جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mehrsana
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1191

پاسخ : جــــو بــــازار

جالبه از روزی که دامنه رو باز کردند و سهمها دارن با منفی های 20 درصد تا 70 درصد باز میشن دیگه کسی اعتراض هم نمیکنه! انگار اعتراض به این بود که چرا سهام توی صف فروش قفل هستن و منفی نمیخورن!!!

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3356

تو جمبولی ایزلامی دنبال مقصر نگردید

نظر

• eco777
        عضو فعال
        • Sep 2014
        • 676

سهامیاب رفت پیش تالار بورس و بورکس آیا ؟

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3747

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
          جالبه از روزی که دامنه رو باز کردند و سهمها دارن با منفی های 20 درصد تا 70 درصد باز میشن دیگه کسی اعتراض هم نمیکنه! انگار اعتراض به این بود که چرا سهام توی صف فروش قفل هستن و منفی نمیخورن!!!
          اونایی که معترض بودن ..یعنی سازمان ...قبولشون داشت ...قدیمی ها کله گنده ها و کارشناس های ریز و درشت بودند...اینا بودن که به نمایندگی از اهالی بازار صحبت می کردند وگرنه من یا شما ..کجا فرصت شد صحبت کنیم یا چه مقام و سازمانی حاضر هست بیاد نظرسنجی کنه و نظر ماها خرده پا ها رو بخواد ..الان لابد ازین وضعیت رضایت دارند که صدایی ازشون درنمیاد

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
            عضو فعال
            • Mar 2020
            • 1075

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
            سهامیاب رفت پیش تالار بورس و بورکس آیا ؟
            بستن این فضاهای گفتگو خودش میتونه باعث کاهش سواد توده فعالان بشه
            بورکس برای ما یک دانشگاه بود...
            ادرس کانال تلگرامی ام:
            https://t.me/afkarboursei

نظر

• eco777
              عضو فعال
              • Sep 2014
              • 676

در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Post
              بستن این فضاهای گفتگو خودش میتونه باعث کاهش سواد توده فعالان بشه
              بورکس برای ما یک دانشگاه بود...
              بورکس بله خوب بود . تالار بورس هم این اواخر بهتر شده بود .
              اما در سهامیاب اطلاعات اشتباه زیادی داده میشد .
              بستن هر فضای گفتگویی خبر بدی هست .

نظر

• TAJ2014
                عضو فعال
                • Dec 2014
                • 1027

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                من هم به چشم خودم دیدم یک بنده خدا ۵ میلیون دلار رو تو فارکس صفر کرد البته پول خودش نبود از مردم گرفته بود که بهشون سود بده /.:biggrinsmiley.:/

احتمالا اون شمسی زاده حرامزاده رو میگی سال 1387

دو میلیون دلارش بادلار 900 تومنی برای بچه های قم
                3 میلیون دلار برای بچه های کرج

نظر

• بیت کوین
                  عضو عادی
                  • Jan 2018
                  • 226

من همیشه به اطرافیان میگم توصیه های وارن بافت و امثالهم راجع سرمایه گذاری موفق و...بریزید دور چون اینجا ایران

باید قبل سرمایه گذاری بدانی کجا پا گذاشتی
                  اینجا را با ژاپن و ...اشتباه نگیرید.

اینجا منافع نظام حکم کنه مردم خودجوش هجوم میارن بورس ولو با نفت ۱۰ دلاری
                  منافع نظام حکم کنه مردم فراری میدن از بورس ولو با نفت ۷۰ دلاری ( بستن کد ،ابطال معاملات،دستکاری صورتهای مالی شرکتها،دستکاری معاملات و...)

صحبت از امنیت سرمایه گذاری و دید بلندمدت و...اینجا خنده داره و بقول دکتر کاتوزیان " ایران جامعه کوتاه مدت"
                  مدیران ما فردمحور و دنبال رشد فردی هستند
                  برای رشد خودشان حاضرن پا رو شانه هزاران نفر بگذارن تا بالا بروند.

ببینید برای گرفتن پست و مقام در دولت بعدی چطور منافع میلیونها نفر رو قربانی میکنند.
                  یسری هم تو مجلس زور میزنند معافیتهای مالیاتی صنایع لغو کنند تا لگد دیگه بر جنازه بازار بزنند.
                  خلاصه تو یک سیستمی که از بالا تا پایین درگیر فساد و گروکشی سیاسی و زدوبند و اختلاس و رانت و....است انتظار بورس پویا و سالم نباید داشت.

