جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Shahin.khm پست شده است View Post
    نه دیگه ظاهرا خیلی حالت خرابه که میای رفرنس خبر رو میذاری و همچنان مرتبطش میکنی به واکسن /:.yead.:/
    پسر خوب الان اکثر کمپانی های واکسن ساز در حال طی فازهای بالینیشون برای پیدا کردن درمان ویروسن.

مثل فایزر که در حال تست درمان داروییش هست و حالا هم آسترا.
    اگر هم خیلی گیری یه گوگل ترنسلیت بزن از گنگی در بیای.

تو خیال کردی هر خبری از آسترا و مادرنا و فایزر بیاد رو خروجی مربوط به واکسنه ؟ خیلی پرت میزنی بابا /.:blinksmiley.:/
    خبر رو من به واکسن ایرانی مرتبط کردم بعد از اینکه ازم پرسیدی ربطش چیه، وگرنه تو اصل خبر که توضیح و حاشیه ای در مورد واکسن نبود.

الانم معتقدم واکسن ها همشون الکی هستن که خودشون هم میگن این دسته ویروس ها مثل ویروس سرماخوردگی مداوما جهش میکنن و پیش گیری واکسنی دل خوش کنک هست اصلا واسه همین رفتن سراغ درمان های جایگزین، اما تو میگی خبر انلاین شیطنت کرده و خبر دروغ کار کرده. خبری که کلمه به کلمه ترجمه همون خبر رویترز هست با خلاصه سازی البته.

اگه من معتقدم واکسن ها همه الکی هستن به شما چه ربطی داره؟
    اگه من معتقدم این خبر به سفته بازی روی سهام برکت ربط داره بازم به شما چه ربطی داره؟
    اگه خبر انلاین خبر دروغ کار نکرده پس چرا تهمت میزنی؟

البته دلیلش مشخصه، بحث همون داستان گاو پرستان هندی و ادرار مقدس گاو هاشونه.

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3748

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      شوخی میفرمایید یا جدی میگید؟ اینهمه عکس پروفایل رو عوض کردم، دارم تبلیغ آقای قاضی زاده رو میکنم بعد شما میگید دلیل حمایتم از رئیسی چیه؟ داداش ساقی ت رو ول نکن، خدا حفظش کنه /:.winksmiley02.:/
      ..خدا خیرت بده ...فکر کردم عکس جدید از خودت گذاشتی..میگم چرا قیافه ات اینقدر آشنا میاد ..یه جایی دیده مت !!این ساقی ما ...رزومه اش خوبه !!سابقه کار از تهران داره !!حیفم میاد به این زودی ولش کنم !!،ولی از شوخی گذشته ..همتی ...یک طرف ..اون پنج تای دیگه یه طرف چون..تقریبا هرپنج تاشون مواضع مشترک داشتن .ودرکل ..رقابت بین رییسی و همتی هست ..حالا بزار یه جور دیگه بپرسم ...چرا فکر می کنی ..هرکسی غیر از همتی بیاد ..میتونه بهتر از همتی اقتصاد رو اداره کنه؟.

نظر

• Shahin.khm
        عضو فعال
        • May 2020
        • 308

خبر رو من به واکسن ایرانی مرتبط کردم بعد از اینکه ازم پرسیدی ربطش چیه، وگرنه تو اصل خبر که توضیح و حاشیه ای در مورد واکسن نبود.

الانم معتقدم واکسن ها همشون الکی هستن که خودشون هم میگن این دسته ویروس ها مثل ویروس سرماخوردگی مداوما جهش میکنن و پیش گیری واکسنی دل خوش کنک هست ، اما تو میگی خبر انلاین شیطنت کرده و خبر دروغ کار کرده. خبری که کلمه به کلمه ترجمه همون خبر رویترز هست با خلاصه سازی البته.

