جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts

• b4city
    replied
    در اصل توسط طيب پست شده است View Post

سلام و عرض ادب و احترام

با مثبت بودن ورنا و وساپا و خساپا و احتمال صف خرید شدن هر سه در روز شنبه نماد خودرو در هفته آتی بازگشایی میشه

فقط یک احتمال است ببینیم این احتمال تاچه حدی می‌تونه درست باشه

ارادت
    درود جناب طیب
    این خوش بینی مفرط و همیشگی شما اگر نون یا اب داخلش بود چه خوب بود حداقل برای خودتون
    ضمن احترام این موارد هیچ کدام شنبه صف خرید نیستند . سایپا که منفی هم میتونه باشه
    فقط یک مورد است که میتونه نجات بخش باشه

حضرات در این دو روز خبر از کوتاه امدن از مواضع هسته و موشک و دادار و دودور بیرون بدهند یا یه جورائی خوب نما شوند . فقط همین

ارسال نظر:

• همیشه گمراه
    replied
    دروووود
    داشتم حساب میکردم
    سال1382 سکه تمام بهار بوده 82 هزار تومن
    1404 الان همون سکه 82 میلیونه
    یعتی 1000 برابر
    ملک تجاری بهتریئن نقطه دتیا هم این رشد 1000 برابر نداشته
    دوستان درست حساب کردم یا دارم یکجا اشتباه میکنم
    حقوق کارمند بانک اون موقع 200 هزار تومن بود
    الان باید 200 میلیون بگیره
    چند میگیره 20 میلیون
    یک دهم

ای جوووووووونم

ارسال نظر:

• b4city
    replied
    در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    به قول معروف همینه که هست !!!کسی برامون فدایت شوم فرستاده بود ؟؟یا طپانچه گذاشته بودن پشت سرمون؟؟الانم کسی دست و پامون رو زنجیر کرده خروج بزنیم؟؟
    این سیستم بورس تو مملکت های دیگه نمیدونم جه جوری کار می کنه ..ولی اینجا برا تامین مالی دولت و خود شرکتا و سهامداری عمده و مدیراشون طراحی شده..
    سازمان بورس هم که مثل بقیه ادارات مملکت کارشون مفت خوری و حق و حساب گرفتن و حق رو ناحق کردنه ..

درود
    دقیقا همینطور است . حتی چندی قبل هم یکیشون گفت بورس ایران هدف اول و اصلیش تامین مالی شرکت هاست
    بورس در مملکت های دیگه قطعا خیلی بهتر و دارای کثافت کاری های به مراتب کمتر از این ویرانه است . منظور ممالک جهان اول هم نیست اون که بحثش جداست

در ممالک حهان سومی های دیگر هم خیلی بهتر است
    کثافت کاری ها به کنار ، خود شرکت ها را در نظر بگیریم
    یه سری شرکت را وارد این کارزار میکنند که نه اینده ای دارند نه سود ساز هستند و نه اصلا هدف و طرح و برنامه ای براشون هست و ملت را خاک سیاه مینشانند

اگر خاطرتون باشه شرکت کود زنجان که 2 سال پیش هم در تاپیکش بحث بالا بود ... 4 تا تجهیز گذاشتند رو تریلی و عکس و بوق و کرنا .... که داره راه اندازی میشه
    چی شد بعد از 2 سال ؟ اصلا اینو برا چی اوردند داخل بورس ؟
    چند تا بیابون دیگه فنس کشی شده را اوردند اینجا به اسم شهرهای استان فارس ... فسا جهرم داراب کازرون .... اینها چیه ؟ نوشتند پتروشیمی 😀

به کودک دبستانی هم بگی در یک استان کم اب در شهرهای کوجک قراره اینهمه پتروشیمی بسازند ، درک میکنه که عملی نیست و این طرح مشکل افرین است
    شرکتی را اوردند اینجا به اسم لیزینک ... ولساپا ... این سهم الان با قیمت فعلیش بازدهی صفر را ثبت کرده . از سال 96 و دلار 3500 تا امروز بازدهی صفر !!!!

تجارت الکترونیک !!!! رتاپ ... بازدهی از زمان دلار 3500 تا امروز فقط 100%
    البته مواردی هم هست که بازدهی بلند مدت بیشتر از تورم ... حتی دو برابر تورم بازدهی ... بانک ملت پاسارگاد فولاد ...