یادداشتهای کاظم نادرعلی

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1709

فکر میکنم امروز با این صف ها و این خرید عجیب حقوقیها تو نیمه دوم بازار .....اخرین تیر ترکش رو بر پیکر بی جان سهامدار هم زدن
                    ای کاش زودتر اتفاق میافتاد گذشت زمان هیچ چیزی رو عوض نمیکنه فقط روند نزولی و صعودی رو به تاخیر میندازه و ایضا اعصاب سهامدار رو خرد میکنه
                    روزهای خوش نزدیکه
                    بنفش فروش و سبز خرید حقوقیها فارغ از منفی یا مثبت بودن سهم رو نشون میده

نظر

• Elcid
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 1239

آقا من مدیر ساختمون هستم یعنی با زور از من نه و از اونا آره خلاصه امسال این مسئولیت بزرگ رو گذاشتن تو کاسه ما ?
                      الان هم در حالت نیمه خواب نیمروزی تو فکر ضرر و زیان بورس بودم که صدای زنگ موبایل ما را از جا پراند
                      زن همسایه تلفن زده میگه برق رفته لباس هامون تو لباسشویی مونده شما مگه مدیر نیستی
                      گفتم والا فکر کنم فقط برق این ساختمون نیست جاهای دیگه هم برق رفته عوضش امنیت دارید ، من فقط مدیر این ساختمان هستم مدیر کشور که نیستم ?

خلاصه مدیر کشور همه جوره ما رو ....
                      آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/05/22, 14:14.

نظر

• bikaraneh
                        عضو فعال
                        • Sep 2014
                        • 638

متاسفانه علاوه بر مسولین عوضی کم مردم عوضی هم نداریم، اخبار زیر را مشاهده کنید:
                        تجمع هواداران پرسپولیس مقابل فدراسیون فوتبال
                        ۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰ اخبار ورزشی اخبار فوتبال ایران

تعدادی از هواداران پرسپولیس مقابل ساختمان فدراسیون فوتبال تجمع کردند.
                        به گزارش خبرگزاری تسنیم، حدود 50 هوادار تیم فوتبال پرسپولیس در اعتراض به احکام صادره توسط کمیته انضباطی، صبح امروز (شنبه) مقابل در فدراسیون فوتبال تجمع کردند.

در این تجمع هواداران پرسپولیس شعارهایی در حمایت از سیدجلال حسینی و تیم پرسپولیس و علیه عزیزی خادم شعار دادند.

کمیته انضباطی به دلیل اتفاقات دیدار پرسپولیس مقابل سپاهان و استقلال، علاوه بر جرائم نقدی، فرشاد فرجی را دو جلسه و سیدجلال حسینی را یک جلسه از همراهی سرخپوشان محروم کرده است.

بدبختی و خریت بزرگتر از این طرفداران که واسه یه تیم میرن تجمع و اعتراض ولی واسه حق خودشون خفه خون گرفتن! باید گفت دیوثا یکی دیگه پولشو گرفته میزنه زیر توپ، تو چرا خودتو جر میدی؟
                        آیا حاضری برای سرمایه خودت هم اینقدر حنجره پاره کنی که سرمایه ات را تو بورس بفنا دادند؟!
                        دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                        ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• tazevared5
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 191

در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post
                          باید آخرین سواری رو به مسیولین رانتخوار بدیم همه جا تو فضای مجازی پر شده پول هست اما در منفی سنگین فردا یا پسفردا وارد میشیم !!! این جمله یادگاری و پر مغز سعدی ختم کلام است :
                          پایان شب سیه سپید است .....
                          تکمیل فرمایش دوستان نه تنها فروشنده نباشید در این قیمت ها بلکه فردا و پس فردا خریدار باشید این روند از دوشنبه تغییر خواهد کرد چرا که سهام به حمایت های مهم خود میرسند در پست بعد چند نمونه را نشان خواهد داد

نظر

• tazevared5
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 191

نمونه اول ذوب 370 تومانی تکمیل هارمونیک نزولی ab=cd و رسیدن به حمایت مهم
                            حکشتی مهم ترین حمایت محدوده 1300 تومان است

غگل 207 تومان کف هست هم پر کردن گپ داریم هم تکمیل هارمونیک نزولی و حمایت تبدیل سطح

خکرمان 300 تومان کف هست

خصدرا 200 تومان کف هست

مشک نمونه خروار است از این قبیل زیاد داریم برای نمونه چند مورد قرار دادم پس فردا روز برگشت بازار

نظر

• b1saeed
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 303

بورس فراز و نشیب دارد
                              فرازش مرحمت بر جیب ما
                              نشیب ش مرحمت بر شما

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

فاجعه بی آبی و قطعی برق
                                از ماست که بر ماست
                                مملکته:
                                رویترز: حدود ۴.۵ درصد از کل استخراج بیت کوین در جهان در ایران انجام می‌شود. کاری که برای جمهوری‌اسلامی صدها میلیون دلار درآمد دارد.