اگه من معتقدم واکسن ها همه الکی هستن به شما چه ربطی داره؟
        اگه من معتقدم این خبر به سفته بازی روی سهام برکت ربط داره بازم به شما چه ربطی داره؟
        اگه خبر انلاین خبر دروغ کار نکرده پس چرا تهمت میزنی؟

البته دلیلش مشخصه، بحث همون داستان گاو پرستان هندی و ادرار مقدس گاو هاشونه.
        تو مختاری به هر اباطیل و چرندی باور داشته باشی ، واسه قاضی جونت سرخ شی یا چشمتو رو فکت و علم و آمار ببندی یا واکسن نزنی . از دید ما اهمیتش صفره.
        اما وقتی میخوای خبری رو مخابره کنی تو فروم لااقل متن خبر رو بخون در مورد چیه . رسالت آدمیزادی مون رو انجام بدیم لااقل.

نه اینکه بدون مطالعه متن و مثل بچه های ذوق مرگ شده پابرهنه بپری وسط تاپیک بی ربط و گودرز رو به شقایق پیوند بدی ،
        تریتمنت رو به واکسن ربط بدی و بسطش بدی به نتایج تخیلیت.

بعد هم ملتو به بی سوادی و بی دانشی متهم کنی و با همون املای دوم دبستانت ( مضخرف ! ) بگی متعصب و تهش هم ماستمالی کنی /:.yead.:/
        ختم کلام.

نظر

• علیرضا حسنی
          عضو فعال
          • Mar 2019
          • 1642

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
          دوست خوب نمره ردی مهم است . وقتی رد میشی دیگه صفر و 5 و 9 فرقی نداره . زیر 10 رد است . دیگه دنبال چی میگردی ؟
          ببین ما در مقطعی هستیم که دیگه نمره دادن برامون افاقه نمیکنه . یا رد یا قبول
          نمیدونم داستان رد شدن ایا هنوزم مثل قدیم است یا خیر ، وقتی طرف مردود میشد یعنی چی؟ یعنی معدل نمراتش خوب نبوده . حالا این وسط 2 تا 15 هم داره ولی رد شده . رد شدن مهم است
          مشروطی دانشگاه یعنی چی ؟ یعنی همش صفر بوده ؟ خیر . کمتر از 14 معدلش بوده و این رد است . رد شدن مهم است نه دنبال یه نمره 16 و یکی 14.5

حالا شما بگو خاتمی یا این و یا اون صفر نه ، اوکی . 8 خوبه ؟ خب اینم رد است . فایده این 8 چیه ؟ چه کاری ازش برمیاد ؟
          با این تک دانه 8 ها میخوای چیکار کنی ؟
          شما میخوای میوه بخری . میوه فروشی سرکوچه تون است که وقتی به صندوق میوه هاش نگاه میکنی دلت را میزنه . خب این یا رد است یا قبول . احتمال بالا اگر میوه خوب خور باشی اینو رد میکنی میری سراغ یکی دیگه

حالا اگر وقت و حوصله داشته باشی و توقعات را بیاری پائین قطعا از داخل همون میوه صندوق خراب میتونی 2 کیلو هلو سالم هم پیدا کنی ولی ایا این راهکار درست است ؟
          شما میوه خوبل خور باشی و پول هم داشته باشی و دنبال مفت خری و میوه بد و بدتر نباشی ، قطعا باید بری سراغ میوه فروشی که میوه های خوش ترکیب و سالم داره

در اکثر موارد و مسائل کائنات صفر و 100 وجود ندارد ولی دنبال اعداد دیگر گشتن چه سود ؟ شما باید هدف داشته باشی و اون راهی را بری که شما به هدف نزدیک تر میکنه نه راهی بیهوده و عاقبت بر سر دوراهی این طرف یا اون طرف قرار بگیری
          اگر بخوای دنبال این اعداد و این مقایسه ها باشی نتیجه نمیگیری . مقطع فعلی اینو میگه که باید یک طرف بایستی . عمرمان با این تفکرات نه این بد نیست و نه این یکی دیگه بیاد بهتر از اون است و ... تلف شد و رفت . اخه تا کی ؟