ارسال نظر:

• گالیور
    replied
    در اصل توسط طيب پست شده است View Post

سلام و عرض ادب و احترام

با مثبت بودن ورنا و وساپا و خساپا و احتمال صف خرید شدن هر سه در روز شنبه نماد خودرو در هفته آتی بازگشایی میشه

ارادت
    از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 09:00 روز سه شنبه مورخ 1404/04/31 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس کيلومتر 12 بزرگراه شهيد لشگري شرکت طراحي مهندسي و تأمين قطعات ايران خودرو (ساپکو) برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

به عبارتی 29 تیر نماد متوقف خواهد شد برای مجمع. 28 تیر شنبه را هم بیخیال میشوند احتمالاً
    کت بسته همه را بردند مجمع.

ارسال نظر:

• گالیور
    replied
    صندوقهای اهرمی

ارسال نظر:

• طيب
    replied
    در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
    خودرو چرا باید بسته بماند !!؟؟
    آیا دستکاری بازار نیست؟
    سلام و عرض ادب و احترام

ارادت

ارسال نظر:

• امیدازاد
    replied
    در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post

آره

دولت هم با کمال میل قبول کرد و گفت بفرمایید،مالکیت و مدیریت خدمت شما
    توی سینی با ۲تا شکلات هم کنارش ،میگیره جلو همه

چقدر ما بورسی ها خر بودیم ۵سال امید داشتیم که بورس درست میشه.هر روز بدتر و بدتر و بدتر...
    خصوصی سازی ایران خودرو،چه گلی به سر سهامش زد؟
    وقتی کل شرکتها با سو استفاده از جو خراب بورس،با عناوین مختلف من جمله افزایش سرمایه ،حق سهامدار را بالا می کشند.وقتی ناظر و بازارگردان و حقوقی،۵سال تمام فقط نوسان نزولی می‌گیرند از ملت بدبخت و سازمان بورس واسشون کف میزند،کل اقتصاد هم بقول ایشان خصوصی سازی شود،آیا پول سهامداران را برمی‌گردانند به حسابشان ؟یا مجدد غارتشان می کنند؟
    سرمایه مان که خاکستر شد،عمر و وقت گرانبهایمان را چگونه جبران کنیم؟
    به قول معروف همینه که هست !!!کسی برامون فدایت شوم فرستاده بود ؟؟یا طپانچه گذاشته بودن پشت سرمون؟؟الانم کسی دست و پامون رو زنجیر کرده خروج بزنیم؟؟
    این سیستم بورس تو مملکت های دیگه نمیدونم جه جوری کار می کنه ..ولی اینجا برا تامین مالی دولت و خود شرکتا و سهامداری عمده و مدیراشون طراحی شده..
    سازمان بورس هم که مثل بقیه ادارات مملکت کارشون مفت خوری و حق و حساب گرفتن و حق رو ناحق کردنه ..
    الانم این وضعیت نه با بد و بیراه گفتن درست میشه نه با نصیحت و راه کار نشون دادن ...فکر هم نکن اینا از سر نفهمی دارن این جور مملکت رو اداره می کنن جاهایی که لازم باشه خیلی هم خوب می فهمن...اما دیگه یه حساب کتابای دیگه ای در بین هست...
    قبل عید بهت گفتم خروج بزن ...حداقلش این بود کمتر ضرر کرده بودی ...
    الانم ..دیگه پول و عمرت که برباد فنا رفته ...یا این بازار رو همین جوری که هست قبول کن و بشین از اشتباهاتت درس بگیر و دوباره تاتی تاتی شروع کن ..
    یا اینکه برو سراغ کاری که سررشته شو داری و ازش لذت میبری ..و جوری سعی کم زندگی کنی که حداقل بعد پنج سال دیگه ..دوباره حسرت عمر رفته رو نخوری ...

ارسال نظر:

• M.DALAHOO
    replied
    در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
    جناب آقای M.DALAHOO ی سوال
    احیانا شما از کارمندان سازمان بورس ،ناظران،بازارگردانان،مدیران صندوق ،یا جزو حقوقی های بورسی نیستید ؟؟
    قشنگ داری با نور بالا ،نشان می دهی که از عوامل سازمان بورس هستی.
    میشه به ما بگی هدف نهایی سازمان و عوامل بالادستی بورس برای آینده سهام و صندوق ها چیست؟
    چه تاریخی را برای بالابردن سهام و دوباره خالی کردن رو کله ی مردم درنظر دارند.شما که رانت داری ما را هم آگاه کن.
    خیر خانم محترم، من بعد از اینکه از آمریکا برگشتم ( که اشتباهی بود بس بزرگ ) چون دوستم ( مهندس علی اشرف افخمی ) معاون وزیر کار بود، موقعیکه با دوستان دیگر بدیدن من آمد گفت فردا ساعت 5 بعد از ظهر منتطر شما هستم ، من رفتم دیدم یک حکم عضو هییت مدیره گروه ملی جلو من گذاشت و گفت اینجا معضل بزرگ من است، اینجا را سرو سامان بده و برگرد آمریکا ( چون من بزرگتر و سابقه دارتر از او بودم ) همین شد که من در گیر کار شدم و بعد از شش سال از سازمان صنایع ملی ایران بیرو ن آمدم و بقول آمریکاییها تجارت خودم را شروع کردم و هیچ کار دولتی دیگر نکردم و از این سیستم اداره کشور هم بشدت متنفرم و اصولآ من آدم مذهبی نیستم و از شما بیشتر با این نظام در گیرم ( قلمی)، همین فعلآ بس است تا بعد.

