جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4093

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط tazevared5 پست شده است View Post
    اگر از من بپرسن جذاب ترین سهم بازار بورس چیه میگم ثاخت مومن فقط یک پروژه مگا پارسش بالای 1000 میلیارد ارزش داره پروژه های تیسا کیش و سعدی شیراز و برج بین الملل ونارنجستان و.... بکنار ثاخت 195 تومان کف سهم هست این سهم سال 84 که وارد بورس شد با 1 میلیارد سهم قیمت هر سهم بود 600 تومن یعنی سال 84 مارکتش بود 600 میلیارد تومن از 84 تا الان همه چی 100 برابر شده این تازه رسیده به 1800 میلیارد تومن مفت ترین سهم بورس ایران ثاخت در 50 تومان الگوی دو کف تایم ماهانه زد در 195 اصلاحش تمام میشه و من در چارتش قیمت های بالای 1000 میبینم یک روزی اژدهای ثاخت از خواب بیدار میشه همیشه اینطور نمیمونه
    دوست خوبم این حساب کتابها چیه میکنید ؟ یکی میاد از دارائی های اون شرکت میگه و یکی هم ارزش گذاری اینجا و اونجا را . ببخشید اینطور میگم ولی یه حرفه ای بورسی میدونه اینها کش تمبان فاطی است که زود در میره . شرکت باید در وهله اول مدیریت خوب داشته باشه که این ساختمانی ها دزدترین مدیران را در راس امور دارند . مربوط به الان هم نیست سالهاست اینگونه است . دزدترین ها هم در ثمسکن هستند
    در وهله دوم هم باید سود بسازد و سود بذاره کف دست سهامدار

کدام یکی از این شرکت های ساختمانی از سرمایه گذاریش تا اجرائیش تونستند سنار بذارند رو سودشون با این که ملک هم 500 تا 1000% افزایش داشته
    این دارائی و ارزش فلان پروژه فلان و نارنج و پرتقالستان که میگید مگه الان کشف شده ؟ اینها سالهاست گفته شده و گفته میشود و خواهد شد . خب که چی ؟
    اخه این داستان سرائی ها اگر تاثیر داشت که نباید حال و روزشون این بود . غیر از اینه ؟ پس تاثیر این پروزه ها چه زمانی است ؟ زمان ظهور ؟

چرا این شرکت های اجرائی در امور ملک و ساخت و ساز یکی از این پروژه های قدیمیشون که با هزینه سالهای قبل تموم شده را الان با قیمت های نجومی ملک نمیتونند بفروشند یا نفروختند یا اگر فروختند رو نمیکنند ؟
    چرا نمیتونند هیچ تعدیل سود بدهند ؟
    سهمی که به قول شما 16 سال است مارکتش نسبت به تورم وقی نکرده و عذر میخوام کلا ریده ، سهامداران بلند مدتیش را خانه خراب و به خاک سیاه نشانده ، دیگه کی باید جبران بکنه ؟؟
    اخه مدام از یه مشت درپیت دفاع کردن چه سود ؟ کلا میگم درپیت های مشابه هم هست . چرا این عقب موندگی از بازار و تورم جبران نمیشه ؟ کی باید بشه ؟ دلار که سقف را ترکوند شاخص هم که غوغا کرد . دیگه کی ؟؟؟
    آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/05/25, 13:48.

نظر

• tazevared5
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 191

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      دوست خوبم این حساب کتابها چیه میکنید ؟ یکی میاد از دارائی های اون شرکت میگه و یکی هم ارزش گذاری اینجا و اونجا را . ببخشید اینطور میگم ولی یه حرفه ای بورسی میدونه اینها کش تمبان فاطی است که زود در میره . شرکت باید در وهله اول مدیریت خوب داشته باشه که این ساختمانی ها دزدترین مدیران را در راس امور دارند . مربوط به الان هم نیست سالهاست اینگونه است . دزدترین ها هم در ثمسکن هستند
      در وهله دوم هم باید سود بسازد و سود بذاره کف دست سهامدار

