کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نامه سه سناتور افراطی جمهوریخواه به 3 صندوق بزرگ تجاری و مالی آمریکا درباره رفع تحریمهای ایران :
شرکت های زیر مجموعه شما ممکن است برداشتن احتمالی تحریم های ایالات متحده علیه ایران را یک فرصت سودآور بدانند. به ما اعتماد کنید. نباید اجازه دهید اگر تحریم های ایالات متحده علیه ایران به طور موقت برداشته شود، شرکت های زیر مجموعه شما تصمیم بگیرند که دوباره وارد بازار ایران شوند ، زیرا نه تنها با یک رژیم فاسد و دمدمی مزاج درگیر می شوند ، بلکه در سرمایه گذاری هایی واد خواهند شد که محکوم به شکست است.
----
به نظر میرسه بایدن میخواهد طوری به برجام برگردد و شرکت های آمریکایی را وارد این قضیه کند، که هرگونه خروج از این توافق در آینده برای آمریکا مشکل تر شود.
پَ نَ پَ با سود بانکی P/E 4 تو قمارخونه ی همتی سهامداری کنند
درود برشما دوست گرامی
اکثر دوستان معتقد به برداشته شدن دامنه نوسان هستن ولی چون شما به نوعی پیش قراول این موضوع بودی شما رو خطاب قرار میدم
من تو یه پستی گفتم دامنه نوسان نباید برداشته بشه وبودن بصورت 10درصد ضروریه امروز این حرفمو پس میگیرم ومعتقدم هم حجم مبنا باید برداشته بشه وهم دامنه نوسان وبازار هم باید دوطرفه بشه علاج این بازار این سه مورد هست ولاغیر
=======================================
تو چند روز که سهام کوچیک تو صف فروش قفل بودن اکثرشون رو رصد میکردم واقعا فساد موج میزد تو 30 ثانیه صف 5میلیونی فروش میشد 13 میلیون ودوباره میشد 5میلیون
اردرای رند تو ردیف چهارم تا پنجم گویی دارن به ریش سهامدار بدبخت می خندن نوعی سادیسم!وجالبترازاون بی خیالی ناظرین مربوطه ست اگه کسی مثلا یک میلیون به صف خرید سهمی بفروشه وغیر خودی هم باشه باید بابت این کارش بازجویی بشه ولی بااین حرکات سادیسم گونه هیچ برخوردی نمیشه
یکباربرای همیشه باید از شر این قوانین من درآوردی راحت شد حالا که انتخابات ریاست جمهوری هم نزدیکه آقایون اصولگرا یکسال تمام خودشون رو دلسوز بازار نشون میدادن اصلاح این قوانین باید مطالبه اصلی فعالین بازار باشه این دمل چرکین رو باید شکافت وچرک و تعفنی که چندین ساله انباشته شده وباعث به گروگان گرفته شدن کلیت بازار به دست مشتی کفتار صفت شده رو بیرون ریخت با اجرای این قوانین باور کنید سود بانکی 80 درصد هم بشه بازار راه خودش رو خواهد رفت
1-حذف دامنه نوسان
2-حذف حجم مبنا
3-دوطرفه شدن بازار که اگه بخوان با گاوبندی قیمت رو بیارن پایین یه عده دیگه بتونن درمقابل این تک شون پاتک بزنن
اینکه طی یک سال قیمت خیلی سهم ها ۵ برابر میشه و دوباره یک پنجم میشه یعنی مسئولیت بورس یا خودشون مافیا هستن یا در خدمت مافیا،
مگه میشه همچین فساد سیستماتیکی در این گستردگی اتفاقی باشه!
اینکه طی یک سال قیمت خیلی سهم ها ۵ برابر میشه و دوباره یک پنجم میشه یعنی سازمان بورس یا خودش مافیا هست یا در خدمت مافیا،
مگه میشه همچین چیزی اتفاقی باشه!
یکسال نه بلکه ۵ ماه ، ۵ برابر هم نه ، هفت برابر و تو بعضی صنایع مثل خودرویی ها ۲۰ برابر در لاین اختصاصی خارج از تایم بازار
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
ابراهیمی سروعلیا، نایب رییس هیات مدیره سازمان بورس در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر:
?تا کنون مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد تومان به صندوق تثبیت واریز شده است. بر اساس مصوبات ۷+۳ ، مبلغ۲۰۰ میلیون دلار به این صندوق واریز خواهد شد که با دلار ۲۰ هزار تومان، رقمی حدود ۴ هزار میلیارد تومان خواهد شد.
