جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Auschwitz
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 444

پاسخ : جــــو بــــازار

در یکی از تاپیکها دیدم دوستی از وضعیت بورس و نابسامانی آن به پیشگاه حضرت والایی تظلم خواهی کرده .
    این نام( ( نام فرد مسوول) سوالی رو در ذهن من پیش آورد. چگونه است که کسی به این نتیجه میرسد که نام یا (بیشتر)نام خانوادگیش را پس از عمری تغییر میدهد و مثلا از... به "رییسی" یا "علم الهدی" " نظام اسلامی" نظام دوست" " مسجد جامعی" جنتی" حتی "نامدار"؟!
    اگر افراد ناآگاه ساده و یا ساده لوح را از آمارمان کنار بگذاریم نمیشود از کنار تعدادی دیگر به این سادگی گذشت. آنگونه که در تعالیم دین مبین اسلام ذکر گردیده اشخاص خودساخته و پرهیزکار عمدتا خود را از این تظاهر و تفاخرها دور نگه میداشتند چه نتیجه خودساختگی و آراستگی اخلاق هدفی کاملا بر خلاف این خودنماییها دارد.
    بدون هیچ اتهامی به هیج یک از نامهای ذکر شده در فوق دو راه میماند یا اینان به آن وارستگی نایل نگشته اند واندر خم اولین کوی نیکنامی و تقوی مانده اند ویا کمال دورویی و تزویر و خودپرستی و روح شیطانی در آنها متبلور گشته است. وآنها به درجه ای از نفاق و ریا رسیده اند که دیگر امیدی به نجاتشان نیست چه رسد امید به رفع گرفتاری دیگران و رعیت مظلوم.
    تکرار میکنم به لحاظ شرعی و عرفی قصدم اشاره حتی ضمنی به هیچ فرد خاصی نبوده علی الخصوص بهرام عزیز و با اخلاق که جدیدا نام کاربریشان رو به "نامدار" تغییر داده است.
    غرض از نگارش این پست این بود که به زعم بنده انتظار دادخواهی و عدالت از چنین مسوولینی توجیه منطقی نداشته و انتظار عدل از ظالم و ثمر از مجسمه بی ثمر است و بس.
    یا حق
    آخرین ویرایش توسط Auschwitz؛ 2021/05/22, 17:11.

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4719

اصلاح بازار فعلا ادامه خواهد داشت ! خودرو و خساپا به زیر 150 خواهند رفت ! و با خود خیلی از سهام را پایین می کشند . فعلا هیچ دلیل محکمی برای برگشت بازار وجود ندارد .فعلا نقد می مانیم تا سمت و سوی بازار مشخص شود(فقط 20 درصد در پتایر گیر افتادیم)

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

کسی نمی دونه این بازار کوفتیمون کی درست میشه؟
        تا کی قراره سرمایه مون جلوی چشمامون نابود بشه؟
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• irandarab
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 860

این قدر برای مردم ناراحت هستم که احساس شرمندگی میکنم . یعنی انقلاب انقلاب میکردند همین بود!!!!!!

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

در اصل توسط irandarab پست شده است View Post
            این قدر برای مردم ناراحت هستم که احساس شرمندگی میکنم . یعنی انقلاب انقلاب میکردند همین بود!!!!!!
            ................
            به دلیل اینکه متن پیامم حاوی محتویاتی در خور انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی بود ترجیح دادم به جوونیم رحم کنم و پاکش کردم.
            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• tazevared5
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 191

یعنی حباب میخوای بیمه پاسارگاد ارزش بیشتر از 3 برابر بانک صادرات و 1.5 برابر هلدینگ غدیر و بیشتر از هلدینگ تاپیکو و ارزشی بیشتر از مجموع خودروسازهای کشور و.... 102 هزار میلیارد تومان ارزش یک شرکت بیمه