شما 100 تا قاتل از نوع قتل عمد هم بیاری کنار هم بچینی و مدتی با اونا معاشرت کنی قطعا ادم خوب هم توشون پیدا میشه ولی چه فایده ؟ مثلا قاتلی را می بینی که کوهنورد خوبی است و خوش مشرب است و بذله گو . جون میده باهاش بری مسافرت ولی چه فایده ؟ این قتل کرده باید محاکمه شود
          اصل قضیه را باید چسبید . هدف . دنبال خرده ریز گشتن چه سود ؟

یه جاهائی از زندگی باید یه تصمیم قاطع بگیری . امروز این رنگ و یه روز دیگه یه رنگ دیگه نمیشه
          یه جائی از زندگی زناشوئی تصمیم جدائی است و خلاص . دیگه یاد خاطرات قشنگ روزهای خوش بختی چه سود ؟
          منم با جناب داور موافقم . واقعا فاز برخی هنوزم مشخص نیست

طرف طرفدار همتی است کاملا مشخص است ولی شهامت نیست مثل همون بهرام بیاد واضح اعلام کنه . باید زیر پوستی این کارو انجام بده و جالبم هست بگه من رای نمیدم
          طرف میگه من رای نمیدم ولی یه شبه میشه طرفدار یکی دیگه و تصویرش هم میاد رو پروفایلش !!!!
          اولا به تو ربطی نداره که من میخوام رای بدم یا ندم و یا واسه کی تبلیغ میکنم یا نمیکنم.

اگه ذره ای شعور داشتی میرفتی ۲ ساعت وقت میزاشتی حداقل اول برنامه های انتخاباتی شخصی مثل قاضی زاده رو گوش میدادی و تماشا میکردی و اگه به نظرت شخص فرهیخته و قابل تمجیدی نمیومد بعد به دیگران در جهت حمایت از این ادم و برنامه هاش توهین میکردی.

به جرات میگم این ادم فرهیخته ترین کاندیدای ریاست جمهوری هست که در تمام ادوار انقلاب اسلامی کاندید شده از روز اول تا به امروز.

وقتی میگیم مردم ایران شعورشون در حد انتخاب امثال همون احمدی نژاد هاست و اگه امیرکبیر هم کاندید بشه لجن مالش میکنن درست میگیم، شماها رو شناختیم.

۴ روز برنامه های انتخاباتی این ادم رو مرور کردم تازه فهمیدم این چی میگه بعد تو ۵ دقیقه وقت نزاشتی ببینی طرف چی میگی، گاله روشنفکری نمایی های تهوع اورت رو باز کردی و به چنین شخص فرهیخته ای توهین میکنی.

شخصی که امثال ما مدیون ایثار گذشته همچین ادم هایی هستیم و نیازمند به دانش و تدبیر امروزشون.

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

در اصل توسط Shahin.khm پست شده است View Post
            تو مختاری به هر اباطیل و چرندی باور داشته باشی ، واسه قاضی جونت سرخ شی یا چشمتو رو فکت و علم و آمار ببندی یا واکسن نزنی . از دید ما اهمیتش صفره.
            اما وقتی میخوای خبری رو مخابره کنی تو فروم لااقل متن خبر رو بخون در مورد چیه . رسالت آدمیزادی مون رو انجام بدیم لااقل.

نه اینکه بدون مطالعه متن و مثل بچه های ذوق مرگ شده پابرهنه بپری وسط تاپیک بی ربط و گودرز رو به شقایق پیوند بدی ،
            تریتمنت رو به واکسن ربط بدی و بسطش بدی به نتایج تخیلیت.