?سه مورد از مصوبات حمایتی ۷+۳ مصوب و ابلاغ شده است. امیدوارم دو موردی که به بانک مرکزی مربوط است به سرعت اجرایی شود.
اکثر دوستان معتقد به برداشته شدن دامنه نوسان هستن ولی چون شما به نوعی پیش قراول این موضوع بودی شما رو خطاب قرار میدم
من تو یه پستی گفتم دامنه نوسان نباید برداشته بشه وبودن بصورت 10درصد ضروریه امروز این حرفمو پس میگیرم ومعتقدم هم حجم مبنا باید برداشته بشه وهم دامنه نوسان وبازار هم باید دوطرفه بشه علاج این بازار این سه مورد هست ولاغیر
تو چند روز که سهام کوچیک تو صف فروش قفل بودن اکثرشون رو رصد میکردم واقعا فساد موج میزد تو 30 ثانیه صف 5میلیونی فروش میشد 13 میلیون ودوباره میشد 5میلیون
اردرای رند تو ردیف چهارم تا پنجم گویی دارن به ریش سهامدار بدبخت می خندن نوعی سادیسم!وجالبترازاون بی خیالی ناظرین مربوطه ست اگه کسی مثلا یک میلیون به صف خرید سهمی بفروشه وغیر خودی هم باشه باید بابت این کارش بازجویی بشه ولی بااین حرکات سادیسم گونه هیچ برخوردی نمیشه
یکباربرای همیشه باید از شر این قوانین من درآوردی راحت شد حالا که انتخابات ریاست جمهوری هم نزدیکه آقایون اصولگرا یکسال تمام خودشون رو دلسوز بازار نشون میدادن اصلاح این قوانین باید مطالبه اصلی فعالین بازار باشه این دمل چرکین رو باید شکافت وچرک و تعفنی که چندین ساله انباشته شده وباعث به گروگان گرفته شدن کلیت بازار به دست مشتی کفتار صفت شده رو بیرون ریخت با اجرای این قوانین باور کنید سود بانکی 80 درصد هم بشه بازار راه خودش رو خواهد رفت
1-حذف دامنه نوسان
2-حذف حجم مبنا
3-دوطرفه شدن بازار که اگه بخوان با گاوبندی قیمت رو بیارن پایین یه عده دیگه بتونن درمقابل این تک شون پاتک بزنن
موفق و پرسود باشین
عرض ادب
به عنوان شخصی که سالها اصل فعالیتم در فارکس بوده کاملا مزایای نبود دامنه نوسان و حجم مبنا و همچنین دو طرفه بودن بازار رو درک میکنم. اما شرایط بازار ما خیلی فرق داره که جزییاتش رو همه میدونیم. به شخصه فکر میکنم کار درست و عملی همینه که فعلا هر سه ماه یکبار فقط یک درصد دامنه نوسان کل بازار رو افرایش بدن تا کل بازار به دامنه ۱۰ +- درصد برسه.
ردیف 4 : فقط با 9 میلیون تومن میشه کل ماه رمضان را روزهخواری کرد.
مومن باید زرنگ باشه!
ردیف 10 میگه نمیخواد 9 میلیون حروم کنی،
صبر کن بعد از مرگ،
فقط با 2 میلیون تومن میتونی یک ماه روزه قضا بخری
3 میلیون هم برای نماز یک سال
جمعاً با سالی 5 میلیون تومن بهشت رو برا خودت بخری
و بری با حور و پری خوش بگذرونی.
فرضاً طرف 75 سال عمر کرده،
15 سال اول که معاف از مالیات هست،
60 سال بقیه میشه 300 میلیون تومن.
چیزی نیست، پول 10 متر آپارتمان میشه.
10 متر، مثلاً اندازه سرویس بهداشتی آپارتمان.
بله... روز مرگ، وصیت کنه
سرویس بهداشتی خونه رو خرج آخرتش کنه.
در ایالت اوهایو آمریکا برای تشویق مردم به انجام واکسیناسیون کرونا، برای مدت پنج هفته هر هفته یک میلیون دلار برای یک نفر میان واکسینه شده ها قرعهکشی خواهد شد.
----
صاحبان کسب و کارهای کوچک مانند رستوران داران، با اظهار نارضایتی از طرح بایدن برای پرداخت هفتگی 300 دلار به بیکاران، اظهار میدارند که این طرح باعث کاهش افراد متقاضی برای استخدام در این کسب و کارها شده و این متقاضیان کار، دریافت رایگان هفتگی 300 دلار را بر استخدام ترجیح میدهند
نظر