جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Davar
    عضو فعال
    • May 2017
    • 3090

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط دفتردار پست شده است View Post
    کی ؟ امروز ؟
    مزاح بود و کنایه به سبز شدن بازار به دلایل انتخاباتی.

.

نظر

• Bruce
      عضو عادی
      • Oct 2020
      • 288

نتیجه برجام فرجام بعد از انتخابات ایران مشخص میشه.امریکا حسن بنفشه رو میخواد ضایع کنه.
      خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35705

میانگین RSI نمادهای روی تابلو ! کمتر از 30 واحد !!

فعلا 180 نماد در بازار بدون صف در حال معامله هستن !!

بیش از 100 نماد از میانگین حجم ماه عبور کردن !

نظر

• trojan
          ستاره دار(1)
          • Nov 2013
          • 881

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
          آفرین تروجان عزیز اگر دچار سوگیری نشدید لطفا چارت بیت کوین هم بعنوان لیدر ارزهای دیجیتال بذارید که چگونه با شکست حمایت 58هزار و 50هزار دلار سیگنال خروج از این بازار داده شد
          سلام
          توي بورس و اين ماهها دچار سوگيري به قول شما كه اكثرا شدند منم شدم .
          اما در مورد بيت كوين الان نمي تونم چارت بذارم ولي با شكست حمايت سيگنال خروج داد هرچند تقريبا روي 30 هزار تا حمايت شد و فعلا استپ زد ولي به هر حال روندش الان اصلاحي هست . اتفاقا خودمم همون موقع تو تاپيك مرتبط نوشتم كه كامل خروج زدم . البته چون الان بين سقف و كف هايي داره نوسان ميده تا جاييكه وقتم اجازه ميده و خيلي با احتياط روي آلت كوين ها نوسان ميگيرم با درصدي از پول كه اين هم خوب بوده تا الان . بيت كوين حمايت 30 هزار رو از دست بده يه نزول خوشگل ديگه داره اگه از دست نده فعلا نوسان هاي خوبي داره . بازار ارز ديجيتال هم شرايط خودش رو داره و هر روز رصد ميشه با هر روند جديدي پوزيشن ما هم بايد تغيير كنه . اين ها بديهيات هست البته و خود شما بهتر از بنده واقفيد به موضوع .

نظر

• توپ4گوش
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 2505

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
            ارسنال جان کاری به تکنیکال نداره مگر سهمی هم هست که حمایتش شکسته شده باشه و در چارت مشخص نباشه؟؟ مسئله اینه که خودمان رعایت نمیکنیم معامله با چارت باید عین ربات بود و فقط طبق نمودار حرکت کرد

اما همه ما در بازار در برخی اوقات دچار سوگیری میشویم و اعتنایی به نمودار خط روند و حمایت و مقاومت نمیکنیم من خودم رو 30درصد سرمایه دچار همین سوگیری شدم و رفتم پایین و همچنان گیرم

بعد افراد قدیمی هم همیشه عادت دارند در بدترین شرایط نیز مقداری سهام داشته باشند و برخی دیگه هم در بدترین شرایط همیشه در حال خرید و فروش هستند در حالیکه تحلیل تکنیکال میگه در بازار نزولی در بازار نباشید تا زمان پیدا شدن حمایتهای معتبر ........
            سوگیری به این راحتی نیست که کسی متوجه ان باشد افراد تازه کار که همیشه در حال سوگیری هستند اینا چون تعصب زیادی به سرمایه شان دارند در نتیجه اون رو سهامشان دچار سوگیری میشوند اجازه نمیدهند حتی کسی تحلیل منفی ان نیز بگذارد

افراد قدیمی و حرفه ای کمتر تعصب به سرمایه و سهم دارند اما اگر دچار سوگیری هم شوند متوجه نمیشوند جز اینکه گپ بزرگی با نقطه خرید و قیمت روز سهم ایجاد شود!!