بعد هم ملتو به بی سوادی و بی دانشی متهم کنی و با همون املای دوم دبستانت ( مضخرف ! ) بگی متعصب و تهش هم ماستمالی کنی /:.yead.:/
            ختم کلام.
            پروفسور من یه خبر رو بدون هیچ توضیح اصافه ای نقل قول کردم. تو پریدی وسط نقل قول کردی و گودرز رو به شقایق خبر انلاین و تاپیک ربط دادی و سوال پرسیدی بعد من جواب تورو دادم، من نمیفهمم اگه میخوای جواب نشنوی خب غلط میکنی سوال میپرسی اگه سوال میپرسی غلط میکنی توقع داری جواب نشنوی.

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4096

اولا به تو ربطی نداره که من میخوام رای بدم یا ندم و یا واسه کی تبلیغ میکنم یا نمیکنم.

اگه ذره ای شعور داشتی میرفتی ۲ ساعت وقت میزاشتی حداقل اول برنامه های انتخاباتی شخصی مثل قاضی زاده رو گوش میدادی و تماشا میکردی و اگه به نظرت شخص فرهیخته و قابل تمجیدی نمیومد بعد به دیگران در جهت حمایت از این ادم و برنامه هاش توهین میکردی.

به جرات میگم این ادم فرهیخته ترین کاندیدای ریاست جمهوری هست که در تمام ادوار انقلاب اسلامی کاندید شده از روز اول تا به امروز.

وقتی میگیم مردم ایران شعورشون در حد انتخاب امثال همون احمدی نژاد هاست و اگه امیرکبیر هم کاندید بشه لجن مالش میکنن درست میگیم، شماها رو شناختیم.

۴ روز برنامه های انتخاباتی این ادم رو مرور کردم تازه فهمیدم این چی میگه بعد تو ۵ دقیقه وقت نزاشتی ببینی طرف چی میگی، گاله روشنفکری نمایی های تهوع اورت رو باز کردی و به چنین شخص فرهیخته ای توهین میکنی.

شخصی که امثال ما مدیون ایثار گذشته همچین ادم هایی هستیم و نیازمند به دانش و تدبیر امروزشون.
              چیز بدی نگفتم . فقط گفتم فازت مشخص نیست . حرف بدی بود ؟ اصلا کاری هم به افراد ندارم . به درک که از کی حمایت کنی یا نکنی . فقط منظورم به دو روئی و مشخص نبودن فاز بود نه اینکه چیکار کنی یا نکنی یا از کی حمایتی کنی و نکنی
              ولی بد داغ کردی و اون ذات خودتو ریختی بیرون . تو همونی هستی که بودی . همون با همون مشخصاتی که اکثرا میدانند
              همونی که هستی که محسن عزیز در تاپیکش در موردت گفت

من تنها کسی هستم که تو را تحویل گرفتم چه سایت قبلی و چه اینجا . من تنها کسی هستم که از مسدود شدن تو اینجا و قبلی نه تنها دفاع نکردم بلکه نقد داشتم و گفتم چرا ایشون مسدود میشه و از ازادی بیان تو دفاع کردم ولی اشتباه کردم . حق با مسدود کننده بوده
              ببین با تنها کسی که تحولیت گرفته و تنها کسی که ازت دفاع کرده چه برخوردی داری !!!!!!!!

خودت هم این مسائل را میدونی ولی فقط یه جمله ، من اشتباه کردم . البته از اول هم مشخص بودی ولی اشتباه من اینه که بازم به ادمها چندین و چند بار فرصت میدم . تنها هم تو نیستی بازم هستند که زیاد به انها فرصت دادم ولی درست نشدند

اکثر موارد همون قضاوت اولیه ام درست بوده و این فرصت دادن ها اشتباه محض بوده
              بطور کلی یه موضوعی بین ادمها یا ایرانی ها افتاده که اقاااااااااا زود قضاوت نکنید ولی نیک بنگرید می بینید همون قضاوت های اولیه درست بوده . اکثر موارد اولین قضاوت هامون درست بوده و تغئیر دادنش و فرصت دادنها اشتباه
              فقط نشخوارهای تائید کننده بی شخصیت بودنت را در دو سطر اول خواندم و این جواب را دادم
              دیگه کامنت مرا نقل قول نکن