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3766

در اصل توسط tazevared5 پست شده است View Post
                یعنی حباب میخوای بیمه پاسارگاد ارزش بیشتر از 3 برابر بانک صادرات و 1.5 برابر هلدینگ غدیر و بیشتر از هلدینگ تاپیکو و ارزشی بیشتر از مجموع خودروسازهای کشور و.... 102 هزار میلیارد تومان ارزش یک شرکت بیمه
                این گروه پاسارگاد صاحب دارد !!متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام هست !!!!کدام ناظری درسازمان بورسی جرات داره سربه سرشون بذاره ..!!!هر سایت بورسی و هرخبرنگاری هم که بخواد در موردشون مطلب بزنه با گونی !!میرن خدمتش

نظر

• azad.
                  عضو فعال
                  • Jun 2019
                  • 962

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                  اصلاح بازار فعلا ادامه خواهد داشت ! خودرو و خساپا به زیر 150 خواهند رفت ! و با خود خیلی از سهام را پایین می کشند . فعلا هیچ دلیل محکمی برای برگشت بازار وجود ندارد .فعلا نقد می مانیم تا سمت و سوی بازار مشخص شود(فقط 20 درصد در پتایر گیر افتادیم)
                  وااای یا خدااا...

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

کی فکرش را می کرد این روحانی بی شرف کار مردم را به جایی برسونه که دوباره مردم بگن درود بر احمدی نژاد و دست به دامن احمدی نژاد بشن برای نجات از این وضعیت،
                    تنها کار مفیدی که کرده پولی که در دوره های قبل ذخیره شده بود را آزاد کردن و صرف فساد و رانت و دزدی کردن، ننگ ابدی بر شما

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                      آقا من مدیر ساختمون هستم یعنی با زور از من نه و از اونا آره خلاصه امسال این مسئولیت بزرگ رو گذاشتن تو کاسه ما ?
                      الان هم در حالت نیمه خواب نیمروزی تو فکر ضرر و زیان بورس بودم که صدای زنگ موبایل ما را از جا پراند
                      زن همسایه تلفن زده میگه برق رفته لباس هامون تو لباسشویی مونده شما مگه مدیر نیستی
                      گفتم والا فکر کنم فقط برق این ساختمون نیست جاهای دیگه هم برق رفته عوضش امنیت دارید ، من فقط مدیر این ساختمان هستم مدیر کشور که نیستم ?

خلاصه مدیر کشور همه جوره ما رو ....
                      درود
                      راستش من هم با شما هم دردم. دقیقا روز گذشته ، هیچ جوابی برای بانوی همسایه نداشتم، که چون برق رفته بود، باید هفت هشت طبقه را پیاده میرفت. گفتم روم سیاه! فقط میتونم بیام کول ات کنم که از دلت در بیاد!!
                      فکرشو بکنین!! خوب بی.شعور نادان! من چکار کنم که برق رفته! یعنی تو اینقد نمیفهمی؟؟!

یک جنبه از این داستان به فرهنگ عمومی ملت ما برمیگرده. ملتی که اصلا حالیش نیست که حق اش چی هست؟ اصلا حقوق اش را باید چطوری و از کی مطالبه کنه.

والا در همین بورس هم داستان همینه!
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

و اما بازار!

خلاصه و مفید و مختصر: بازار امروز اگر اوج هیجان هم نبود یکی از روزهای اوج هیجان بود.

وقتی که هیجان به اوج میرسه، یعنی به نقطه عطف داریم نزدیک میشویم.

دلیل این اوج هیجان هم بجز دستکاریها و سیاهکاریها و .... به نظر من اخبار وین و مذاکرات هست. بخصوص حرف روحانی که گفت کار تمام شده! هرچند ما میدانیم که کار هنوز سخته و نهایت توافقی در حد رفع کوتی به دوستان اعطا خواهد شد. و لاغیر!

