کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اون 8000 به 14200 از محل اندوخته هست که قبلا انجام شده هنوز سهامش اعمال نشده
از محل تجدید بعد از اعمال این باید باشه و مبلغش هنوز معلوم نیست
درسته.
بعد از اين افزايش سرمايه از محل اندوخته سرمايه،
از محل تجديد ارزيابي دارايي ها يه افزايش سرمايه داره كه فعلا در حال كارشناسي هستند.
خودروئيها مجامعشون نزديكه و قاعدتا چون سودي ندارند ، خيليها ترجيح مي دهند خارج بشوند.
مواقعي هم كه سود داشتند نزديك مجمع خيليها خارج مي شدند.
بنظرم ربطي به جهت گيري بازار نداره
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
روزهای خوب سنگ آهن. افزایش نرخ و رکوردشکنی تاریخی قیمت سنگ آهن.
متوسط قیمت معاملات سنگ آهن 219 دلار ثبت شد و نسبت به هفته گذشته 2 دلار افزایش یافت و سقف قیمت تاریخی خود را شکست.
با زیان انبوهی که ایران خودرو ساخته بود دیروز گفتم فرصت فروش هست،
چون تجدید ارزیابی شده با زیان سنگینی که داره باید بره زیر ۱۰۰ تومن، الان سرمایه گذاری های استانی همه ارزشمند تر هستن قیمتشون ۷۰ هست!
در معاملات امروز و سه روز گذشته برآیند خرید حقوقی در شپنا نزدیک 300 میلیارد تومن بوده :Oکه پول خیلی زیادیه و سیری ناپذیر دارن شپنا رو جارو میکنن اونم نه در منفی ها بلکه تو این دو سه روزه رنج مثبت میکشن و رو مثبت ها خریدارن فوق سنگین
در اوج بازار فوق سنگین کردن تو پاچه ی ملت الانم با نصف قیمت دارن میزارن سر جاش
کل منابع و ذخایر و صندوق و پول تزریقی احتمالی به بازار و همه را تحت عنوان خرید حقوقی میریزند در شپنا و فولاد و ... اینم نشد کار
یه روش بدوی و پیش پا افتاده را چرا اینقدر تکرار میکنید و پول حروم میکنید و اخرش هم در فیلتر های نیم ساعت دیگه میاد بیرون به اسم خروج پول حقیقی !!!!
همین الانم اومده بیرون ولی خارج از بازار نمود بیشتری داره
سلام و عرض ادب.نفت بالای 90 دلار آژیر قرمز برای آمریکا روشن میشه.مصرف کننده بنزین در آمریکا تحت فشار قرار میگیره. 300 دلارخیلی بعیده ولی هر غیر ممکنی ممکنه
درود،
با تضعیف دلار ممکن میشه
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
دلار ریخته قیمتهای جهانی روند صعودی را شکسته اونوقت بورس گل و بلبل فعلا تا شاخص 1205 با روند هستم ولی 1200 هرچی بتونم نقد میکنم
دیروز گفته شد با دلار پایین و قیمت های جهانی ریزشی نباید انتظار بازار پویا را داشت خبر خوب برای بازار فردا اینکه دلار مجددا داره وارد بازه 24000 میشه و دیروز تا حالا 400 تومن از ریزش را پس گرفته
نظر