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4096

وقتی میگیم ادمها را نباید نمره بدیم . باید مردون شدن یا نشدن مهم باشد همین کاربر مورد نقل قول در کامنت بالا . شاهد از غیب نمیخواد بیاد . شاهد همینجاست
                این شخص رد است . خلاص
                حالا بیا بگو نه صفر نیست . از 20 میشه بهش 3 داد . خب چه سود ؟ بازم رد است
                و این موجود زنده بی وجود دهان اب نکشیده در مورد مردم ایران نظر میده و انواع اهانت ها میکنه چون به اعتراف خودش از مردم ایران متنفر است . اون وقت به تیریج قباش برخورده که چرا به کاندیدای من توهین کردی در حالی که بنده اصلا کاری به کاندید ایشون ندارم

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

چیز بدی نگفتم . فقط گفتم فازت مشخص نیست . حرف بدی بود ؟ اصلا کاری هم به افراد ندارم . به درک که از کی حمایت کنی یا نکنی . فقط منظورم به دو روئی و مشخص نبودن فاز بود نه اینکه چیکار کنی یا نکنی یا از کی حمایتی کنی و نکنی
                  ولی بد داغ کردی و اون ذات خودتو ریختی بیرون . تو همونی هستی که بودی . همون با همون مشخصاتی که اکثرا میدانند
                  من تنها کسی هستم که تو را تحویل گرفتم چه سایت قبلی و چه اینجا . من تنها کسی هستم که از مشدود شدن تو اینجا و قبلی نه تنها دفاع نکردم بلکه نقد داشتم ولی اشتباه کردم . حق با مسدود کننده بوده
                  خودت هم این مسائل را میدونی ولی فقط یه جمله ، من اشتباه کردم . البته از اول هم مشخص بودی ولی اشتباه من اینه که بازم به ادمها چندین و چند بار فرصت میدم . تنها هم تو نیستی بازم هستند که زیاد به انها فرصت دادم ولی درست نشدند

بطور کلی یه موضوعی بین ادمها یا ایرانی ها افتاده که اقاااااااااا زود قضاوت نکنید ولی نیک بنگرید می بینید همون قضاوت های اولیه درست بوده . اکثر موارد اولین قضاوت هامون درست بوده و تغئیر دادنش و فرصت دادنها اشتباه
                  فقط نشخوارهای تائید کننده بی شخصیت بودنت را در دو سطر اول خواندم و این جواب را دادم
                  خدایی به غیر از مناظره ها، نیم ساعت وقت گزاشتی برنامه های تبلیغاتی انتخاباتی این ادم رو ببینی؟ اصلا میدونی این چی میگه؟ میدونی برنامه هاش چیه؟ شما وجدان داری دیگه، شما روشنفکری دیگه، شما میخوای اینده این کشور رو بسازی دیگه، فقط یک سوال رو به من جواب بده.

شما برنامه های این ادم رو میدونی چیه و چون نسبت به برنامه هاش و یا حتی چون نسبت به سابقه و عملکرد گذشته این ادم بدبین و معترض هستی بعدش اومدی به منی که دارم از حمایت میکنم توهین کردی؟

نه خدایی خودت بگو

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

من هم این دوره شرکت نمیکنم چون همیشه یک اصل ساده داشتم، اگه رای دادن من کمک میکنه تا «بین بد و بدتر، بد» یا «بین خوب و خوبتر، خوبتر» انتخاب بشه وظیفه عقلانی خودم میدونم شرکت در انتخابات رو. اما این دوره شرایط طوری رقم خورده که بین بد و بدتر احتمال فراون همون گزینه بد تحت هر شرایطی رای میاره پس دیگه نیاری به حضور بنده نیست.
                    البته واقعا به کسی ربطی نداره ولی حالا که بحث دروغ و دروغ گفتن و دورویی شد، این اون جیزی هست که من در مورد شرکت در انتخابات گفته بودم همون روز اول پیش از اینکه با آقای قاضی زاده و برنامه هاش آشنا بشم.

