید نام ایدی شما به نام قهار ، اونقدرام با رفتارشناسی بورسی شما جور نباشد
دلخور نشید نظر شخصیم بود و دوستانه گفتم . شما بورس باز قهار نیستید . بورس باز ترسو هستید . اینم بازم به دید بد ننگرید . دوستانه و خیر خواهانه میگم . ترس در این حد و اندازه جایز نیست
یه بورس قهار حالا 5% هم ضرر کنه چه اهمیتی داره ؟ مگه قهار نیست ؟ خب باید بتونه این زیان را زود و در فرصتی دیگر جبران کنه . جز اینه ؟
دختر 18 ساله که نیستیم منتظر اسب سفید خوشبختی باشیم که یکی بیاد مارا خوشبخت کنه !
اصولا اخلاق ایرانی ها همینه . همیشه منتظر هستند یکی بیاد نجاتشون بده و یکی خوشبختشون کنه و یکی پولدارشون کنه و ...
بشینیم تا بقیه بیاند بازار را هل بدند بالا و ما را خوشبخت کنند ؟ از کره مریخ باید بیاند ؟ خب ماهم جزء همین دسته هستیم دیگه . کی باید بیاد این بازار را نجات بده ؟ جز خودمون ؟
شماهم جناب بیفور سیتی گرامی،،دنبال گیر دادن به همه هستی،،درهرروند بازار چه خوبش یابدش از هرسهمی تونسی سود بگیر نشد کناربشین الانم به بورس بازقهار گیردادی،،دوروز پیش بما میگی چرافنوال میگیری بخاطر مثبتیشه این حرف از شمای بورسی بعیده من مگه تازه یه ماهه توبورس اومدم که چون جزو چندسهم مثبته بخرمش که بعدشم دیدین تا مثبت کامل هم رفت براساس تاللو خوانی گرفتم شمابگین اصلا خرید فروشتون تکنیکالیه تابلو خوانیه یا...،بعدشم حق امین دیروز ازصف فروش برداشتم که امروز صف شد وامروز م درحدکم فعلا شپلی برداشتم تافردا؟؟بحث من من کردن وسود وزیان نیس که چقدر بورس بازتره اخه شمابه هرکی بهاستراتژیاش گیرمیدی،،داداش اکثرفعالای تالار اینجا برای خودشون یلی هستن،،بااستراتژیهای مختص خودشون،،،بپرس وضرر وسوداش وهمه اشتباه هم دارن،،ممنون از راهنمایی ها وبزرگواریتون
[Forwarded from کمپین مطالبات بورس (Masaf)] سود ۲۰ هزار میلیارد تومانی بانکها با رانت اطلاعاتی در بورس/ بانکهای دولتی مکلف به خرید سهام شوند
ارکانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
?بانکها از محل خرید سهام با قیمت کف و فروش آن به مردم در زمان اوج قیمت سهام بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان سود کسب کردند و پس از فروش سهام به مردم، داراییهای خود را از بازار بورس بیرون کشیدند.
?بر همین اساس باید بانکهای دولتی مکلف شوند تا نیمی از سودی را از محل فروش سهام به مردم به دست آورده اند برای خرید سهام در بازار بورس هزینه کنند.
? با تزریق این پول از سوی بانکهای دولتی به بازار بورس این بازار جان دوباره خواهد گرفت و میتواند از وضعیت کنونی خارج شود.
