جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • daylaq
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 292

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
    ارزش معاملات امروز خوب شده البته اگه بلوكى معامله نشده باشه
    از 228 میلیارد تومان معامله نزدیک 207 میلیاردش بلوکیه.
    ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10185

احتمال اینکه فردا بازار مثبت باشه وجود داره ولی باید توجه داشت مقدار واحدش چقدره؟
      منفی هم باشه ،اون قت زیر 66350 واحد هستیم.
      اصولا از منظر تکنیکالی تا زمانی که شاخص کل بالای 67 هزار واحد نیومده مشروط بر اینکه زیر 66350 نره ،هر مثبتی سیگنال خریدی محسوب نمیشه .
      شکست 66350 واحد هم خوب نیست. حالا باید دید کدوم وریه؟
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

خروج از خپارس بعد از ماه ها زجر
        ضرر شناسایی شد /:.weirdsmiley.:/

نظر

• H.samimi
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 2092

جناب اروم بورس ميشه لطف كنيد وبيمه رو تحليل كنيد همچنين حمايتهاى سهم رو هم بگيد//باتشكر فراوان

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

جناب اروم بورس ميشه لطف كنيد وبيمه رو تحليل كنيد همچنين حمايتهاى سهم رو هم بگيد//باتشكر فراوان
            درود

جناب شما که خودتون ماشالله روندها رو خوب شناسایی می کنید.
            برای وبیمه الان فقط اینو میتونم بگم که روی مقاومت خیلی قوی 130 تا 135 تومن قرار داره اینجا با خط روند اصلاحی 20 ماهه برخورد میکنه که سابقه برگشتی چند باره ای داشته.
            فعلا حین معاملات همین قدر نگاه کردم.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امام قلی خان
              عضو فعال
              • Aug 2015
              • 1542

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              درود

جناب شما که خودتون ماشالله روندها رو خوب شناسایی می کنید.
              برای وبیمه الان فقط اینو میتونم بگم که روی مقاومت خیلی قوی 130 تا 135 تومن قرار داره اینجا با خط روند اصلاحی 20 ماهه برخورد میکنه که سابقه برگشتی چند باره ای داشته.
              فعلا حین معاملات همین قدر نگاه کردم.

ارومبورس خان
              نفت را هم درستو حسابی بررسی کنید
              مخلص آقا
              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
              از هم ندوشیم.
              با هم بنوشیم.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                ارومبورس خان
                نفت را هم درستو حسابی بررسی کنید
                مخلص آقا
                درود

ببخشید منظورتون قیمت جهانی نفته؟
                اگه اون باشه باید بگم ،من نگران روند نزولی نفت هستم.
                من یه چیزی رو توی روندها خوب متوجه شدم اونم اینه که موجی که نتونه سقف جدید بزنه به احتمال بالای 70-80 درصد یه کف جدید خواهد زد، حال اگر این موج ،سه موجی باشه اون وقت ماهیت موج صعودی اصلاحیش رو بیشتر نمایان میکنه و تاکیدیه بر ادامه نزول .
                الان در نمودارهای قیمت جهانی نفت هم صعود چند ماه اخیر بدون ثبت یه سقف جدید بشکل سه موجی بوده(حداقل توی برنت که اینطور بوده).
                من فکر میکنم ما در قیمت های جهانی نفت اون کف های قبلی چند ماه گذشته رو میتونیم بسمت پایین بشکنیم.

نظر

• b-asgharne
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1055

ارزش معاملات حدود 128 میلیارد.

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    درود

ببخشید منظورتون قیمت جهانی نفته؟
                    اگه اون باشه باید بگم ،من نگران روند نزولی نفت هستم.
                    من یه چیزی رو توی روندها خوب متوجه شدم اونم اینه که موجی که نتونه سقف جدید بزنه به احتمال بالای 70-80 درصد یه کف جدید خواهد زد، حال اگر این موج ،سه موجی باشه اون وقت ماهیت موج صعودی اصلاحیش رو بیشتر نمایان میکنه و تاکیدیه بر ادامه نزول .
                    الان در نمودارهای قیمت جهانی نفت هم صعود چند ماه اخیر بدون ثبت یه سقف جدید بشکل سه موجی بوده(حداقل توی برنت که اینطور بوده).
                    من فکر میکنم ما در قیمت های جهانی نفت اون کف های قبلی چند ماه گذشته رو میتونیم بسمت پایین بشکنیم.
                    پس دست به آسمان برداریم که کفهای قبلی نشکنه که برای ما (ایران) در این وضعیت، گرفتاری روی گرفتاری خواهد بود!
                    یه مثلی هست که میگن:یکی رو دوست داری...اون دوستت نداره...یکی دوستت داره...تو دوستش نداری..دوتا همدیگه رو دوست دارند،به هم نمیرسند!
                    حالا داستان قیمت نفت برای ما شده!
                    یکی دیگه اومد نفت رو 130/140 دلار یا حتی بالاتر فروحت و ما فقط شمیم نفت و بنزین و آلودگی رو درهوا احساس کردیم! حالا هم که این دولت یعنی "میخواد" عاقلانه چرخ اقتصاد کشور رو بچرخونه،شاید باید برای نفت 30 دلاری هم آماده بشیم!
                    دوووووووور باد!
                    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

