جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • kor000
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 232

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    توی تایپک فعال باشید این بنفع همه خواهد بود.
    ممکنه برخی از دوستان اطلاعاتی داشته باشند که خودشون فکر کنند کم ارزشه ولی شاید برای سایر دوستان خیلی با ارزش باشه.
    سلام دوست عزیز
    من تقربیا" تک سهم خکاوه هستم از نوسانات هم هر بار یکجورایی جا ماندم .اگه جای من بودید الان چه میکردید؟ممنونم

نظر

• Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

جناب اروم بورس شما فکر میکنید شرکت خاور و ایدم تبریز برای صادرات ماشین سنگین بنز به اذربایجان کشوری رو به پیشرفت با سرعت بالا یا کردستان عراق میتونه حساب سنگین باز کنه برای فروش ؟!...........بنظر رکود خرید خودرو جدی ترین مشکل این بازار میباشد

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10175

در اصل توسط kor000 پست شده است View Post
        سلام دوست عزیز
        من تقربیا" تک سهم خکاوه هستم از نوسانات هم هر بار یکجورایی جا ماندم .اگه جای من بودید الان چه میکردید؟ممنونم
        درود

بذارید یه واقعیت رو توی خکاوه بگم،خکاوه چون سهم تقریبا کوچیکه با قیمت اندک 100تومنی.
        بنابراین بازیچه و آلت دست یه عده ای حقیقی قوی و حقوقی میشه. شما میتونید نوسانات زیاد مثبت و منفی توی این سهم رو بسیار ببینید ولی این دلیل بر این نیست که ما بگیم این سهم بی ارزشه،نه این سهم از نظر بنیادی حرکت رو به جلویی رو طی میکنه و سود عملیاتیش مدام در حال افزایشه حتی تولیدات امسالش در سه ماهه بیشتر از تولیداتش در سه ماهه پارسال بوده ولی فروش کمتری در سه ماهه داشته و بیشتر انبار کرده ولی چون زیان انباشته ای زیادی داره و فقط توجه ها روی 220درصد افزایش سرمایه سهم معطوف شده بنابر این رشد اصلی این سهم با قطعی شدن نوع افزایش سرمایه مشخص خواهد شد.
        ببینید من روی این سهم توی تایپک خکاوه در آدان مینوشتم،یه اشتباه کردم روی 124 تومن که مصادف با توافق هسته ای بود فکر کردم میتونه تا خط روند نزولی 140 تومن بالا بره و به دوستان گفتم احتمال داره از این هم بالاتره بره و خودتون میدونید که بعدش یه کاربر چه رفتاری با من داشت.
        اما دوست من در مورد تکنکیالش باید عرض کنم که شکست 103 تومن اصلا خوب نیست و متعاقبش شکست 98 تومن.
        من بودم با شکست 103 تومن یه مقدارش خالی میکردم برای جایگیزینی در قیمت های پایینتر،چون نمیشه گفت روی این سهم بازی زیاده ولی یه تحلیل من روی این سهم تا اینجا در مسیرش بوده.
        ببینم میتونم پیدا کنم یا نه؟
        اینو دقیق بخونید من 9 خرداد نوشتم یعنی قبل از این صعود از 85 تومن روی 95 تومن نوشته ام. در سایت همسایه صفحه 22 خکاوه
        حالا دیگه بعد از اینم درست دربیاد نمیدونم