کدام یکی از این شرکت های ساختمانی از سرمایه گذاریش تا اجرائیش توسنتند سنار بذارند رو سودشون با این که ملک هم 500 تا 1000% افزایش داشته
      این دارائی و ارزش فلان پروژه فلان و نارنج و پرتقالستان که میگید مگه الان کشف شده ؟ اینها سالهاست گفته شده و گفته میشود و خواهد شد . خب که چی ؟
      اخه این داستان سرائی ها اگر تاثیر داشت که نباید حال و روزشون این بود . غیر از اینه ؟

چرا این شرکت های اجرائی در امور ملک و ساخت و ساز یکی از این پروژه های قدیمیشون که با هزینه سالهای قبل تموم شده را الان با قیمت های نجومی ملک نمیتونند بفروشند یا نفروختند یا اگر فروختند رو نمیکنند ؟
      چرا نمیتونند هیچ تعدیل سود بدهند ؟
      منم تا قبل از این مثل شما فکر میکردم سال 70 بود یک تعداد سهام ثزاگرس خریده بودیم از شرکت تا همین سال 96 قیمت هر سهم 100 تومان بود ولی الان را ببین 5000 تومان یک جایی فنر کار میره

نظر

• نوروزی نیا
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 426

بله هستند . اتفاقا الان که سود کردن در این بازار کار حضرت فیل شده ، عرضه اولیه را میخرند برای سود دونسته و مطمئن
        در ضمن عرضه اولیه ها همشون ابتدای کار سود را دادند ، بعد ریختند . با 40-50% سود میشه خارج شد . کسی مجبور نیست بمونه باهاش
        توضیح : بنده قصد تبلیغ عرضه و خریدش را ندارم . مطلب کلی و عمومی است
        مگر اینا چقدر سود میدن که سهامهاشونو نقد میکنن؟؟ نهایت به خاطر 50 هزار تومن سود؟؟

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
          فرشید یوسف پور:

شاخص کل 4 . 3. 00 شاخص همچنان با فشار فروش روبروست و به حمایت 1090 نزدیک است

انتظار صعودی شدن شاخص از این حمایت را نداریم اما احتمال واکنش بازار به این حمایت و اصلاح رو به بالا در سهام بزرگ وجود دارد

اما پس از اصلاح 2-3 روزه همچنان شانس کاهش بیشتر به حدود 1 میلیون واحد وجود دارد. صرفا برگشت قوی و عبور شاخص از 1212 می تواند وضعیت را در کوتاه مدت تغییر دهد.

..........................................
          درود برهمگی
          به نظرم همچنان درمثبت ها بازار خرید نداره و بانزدیک شدن به انتخابات وتایید صلاحیت همتی ...بعید نیست کاهش فیک دیگری در دلار اتفاق بیفته
          علی الحال به نظرگرایش بازار به مرور به سمت سهم های شاخص هم وزن تغییر پیدا خواهد کرد
          همتی بهتره بیشتر از این خودش را ضایع نکند چون رای ندارد
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4093

در اصل توسط tazevared5 پست شده است View Post
            منم تا قبل از این مثل شما فکر میکردم سال 70 بود یک تعداد سهام ثزاگرس خریده بودیم از شرکت تا همین سال 96 قیمت هر سهم 100 تومان بود ولی الان را ببین 5000 تومان یک جایی فنر کار میره
            اخه ببین این مدلی قمار است . شما باید قمار کنی با این سرطان هائی که سابقه بدی دارند بمونی . چه لزومی به قمار است ؟ سابقه سهم همچون سابقه ما ادم هاست . ادم بد سابقه چقدر قابل اعتماد است ؟
            چرا در ازدواج در مورد سابقه ادم ها تحقیق میشود ؟
            برای کسی که ارزش پولش باید به روز یا به ماه و سال باشد نه چند سال ، چون ممکنه هر لحظه پولش مورد نیازش باشد با اینطور سهم ها عقب میافتد اگر یهو پول لازم شد
            من سابقه سهم برام خیلی مهم است