شماهم جناب بیفور سیتی گرامی،،دنبال گیر دادن به همه هستی،،درهرروند بازار چه خوبش یابدش از هرسهمی تونسی سود بگیر نشد کناربشین الانم به بورس بازقهار گیردادی،،دوروز پیش بما میگی چرافنوال میگیری بخاطر مثبتیشه این حرف از شمای بورسی بعیده من مگه تازه یه ماهه توبورس اومدم که چون جزو چندسهم مثبته بخرمش که بعدشم دیدین تا مثبت کامل هم رفت براساس تاللو خوانی گرفتم شمابگین اصلا خرید فروشتون تکنیکالیه تابلو خوانیه یا...،بعدشم حق امین دیروز ازصف فروش برداشتم که امروز صف شد وامروز م درحدکم فعلا شپلی برداشتم تافردا؟؟بحث من من کردن وسود وزیان نیس که چقدر بورس بازتره اخه شمابه هرکی بهاستراتژیاش گیرمیدی،،داداش اکثرفعالای تالار اینجا برای خودشون یلی هستن،،بااستراتژیهای مختص خودشون،،،بپرس وضرر وسوداش وهمه اشتباه هم دارن،،ممنون از راهنمایی ها وبزرگواریتون
شما حالت خوبه ؟
اگر فکر میکنی این گیر دادن است شما خوش باش
گفتم که دوستانه و خیر خواهانه است . مگر نخوندی چی نوشتم ؟ دیروز به فنوال خریدنت ایراد گرفتم بد بود ؟ یا اینکه خرید بدت را الان با گیر دادن به من میخوای جبران کنی ؟
مگه چیزی گیر من میاد به شما یا یکی دیگه گیر بدم ؟
اصلا گیر دادن دیگه چیه ؟ داریم انتقال تجربه میکنیم و از یکدیگر می اموزیم . هر بحثی و نظری هم در کار باشد هیچی نیست جز نظر دوستانه و از روی خیر خواهی حتی اگر اشتباه باشد ولی هدف خیرخواهی است
یعنی اینجا هیچ کسی نباید با دیگری بحث کند یا انتقاد و پیشنهاد داشته باشد ؟
میگم سهام نقد شونده و خوب و اینده دار را در منفی ها باید خرید گیر دادنه ؟
وقتی کسی را نقل قول میکنی و بهش پیشنهادی میدی یا انتقادی میکنی اتفاقا این حسن نظر است نه گیر دادن . این نشون میده طرفت بی تفاوت نیست . این نشون میده طرفت برات ارزش قائل است که برات وقت میذاره و نظر میده . درست یا نادرستش هیچ اهمیتی نداره . ارزشش اینه که برات ارج نهاده و وقت گذاشته و باهات هم کلام شده بخصوص اگر نظر خیرخواهانه و دوستانه باشد حتی اگر دقیق و درست نباشد اصلا مهم نیست . مهم اینه حس دوستی در کار بوده ، این گیر دادنه یا عملی بسیار قابل تقدیر ؟
میگم اونقدرام نباید ترسو بود ، میگم باید خودمون از یه جائی شروع کنیم و منتظر نباشیم دولت یا بقیه بیاند سهم بخرند و بازار را ببرند بالا ، باید خودمون هم کاری بکنیم گیر دادنه ؟
شما به همون انشا نویسی و گزارش نویسی بیهوده و درهم برهم نویسی که شمر هم نمیتونه تشخیص بده چی نوشتی در مورد خرید فروش هات ادامه بده که برای کمتر کسی هم اهمیت ندارد چون مشخص نیست استراتژی شما چیه . قصد نداشتم اینطور جواب بدم ولی جواب های هوی است . مدارا در برخی موارد جایز نیست . ناسپاسی زشت ترین عمل و کردار بد است نزد بسیاری از مردمان این کشور که هیچ وقت زمانی برای پایانش نیست
من نوسانگیرم فنوال راهمون روز تو ۲۷۹۵رد کردم خریدمم زیر ۲۶۷۰بود وتابلو خوانی ناقصی هم داریم بانام۱۲۰تالار بورس وابشار این تالار،،،گفتم بحث گیر وسود وضرر نیس ،،بدون اینکه بفهمی کی چکارمیکنه وباچه استراتژی،،،به روند وبورس بازیش انتقاد میکنی،،شناخوب،مامخلص همه رفقا هستیم عزت زیاد
قیمت فولاد و مس و آلومینیوم در رکورد قیمت 9 ساله بوده و افت ارزش سهام شرکتهایی مثل #فولاد و #فملی #هرمز #کچاد #کگل و رسیدن P/E آنها به کمتر از 5 (فولاد مبارکه 4.8) به دور از واقعیت سهم است
جهت اطلاع، طی چند هفته اخیر توافقاتی صورت گرفته تا بخشی سهام خریداری شده توسط بازارگردانهای نمادهای بزرگ معدنی در قالب بسته های 100 میلیارد تومان و بالاتر به صندوقهای سرمایه گذاری و بازنشستگی دارای دیدگاه بلندمدت در حفظ سهام منتقل شود ? ارزش تقریبی این توافق در فاز 1 تا 2000 میلیارد و در ادامه تا 5000 میلیارد تومان بوده که ضمن تامین نقدینگی کافی برای بازارگردانها برای حمایت و تامین نقدینگی بازار، سهامداران حقیقی را تبدیل به حقوقی حرفه ای کرده و از هیجان و نوسانات بی مورد سهم میکاهد
@Commodities
علیرضا عسکری مارانی خبره بازار سهام در کلاب هاوس بورس 24 :
امروز دائم صورت های مالی را می بینم ، قیمت های جهانی بالارفته ، صادرات امکان پذیر است ، قیمت های جهانی بالارفته ، از مردم می خواهم بلندمدت به بورس نگاه کنند.کارنامه بورس را 10 ساله نگاه کنیم.