با تحلیل تکنیکال میتوان از سوگیری فرار کرد اما باید عین ربات بود و هیچ اخباری هم نخواند و توجه با خبرهای بنیادی و غیره نکرد

من بیشتر اوقات با چارت حرکت میکنم گاهی اوقات اما مسائل دیگه و سایر تجربیات و اخبار هم در چارت دخیل میکنم و سودم از چارت هم بیشتر میشود اما از همین قسمت نیز باز زیان میکنم که چرا کامل با چارت حرکت نکردم
            آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/05/25, 09:58.
            شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• dornaa
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1468

.

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1709

این شاخص کل اونم سیگنال قطعی خروجش تو اوج بازار(ابزارهای دیگه رو کامل حذف کردم ) با وجود اینکه میگن شاخص کل و...دستوریه !!!!!
                تو این 7 سال جز بازار 2-3ماهه دامنه نامتقارن ندیدم چارت جواب نده اونم البته تو تایم روزانه جواب نمیداد
                فعلا تایم هفتگی کامل مشخص نیست که جواب بده یا نه با این وضعیت
                حالا من نوعی حوصله ندارم صبر کنم به موقع وارد شم و میرم تو ضرر تقصیر چارت نیست تقصیر احساسات خودمه
                تو بازار بدون دامنه مثل کریپتو عین هلو جواب میده ....خدا ازشون نگذره از 5 تا سهمم همه قفلن نمیشه ببرم بیرون
                الانم 2هفته س سیگنال ورود میده منتها کمی زمان نیاز داریم

نظر

• "Midas"
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 2483

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                  این شاخص کل اونم سیگنال قطعی خروجش تو اوج بازار(ابزارهای دیگه رو کامل حذف کردم ) با وجود اینکه میگن شاخص کل و...دستوریه !!!!!
                  تو این 7 سال جز بازار 2-3ماهه دامنه نامتقارن ندیدم چارت جواب نده اونم البته تو تایم روزانه جواب نمیداد
                  فعلا تایم هفتگی کامل مشخص نیست که جواب بده یا نه با این وضعیت
                  حالا من نوعی حوصله ندارم صبر کنم به موقع وارد شم و میرم تو ضرر تقصیر چارت نیست تقصیر احساسات خودمه
                  تو بازار بدون دامنه مثل کریپتو عین هلو جواب میده ....خدا ازشون نگذره از 5 تا سهمم همه قفلن نمیشه ببرم بیرون
                  الانم 2هفته س سیگنال ورود میده منتها کمی زمان نیاز داریم

دامنه نامتقارن یه خوبی که داشت این بود که آنچنان داغ بر دلم گذاشت که بروم سراغ بازارهای جهانی،

الان دارم "دمو" کار می کنم، واقعا هم عالی است، بورس یه بالا بزنه، 30% سرمایه را می برم جهانی

البته تجربه 92 تا الان به کار آمده

پ.ن: قبلا عرض شد از بالا و پایین شدن شاخص شاکی نیستم، قوانین ضد بازار و نقدشوندگی بهمان ضربه زد
                  بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                  ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1709

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                    دامنه نامتقارن یه خوبی که داشت این بود که آنچنان داغ بر دلم گذاشت که بروم سراغ بازارهای جهانی،

الان دارم "دمو" کار می کنم، واقعا هم عالی است، بورس یه بالا بزنه، 30% سرمایه را می برم جهانی

البته تجربه 92 تا الان به کار آمده
                    ارادت
                    دقیقا .....برای بنده هم همین طور بود یه در جدیدی رو گشود
                    تو کریپتو فعالیت داشتم ولی خیلی کم که الان بیشتر شده
                    اگر بازار کمی حوصله مارو بیاره سر جاش سراغ فارکس هم میرم انشالله
                    به نظرم با قبول ریسک بازار کریپتو به خاطر نوسانات شدید خیلی بهتر باشه

نظر

• اشکان2010
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 684

گروه قطعات خودرو قبلا سهام شون بادشده وحبابی شده بودند ولی الآن بعضی ها شون روفروشنده توحباب منفی عمیق داره میفروشه...
                      مثلا الآن فروشنده دارن ختوفا رو تو ارزش بازار 1200 میلیارد تومن وصف فروش داره میفروشه
                      ختوقایی که مالک شرکتهای مهمی همچون اگزوزخودرو خراسان-مبدل خودروی پاک-کابل خودرو خراسان وچندشرکت دیگه بوده وحدود نیمی ازخشرق رو هم داره
                      همه اینا 1200 میلیارد!!!؟؟؟

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35705

نقشه نسبت خریدار حقیقی به فروشنده در بازار تا ساعت 11:25 !

