جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط Rudel پست شده است View Postولغدر دارم خودم
قیمت 230 تومن مماس با خط روند صعودی سه و نیم ساله سهم هست این رو بشکنه ممکنه فروشنده هایی برای سهم بیاد ولی 200تومن حمایت قویی داره.حدضر این سهم شکست 230 تومن.این رو بشکنه به احتمال زیاد 200تومن رو خواهد دید اگه جو بازار خراب باشه ممکنه زیر اون هم بیاد.
اگه دنبال روند صعودی هستید تا 285تومن رو پرقدرت نشکنه صعود شارپ نخواهد داشت البته بعید میدونم الان در وصعیتی باشه که از اینجا بخواد بره برای شکستن 285تومن.ممکنه بخواد صعودی کنه ولی بعید میدونم به اونجا برسه.51 درصد احتمال شکست 230 تومن رو میدم"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
مصاحبه عبده تبریری با معامله گران حقیقی
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936
نظر
-
افزودن به بکام..فلوله....خرید پله اول پتایر..........فروش وبیمه یر به یر..........خرید تکنوتار.........منتظر بازگشایی که ماسه..........خرید یه مقدار کربن.......خریدار حقیقی پول داری داره میخره......توکل به خداآخرین ویرایش توسط mey؛ 2015/08/05, 10:36.پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
ولی تصورم اینه که سیاست های محتاطانه با عدم رشد قیمت سهام طیب نیا برای کنترل نقدینگی با سیاست های مدیریتی عبده تبریزی همخوانی نداشته باشه."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postاین آدم واقعا زرنگه،من فکر میکنم ایشون بجای اقای فطانت رییس سازمان بورس می شدند اوضاع بورس بهتر از این بود،ایشون رو من مدبرتر از فطانت میدونم.
ولی تصورم اینه که سیاست های محتاطانه با عدم رشد قیمت سهام طیب نیا برای کنترل نقدینگی با سیاست های مدیریتی عبده تبریزی همخوانی نداشته باشه.پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط mey پست شده است View Postشما دوران مدیریت این بنده خدا رو یادن نیست.................بم بست هر چی سفته باز بود................ولی انصافا در دفترش باز بود"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postیکی از خصلت های ایشون پیگیر بودن مشکل های شرکت ها بود ،احتمالا اگه الان رییس بود قطعا تکلیف نرخ خوراک و غیره حل میشدپست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
سلام
من فکر می کنم هنوز آقای عبده تبریزی رئیس سازمان بورس است. (یک چیزی مانند دولت در سایه)
ایشان و آقای طیب نیا به نظرم خیلی شبیه هم هستند. آدم های زیرک و هفت خطی که تهش یک منفعت خوبی هم به عموم مردم می رسانند. (البته طیب نیا را نمی دانم ولی به نظر می رسد آقای عبده تبریزی خیلی دنبال منافع شخصی خودشان هم هستند!)
=======
به شخصه خط هایی که آقای عبده در بین مصاحبه هایش می دهد را بیشتر از حرف های آقای فطانت و طیب نیا و روحانی دنبال می کنم. (اگر یادتان باشد هم اولین باری که حرفی از حباب بازی و حباب ترکاندن به میان آمد از دهان همین آقا بود)«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postسلام
من فکر می کنم هنوز آقای عبده تبریزی رئیس سازمان بورس است. (یک چیزی مانند دولت در سایه)
ایشان و آقای طیب نیا به نظرم خیلی شبیه هم هستند. آدم های زیرک و هفت خطی که تهش یک منفعت خوبی هم به عموم مردم می رسانند. (البته طیب نیا را نمی دانم ولی به نظر می رسد آقای عبده تبریزی خیلی دنبال منافع شخصی خودشان هم هستند!)
=======
به شخصه خط هایی که آقای عبده در بین مصاحبه هایش می دهد را بیشتر از حرف های آقای فطانت و طیب نیا و روحانی دنبال می کنم. (اگر یادتان باشد هم اولین باری که حرفی از حباب بازی و حباب ترکاندن به میان آمد از دهان همین آقا بود)
دقیقا همینطوره
این مار موذی هر چی میگه اجرا میکنه
از زمانی که رفت تو شورای سیاست گذاری بورس این اتفاقها شروع شد
شروع کرد به خرید سهام و بالا و پائین کردن قیمتها
وقتی خوب سهام جمع کرد از قوانین دیکتاتوری بورس و سهامهای کنترلی استفاده کرده تو این مدت هر کاری میخاد میکنه
این عرضه ها که بعضی وقتها تو موارد منفی صورت میگیره همه کار خودشه
نه فروشنده ای هست و نه خریداری
فقط داره سرمایه سوزی میکنه
در حقیقت کنار نشسته ولی همه آتش ها از گور این بلند میشه
همین حجم مبنا رو هم این یارو به تقلید از فرانسه به بورس وارد کرد
حالا داره برعکسش رفتار میکنه
نظر
-
این جور بازارها واقعا خسته کننده هست نه جهت داره نه فشار خریدار و نه فشار فروش.مشخص هم نمیشه که کی راه میفته.
تشخیص شروع و پایان روندهای نزولی و صعودی بهتر از روند های خنثی هست.بازار جهت بگیره هم برای سهامدار بهتره هم برای خریدار.
ولی نکته ریز امروز بازار ،تعداد واحد مثبت کمتر هست ،دیروز 210واحد منفی بودیم ولی امروز 45 واحد مثبت رو بسختی تونستیم پر کنیم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر