کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فصل مجامع رسیده و از فردا باید سهام خوب و سود ساز را برای شرکت در مجامع انتخاب کرد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
چاپ ۲۸ هزار میلیارد تومان پول در یک ماه/ نقدینگی از ۳۶۰۰ هزار میلیارد گذشت
?بررسیها نشان میدهد که بالغ بر ۲۸ هزار میلیارد تومان پول در اردیبهشت سالجاری توسط بانک مرکزی چاپ شده و پول موجود در حسابهای بلند مدت بانکی به نزدیکی ۳۰۰۰ هزار میلیارد تومان شده است.
?طبق اعلام بانک مرکزی رشد نقدینگی در ۱۲ ماهه منتهی به پایان اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ به ۳۸.۸ درصد رسیده که حجم نقدینگی در پایان دومین ماه از سال جاری به ۳۶۰۱ هزار میلیارد تومان رسیده است.
با نرخ تورمی که داریم و ماشین تولید نقدینگی که ۲۴ ساعته داره کار میکنه، دلار ۲۴ تومنی مفت اندر مفت محسوب میشه.
ولی با این حال الان سهم های زیادی در بازار میشه پیدا کرد که از دلار ۱۵ تومنی هم ارزشمند تر هستند.
با نرخ تورمی که داریم و ماشین تولید نقدینگی که ۲۴ ساعته داره کار میکنه، دلار ۲۴ تومنی مفت اندر مفت محسوب میشه.
ولی با این حال الان سهم های زیادی در بازار میشه پیدا کرد که از دلار ۱۵ تومنی هم ارزشمند تر هستند.
مشکل بورس ارزندگی سهام نیست، مشکل مردم بی اعتمادی شدید به سیستم اقتصادی کشور و مخصوصا خود بورسه.
درود
بورس تمایلات صعودی اش قوی تر از نزولی اش هست این روزها
ولی تا روند صعودی میان مدتی حتی! هنوز خبر محکمی نیست:D
ولی من خوشبینم
امروز اثر ریاست رئیسی در اوراق روشن تر دیده شد!
اخزا ها طی دو روز گذشته رشد معنی داری کردند.
امروز با بدبختی اخزاهایی که دیروز داده بودم یر به یر تونستم بزارم جاش:D
چرا اخزا جذاب شده؟ دلیل بنیادی این رخداد واضحه!
انتظار کاهش بهره بانکی!
احتمالا به خاطر وعده های رئیسی!
ولی به نظرم کوتاه مدته!
ولی فعلا که بازار داره قیمت بهره رو کاهش میده!
متوسط حدود یک درصد طی دو روز قبل کاهش در بهره!
رقم معنی داری هست! هنوزم ادامه دار خواهد بود.
رئسی میخواد تورم رو تک رقمی کنه:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
پیشنهاد سهم در این شرایط سخته،
ولی سهم های پترویی یا فلزی هستن با پی بر ای زیر ۶ و فوروارد زیر ۵ و ۴
باز سهم هایی هستن که به قیمت های زمان شاخص زیر ۵۰۰ هزار رسیدن،
سهم هایی هستن که آخرین بار با دلار ۳ تومن تجدید ارزیابی شدن،
اعتماد به بورس برگرده، هیچ بازاری به این مفتی وجود نداره برای سرمایه گذاری
نظر