برای خرید هر سهمی اول سابقه و بعد هم کدال بخصوص اگر قصد میان و بلند مدت باشد
            یه مثال میزنم
            در مورد ولساپا .... گفتم دوستی دارم خریده و بازدهی 99 منفی است . ادم سابقه دار بورسی مسخره نیست بیلان مالی 99 او منفی باشد ؟
            ولساپا هم جزء کم بازده ترین هاست . بازدهی 3 ساله اش فقط 140% است . 5 ساله و 10 ساله اش هم به همین منوال . 10 ساله اش 800% است . در حالی که دلار 10 ساله 2300% است
            خودم ولساپا را دو روز پییش اضافه کردم و احیانا فردا هم بفروشم ولی این سهم را دوستم میگه میخوام باهاش بمونم و به قول شما میگه یه روز جبران این عقب موندگیش را میکنه

دیروز بهش گفتم فلانی با این سهم بعید میدونم نتیجه بگیری و بازم عقب می مونی . این سهم سابقه اش وحشتناک است . میگه جبران میکنه !!!!!! اخه کی ؟؟؟
            پیشنهاد دادم نصفشو در اولین فرصت با یه مورد دیگه چنج کنه . موردی که بتونه هم پای شاخص بیاد بالا و اینقدر درجا نزنه .

این بازار اگر روزی برگردد به 2100 قبلی ، انبوهی از این سهم های ریزش 70-80% نمیتونند برگردند به قیمت های قبل . گفتم ولساپا سهمی نیست که اگر روزی شاخص 2100 را بازم دید بتونه به 1080 قبلی برگردد . تا دیروز به این مورد فکر نکرده بود یهو جا خورد . این بازار مکاره هزار تو است . پیچش مو بسیار دارد
            خیلی به فنا رفتیم تا این پیچش ها نم نم اومد دستمون

اصلا اومدیم و از فردا تصمیم گرفتن توپ توپ این بازار برگردونند و تا اخر تابستون ببرند همون 2100 . سهمی باید داشته باشی که بتونه هم پای شاخص بیاد این خیلی مهم است
            بخش بزرگی از این بازار هرگز قادر نیستند هم پای شاخص بالا بیاند و عقب افتادگی ها بیشتر و بیشتر میشه

در نهایت اون زاگرس بوده که شما عنوان کردی سهم پتروئی و بنیادی . ما داریم از در پیتی ها و درب و داغونها حرف میزنیم
            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/05/25, 14:23.

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4093

در اصل توسط نوروزی نیا پست شده است View Post
              مگر اینا چقدر سود میدن که سهامهاشونو نقد میکنن؟؟ نهایت به خاطر 50 هزار تومن سود؟؟
              کسی سهام نقد نمیکنه . این پول های جزئی در اکثر حسابها هست
              در ضمن مگر قرار است کسی کل سبدش را نقد کنه ؟ همین 50 هزار هم برای عده ای زنگ تفریح خوبی است . مساله اینه که مثلا 30 هزار تومن سهمش را نقد میکنه و 60-50% سود میبره . در حالی که اون 30 هزار را تا 1 ماه دیگه شاید نتونه با سهمش 5 هزار تومن سود ببره
              موضوع عدد و رقم 50 و 30 هزار را بگذاریم کنار ، این یک معامله سود اور است و اقتصادی است . علم اقتصاد حرف اولش سود اوری بیشتر است و این کار مورد تائید است
              غکورش 200 تومن میخواد
              100 هم سود بده ، حتی اگر کسی سهم نقد کنه این یک معامله به صرفه اقتصادی است . با 200 در این بازار و هر سهمی که شما بگی ، هر سهمی باشه ، ایا میشه با 200 تومنش کوتاه مدت 50% به میزان 100 سود برد ؟ با این بازار هرگز

اینکه سهم نقد کردنش باعث حراب شدن بازار شود و بقیه سبدش هم بیاد پائین اون یه بحث دیگر است ولی فروختن هر سهمی در این بازار و خریدن سهمی که سود مطمئن میده کار درستی است
              آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/05/25, 14:09.

نظر

• اوشنوس
                ستاره دار(3)
                • Dec 2015
                • 880

خگستر

سهم روی فیبو 61 واکنش خوبی داشت.ناظر بازار هم دیروز به دلیل ریزش بیش از 20 درصد سهم رو متوقف کرد.از اوج خودش 84 درصد ریزش داشته

نظر

• اوشنوس
                  ستاره دار(3)
                  • Dec 2015
                  • 880

ارزش کل معاملات امروز در بورس و فرابورس 7800 میلیارد تومان! آیا من درست میبینم!!

یا این عدد 3600 میلیارد تومان درسته!!

نظر

• CHESTER.2020
                    عضو فعال
                    • Apr 2020
                    • 1255

سخنگوی دولت:

مشکل بورس این بود که مردم در اوج بورس وارد شدند.

متضرر شدن مردم در بورس را هیچوقت فراموش نمی‌کنیم.(اونها هم هیچ وقت فراموش نمیکنند نگرانشون نباش /:.winksmiley02.:/)

باید سیاست‌های جبرانی در مورد خسارت‌دیدگان دارا دوم اتخاذ شود.

ما در کنار خسارت دیدگان بورس هستیم، مشکل این عده در کوتاه مدت است.

مشکل یک عده هم اینه که پست فطرتی اگر زبون داشت اعلام برائت میکرد ازشون...!!! خیلی سخته به تنهایی همه ی بی صفتی هارو یدک کشیدن.../:.winksmiley02.:/
                    نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                    نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• tazevared5
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 191

اخه ببین این مدلی قمار است . شما باید قمار کنی با این سرطان هائی که سابقه بدی دارند بمونی . چه لزومی به قمار است ؟ سابقه سهم همچون سابقه ما ادم هاست . ادم بد سابقه چقدر قابل اعتماد است ؟
                      چرا در ازدواج در مورد سابقه ادم ها تحقیق میشود ؟
                      برای کسی که ارزش پولش باید به روز یا به ماه و سال باشد نه چند سال ، چون ممکنه هر لحظه پولش مورد نیازش باشد با اینطور سهم ها عقب میافتد اگر یهو پول لازم شد
                      من سابقه سهم برام خیلی مهم است

برای خرید هر سهمی اول سابقه و بعد هم کدال بخصوص اگر قصد میان و بلند مدت باشد
                      یه مثال میزنم
                      در مورد ولساپا .... گفتم دوستی دارم خریده و بازدهی 99 منفی است . ادم سابقه دار بورسی مسخره نیست بیلان مالی 99 او منفی باشد ؟
                      ولساپا هم جزء کم بازده ترین هاست . بازدهی 3 ساله اش فقط 140% است . 5 ساله و 10 ساله اش هم به همین منوال . 10 ساله اش 800% است . در حالی که دلار 10 ساله 2300% است
                      خودم ولساپا را دو روز پییش اضافه کردم و احیانا فردا هم بفروشم ولی این سهم را دوستم میگه میخوام باهاش بمونم و به قول شما میگه یه روز جبران این عقب موندگیش را میکنه

دیروز بهش گفتم فلانی با این سهم بعید میدونم نتیجه بگیری و بازم عقب می مونی . این سهم سابقه اش وحشتناک است . میگه جبران میکنه !!!!!! اخه کی ؟؟؟
                      پیشنهاد دادم نصفشو در اولین فرصت با یه مورد دیگه چنج کنه . موردی که بتونه هم پای شاخص بیاد بالا و اینقدر درجا نزنه .

