جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    موضوع اینه که خدا یا کائینات یا هر چی... بشر را با عقلش از دیگر موجودات مجزا کرده . بشر اگر اشرف باشد با عقل و خردش است نه زور و قدرت و ثروت
    اگر این خرد را نتونم بنده نوعی استفاده کنم باید هر چه زودتر اکسیزن زمین را هدر ندهم و سر به تیره تراب ببرم بهتر است و بگذارم درختان کمتر جان بکنند و برای من انرژی صرف کنند و من در دم و بازدم ها از بین ببرم

در تمام مراودات اجتماعی مون ، دوستی که 3 بار دروغ بگه به عنوان دروغگو میشناسیم . دلالی که 1 بار یا نهایت 2 بار سرمون کلاه بذاره دیگه میذاریم کنار . فلانی اگر در رفت و امدهاش فقط به فکر جیب خودش باشه زود متوجه میشیم
    در ازدواج اگر یک بار فریب بخوریم یا زود تصمیم بگیریم و بدون بررسی و شناخت وارد رابطه شویم و نا کام بمانیم ، بار دوم دیگه چشم و گوش را باز میکنیم
    در اکثر موارد همینه . ما ادم های محجوری که نیستیم . کم توان ذهنی هم نیستیم . خب تکلیف این خرد این وسط چیه پس ؟ چرا در این موارد خرد به یاری میاد ولی الان نه ؟

یعنی باید همه فن حریف در همه امور باشیم ولی تا به اینجا میرسیم که باید بازم تن بدیم به همون مسببین بدبختی چند دهه اخیر بازم قفل کنیم و بگیم ... حالا این بارم بازم تست کنم ببینم چی میشه ؟ دههههههههههههه خب تو که همه فن حریفی ای بشر ! تو که مو را از ماست میکشی . تو که اگر یکی بیاد بهت دبگه بالای چشم عقلت ابروست میخوای جرش بدی ، پس چرا اینجا عقلت از کار می افته ؟

حالا اسم خاتمی اومد ... من هم مثل خیلی های دیگه که به این بابا دل بسته بودند و تفکرش و راهی که فکر میکردیم قرار است برویم و به بن بست رسید... 2 بار بهش رای دادم
    بار اول دوران دانشجوئی و بار دوم اندکی بعد از اتمام تحصیل . ای دادد بیدا چه شوق و شوری داشتیم . فکر کردیم خبری است
    4 سال او.لش دیدیم نه اونی که فکر میکردیم نشد . فقط اواز رپ مجاز شد و دیگر هیچ . درد فقط اواز رپ در کنار سنتی نبود هر چند اینم خوبه ولی مهم ترها همه زمین موند
    الان یکی نیاد رگ گردن کلفت کنه که نه بجز اواز بازم کالرهای دیگه هم شد . بسه دیگه . این سطح توقعات حقیرانه را برای خودتون نگهدارید

بار دوم بازم فرصت دادیم و رای ... هیچی نشد که نشد . اقا به نتیجه رسیدیم که فایده نداره و اصلا به اعتراف خود این بابا رئیس جمهور در این سیستم توانی برای انجام کاری نداره حتی اگر قصدش هم باشد که این بابا ترسو تر از این حرفها هم بود و یه بزدل واقعی در حدی که وزیرش هم کتک خورد و فقط بر و بر تماشاچی بود . عقل و خرد گفت دیگه بسه و تا امروز حق با کسانی و امثال ما بود که متوجه شدند
    خیلی ها ایراد گرفتند که نه اینطور نیست و نه میشه اصلاح کرد و ... خیلی ها تهمت زدند . خیلی ها به افرادی که دوزاریشون سالها قبل افتاد توپیدند و الان که می بینید همون تهمت زنها و عربده کش های استمراری ، گوشه رینگ ناک اوت شدند و خفه هم شدند و صداشون در نمیاد و دیدیدند حق با اونها بود که دوزاریشون همون دوران افتاد که خیر .... فایده نداره
    شما میخوای رای بده میخوای رای نده، خاتمی خوب خاتمی بد، چرا به من توهین کردی بابت حمایت از قاضی زاده؟ اصلا به شما چه ربطی داشت که من در انتخابات شرکت میکنم یا نمیکنم؟ مگه من به شما که در انتخابات شرکت نمیکنید توهین کردم؟

نظر

• دودو
      ستاره دار(3)
      • May 2020
      • 1280

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      شما میخوای رای بده میخوای رای نده، خاتمی خوب خاتمی بد، چرا به من توهین کردی بابت حمایت از قاضی زاده؟ اصلا به شما چه ربطی داشت که من در انتخابات شرکت میکنم یا نمیکنم؟ مگه من به شما که در انتخابات شرکت نمیکنید توهین کردم؟
      ولی انصافا اگر مطمئن شدی که شانسی نداره( که واقعا هم ندارد) بیخیال رای شو
      ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
        دوستان تایپکی هست به نام انتخابات ، مطالبی کا واقعا ارزنده هم هستند اونجا یادداشت کنید
        چندین بار گفتیم این تاپیک متعلق به جوبازار هست رعایت کنید
        من از ناظرین محترم تالار میخام یه بررسی داشته باشند شاید ما اشتباه اومدیم .
        واقعا باید رعایت کرد اما گویا شامل همه نمیشود!! من تحلیل بازار نوشتم گذاشتم در تاپیک شاخص برام منتقل کردند در تاپیک انتخابات!! یکی از ناظرها خیلی سلیقه ای عمل میکند پستهای جو بازار را نمیبیند؟؟