میزان برق سالانه مورد استفاده برای استخراج این رمز ارز در ایران معادل سوختن ۱۰ میلیون بشکه نفت است.

@mamlekate

لینک پست‌های قطعی برق در چند روز اخیر رو اضافه کردم این پایین. قطعی برق، آسیب‌های مالی زیادی به مردم می‌زنه.

#الو ویدئوی بازار مجیدیه امروز صبح ساعت ۹. برق منطقه شمس آباد مجیدیه شمالی کلا قطع شده بود.

#الو گرگان منطقه شهرک سپاه هرشب بدون استثنا از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح آب رو قطع می‌کنند. امروز هم که قطعی برق اضافه شده. عملا برگشتیم به دهه شصت و دوران جنگ! نمیدونم اینایی که هنوز میخوان رای بدن، به چی میخوان رأی بدن؟!

#الو از ساعت 9:30 امروز اول خرداد هم برق خ ولیعصر از تئاتر شهر تا میدون ولیعصر برق پاساژ کامپیوتریا رفته. این راسته کلا خدمات کامپیوتری و خدمات پس از فروش و پاسخگویی به مشترکین و فروش قطعات کامپیوتری و موبایل فروشی و کلی مجتمع تجاریه که اگه برق نباشه کلا میره رو هوا کلی ضرر مالی رو دست مردم و شرکتا از فروش گرفته تا اسیب به تجهیزات و وسایل گرون قیمت کامپیوتری.

#قطع_برق

#الو امروز شنبه ۱ خرداد، برق شرکت ما (تحقیقات تولید دارو) از ساعت ۹ صبح تا الان که ساعت ۱۰:۳۰ است، رفته. ۳شنبه قبلی هم حدود ۲.۵ ساعت رفته بود. کارهای ما همه با کامپیوتره و عملا وقتی برق میره، هیچ کاری نمی‌تونیم بکنیم و با توجه به اینکه کالاهایی که ما روش کار می‌کنیم، جزو کالاهای حیاتی محسوب میشه، به کشور هم آسیب وارد میشه.

#الو سلام. کشوری که روی بزرگترین منابع سوخت فسیلی جهان هست، کشوری که پر از بیابان و تابش نور خورشید تو شهراشه، کشوری که حتی صنعتی هم نیست، از بهار داره هر روز برق رو جیره بندی میکنه. مطمئن باش اونی که کنار جمهوری اسلامی واساده نادان نیست، فقط بی شرفه. اینجا بومهنه از هشت صبح تا الان یعنی نزدیک سه ساعته برق قطعه.

#الو برق منطقه تهرانپارس،غرب باقری از ده صبح قطع شده با دوتا بچه دانشجو. یکیشون سر کلاس آنلاین بود قطع شد. اون یکی یکساعت دیگه ازمون آنلاین داره. باید دوباره پول بسته اینترنت خط و موبایل این قطع شدن ارتباط ها رو هم بدم من بازنشسته.

#الو ما کارمون قنادیه کافیه چند ساعت برق بره تا شیرینی تر و کیک کاملا خراب بشه خمیری که داخل کارگاه گرفتن خراب میشه چون دیگه فر و میکسر کار نمیکنن بستنی ها اب میشن کلا همه چی به فنا میره فقط بخاطر سود اقایان بابت هر قطعی برق حداقل ۲۰۰ کیلو مواد خوراکی اینجا خراب میشه و دور ریخته میشه.

#الو سلام برق شهرک صنعتی عباس آباد هم امروز از صبح قطع شده کلی شرکتای مواد غذایی و صنعتی بزرگ تو این شهرک هستن (امرسان، اخوان، راسان، شودر، میکائیلیان و ...) بدون هیچ اطلاع قبلی قطع شده و فقط توی واحدی که توش کار میکنم، حدود ده تومن مواد اولیه در خطر نابود شدنه.
                                شهرک صنعتی عباس آباد و کلا شرق تهران رو بیشتر پیگیری کنید اطلاعات زیادی کسب میکنید کلی ریخته گر بدبخت شدن مواد میریختن ذوب بشه یهویی قطع میکردن همه چی داغون میشد.

#الو سلام من اهل قزوین هستم.
                                امروز ساعت ۹ که از خواب بیدار شدم برق قطع بود تا الان که ساعت ۱۱ باشه جلو مغازه ایستادم و چون برق قطعه نمیتونم مغازه رو باز کنم چون کرکره برقیه و بالا نمیره.