بله مشارکت صاحبان تحلیل میتونه گره ها رو باز کنه،البته ما که استاد نیستیم .بخاطر همون هم من گفتم باید مشارکت در سایت زیاد باشه تا هر پیشنهاد خرید یا فروشی بدقت بررسی بشه .الان دوستانی که بالای 130تومن خکاوه رو خریدند مطمئنا هم زیان دیده اند و هم هر روز استرس دارند در حالیکه با یه مشورت جزیی میشد گفت فعلا دست نگه دارید.
        اما در شرایط فعلی ،ببینید من هم نظرم اینه که سهم پس از این اصلاح زیاد باید یه موجی رو در قالب موج bیا هر موج دیگه داشته باشه ولی حرف من اینه اینها موج های صعودی اصلاحی هستند و زیاد بالایی نخواهند داشت.
        حالا اگه از اینجا میخواد شروع کنه ،من دو سه روزه معاملاتش رو تعقیب میکنم فروشنده کم داره ولی خریدار بالای سه درصد مثبت نداره ،بیشتر زیر دو سه درصد مثبت یا منفی هستند اونم زمانی که سهم بیش از 40 درصد افت داشته!
        پس با این وضعیت ،یا این سهم باید با جو بازار خیلی خوب موج b رو شروع کنه یا اینکه بره به خط حمایتی روند صعودی دو ساله خود یه تماسی داشته باشه(حوالی 85 تومن) ،تا چارتیست ها به هوای حمایت خط روند صعودی سیگنال های خرید رو در سایت ها پخش کنند و بعد اون موج رو شروع کنه.
        حالا این موج هر جا شروع بشه چه اینجا چه 85تومن ،از نظر من دوباره برخواهد گشت و اون قیمت رو خواهد شکست و اون وقت زیر 80 تومن رو هم خواهد دید.
        این پیش بینی من هست ولی صرفا یه پیش بینیه نه چیز قطعی.
        اینم 15 تیر ماه

با نظر به اینکه احتمال توافق هسته ای بالاست،با این احتمال ممکنه سهم تا محدوده 120تا 124تومن با جو مثبت بازار بالا بره،اون وقت هر چه پایینتر ،بهتر.
        یه گیری تو محدوده 100تا 105تومن داره اونجا رو رد کنه فشار خرید مضاعف میشه. شاید امروز بازگشایی در این محدوده باشه و تلاش کنه خودش رو از این مقاومت خارج کنه.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/08/09, 11:06.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10175

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
          جناب اروم بورس شما فکر میکنید شرکت خاور و ایدم تبریز برای صادرات ماشین سنگین بنز به اذربایجان کشوری رو به پیشرفت با سرعت بالا یا کردستان عراق میتونه حساب سنگین باز کنه برای فروش ؟!...........بنظر رکود خرید خودرو جدی ترین مشکل این بازار میباشد
          درسته ،رکود بازار خودرو رو من تو گزارش سه ماهه خودرو کاملا حس کردم .
          در مورد این صادرات به آذربایجان و کردستان عراق من اطلاع دقیقی ندارم
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• kor000
            عضو عادی
            • Dec 2012
            • 232

درود

بذارید یه واقعیت رو توی خکاوه بگم،خکاوه چون سهم تقریبا کوچیکه با قیمت اندک 100تومنی.
            بنابراین بازیچه و آلت دست یه عده ای حقیقی قوی و حقوقی میشه. شما میتونید نوسانات زیاد مثبت و منفی توی این سهم رو بسیار ببینید ولی این دلیل بر این نیست که ما بگیم این سهم بی ارزشه،نه این سهم از نظر بنیادی حرکت رو به جلویی رو طی میکنه و سود عملیاتیش مدام در حال افزایشه حتی تولیدات امسالش در سه ماهه بیشتر از تولیداتش در سه ماهه پارسال بوده ولی فروش کمتری در سه ماهه داشته و بیشتر انبار کرده ولی چون زیان انباشته ای زیادی داره و فقط توجه ها روی 220درصد افزایش سرمایه سهم معطوف شده بنابر این رشد اصلی این سهم با قطعی شدن نوع افزایش سرمایه مشخص خواهد شد.
            ببینید من روی این سهم توی تایپک خکاوه در آدان مینوشتم،یه اشتباه کردم روی 124 تومن که مصادف با توافق هسته ای بود فکر کردم میتونه تا خط روند نزولی 140 تومن بالا بره و به دوستان گفتم احتمال داره از این هم بالاتره بره و خودتون میدونید که بعدش یه کاربر چه رفتاری با من داشت.
            اما دوست من در مورد تکنکیالش باید عرض کنم که شکست 103 تومن اصلا خوب نیست و متعاقبش شکست 98 تومن.
            من بودم با شکست 103 تومن یه مقدارش خالی میکردم برای جایگیزینی در قیمت های پایینتر،چون نمیشه گفت روی این سهم بازی زیاده ولی یه تحلیل من روی این سهم تا اینجا در مسیرش بوده.
            ببینم میتونم پیدا کنم یا نه؟
            اینو دقیق بخونید من 9 خرداد نوشتم یعنی قبل از این صعود از 85 تومن روی 95 تومن نوشته ام. در سایت همسایه صفحه 22 خکاوه
            حالا دیگه بعد از اینم درست دربیاد نمیدونم