این بازار اگر روزی برگردد به 2100 قبلی ، انبوهی از این سهم های ریزش 70-80% نمیتونند برگردند به قیمت های قبل . گفتم ولساپا سهمی نیست که اگر روزی شاخص 2100 را بازم دید بتونه به 1080 قبلی برگردد . تا دیروز به این مورد فکر نکرده بود یهو جا خورد . این بازار مکاره هزار تو است . پیچش مو بسیار دارد
                      خیلی به فنا رفتیم تا این پیچش ها نم نم اومد دستمون

اصلا اومدیم و از فردا تصمیم گرفتن توپ توپ این بازار برگردونند و تا اخر تابستون ببرند همون 2100 . سهمی باید داشته باشی که بتونه هم پای شاخص بیاد این خیلی مهم است
                      بخش بزرگی از این بازار هرگز قادر نیستند هم پای شاخص بالا بیاند و عقب افتادگی ها بیشتر و بیشتر میشه

در نهایت اون زاگرس بوده که شما عنوان کردی سهم پتروئی و بنیادی . ما داریم از در پیتی ها و درب و داغونها حرف میزنیم
                      وقتی با این سرمایه ناچیز نه بشه سکه خرید و نه سهام نه خانه نه ماشین هیچی بهت ندن یا همین سهام خیلیاشون با احتساب افزایش سرمایه ها 10-20 یرابر هستند نسبت به 3-4 سال قبل چاره ای نمیمونه یک زمانی بود دست آدم بازتر بود میشد انس نقره خرید رمز ارز سهام و... خرید ولی الان هیچکدوم جذابیت گذشته را ندارند با این قیمت های جهانی وحشتناک بالا یا بهتر بگم قدرت خرید من کم شده
                      آخرین ویرایش توسط tazevared5؛ 2021/05/25, 16:04.

نظر

• tazevared5
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 191

در خصوص ولساپایی که عنوان کردی چنین قیاسی که صحیح نیست چون در یک صنعت نیستند این دو سهم به هرحال نگاهی به چارتش بنداز سال 86 چارت عملکردی قیمت هر سهم 25 ریال سال 92 هر سهم 170 ریال وو الان 2700 ریال نسبت ها واضحه از سال 86 تا الان 100 برابر شده و این هشت سال 16 برابر البته گاهی این چارتها ایراد دارند ولی معمولا گاف سنگین ندارند پس به همین ها استناد میکنم

عملکردی ثاخت را ببین سال 85 قیمت 47 تومان سال 97 قیمت 47 تومان الان رنج 200 یعنی کلا 4 برابر نسبت به سال 85 کاری به دزدی ها هرچی هم دزدیده باشن بالاخره تهش چیزی مونده ارزش ریسک کردن داره

نظر

• MOSTAFAVI
                          Banned
                          • Jun 2012
                          • 5633

#چشم_انداز_اقتصاد_ایران از دیدگاه واحد اطلاعات اکونومیست:

?در انتخابات پیش رو، پیش بینی می شود یک نامزد اصولگرا پیروز انتخابات شود که با توجه به تحریم های آمریکا و شرایط موجود، آینده ایران همراه با افزایش نرخ فقر و ناآرامی های گسترده پیش بینی می شود.

?احتمال دارد ایالات متحده برخی از تحریم های نفتی ایران را از اواخر 2021 لغو کند که این امر به خروج کشور از رکود کمک می کند. با این حال، تورم، سرمایه گذاری پایین و عدم توفیق در مذاکره با ایالات متحده در بلندمدت، ایران را در بازه زمانی 2024-2025 الی 26-2025 به رکود باز می گرداند.

?نوسانات نرخ ارز در ایران به شدت در گروی روابط با ایالات متحده خواهد بود. با این حال، حتی با تقویت ارزش ریال در سالهای 23-2021، پولی شدن کسری بودجه در کشور به معنای ورود به یک مارپیچ ابرتورمی خطرناک برای اقتصاد ایران خواهد بود.