ارسال نظر:

• shimaalovelygirl
    replied
    جناب آقای M.DALAHOO ی سوال
    احیانا شما از کارمندان سازمان بورس ،ناظران،بازارگردانان،مدیران صندوق ،یا جزو حقوقی های بورسی نیستید ؟؟
    قشنگ داری با نور بالا ،نشان می دهی که از عوامل سازمان بورس هستی.
    میشه به ما بگی هدف نهایی سازمان و عوامل بالادستی بورس برای آینده سهام و صندوق ها چیست؟
    چه تاریخی را برای بالابردن سهام و دوباره خالی کردن رو کله ی مردم درنظر دارند.شما که رانت داری ما را هم آگاه کن.

ارسال نظر:

• shimaalovelygirl
    replied
    در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
    وزیر اقتصاد: دولت و نهادهای عمومی دست از فعالیتهای اقتصادی بر دارند و نه تنها مالکیت، بلکه مدیریت را هم واگذار کنیم
    جنگ تحمیلی باعث کاهش تقاضا و عرضه شد و دومینویی ایجاد کرد که نیازمند تدبیر فوری است.
    اولویت اصلی : کاهش تصدی گری دولت و تقویت بخش خصوصی است.
    هدف: خصوصی سازی واقعی با واگذاری مالکیت و مدیریت از دولت و نهادهای عمومی به بخش خصوصی برای توسعه اقتصاد.
    آره

دولت هم با کمال میل قبول کرد و گفت بفرمایید،مالکیت و مدیریت خدمت شما
    توی سینی با ۲تا شکلات هم کنارش ،میگیره جلو همه

چقدر ما بورسی ها خر بودیم ۵سال امید داشتیم که بورس درست میشه.هر روز بدتر و بدتر و بدتر...
    خصوصی سازی ایران خودرو،چه گلی به سر سهامش زد؟
    وقتی کل شرکتها با سو استفاده از جو خراب بورس،با عناوین مختلف من جمله افزایش سرمایه ،حق سهامدار را بالا می کشند.وقتی ناظر و بازارگردان و حقوقی،۵سال تمام فقط نوسان نزولی می‌گیرند از ملت بدبخت و سازمان بورس واسشون کف میزند،کل اقتصاد هم بقول ایشان خصوصی سازی شود،آیا پول سهامداران را برمی‌گردانند به حسابشان ؟یا مجدد غارتشان می کنند؟
    سرمایه مان که خاکستر شد،عمر و وقت گرانبهایمان را چگونه جبران کنیم؟
    آخرین ویرایش توسط shimaalovelygirl؛ 2025/07/16, 08:07.

ارسال نظر:

• M.DALAHOO
    replied
    وزیر اقتصاد: دولت و نهادهای عمومی دست از فعالیتهای اقتصادی بر دارند و نه تنها مالکیت، بلکه مدیریت را هم واگذار کنیم
    جنگ تحمیلی باعث کاهش تقاضا و عرضه شد و دومینویی ایجاد کرد که نیازمند تدبیر فوری است.
    اولویت اصلی : کاهش تصدی گری دولت و تقویت بخش خصوصی است.
    هدف: خصوصی سازی واقعی با واگذاری مالکیت و مدیریت از دولت و نهادهای عمومی به بخش خصوصی برای توسعه اقتصاد.

ارسال نظر:

• EHSANI
    replied
    یکی از دوستان بعد از جنگ اخیر
    تصمیم گرفت پلن مالی‌شو تغییر بده
    اوایل که بورس تعطیل بود
    بعد هم قفل در صف فروش
    در اولین فرصت پیش اومده ،
    توی منفی کامل خالی کرده بود
    که بتونخ زودتر خارج بشه

از سازمان بورس بهش زنگ زدند تذکر داند
    ناظر گفت داری فشار فروش ایجاد می‌کنی !