اینم 15 تیر ماه
            ممنون اره منم خودم هم نظر شما را دارم .بازم از شما بزرگوار تشکر میکنم وصبر میکنم

نظر

• daylaq
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 292

تو خودرو در چند روز اخیر بیشتر خریدها مربوط به حقوقی است. تا الان 72% خرید حقوقی
              ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10175

درود

دوست عزیز اینو قبل از خرید میگفتید من نگاه میکردم اینجوری هم شما در نزدیک کف میخردید و هم روندش رو بررسی میکردیم.
                سوای اون اول صبح نه خرید خوبه نه فروش ،مگر فروش در روی مقاومتی که اطمینان داریم از پس زدن روند و خرید در روی حمایتی که اطمینان عملکرد از اون بالاست.
                وساپا اینجا روی 107 تومن یه حمایت ضعیف داره.
                امروز حداقل تا ساعت 11صبر میکردید تا ببینیم امروز خریدار هست یا فروشنده.امروز اگه نتونه بالا بره احتمال اینکه 103 تومن رو ببینه وجود داره و اگه در برخورد با 103 تومن جو بازار خراب باشه 97 تومن رو هم میتونه ببینه اینجا حمایت خیلی قویی هست
                نگفتم خرید اول صبحی خوب نیست،الان رفت منفی .به احتمال زیاد دوشنبه و چهارشنبه هم بشه زیر این قیمت ها خرید.ح
                تی خکمک هم نتونست توی صف خرید خودش رو نگه داره

نظر

• TAJ2014
                  عضو فعال
                  • Dec 2014
                  • 1027

وزیر اقتصاد 3 کارته شد/ دولت سیزدهمین اخطارش را دریافت کرد
                  نمایندگان مجلس با 80 رأی موافق، 105 رأی مخالف و 10 رأی ممتنع، از پاسخ‌های وزیر اقتصاد قانع نشدند و بدین ترتیب طیب‌نیا سومین کارت زرد خود را از پارلمان دریافت کرد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز پارلمان سؤال ملی مهرداد بذرپاش نماینده تهران از علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
                  بذرپاش در این سؤال از وزیر اقتصاد پرسید: 1- علت عدم اجرای مصوبه گشایش LC با پرداخت 30٪ دولت توسط بانک‌ها چیست؟ 2- آخرین وضعیت درآمدهای مالیاتی در سال 1392 به چه میزان است؟
                  بذرپاش پس از استماع توضیحات وزیر از پاسخ‌های وی قانع نشد و خواستار رأی‌گیری از نمایندگان در صحن علنی شد.
                  وکلای ملت نیز با 80 رأی موافق، 105 رأی مخالف و 10 رأی ممتنع از مجموع 211 نماینده حاضر در صحن علنی از پاسخ‌های وزیر اقتصاد قانع نشدند و بدین ترتیب وزیر اقتصاد سومین کارت زرد خود را از پارلمان دریافت کرد.
                  طبق آیین‌نامه داخلی پارلمان، در صورتی که در هر دوره مجلس وزیری 3 بار از نمایندگان کارت زرد دریافت کند، زمینه استیضاح وی در پارلمان فراهم می‌شود.
                  به گزارش فارس، وکلای ملت پیش از این به علی‌‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش (2 کارت زرد)، علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی (یک کارت زرد)، رضا فرجی‌دانا وزیر سابق علوم (یک کارت زرد)، علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی (دو کارت زرد )، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی (2 کارت زرد)، عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور (یک کارت زرد) و محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجات (2 کارت زرد) و محمود واعظی وزیر ارتباطات (یک کارت زرد) داده‌ بودند
                  فقط استیضاح و اخراج از وزارتخانه میتونه مرهم زخم هایی باشه که این سگ کثیف به سهامداران وارد کرده