ما میدونیم داریم چیکار میکنیم هر چند نتیجه ای هم نمیده ولی تلاشمون رو میکنیم، این شما هستید که تر زدید تو این کشور طلبکار هم هستید.

نظر

• zess
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 3107

خدایی به غیر از مناظره ها، نیم ساعت وقت گزاشتی برنامه های تبلیغاتی انتخاباتی این ادم رو ببینی؟ اصلا میدونی این چی میگه؟ میدونی برنامه هاش چیه؟ شما وجدان داری دیگه، شما روشنفکری دیگه، شما میخوای اینده این کشور رو بسازی دیگه، فقط یک سوال رو به من جواب بده.

شما برنامه های این ادم رو میدونی چیه و چون نسبت به برنامه هاش و یا حتی چون نسبت به سابقه و عملکرد گذشته این ادم بدبین و معترض هستی بعدش اومدی به منی که دارم از حمایت میکنم توهین کردی؟

نه خدایی خودت بگو
                      کدام قسمت از برنامه های قاضی زاده برای شما جذاب بوده؟

نظر

• sundaaay
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 742

همونی که هستی که محسن عزیز در تاپیکش در موردت گفت

من تنها کسی هستم که تو را تحویل گرفتم چه سایت قبلی و چه اینجا . من تنها کسی هستم که از مسدود شدن تو اینجا و قبلی نه تنها دفاع نکردم بلکه نقد داشتم و گفتم چرا ایشون مسدود میشه و از ازادی بیان تو دفاع کردم ولی اشتباه کردم . حق با مسدود کننده بوده
                        ببین با تنها کسی که تحولیت گرفته و تنها کسی که ازت دفاع کرده چه برخوردی داری !!!!!!!!

درود، خوبی؟

حوصله داشتی این پست رو بخون... در مورد شما هم صدق میکنه... حیف شما نیست؟؟ بزار بچرخن تو همین جماعت...

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post919853

نظر

• علیرضا حسنی
                          عضو فعال
                          • Mar 2019
                          • 1642

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                          کدام قسمت از برنامه های قاضی زاده برای شما جذاب بوده؟
                          بدون اغراق میگم میشه گفت همه برنامه هاش، حالا حتما بخشی از برنامه هاش قابل دستیابی نیست، اما نوع نگاهش به معضل های موجود و نوع تفکرش برای حل مشکلات کشور واقعا ستودنیه.

این واسه من انتخاب بین بد و بدتر نیست، این ادم یک کاندیدهای خوب هست از همه لحاظ از دید من.

بهتون پیشنهاد میکنم خودتون یه بررسی بفرمایبد هرچند میتونم توضیح کوتاهی بدم در حد توان.

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4096

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
                            درود، خوبی؟

حوصله داشتی این پست رو بخون... در مورد شما هم صدق میکنه... حیف شما نیست؟؟ بزار بچرخن تو همین جماعت...

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post919853
                            درود . سپاس بد نیستم میگذرد ، لطف دارید
                            اتفاقا منم وارد این مباحث نشدم و چون بجز اعصاب خردی و اتلاف وقت چیزی حاصل و عایدی ندارد فقط صبح ها مطالبی از بازار مینویسم اونم اگر حس و وقتش باشه . تا امروز هم وارد بحث رای گیری و کاندید و ... نشده بودم چون در مقطع فعلی و با جو عمومی جامعه دیگه از واضحات حرف زدن لزومی ندارد ، حالا بیام در مورد چی حرف بزنم !!! اصلا فاز دوستانی که در مورد این رای گیری بحث میکنند نمیدونم چیه !!!!!!!! چه موافق و چه مخالف . هنوزم بحث ؟؟؟
                            در حالی که تاپیکی مجزار هم برای این کار هست ولی کاملا بی اعتنا بودم و هستم . فقط گاهی یه نگاهی کردم
                            الان هم بحث کاندیدای مشخصی و رای گیری و این چیزا نکردم و فقط مطلبی کلی نوشتم