?با وجود 3 سال رکود عمیق کشور و تحریم های گسترده، ایران همچنان دومین اقتصاد بزرگ منطقه با دومین نرخ جمعیت است که در صورت تنش زدایی روابط با آمریکا هر چند بعید به نظر می رسد، چشم انداز اغوا کننده ای برای سرمایه گذاران خواهد داشت. با توجه به انگیزه های آمریکا و ایران، احتمالاً تا سال 2022 توافق موقت برای کاهش غنی سازی اورانیوم در مقابل کاهش تحریم های نفتی ایران حاصل خواهد شد اما اختلافات اساسی بین دوکشور، به تیرگی روابط آنها تا سال 2024 خواهد انجامید.

?بانک مرکزی سیاست خود را به سمت تمرکز بیشتر بر کاهش تورم تغییر داد تا نرخ تورم سالانه 22درصد را هدف قرار دهد. از اواخر سال 2020، تورم سالانه کشور به بیش از 40 درصد رسید که دو دلیل عمده آن تحریم های ایالات متحده که همچنان سایه آن بر ارزش پول ملی سنگینی می کند و افزایش هزینه های واردات را برای ایران به همراه داشته است و وخیم تر شدن کسری بودجه دولت بوده است. در کوتاه مدت تا میان مدن، در صورت عدم بازگشت به توافق هسته ای، فشارهای تورمی ادامه پیدا خواهند کرد.

?همزمان با احیای قوی اقتصاد چین و لغو تدریجی برخی از تحریم های علیه صادرات نفت ایران، انتظار می رود کشور در بازه زمانی 22-2021، رشد تولید ناخالص داخلی حقیقی 1.7 درصدی را تجربه کند.اقتصاد ایران 3 سال رکود عمیق را تجربه کرده است که برآورد می شود اقتصاد ایران حدود 4.8 درصد کوچکتر شده است. انتظار می رود رشد اقتصادی ایران در 23-2022 به 3.8 درصد افزایش پیدا کند اما اقتصاد ایران در سال های 2025 و 2026 مجدداً به دلیل تحریم ها، به رکود باز خواهد گشت.

?علی رغم کاهش شدید ذخایر ارزی بانک مرکزی از زمان بازگشت تحریم ها در سال 2018، بانک مرکزی هنوز بیش از 50 میلیارد دلار تا پایان 2020 ذخیره ارزی دارد که برای پوشش واردات 17 ماه کافی است. با توجه به احتمال بهبود روابط با ایالات متحده احتمال می رود نرخ ارز آزاد در سال های 23-2022 کمی کاهش پیدا کند، اگرچه همچنان اختلاف فاحشی بین نرخ های رسمی و غیررسمی ارز وجود خواهد داشت.

کارگزاری بانک صنعت و معدن

?@Smbroker

نظر

• رگنار
                            عضو فعال
                            • Feb 2014
                            • 390

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
                            امیدوارم
                            شاید من نقد شدم بدبینم هنوز
                            امیدوارم بازار روند بگیره از این حالت خارج شیم
                            درود

در روندهای نزولی نقد باشی و بدبین خیلی بهتر از اینه که مدام بدلیل ترس از جاماندن(FOMO) دست به خریدهای نسنجیده بزنی.
                            من خودم همونطور که اعلام کردم دو قسمت 25 درصدی از پولم رو شگویا 815 و شپنا 900 خریدم و فعلا نگه داشتم.
                            ولی امروز با وجود اینکه واچ لیست هام آپدیت بودن و جاهای تکنیکالی خوبی هم بودن، نتونستم خودم رو قانع کنم که اون دو تا 25 درصد دیگه سبد رو دو تا سهم دیگه بخرم! یعنی هنوز برگشتی از بازار ندیدیم که بخواییم خوشبین باشیم.
                            وقتی ارزش معاملات برای چند روز رفت بالای حداقل 5 همت و ورود پول مستمر حقیقی داشتیم اونوقت میشه گفت روند صعودی میخاد شروع بشه. فعلا هیچ کدام از این اتفاقات نیفتاده و صرفا بخاطر جو بیش فروش طولانی، بازار یکی دو روز نوسان مثبتی میده.
                            [IMG][/IMG]