این هم زده بود به سیم آخر
    پشت تلفن کلی بد و بیراه بارش کرده بود

میگه اولاً من خیلی خوشحالم که می‌شنویم در بورس ،
    چیزی به نام ناظر ، وجود خارجی داره
    این ناظر طی چند سال اخیر که بورس نابود شد ، کجا بود ؟!
    بعد این فشار فروش فقط برا من جرمه یا برا همه ؟
    گذشته از همه این حرفها...
    آقا ! ما غلط کردیم اومدیم توی بورس
    حالا می‌خوام بفروشم و خارج بشم
    عطاشو به لقاش بخشیدم و الفرار...
    فرصت خروج به راحتی پیش نمیاد
    کدوم بی پدر و مادری می‌خواد مانع خروجم بشه ؟!
    مگه ما اسیر شما هستیم ؟!

ارسال نظر:

• صفاریان
    replied
    در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
    ست
    سلام، ممنون.
    من از آقای دکتر مدنی زاده نقل قول کردم ، یک شخص، شحصی که کولبار علمیش خیلی سنگینتر از توان اون فحاش و همپالگی های شاه پرست ( اشتباه نکنید من منظورم سلطنت طلب نیست، چون سلطنت طلبی یک روش حکومت داری از قرنهای پیش بوده و هست) او است. من به علم و عالم خیلی احترام میگذارم. این جوان شاگرد اول مکانیک دانشگاه شریف بوده و با بورس تحصلی رفته دانشگاه استانفورد دکترا ی اقتصاد گرفته و الان هم دارد تلاش میکند که در این سیستم عقب مانده ارتجایی کاری انجام دهد، فحشهای چارواداری به این جوان شایسته چه مشکلی را حل میکند؟ مگر ایشون مسیول این همه نا بسامانیهای اقتصادی در این کشور است؟
    1- یارو دهه 60 ای لیسانس مکانیکه خدا میدونه سهمیه چی داشته .ولش کن . باهوش بوده
    2- بعد مهندسی مکانیک ول کرده رفته دکترا اقتصاد اکسفورد گرفته
    اصل قوت پایه در لیسانس است ارشد و دکترا المی و تکمیلی است
    کسی اگه ارتباط لیسانس ارشد و دکتری همه در یه رشته مرتبط نباشه نمیتونه عضو هیات علمی بشه
    چون میگن یارو یا توان ادامت لیسانس را نداشته یا با خودش هم نمیدونه چند چنده
    اینا من نمیگم برو دانشگاه بپرس
    3- حالا هبچی این نخبه جوان شعور یا قدرت نداره یک تفاله مثل صیدی ذزد که عملکردش دیدید
    تیپا بزنه در ک.و..ش پرتش کنه تو فاضلابی که از اونجا اومده
    4- معلومه شما هم رفیق حوض و حموم اشی
    یا باهلش کوه میری
    بگو حاجی دست از پدر سگیت بردار
    سهامدارا 5 ساله دارن زجر میکشن
    تو این تورم نابود شدن
    خانوادشون از هم پلشیده
    شرمنده بجه مدزسه ای شان هستند
    سوختند نابود شدند
    حالا دیگه ادم شئوید
    پایتان را از گلو این قشر مظلوم بردارید
    هیچ کار هم نداره
    ریس بورس تیپایی
    صندوقای دزد حذف
    شاخص 2 میلیون وبش کنن خودش یک رلست 20 میلیون میشه حداقل.
    2 ضربدر حداقل 10 که همچی گرون شده میشه 20
    بچه کلاس 2 ابتدایی یا همون ابرام 6 کلاسه هم بلده...
    این جمعه باهاش رفتی توچال بگو

ارسال نظر:

• گالیور
    replied
    خودرو چرا باید بسته بماند !!؟؟
    آیا دستکاری بازار نیست؟

ارسال نظر:

• گالیور
    replied
    حالا کاری نداریم به علم و ادب
    ولی حقشه سهامدارها همه آفتابه بدست بروند سازمان بورس و برینند به کل ساختمانشان.
    طوری که ورودی میرداماد و سعادت آباد بند بیاد.
    ریدن هم جرم نیست.
    هر روز باید رید در ورودی این دو ساختمان.

کاری که آنها با بازار کردند.
    در مورد بازار هم به عقیده آنها هیچ جرم و جنایت اقتصادی رخ نداده.

ارسال نظر:

در حال کار...
X