کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دلالان ملک یه اصطلاح و ضرب امثل خیلی خوبی دارند میگن: اگه به یکی بگی یه مالی و یا ملکلی که 20 میلیارد قیمت روزشه 2 میلیارد بفروشند تو چیکار میکنی!!؟ طرف هم در جواب میگه: کلیه ام رو میفروشم و هر طور بشه اون ملک رو صاحب میشم. حکایت این روزهای بازار ما دقیقآ مصداق همین ضرب المثل دلالان ملک هستش سهمها اونقدر ذلیل شدند اونقدر اومدن پایین که دیگه جایی برای پایین اومدن بیشتر ندارند. این صفهای فروش سنگین یک میلیاردی و 500 میلیونی توی اکثر لیدرمن ها همگی فیک هستند برای تخلیه بیشتر سهامداران. بازار رو 20 درصد آوردند بالا و الآن هم این بلا رو دارن سرش میارن که حقوقیها با شوکی که به بازار وارد میکنند! تا میتونند جمع کنند قدیمیها هواسشون کاملآ جمع باشه قراره دلار تا 300 هزارتومان و حتی بیشتر رشد کنه تا اون زمانی که دلار به این قیمت برسه هیچ پولی فعلآ سراغ ملک نمیره اول بازار رو مانند سال 98 حباب میکنند و بعدش پولها به سمت ملک سرازیر خواهد شد اونم بعد از سال 1407... نظر شخصی
معمولا در زمان بحران های بزرگ مثل کرونا یا جنگ تورم به حداقل میرسه === چون مردم به پس انداز روی میارن و مخارج را به حداقل نیازهای روزانه میرسونن === مثلا تورم سال 2020 (کرونا) اکثر کشورها منفی بود === حالا حسابشو بکنید که این نظام چقدر فاسده که در وضعیت جنگی کنونی تورم بالای 50% داریم === یعنی اگر همین الان طالبان حکومت ایران را بدست بگیره تورم میاد زیر 10% === تورم وقتی بوجود میاد که دولت پولی را که نداره خرج میکنه === خب دولت پولی نداره اما خرجی یه عده حرامزاده باید به قیمت تورم برای 90 میلیون نفر جور بشه
دو روز پیش برای یک کار بانکی به یکی از تالارهای شهرستان ساعت 9 صبح سر زدم داشتم سالن خلوت تالار را تماشا میکردم و متوجه شدم فقط یک نفر سهامدار در سالن نشسته بود رفتم پیش او و با سلام و عرض ادب کنارشان چند دقیقه نشستم چون میخواستم سر صحبت را با ایشان باز کنم از ایشان پرسیدم ظاهرآ به جز شما کس دیگری توی تالار حضور ندارد!؟ او در پاسخ به من گفت چرا چندتا عقب مانده دیگر هم هستند کم کم باید پیدایشان شود بنده از پاسخ این فرد سهامدار میانسال یکه خورده و دیگر ساکت شدم. به خودم گفتم این سازمانیها این صیدی نادان و این مدنی بچه سال و متکبر با ما بورسی ها و سهامداران چه کردند که اینقدر در چشم همه زبون و خار شدیم! به فاک رفتیم که هیچ! باید شب و روز زخم زبان و نیش و کنایه های مردم و دوستان و آشنایان را هم تحمل کنیم تا اطلاع ثانوی از دست این نامسئولان نالایق تعطیل و باطل شدیم رفت
نظر