بعد از 4 دهه بازم باید بحث کنیم . اونم در مورد جستجو در ادم هائی که عامل بدبختی ها بودند ؟ بعد از 4 دهه دیگه هر کی میخواست بفهمه فهمید . اونی هم که هنوز متوجه نیست همون متوجه نشه بهتر است و اصولا دیگه هم متوجه نخواهد شد و با همین فرمون خواهد رفت

و بدتر اینکه الان متوجه شدم بازی فرانسه المان امشب بوده و تماشای اونو از دست دادم /:.offtopic.:/
                            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/06/16, 00:20.

نظر

• sundaaay
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 742

درود . سپاس بد نیستم میگذرد ، لطف دارید
                              اتفاقا منم وارد این مباحث نشدم و چون بجز اعصاب خردی و اتلاف وقت چیزی حاصل و عایدی ندارد فقط صبح ها مطالبی از بازار مینویسم اونم اگر حس و وقتش باشه . تا امروز هم وارد بحث رای گیری و کاندید و ... نشده بودم چون در مقطع فعلی و با جو عمومی جامعه دیگه از واضحات حرف زدن لزومی ندارد ، حالا بیام در مورد چی حرف بزنم !!! اصلا فاز دوستانی که در مورد این رای گیری بحث میکنند نمیدونم چیه !!!!!!!! چه موافق و چه مخالف . هنوزم بحث ؟؟؟
                              در حالی که تاپیکی مجزار هم برای این کار هست ولی کاملا بی اعتنا بودم و هستم . فقط گاهی یه نگاهی کردم
                              الان هم بحث کاندیدای مشخصی و رای گیری و این چیزا نکردم و فقط مطلبی کلی نوشتم

بعد از 4 دهه بازم باید بحث کنیم . اونم در مورد جستجو در ادم هائی که عامل بدبختی ها بودند ؟ بعد از 4 دهه دیگه هر کی میخواست بفهمه فهمید . اونی هم که هنوز متوجه نیست همون متوجه نشه بهتر است و اصولا دیگه هم متوجه نخواهد شد و با همین فرمون خواهد رفت

و بدتر اینکه الان متوجه شدم بازی فرانسه المان امشب بوده و تماشای اونو از دست دادم /:.offtopic.:/
                              دقیقا درست فرمودید... دیگه همه چی مشخصه...حتی یک خط در مورد این انتخابات و بحث در مورد بد و بدتری افراد درون این سیستم بیهوده و اتلاف وقت و انرژی هست ...
                              هر کسی میخواد رای بده... جمعه شعب اخذ رای فراوان هست... تشریف ببره... زندگی خودش و فرزندانش هست... ما اصراری نداریم...

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4096

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
                                دقیقا درست فرمودید... دیگه همه چی مشخصه...حتی یک خط در مورد این انتخابات و بحث در مورد بد و بدتری افراد درون این سیستم بیهوده و اتلاف وقت و انرژی هست ...
                                هر کسی میخواد رای بده... جمعه شعب اخذ رای فراوان هست... تشریف ببره... زندگی خودش و فرزندانش هست... ما اصراری نداریم...
                                موضوع اینه که خدا یا کائینات یا هر چی... بشر را با عقلش از دیگر موجودات مجزا کرده . بشر اگر اشرف باشد با عقل و خردش است نه زور و قدرت و ثروت
                                اگر این خرد را نتونم بنده نوعی استفاده کنم باید هر چه زودتر اکسیزن زمین را هدر ندهم و سر به تیره تراب ببرم بهتر است و بگذارم درختان کمتر جان بکنند و برای من انرژی صرف کنند و من در دم و بازدم ها از بین ببرم