#الو‌ من با یه شرکت خارجی کار میکنم که نیاز به ارتباط تصویری از طریق «زوم» دارم، کارای مشتری‌ها رو سروسامون میدم و غیره. هر بار که برق قطع میشه مجبورم گوشی رو هات‌اسپات کنم، اینورتر برق خریدم، و با همه‌ی اینا جریمه از حقوقم کسر میشه. بعد از قطعی برق امروز، خیلی محترمانه گفتند اگه قراره این روند ادامه داشته بشه دیگه شرکت ما نمیتونه با شما همکاری کنه!

[پیام‌های مربوط به #قطع_برق رو، با توضیح بیشتری، بجز زمان و مکان قطعی برق بفرستید. توضیحی که نشون بده قطعی برق، چه آسیبی به شما یا محیط کاری اطراف شما داره می‌زنه.]

?در پی مانور نظامی سپاه، حدود ۶ هکتار از عرصه حساس تالاب سولدوز دچار حریق شد

‏دیروز سپاه توی تالاب سولدوز از مناطق پارک ملی دریاچه ارومیه، مانور نظامی برگزار کرده. محیط‌بانا رو هم فرستاده برن اما منطقه آتش گرفته و ۶ هکتارش سوخته. اونم توی فصل تخم‌گذاری پرندگان. محیط زیست منطقه می‌گفت جوجه‌ها آتیش گرفتن و از بین رفتن.
                                KarimiMahshad

‏نه فقط انسان‌ها، که طبیعت و حیوانات هم از دست «میدان» آسایش ندارند.
                                Maryammoqaddam

تالاب بین‌المللی سولدوز در حال حاضر بیش از ۱۰۰ گونه ژرنده آبزی و کنار آبزی داره. به جز مهاجرها. که تصویر بالا یه نمونه‌شه.

@mamlekate

می‌گویند تصویر داروخانه‌ای در تبریز در روزهای #کرونا و #قطع_برق است.
                                جدا از تلخی دیدن همزمان ماسک، دستکش، تاریکی و چراغ زنبوری؛ آن نوشته‌ی روی شیشه چنگ بر دل می‌اندازد: «از پذیرش داروهای اضافی شما معذوریم. لطفا اصرار نفرمایید»

مردم ایران را به چه فلاکتی انداختی فرقه تبهکار؟

roshanak_ast
                                @mamlekate

شاید باور نکنید ولی علت گرونی خیار #قطع_برق و گاز گلخونه ها و سرمازدگی محصولات جیرفت کرمان هست./ تجارت نیوز

حریری، رییس اتاق ایران و چین: چرا برای استخراج بیت کوین فقط پای چین رو وسط می کشین و نمی گین لهستان، هند و ترکیه هم در ایران ماینینگ می کنن؟ /تحلیل بازار

shokrani_maryam
                                @mamlekate

در شهرهای ایران از برق هر منطقه ای ۲ ساعت قطع میکنن که به استخراج بیت کوین آسیبی نرسه، زنگ بزنی به اتفاقات برق اعلام میکنه به خاطر مصرف زیاد (منظورش مردمه)، برق هر منطقه ۲ ساعت قطع میشه!

پفیوزا این رو هم میندازن گردن مردم!

shahriar110000
                                @mamlekate

تو مملکت برق میره میگن تقصیر مردمه. آب نیست میگن تقصیر مردمه. آلودگیه میگن تقصیر مردمه. آره تقصیر ماست که به شما کفتارها اجازه دادیم به اینجا برسید.
                                #قطع_برق

mamool88
                                @mamlekate

#الو من تهران حوالی چهار راه قصر و عباس آبادم، امروز نه تنها دو ساعت برق رفت بلکه ایرانسل و همراه اول هردو انتن دهیشون در حد صفر شد.. #اینترنت جفتشون قطع شد و حتی پیامک هم نمیرفت!

#الو تهران کلی از جاها برق رفته و همزمان آنتن موبایل هم رفته و اینترنت همراه هم نداریم.
                                نمیدونم ربطش چیه ولی اینکه دوساعت اینترنت و موبایل نداشتیم فاجعه بود. میخواستم برای فرودگاه اسنپ بگیرم و اینقدر اذیت شدم که داشتم پرواز رو از دست میدادم.

#الو علت قطع شدن آنتن ایرانسل اینه که باتری که برای مواقع قطعی برای تأمین برق آنتن کار گذاشته شده در خیلی از موارد عمرش تموم شده و اپراتور به فکر جایگزین کردن باتری ها نیستن در نتیجه با قطع برق یک منطقه بی تی اس هم کلا قطع میشه و یک منطقه آنتن موبایلشون میپره.

+پیام‌های زیادی فرستادن که همزمان با قطع برق، آنتن تلفن همراه و اینترنت هم قطع شده بود.
                                @mamlekate
                                ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                                ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

در حال کار...
                                X