چرا ما در مورد صادرات ، به وزارتخانه ها امضای طلایی می دهیم؟
چرا رئیس یک کميسيون مجلس در مورد یک قیمت با وزیر توافق می کند که بالا نرود؟
اگر پلیس امنیت ما سهامدار بود ، حال که جلوی شرکت بورس می ایستد، با مردم مدارا می کرد
من نوسانگیرم فنوال راهمون روز تو ۲۷۹۵رد کردم خریدمم زیر ۲۶۷۰بود وتابلو خوانی ناقصی هم داریم بانام۱۲۰تالار بورس وابشار این تالار،،،گفتم بحث گیر وسود وضرر نیس ،،بدون اینکه بفهمی کی چکارمیکنه وباچه استراتژی،،،به روند وبورس بازیش انتقاد میکنی،،شناخوب،مامخلص همه رفقا هستیم عزت زیاد
اصلا قصد ندارم بحث را ادامه بدم ولی اگر بخوام باریک بشم تعریف از خود نیست ولی این اراده و iq نسبی وجود داره که مو را از ماست بکشم
شما گفتی تک سهم شدی
قبلا هم میگفتی میلیادری خرید میکنی . تک سهم شدن یعنی بالای 1 میلیارد از یک سهم خریدن
فنوال سهمی نیست که بشه 2670 میلیاردی خرید کرد و 2795 میلیاردی فروخت
سهم بد معامله و کم معامله ای است . خریدش در این دو قیمت امکان پذیر نیست مگر در یک حجم بالا از پائین به بالا که منفی زیاد معامله شود و پایانی هم پائین بماند نه در روزی که پایانیش مثبت 4 باشد و حجم معامله اش 4 میلیون . در ضمن شما موقعی که گفتی دارم تک سهم میشم سهم مثبت 3 بود نه منفی /:.smilingsmiley.:/
شما و تک و توکی دیگر از دوستان همواره قصد دارند اینطور القا کنند که همواره سود هستند . نمیدونم زیان ها برای کیست ؟ ادم فضائی ها احتمالا
حالا اینطور القا کنیم که من نوعی یا x یا y همیشه سود میکنیم ، چه دردی دوا میکند ؟ یعنی حرفهامون بیشتر خریدار پیدا میکند ؟ یعنی بقیه دنباله رو ما میشوند . هرگز و هرگز اینطور نمیشود
هدف ما اینجا دنباله رو ایجاد کردن نیست . اینجا باید با دید همفکری و موضوعات اموزشی فعال باشیم نه دنباله رو راه انداختن
مگر چند نفر قرار است از رو دست این و اون خرید کنند ؟ مگر در دنباله رو راه انداختن دردی دوا میشود ؟ در این بازار بی رمق اصلا دنباله روی معنی داره ؟
متاسفانه اهداف برخی اعضای این سایت همینه فقط و هدف حقیری است
درود
دوستان عزیز. به عنوان کسی که همیشه میگم مطالب غیر جو بازار ننویسیم. منتهی به نظرم رسید عرض کنم:
واقعا واقعا واقعا وضعیت کرونا بحرانی است!
لطفا خیلی خیلی خیلی مراقب باشید.
مملکت داره وارد فاجعه ملی میشه. اگر نگیم تا حالا نشده!