در تمام مراودات اجتماعی مون ، دوستی که 3 بار دروغ بگه به عنوان دروغگو میشناسیم . دلالی که 1 بار یا نهایت 2 بار سرمون کلاه بذاره دیگه میذاریم کنار . فلانی اگر در رفت و امدهاش فقط به فکر جیب خودش باشه زود متوجه میشیم
                                در ازدواج اگر یک بار فریب بخوریم یا زود تصمیم بگیریم و بدون بررسی و شناخت وارد رابطه شویم و نا کام بمانیم ، بار دوم دیگه چشم و گوش را باز میکنیم
                                در اکثر موارد همینه . ما ادم های محجوری که نیستیم . کم توان ذهنی هم نیستیم . خب تکلیف این خرد این وسط چیه پس ؟ چرا در این موارد خرد به یاری میاد ولی الان نه ؟

یعنی باید همه فن حریف در همه امور باشیم ولی تا به اینجا میرسیم که باید بازم تن بدیم به همون مسببین بدبختی چند دهه اخیر بازم قفل کنیم و بگیم ... حالا این بارم بازم تست کنم ببینم چی میشه ؟ دههههههههههههه خب تو که همه فن حریفی ای بشر ! تو که مو را از ماست میکشی . تو که اگر یکی بیاد بهت دبگه بالای چشم عقلت ابروست میخوای جرش بدی ، پس چرا اینجا عقلت از کار می افته ؟

حالا اسم خاتمی اومد ... من هم مثل خیلی های دیگه که به این بابا دل بسته بودند و تفکرش و راهی که فکر میکردیم قرار است برویم و به بن بست رسید... 2 بار بهش رای دادم
                                بار اول دوران دانشجوئی و بار دوم اندکی بعد از اتمام تحصیل . ای داد بیداد چه شوق و شوری داشتیم . دانشگاه جانی تازه گرفته بود . فکر کردیم خبری است
                                4 سال او.لش دیدیم نه اونی که فکر میکردیم نشد . فقط اواز رپ مجاز شد و دیگر هیچ . درد فقط اواز رپ در کنار سنتی نبود هر چند اینم خوبه ولی مهم ترها همه زمین موند از اقتصادی بگیر تا اجتماعی و سیاسی و ...
                                الان یکی نیاد رگ گردن کلفت کنه که نه بجز اواز بازم کارهای دیگه هم شد . بسه دیگه . این سطح توقعات حقیرانه را برای خودتون نگهدارید

بار دوم بازم فرصت دادیم و رای ... هیچی نشد که نشد . اقا به نتیجه رسیدیم که فایده نداره و اصلا به اعتراف خود این بابا رئیس جمهور در این سیستم توانی برای انجام کاری نداره حتی اگر قصدش هم باشد که این بابا ترسو تر از این حرفها هم بود و یه بزدل واقعی در حدی که وزیرش هم کتک خورد و فقط بر و بر تماشاچی بود . عقل و خرد گفت دیگه بسه و تا امروز حق با کسانی و امثال ما بود که متوجه شدند
                                خیلی ها ایراد گرفتند که نه اینطور نیست و نه میشه اصلاح کرد و ... خیلی ها تهمت زدند . خیلی ها به افرادی که دوزاریشون سالها قبل افتاد توپیدند و الان که می بینید همون تهمت زنها و عربده کش های استمراری ، گوشه رینگ ناک اوت شدند و خفه هم شدند و صداشون در نمیاد و دیدیدند حق با اونها بود که دوزاریشون همون دوران افتاد که خیر .... فایده نداره
                                آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/06/16, 00:55.

نظر

در حال کار...
                                X