وقتی بازار نتونه بره بالا میریزه.
البته ریزشی در راه نیست چون قیمتها کف کف هستند.
باید منتظر بازگشایی بزرگان بود.
به نظرم بازار خوبی در پیش است.
فعلاً فقط سیمان و شیمیایی ها
ولی کلاً سیمان
خودرو و قطعه سازان هم وا دادند.
جــــو بــــازار
Collapse
X
-
بحث یهود یا مسلمان نیست. بحث تازه به دوران رسیدگی است.
شاعر چقدر خوب گفت:
یا رب مباد که گدا معتبر شود!!
نسب خیلی از اینا رو که بگیری می رسی به کسی که حتی توی دهات هم راهش نمی دادن و مجبور بوده توی بیابون گوسفند بچرونه!!!
ارسال نظر:
-
در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
اگر ضرر کردی ، با من. زودتر بخر تا صف نشده.
ارسال نظر:
-
در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
زیاد حرف نزنم؟کی زیاد حرف زدم؟کجا؟
زشریف اگه ریخت بدبخت شدم چی؟ی سهم مطمءن تر سراغ نداری؟
.
ارسال نظر:
-
متاسفانه کوچیکهای بازار بشدت وابسته به بزرگهای بازار هستند.
با وجودی که قیمتها در کف قرار دارند ولی رشدی را شاهد نیستیم.
حتی سایپا دارد درجا میزند.
انگار همه نقدینگی دست ایران خودرو است و توقف نمادش باعث عدم نقدینگی صنعت خودرو است.
سازمان رسماً دارد بازار را دستکاری میکند.
چرا نماد خودرو میبایست این همه مدت بسته باشد.
تمحرکه یا شیشه مینا نیستش که ایران خودروست.
واسه چی این همه مدت بسته نگهش داشتید.
الان همه را هم بالاجبار دارید میبرید مجمعی که هیچ سودی تقسیم نمیشود در آن !!
شاید یکی احتیاج به نقدینگی داشته باشد و یا نخواهد برود مجمع.
این چه مدیریت دیکتاتوری است که به خودش حق میدهد نماد شرکت به این بزرگی را به مدت طولانی متوقف نگه دارد.
در نهایت باید آفتابه پلاستیکی هامون را برداریم برویم تالار سعادت آباد.
ارسال نظر:
-
بعضی وقتها این سایت جون ادم را میاره بالا تا واردش بشی و کامنتی ارسال کنی یا ویرایش کنی 🤔
دلیلش چیه نمیدونم
👍 2ارسال نظر:
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Post
درود بر شما دوست گلم
بله بنده اکثرا در کلیت موارد خوشبین هستم و میخام تا آخر عمرم همینجوری باشم
موشک و دادار دودور قابل مذاکره نیست ولی هسته ای خواهد بود
واما نون آب برای بنده
تا این روز بدون نون آب نمانده ام شکر خدا
ولی از وضعیت فعلی کشورم خیلی ناراحت هستم چون مردم و کشور خیلی آسیب دیده اند البته توسط همین حاکمیت فعلی
از یک روند خوشحالم
ارتقا دانش عمومی بطور نسبی که تنها گزینه برای رهایی از دست ظالمان است
حالا موضوع احتمالات را چرا بررسی نمیکنید 😞 و فقط گیر دادی به خوشبینی بنده 😂 همینه که هستم
فدات
من نگفتم خدای ناکرده شما بدون نون و اب مانده اید . این که بحثی دیگر است و به هیچ وجه منظور این نبود
منظور این بود که سال های متمادی خوش بینی شما به کلیت بازار و این سهم و اون سهم و ارائه مطالب ارزنده بودن فلان سهم و اینطور مسائل جه حاصلی داشته
و اما گفتید تا اخر عمر همینی هستید که بوده اید . خب این میشه یک ایدئولوژی . شما فردی ایدئولوژیک در این زمینه خاص هستید