حالا صبر کنید اگر دیدم وقتش دارم به جناب مهندس میگم ایدی من رو مدیر کند بعد دخل همه اینا که قوانین رو رعایت نمیکنند میارم!!
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• ققنوس14
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1544

با سلام به همه دوستان
          يه پيش بيني كه اميدوارم درست باشه
          اگر هم درست نبود لطفا ناراحت نشيد
          از آنجا كه كم كم داره صداي پاش مياد..
          فكر كنم امروز بازار جمع و جور بشه
          براي شنبه پيروزي.
          آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35706

با اینکه کل اردرهای فروش کمتر از 2 میلیارد سهم هست !! بازار تقریبا قرمز پوش و منفی هست !

همه فشارهای این ماههای اخیر برای رسیدن به همین نقطه بوده ! که کسی جرات خرید و ورود به این بازارو نداشته باشه !!

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

بعد از ۱۰ ماه ریزش و صف های فروش هنوز ترس و اضطراب بر بازار حاکم هست.

نظر

• amir12
                عضو فعال
                • Apr 2020
                • 701

امروز بازار برای مدت کوتاهی مثبت خواهد بود برای فروش سهامداران ریسک گریز !!!

نظر

• nasserm
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 564

در اصل توسط nasserm پست شده است View Post
                  حقوقی شپنا بالای 100 میلیارد تومن خرج شپنا کرده فروشنده ها یه مقدار حواسشون جمع باشه

یا دارن از کد حقیقی میزنن به حقوقی که خوب نیست و یا اینکه ......
                  علت خرید مشخص شد!!!

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

بازار داره خوب معامله میشود سایت تی اس ای هم ریخته بهم باید دقت کرد

نظر

• "Midas"
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 2483

اردر تکی و زیر 500 تومن فقط برای ما ممنوع است،

_

پ.ن: ناسلامتی حاج آقا دیروز تالار بورس تشریف داشتن
                      بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                      ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• امیدازاد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 3750

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                        اردر تکی و زیر 500 تومن فقط برای ما ممنوع است،

_

پ.ن: ناسلامتی حاج آقا دیروز تالار بورس تشریف داشتن
                        ...مواردی هست که مانده سهام در پورتفوها تک رقمی میشوند ..در این حالت باید دوباره یک مقداربه این ها اضافه کرد ودوباره گذاشت برا فروش که معمولاهم دوباره ضرر می کنه ..این سفارش تکی ها رو چه جور میشه گذاشت ؟؟چون من چندبار برا خودم سفارش تکی که مانده بود ...سفارش فروش ثبت نمیشه

نظر

• سهامدار خرد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 2323

سلام
                          یه عده تو این هفته و امروز خصوصا فروختند از ترس انتخابات
                          اگه حدس میزنن رئیسی رای میاره که میاره و مزاکرات نتیجه میده که نتیجه اش گشایش اقتصادی و رونق و ساخت وساز و تولید هست وبانک و بیمه و خودرو و بعضیای دیگه باید غرق در صف خرید باشن
                          اگرم حدس غالب برعکس باشه که بازم باید سهام دلاری و خیلیا دیگه غرق صف خرید وشاخص هم سبز باشه
                          چطوره که هیچ اتفاقی نمی افته؟؟؟

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                            ...مواردی هست که مانده سهام در پورتفوها تک رقمی میشوند ..در این حالت باید دوباره یک مقداربه این ها اضافه کرد ودوباره گذاشت برا فروش که معمولاهم دوباره ضرر می کنه ..این سفارش تکی ها رو چه جور میشه گذاشت ؟؟چون من چندبار برا خودم سفارش تکی که مانده بود ...سفارش فروش ثبت نمیشه
                            اگر مانده ی پرتفو باشه قبول میکنه، حتی 1 سهم
                            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                              این موارد کار انلاینها نیست از طرف استیشنهای کارگذاریها انجام میشود نرم افزار انها این قابلیتها رو داره

انلاینها میتوانند بفروشند ته مانده حساب یک رقمی اما نمیتوانند بخرند کارگزاریها همه کاری میتوانند بکنند

نظر

• Elcid
                                Banned
                                • Sep 2020
                                • 1239

کوکاکولا ۴ میلیارد دلار به خاطر حرکت رونالدو ضرر کرد!

حرکت کریستیانو رونالدو در نشست خبری قبل از دیدار برابر مجارستان که نوشابه کوکاکولا را کنار زد و توصیه کرد آب بخورید، باعث ضرر میلیاردی شرکت کوکاکولا شد.

سهام این شرکت از ۲۴۲ میلیارددلار به ۲۳۸ میلیارد دلار رسید تا یک حرکت فوق ستاره پرتغالی، چنین تاثیری روی سهام شرکت داشته باشد که خود یکی از اسپانسرهای یورو ۲۰۲۰ محسوب می‌شود.

نظر

در حال کار...
                                X