دو حالت ممکنه رخ بده:
                        1-تا ده روز آینده توافق بشه و ایران هم قبول کنه که فقط تحریمهای هسته ای برداشته بشه . این معنی اش این هست که دیگه خبر بنیادی قابل توجه برای ادامه ریزش بورس نخواهیم داشت. بورس از آینده میترسه! بنابراین چند روزی وضعیت خراب اندر خراب میشه و همانند آنچه در تاریخ دیده ایم(از قطعنامه 598 گرفته تا برجام) کم کم ملت یادشون میفته که تورم به این چیزا دخلی نداره و بورس وارد روند صعودی خواهد شد.
                        پس این تحلیل مخلص که کم کم داریم به نقاط ورود جذاب نزدیک میشویم همچنان پابرجاست ولی نه که همین فردا برین بخرین:D

2- در روزهای آینده همچنان خبری نباشه و احتمالا ایران فیلمبرداری از تاسیسات رو بازم تمدید کنه و خلاصه کج در مریض بریم تا انتخابات
                        در این حالت موج ناامیدی از وین به بازار مخابره میشه و نتیجه اش معلومه...بنابراین بازم عرض میکنم:

پس این تحلیل مخلص که کم کم داریم به نقاط ورود جذاب نزدیک میشویم همچنان پابرجاست ولی نه که همین فردا برین بخرین:D
                        دست کم دو سه ماه برای تغییر روند لازمه...تازه حداقل! وگرنه

حالت دیگه ای متصور نیست!

پس همچنان به شروع موج صعودی نسبتا قابل قبول در بورس طی روزهای آتی امیدوارم. هیچ زمان دقیقی هیچ کس (حتی روحانی و رییسی هم نمیدونن!) نمیدونه ولی همچنان که قبلا عرض کردم تصور خودم حوالی تابستان است.

ولی همچنان بیش از 20درصد سهام داشتن را اصلا توصیه نمیکنم

دم نقدی همین مقدار از سهام هم واقعا داره فشار میاره....دیگه اعتراف کنم:D

ولی یادآوری کنم، اوج هیجان را در نظر بگیرید ولی مهمتر اینکه به بعد آن فکر کنید. دیگه از اوج هیجان بیشتر نداریم! پس هرچی بعدش بیاد بهتره!
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بورس باز قهار
                          عضو فعال
                          • May 2020
                          • 1979

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                          درود

میدونم تو پتایر هم با گول تبلیغات محسن رو خوردی
                          دقبقا روی این سهم مانور میداد خیلی براش صدتا کف تعریف کرد

نظر

• کاوه آهنگر
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 413

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                            کی فکرش را می کرد این روحانی بی شرف کار مردم را به جایی برسونه که دوباره مردم بگن درود بر احمدی نژاد و دست به دامن احمدی نژاد بشن برای نجات از این وضعیت،
                            تنها کار مفیدی که کرده پولی که در دوره های قبل ذخیره شده بود را آزاد کردن و صرف فساد و رانت و دزدی کردن، ننگ ابدی بر شما
                            آدم احمق از ترس کفتار به شغال پناه میبره!

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4719

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                              درود

میدونم تو پتایر هم با گول تبلیغات محسن رو خوردی
                              دقبقا روی این سهم مانور میداد خیلی براش صدتا کف تعریف کرد
                              درود
                              واقعیتش بحث گول خوردن نبود . من از سال 97 تا همین اواخر شاید بیش از 10 بار در پتایر ورود و خروج داشتم . پتایر سهم سود رسانی بود و من ازش خاطره خوبی داشتم . همین اواخر هم یک نوسان عالی گرفتم .اما دفعه آخر که یک اصلاح کرد و مجدد خواستم نوسان بگیرم ، نوسان من را گرفت و ول نمی کند!
                              /.:biggrinsmiley.:/ پتایر هم مثل سایر سهام کوچک و متوسط بازار متاثر از جو عمومی بازار است وگرنه پتانسیل سودسازی خوبی دارد و دربرگشت بازار می تواند برگشت خوبی بزند.

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

فردا شاخص مثبت؟

نظر

در حال کار...
                                X