نظر

• tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

عجب بورسی شده...توافق شد ریخت....
                    حالا بوقچیهای سهام که میگفتند پی بر ای سهم بالای4تا5حباب نیست بیایند سهمهایی که به ملت انداختند بخرند.....البته اگر در پاچه خودشان نیست....طی این دو سال سهام بر پایه نظریه اخرین احمق بوده..یعنی سهمی بخری بعد یکی را تشویق کنی بندازی....
                    هیچ احدی هم یک خط تحلیل بنیادی نیمتواند در مورد سهمی با تعدیل مثبت اینجا بنویسد...
                    بعضی هم ملت را ههالو میدانند میگویند فلان سهم تعدیل 400درصدی داد سهمی با قیمت 300سودش از دو تومن میکند ده میگویند تعدیل....این باید هزاران درصد تعدیل دهد تا پی بر ای ادم وار داشته باشد....
                    اقتصاد پوکیده ایران بجز تورم یا قیمت جهانی یا داخلی هیچوقت دیگر رشد نکرده.....همینطور بازار سهامش که از همه بازارهای خاورمیانه پوکیده تر است ..
                    کل بورس فکسینی ایران بجز رانت نفت گاز مفت هیچ چیز ندارد
                    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                    tom cruise in face book

نظر

• مصطفي
                      عضو فعال
                      • Jan 2010
                      • 274

گروه قندی جای رشد 20 درصدی دارند .

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10175

نمودارها میگند با توجه به اینکه بازار دیروز به حمایت هایی رسیده احتمال اینکه امروز بازار واکنش مثبتی نشون بده وجود داره ولی با توجه به تعطیلی روز سه شنبه ممکنه این مثبت یا زیاد قوی نباشه یا اصلا حاصل نشه،باید دید در بازار امروز خریداران و فروشندگان در کدام قسمت های بازار زورآزمایی میکنند،من که زیاد خوشبین نیستم.
                        البته مثبت هم باشه فعلا بالایی بلندی نخواهیم داشت و میتونه در حد همون واکنش به حمایت باشه.

نظر

• نجاT...
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 2639

این سه کارته شدن طیب نیا هم تاثیر زیادی خواهد داشت در بازار اینروزها...
                          انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                            این سه کارته شدن طیب نیا هم تاثیر زیادی خواهد داشت در بازار اینروزها...
                            رهبر معمولا از استیضاح وزرا در سال اخر مجلس حمایت نمیکنه...اینو بارها علنی اعلام کرده
                            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10175

صبح دوستان بخیر
                              .
                              .
                              .
                              یه دوستی داشتیم بنام ahmoeini ،هر روز اول وقت یه پست زیبا با صبح بخیر برای دوستان ،تایپک رو بالا می آورد ولی چند روزه خبری ازش نیست.
                              بهرحال امیدوارم زودتر برگردند.

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

گزارش پالایشگاه اصفهان خوب بود .
                                قطعا وقتی شپنا تونسته 3 ماهه بده ، پس میشه امیدوار بود هفته دیگه این گروه هم باز بشه
                                باز گشایی این گروه بر روی بازار بی تاثیر نیست . حالا چه از جنبه مثبت چه منفی

نظر

در حال کار...
                                X