اونقدرا هم پول (بخصوص اگر بیش از نیاز ضروری زندگیه) مهم نیست. باور کنید مهم نیست!
این روزها بخصوص این روزها به سلامتی بیش از حد توجه کنید ..لطفا!
داستان کرونا چون زیاد تکرار شده کمی عادی شده ولی اوضاع خیلی خیلی خیلی خیلی خرابه
این روزا مهم ترین چیز که بهش توجه کنید سلامتی باشه لطفا!
بخصوص حال و هوای روحی روانی در این بیماری خیلی مهمه. اگر در زیان هستید یا هرچی.... این روزها سعی کنید بیخیالی طی کنید. گور بابای بازار و ضرر و زیان.
لطفا خیلی مواظب باشید
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
درود
دوستان عزیز. به عنوان کسی که همیشه میگم مطالب غیر جو بازار ننویسیم. منتهی به نظرم رسید عرض کنم:
واقعا واقعا واقعا وضعیت کرونا بحرانی است!
لطفا خیلی خیلی خیلی مراقب باشید.
مملکت داره وارد فاجعه ملی میشه. اگر نگیم تا حالا نشده!
اونقدرا هم پول (بخصوص اگر بیش از نیاز ضروری زندگیه) مهم نیست. باور کنید مهم نیست!
این روزها بخصوص این روزها به سلامتی بیش از حد توجه کنید ..لطفا!
داستان کرونا چون زیاد تکرار شده کمی عادی شده ولی اوضاع خیلی خیلی خیلی خیلی خرابه
این روزا مهم ترین چیز که بهش توجه کنید سلامتی باشه لطفا!
بخصوص حال و هوای روحی روانی در این بیماری خیلی مهمه. اگر در زیان هستید یا هرچی.... این روزها سعی کنید بیخیالی طی کنید. گور بابای بازار و ضرر و زیان.
از نظر من یکی از پلیدترین، ماله کش ترین و ترسناک ترین افراد در جمهوری اسلامی جواد ظریف(ضخیم) هست...
در فایل صوتی، خودش میگه که روز چهارشنبه هواپیما رو زدن، روز جمعه من در جلسه گفتم اگر هواپیما رو زدیم، بگید تا من قضیه رو علاج کنم!
علاج یعنی چی؟ نه خداوکیلی علاج از سمت وزیرخارجه و وزارت خارجه چه معنی میده؟
رسما گفته بهم بگید تا خودم و تیم ماله کش ها مستقر در داخل و خارج رو فعال کنم تا یک ماله اساسی رو قضیه بکشیم... یعنی جنایت رو عادی سازی کنم... یعنی مردم ایران و دنیا رو خر کنم... یعنی کثافت رو تطهیر کنم...
یعنی خون بی گناهانی که ریخته شده رو پایمال کنم... یعنی به نیروهامون تو رسانه های فارسی زبان مثل بی بی سی فارسی بگم که قضیه رو عادی کنید... گزارش تهیه کنید که اتفاق خاصی نیوفتاده!!!
چندین ساله در مورد این فرد پلید دارم هشدار میدم... بترسید از اصلاح چی ها ... که نابودتون میکنن بدون اینکه خبردار بشید...
البته ما ایرانی ها چوب انفعال و منفعت طلبی خودمون رو میخوریم... این هواپیما که با موشک ساقطش کردن رو برید آمار مسافرها رو بکشید بیرون.... همشون به ایران رفت و آمد داشتن و وضعیت بدبختی مردم رو میدیدن...اما صداشون در نمیامد..چرا؟ میگفتن ما که زندگی راحت در کانادا داریم... به ایران هم رفت و امد میکنیم.... به ما چه به مردم؟؟؟ ساکت ساکت بودن...
حالا خودشون گرفتار شدن...حتما باید به سر خودتون بیاد تا صداتون در بیاد؟؟؟ دیر و زود داره..سوخت و سوز نداره... کسی از دست جمهوری اسلامی سالم درنمیره.... یا تو اعتراضات میکشنت...یا تو هواپیما نشستی ، با موشک میارنت پائین.... یا واکسن نمیارن و عید همه جا رو باز میزارن ، از ویروس چینی میمیری...یا...........
نظر