1: اول صبح از بازار حمایت نکردن که فروشنده تا میتونه بیاد و بعد تعداد بخرن
                      2: سیگنال طیب نیا مبنی بر اینکه هنوز اتفاقی نیفتاده که بورس بهش واکنش نشون بده
                      بازار آماده یک رشد خوب هست
                      البته من هم امروز جو گیر شدم و از بس دیگه بازار رو مخ بود برخی سهام ها را شوهر دادم

نظر

• H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                        پس دست به آسمان برداریم که کفهای قبلی نشکنه که برای ما (ایران) در این وضعیت، گرفتاری روی گرفتاری خواهد بود!
                        یه مثلی هست که میگن:یکی رو دوست داری...اون دوستت نداره...یکی دوستت داره...تو دوستش نداری..دوتا همدیگه رو دوست دارند،به هم نمیرسند!
                        حالا داستان قیمت نفت برای ما شده!
                        یکی دیگه اومد نفت رو 130/140 دلار یا حتی بالاتر فروحت و ما فقط شمیم نفت و بنزین و آلودگی رو درهوا احساس کردیم! حالا هم که این دولت یعنی "میخواد" عاقلانه چرخ اقتصاد کشور رو بچرخونه،شاید باید برای نفت 30 دلاری هم آماده بشیم!
                        دوووووووور باد!
                        آقاي زوربا هزينه مخالفت و مقابله دنيا با انرژي هسته اي ايران از جيب مباركمان پرداخت شده بيخود نفت گران و ارزان نميشه ما به التفاوت نفت 130 دلاري با نفت 45 دلاري ميشه 85 دلار كه مال ما نيست

نظر

• H.samimi
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 2092

اين كروي بدبخت رو الان ديدم شده 1205 ريال يكي دو ماه پيش 2200 خريدم با ضرر دادمش رفت

نظر

• siwan
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 520

اين كروي بدبخت رو الان ديدم شده 1205 ريال يكي دو ماه پيش 2200 خريدم با ضرر دادمش رفت
                            ماشالله چقدر بازار رو رصد میکنین..
                            سجاد محمدی
                            علاقه مند به دانش اقتصاد
                            تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

94/05/13 - 13:10

فارس گزارش می‌دهد
                              بورس در بی‌وزنی مطلق/ کاهش ۱۸۱ واحدی شاخص‌ بورس/ تالار شیشه‌ای در انتظار تعیین تکلیف ابهام‌ها
                              بازار سهام امروز در حالی به کار خود پایان داد که همچون روزهای گذشته شاهد معاملاتی کم‌رونق و بی‌حجم بود؛ بازاری‌ که هنوز نسبت به بسیاری از ابهام‌های بنیادین خود با تردید و نگرانی روبروست.

براساس این گزارش، معامله‌گران تالار شیشه‌ای در حالی با معاملات کم‌حجم و بی‌وزن در بازار سهام مواجه هستند که هنوز به نظر می‌رسد، هیچ اراده‌ای برای تعیین تکلیف نهایی برخی ابهام‌های بنیادین در صنایعی که نزدیک به نیمی از ارزش کل بورس را در اختیار دارند، وجود ندارد.

در عین حال طولانی شدن توقف نماد معاملاتی شرکت‌های بزرگ و پیشروی بازار از جمله پالایشی ها،سنگ آهنی‌ها و فولادی‌ها باعث شده تا بازار نتواند واکنش طبیعی خود را به طور کامل در یک دوره زمانی مشخص بر جای گذارد.

کلیت معاملات بازار سهام حول گروه خودرویی‌ها و صنعت حمل و نقل جریان داشته و سایر صنایع از جمله پالایشی‌ها، پتروشیمی‌ها و معدنی‌ها با سردرگمی و بی‌اقبالی سهامداران مواجه هستند.

به گزارش فارس، به نظر می‌رسد بازگشت شادابی دوباره در بازار سهام به شدت وابسته به شجاعت و اراده جدی دولت‌مردان برای تعیین تکلیف ابهام‌های موجود در صنایع پیشروی بورس تهران است. معامله گران بورس تهران معتقدند در دورانی که ادامه تحریم ها به عنوان بزرگترین ریسک این بازار در حوزه سیاسی کنار رفته دولت باید یک بار برای همیشه شجاعت به خرج داده و تعیین تکلیف کند.

به نظر می‌رسد طی روزهای آینده بازار سهام همچنان در کانال فعلی روی نوسان حداکثر 10 درصدی و در روندی متعادل حرکت کند.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

به گزارش فارس، به نظر می‌رسد بازگشت شادابی دوباره در بازار سهام به شدت وابسته به شجاعت و اراده جدی دولت‌مردان برای تعیین تکلیف ابهام‌های موجود در صنایع پیشروی بورس تهران است. معامله گران بورس تهران معتقدند در دورانی که ادامه تحریم ها به عنوان بزرگترین ریسک این بازار در حوزه سیاسی کنار رفته دولت باید یک بار برای همیشه شجاعت به خرج داده و تعیین تکلیف کند.

این شجاعت باید در بوجه سال 95 نمایان شود !!!
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X