(خاکستری کمتر از یک، سبز بالاتر از یک، سایز ارزش معاملات)

نظر

• "Midas"
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 2483

سهام، بخصوص یکسری از سهم ها را دارند رذیلانه پایین می آورند، (سهامی که تو چشم بازار هم نیستن)از دل همین سهام در آینده مشابه شمواد 100 تومانی در میاد که تا 10.000 تومان هم بالا رفت.
                          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• bia2learn
                            عضو عادی
                            • May 2020
                            • 138

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                            گروه قطعات خودرو قبلا سهام شون بادشده وحبابی شده بودند ولی الآن بعضی ها شون روفروشنده توحباب منفی عمیق داره میفروشه...
                            مثلا الآن فروشنده دارن ختوفا رو تو ارزش بازار 1200 میلیارد تومن وصف فروش داره میفروشه
                            ختوقایی که مالک شرکتهای مهمی همچون اگزوزخودرو خراسان-مبدل خودروی پاک-کابل خودرو خراسان وچندشرکت دیگه بوده وحدود نیمی ازخشرق رو هم داره
                            همه اینا 1200 میلیارد!!!؟؟؟
                            دوست عزیز شما مدام سهم ها را با ارزش دارایی ها میسنجی. اگه اینطوری باشه که چه فرقی بین سهام و ملک و طلا هست؟
                            سهام را باید با سودسازی و نسبت P/E سنجید، چون شما وقتی مثلا سهمی را بخری که 10 میلیارد متر هم مثلا زمین داشته باشه ی گوشه افتاده باشه هرچقدر هم قیمتش میخواد باشه بابت اون زمین چیزی کف دست خریدارش نمیذاره!
                            پارسال که سهم ها را با این داستان ها و ارزش جایگزینی بادش کردن برای همیشه فراموش بفرمایید.

پ.ن: ختوقایی که نام بردید از نظر بحث سودسازی در این قیمت ها اوکی هست منتها منظورم این بود معیاری که شما بیان کردید برای ارزندگیش برای سهامداری نمیتونه توجیه کننده باشه.

نظر

• Arian02
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1709

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

نقشه نسبت خریدار حقیقی به فروشنده در بازار تا ساعت 11:25 !

(خاکستری کمتر از یک، سبز بالاتر از یک، سایز ارزش معاملات)
                              ارادت
                              به ارومی و بدون عجله بدون اینکه به چشم بیاد دارن میخرن تا به موقعش مثل سقف مرداد به ارومی بدون اینکه به چشم بیاد بفروشن
                              برای ما هم اگر ابزارشو رو نداشته باشیم تشخیص این خریدا خیلی سخته

نظر

• اشکان2010
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 684

در اصل توسط bia2learn پست شده است View Post
                                دوست عزیز شما مدام سهم ها را با ارزش دارایی ها میسنجی. اگه اینطوری باشه که چه فرقی بین سهام و ملک و طلا هست؟
                                سهام را باید با سودسازی و نسبت P/E سنجید، چون شما وقتی مثلا سهمی را بخری که 10 میلیارد متر هم مثلا زمین داشته باشه ی گوشه افتاده باشه هرچقدر هم قیمتش میخواد باشه بابت اون زمین چیزی کف دست خریدارش نمیذاره!
                                پارسال که سهم ها را با این داستان ها و ارزش جایگزینی بادش کردن برای همیشه فراموش بفرمایید.

پ.ن: ختوقایی که نام بردید از نظر بحث سودسازی در این قیمت ها اوکی هست منتها منظورم این بود معیاری که شما بیان کردید برای ارزندگیش برای سهامداری نمیتونه توجیه کننده باشه.

درودوعرض ادب...سپاسگزارم از نظرتون.
                                حتما میدونین سهام شرکتهای سرمایه گذاری همچون شستا-ختوقا-خگستر-گشان-وخارزم -وساپا-ورنا و...برحسب NAV باید ارزشگذاری بشن نه EPS وP/E...

نظر

در حال کار...
                                X