مثلا شپنا بعد از 42 درصد افت مداوم در آخرین موج نزولی، و اونهم در همیچین جای تکنیکالی مشخصه که یه نفسی میکشه و راحت زیر850 نمیره ولی اینکه بگیم روند تغییر پیدا کرده خیر و لازمه اون تغیر روند مشاهده گواه های بیشتر و معتبر تری هست.
                            چه بسا این کفها شکسته بشه بهرحال باید دید و چیزی قطعی نیست.

سبز باشید
                            آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2021/05/25, 17:21.

نظر

• دودو
                              ستاره دار(3)
                              • May 2020
                              • 1280

آینده تیره و تاری در انتظار این مردم و کشوره
                              من که فعلا ترکیه هستم و در حال انجام کارهای مربوط به اقامت
                              اما به خبرهای بدی که از ایران میرسه نمیشه بی تفاوت بود به هرحال خانواده و دوستان را که نمیشه با خودمون بیاریم ! جدای از مدیریت و وضعیت فاجعه بار کرونا در ایران همین قطعیهای آب و برق که بدتر هم میشه شرایط
                              کاش می‌توانستید مدیریت کرونا در ترکیه را ببینید از قرنطینه و تست تا درمان ،، بی نظیر و باورنکردنیه
                              ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                              ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• nahamya
                                عضو فعال
                                • May 2014
                                • 629

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                                درود

در روندهای نزولی نقد باشی و بدبین خیلی بهتر از اینه که مدام بدلیل ترس از جاماندن(FOMO) دست به خریدهای نسنجیده بزنی.
                                من خودم همونطور که اعلام کردم دو قسمت 25 درصدی از پولم رو شگویا 815 و شپنا 1900 خریدم و فعلا نگه داشتم.
                                ولی امروز با وجود اینکه واچ لیست هام آپدیت بودن و جاهای تکنیکالی خوبی هم بودن، نتونستم خودم رو قانع کنم که اون دو تا 25 درصد دیگه سبد رو دو تا سهم دیگه بخرم! یعنی هنوز برگشتی از بازار ندیدیم که بخواییم خوشبین باشیم.
                                وقتی ارزش معاملات برای چند روز رفت بالای حداقل 5 همت و ورود پول مستمر حقیقی داشتیم اونوقت میشه گفت روند صعودی میخاد شروع بشه. فعلا هیچ کدام از این اتفاقات نیفتاده و صرفا بخاطر جو بیش فروش طولانی، بازار یکی دو روز نوسان مثبتی میده.
                                [IMG][/IMG]

مثلا شپنا بعد از 42 درصد افت مداوم در آخرین موج نزولی، و اونهم در همیچین جای تکنیکالی مشخصه که یه نفسی میکشه و راحت زیر850 نمیره ولی اینکه بگیم روند تغییر پیدا کرده خیر و لازمه اون تغیر روند مشاهده گواه های بیشتر و معتبر تری هست.
                                چه بسا این کفها شکسته بشه بهرحال باید دید و چیزی قطعی نیست.

سبز باشید

سلام
                                پالایشیا فردا هم کندل خوب بزنن میشه امیدوار شد ، عصری دارم نگاه میکنم بیشتر سهمایی که زیر نظر داشتم با واگرایی و کندل خوب برگشت زدن باید ببینیم ادامه داره یا نه
                                ولی بعضی هم به کفی که باید میرسیدن نرسیدن هنوز
                                بالاخره بازار هم برگرده یه تحلیل گر نباید انتظار داشته باشه تو پایین ترین نقطه پیوت وارد بشه حدود ده درصد از دست دادن برای ورود مطمین تر خوبه به نظرم
                                هرچند میشه با سرمایه کم نوسان گرفت تا تثبیت روند
                                impulsive_wave

نظر

در حال کار...
                                X