ایدئولوزی که فقط به یک ساختار سیاسی یا سازمانی و گروهی منحصر نیست . ایدئولوژی فردی هم داریم که اتفاقا اکثر ادم های روی کره زمین به موضوعی خاص ایدئولوژیک می اندیشند و رفتار میکنند
گالیور هم ایدولوژیک است و بسیاری دوستان دیگر و حتی خود بنده !!! ایدئولوژیک نگریستن به موضوعی خاص ، فرهنگی سیاسی اجتماعی اقتصادی و حتی زناشوئی
و این ایدئولوژی هاست که اکثر موارد مخرب هستند و بوده اند
بورس که جای ایدئولوژیک بازی نیست . بورس با رانتش خوبه . شما رانت حتی دست سوم داشته باشی و بری پاسارگاد بخری و پاهات را بندازی روی هم و هر روز 3 درصد برات ببرند بالا تا ناجااباد و معادل شاخص 3500
عقیدتی و تعصبی نگریستن در مسائل روزمره زندگی و مواردی که مثال زدم اگر مقطعی باشد و سعی و خطا باشد و تغئیر در منش و افکار و کردار باشد مانعی نیست . اکثر میتونند مقطعی دچار ایدئولوژی شوند ولی اگر کلیت زندگی را در برگیرد مخرب است
ج.ا هم 46 سال گفت همینه که هستم . هنوزم میگه
آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2025/07/19, 09:37.
🤔 1ارسال نظر:
-
به نظر شما ، بازار سرمایه ایران با تاسیس صدها صندوق طلا و ربا و کثافتکاری در اقتصاد ، اتفاقی به مغازه سلمونی تبدیل شده ؟
نقش تروریستهایی امثال ، روحانی و وزیر استقاطش ، طیب نیا با اون نرخ بهره وحشتناک بانکی که در ایران باب کردند و هر سال بیشتر از بمباران اتمی چند شهر به ایران خسارت زدند ، اتفاقی بود ؟
متعاقبا نقش امثال خاندوزی و عشقی و افسارکشهای اینها در دولت قبل = ؟؟؟
اون جریانات دستوری تولید فساد و کثافتکاری ، خصوصا در بازار سرمایه ، اتفاقی بوده ؟
کشوری با آن همه عظمت و بنیه ذاتی ، اتفاقی کله پا شده رفته در ردیف پست ترین کشورهای آفریقایی ؟
بازار سرمایه ایران ، اتفاقی به فساد کشیده و تبدیل شد به سالن سلمونی صندوقها و سبد گردانها ؟
قرارداد همکاری 25 ساله با چین ، اتفاقی رفت رو هوا ؟
چه کسانی جلوی همکاری ایران و آمریکا را در زمانی که ترامپ در دوره قبلی اش داشت در سال 2020 به ایران التماس می کرد ، گرفتند ؟
تا زمانی که بساط عمله های انگلیس هم از ایران جمع نشود ، هیچ انتظاری به جز افعال معکوس و خلاف منطق و دور باطل نباید داشت.
👏 3ارسال نظر:
-
بعد ۵سال ریزش دستوری ،الان دارند رشد دستوری می دهند.تا بتوانند سهام خریداری شده را بالاتر به مردم انداخته و نقدینگی جور کنند.ی حسی بهم میگه بورس ی پایین دیگه دارد.شایدم اشتباه می کنم.
بهرحال وضعیت واقعاً مبهمه.واسه همین خروج زدم.
معلوم نیست
ما که شانس نداریم.شاید کا نقدیون بیشتر ضررکنیم و بازار تیک آف بزنه.ولی ماها مارگزیده شدیم تو این بازار مکاره.اگه کسی تحلیلی داره،ممنون میشم، عنوان کنه...
ارسال نظر:
-
طرف رفته دکتر .. دکتر گفته روزی یکبار صبح ناشتا یک لیوان آب زرشگ بخور ............... اشتباهی شب موقع خواب میخوره نتیجه اش نوشته هاش اینجاست .
ارسال نظر:
ارسال نظر: