جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نیکا
    ستاره‌دار (۲)
    • Nov 2011
    • 2119

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
    این دولت حتی با نمره ناپلیونی هم به نظرم نمره قبولی نداره
    سلام دولت توان مقابله با وضعیت اقتصادی فعلی را بادست خالی ندارد و ضمنا تسلطی برمدیریت صنایع ازنظرمالی ندارد .برای همین است که تولید در مرحله بعدی وخارج از دسترس است و فقط واردات کارمیکند و بانک ها باپول مردم همراهی واردات کرده وازانان تغذیه میکنند

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
      می جان خیلی باحالی
      فقط این نوشته مارو امروز خندان کرد
      مخلصیم
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
        دوستان بدون تعصب تا الان به کل سیاست های دولت روحانی و ظریف چه نمره ای میدهید؟ مجموع.
        به نظر بنده با اینکه بورس اوضاع خوبی نداره و میتوانست بهتر عمل کند اما در کل میتوان به دولت روحانی از 20 , نمره ی 17 داد, چون هم جرات جراحی اقتصادی را داشت و هم سیاست خارجی عالی داشته تا الان.
        اینکار شاید در کوتاه مدت خیلی ها را ناراضی کرده اما مطمئنا دراز مدت به نفع کشور و مردم خواهد بود.
        سلام
        آخر این دولت دقیقا چه کار کرده؟ کدام جراحی اقتصادی؟ منظورتان رکود است؟ نگاه که می کنم هیچ عمل درست بزرگ اقتصادی (اصلا چه بزرگ چه کوچک) نمی توانم از دولت ببینم.
        کار مثبت دولت مذاکرات بود و سیاست گفتگو و آشتی با جهان و البته انضباط مالی و تاکید بر بهره وری هر چند در همان ها هم بنده ناراضی هستم. در مذاکرات کاری که باید دو ماهه انجام می دادند ممکن است بعد از سه سال هم نتایجش دیده نشود... تاکید بر بهره وری فقط در حرف است و گویا دولت تنها با اعمال رکود می خواهد بهره وری را بالا ببرد! انضباط مالی کاری درست است که به شیوه ی نادرست دارد اعمال می شود. به جای اینکه یک شیب ملایم و بسیار آهسته به بورس بدهند بورس را انداخته اند رو دور الکلنگ که خودتان بهتر می دانید چه قدر مفاسد از دل همین الکلنگ و رانت در آمده و در خواهد آمد و نگاه سهامداران را از خاطری آسوده در سهامداری بلند مدت به ترس و طمع و استرس کوتاه مدت و نوسانگیری تغییر داده...
        مسیر پول برای حرکت در بازارهای مخرب مسکن و ارز و طلا و امثالهم گرفته شده ولی راهش برای مسیرش برای تولید هموار نشده...
        کلا من زیاد راضی نیستم و فکر می کنم این دولت دارد کاری درست را به شیوه ای اشتباه انجام می دهد. به علاوه اینکه چندین و چند بار از دهن افراد رده بالای دولت دروغ را به وضوح شنیده ایم
        پس در دیپلماسی نمره 16 و در اقتصاد نمره 10 می دهم.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• linux_linda
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 3356

یاد دوران اختلاص محمود بخیر
          حداقل شناور بازار خیلی بالا میرفت

نظر

• Rudel
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 2164

یه نکته خیلی مهم این که این کشور حداقل 500 میلیارد دلار تولید ناخالص ملی داره، نفت هم در پایین ترین حد ممکن هست هنوز تحریمی برداشته نشده مردم هم اکثرا زیر روزی ده ساعت کار می کنند نیروی ماهر صنعتی هم نداره مملکت اونهایی که مقداری هم کار بلد بودن از مملکت خارج شدن در این دوره تحریم بقیه مون هم که پای اینترنتیم وجدانا
            تکون دادن این اقتصاد بالای صد میلیارد دلار سرمایه خارجی میخواد شما بهترین ژنرال هم که باشی بدون سرباز و تفنگ و فشنگ کاری از دستت بر نمیاد
            تفنگ خرابه فشنگ هم نداره laughingsmiley

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

در اصل توسط mey پست شده است View Post
              به ظریف 20...به وزیر ملعون اقتصاد....برگه امتحانشو پاره میکنم....وزیر صنعتم....5....وزیر بهداشت 18.....وزیر نفت هم 10..............کل دولت 11 دادم تا مشروط شه...
              از بهمن پارسال پرداختی پزشکان و کارکنان بخش سلامت متوقف شده ! برای اینکه وزیر بی لیاقت بهداشت رفت قراردادی رو با بیمه ها امضا کرد که بیمه ها توان پرداخت نداشتن ! و گفتن ما اجرا نمی کنیم !

اما ایشون اصرار کرد که دولت حمایت میکنه، حالا بیمه ها رو مجبور کردن به افزایش سرمایه تا منابع تامین بشه ! اونم تو این اوضاع تامین سرمایه ! اونم از تجدید ارزیابی !

البته به نظر من همه اینها شو و بهانه ای هست برای اینکه پول یارانه رو بکشه توی بخش درمان و اونجا به جیب یه عده خاص بره ! کاری که از همون اول که اومد دنبالش بود و قسمتی از اون انجام شده !

بیشترین تورم همچنان در بخش بهداشت و درمان هست ! و پول ارزان یارانه رو آقایون با کمترین هزینه انتقال می دهند به بخشی که بیشترین تورم رو داره !!!

جدیدا هم دوباره از روحانی درخواست کرده یارانه بده به نظام سلامت ! یارانه ای که مستقیم پولش میره توی جیب دلالان دارو و تجهیزات پزشکی یا به قول برخی دوستان همون مافیا !

این وزیر مورد حمایت مافیا و جریان رسانه ای هم هست ! اگر دقت کرده باشید، چه در صدا و سیما چه در روزنامه ها !

یکی دوباری هم روزنامه های زنجیری رفتند به این سمت که انتقاداتی بکنن اما خیلی زود و با هماهنگی جمع شد مساله ! احتمالا شما هم تحت تاثیر حمایتهای مافیا از این وزیر به اشتباه افتادید و نمره 18 دادید !

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                به ظریف 20...به وزیر ملعون اقتصاد....برگه امتحانشو پاره میکنم....وزیر صنعتم....5....وزیر بهداشت 18.....وزیر نفت هم 10..............کل دولت 11 دادم تا مشروط شه...
                انصافا به نظر می رسد این وزیر بهداشت نمره اش بالا باشد. خیلی حال کردم با آن حرکتی که چندین وقت پیش زد و با یک اکیپ از چشم پزشکان رفتند و جراحی های رایگان انجام دادند... 20
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

من از وزیر بهداشت خوشم نمیاد چون چشم همسرم رو عمل کرد ولی بعدش ضعیف تر شد :.thumbsdownsmileyan

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    از بهمن پارسال پرداختی پزشکان و کارکنان بخش سلامت متوقف شده ! برای اینکه وزیر بی لیاقت بهداشت رفت قراردادی رو با بیمه ها امضا کرد که بیمه ها توان پرداخت نداشتن ! و گفتن ما اجرا نمی کنیم !

اما ایشون اصرار کرد که دولت حمایت میکنه، حالا بیمه ها رو مجبور کردن به افزایش سرمایه تا منابع تامین بشه ! اونم تو این اوضاع تامین سرمایه ! اونم از تجدید ارزیابی !

البته به نظر من همه اینها شو و بهانه ای هست برای اینکه پول یارانه رو بکشه توی بخش درمان و اونجا به جیب یه عده خاص بره ! کاری که از همون اول که اومد دنبالش بود و قسمتی از اون انجام شده !

بیشترین تورم همچنان در بخش بهداشت و درمان هست ! و پول ارزان یارانه رو آقایون با کمترین هزینه انتقال می دهند به بخشی که بیشترین تورم رو داره !!!

جدیدا هم دوباره از روحانی درخواست کرده یارانه بده به نظام سلامت ! یارانه ای که مستقیم پولش میره توی جیب دلالان دارو و تجهیزات پزشکی یا به قول برخی دوستان همون مافیا !

این وزیر مورد حمایت مافیا و جریان رسانه ای هم هست ! اگر دقت کرده باشید، چه در صدا و سیما چه در روزنامه ها !

یکی دوباری هم روزنامه های زنجیری رفتند به این سمت که انتقاداتی بکنن اما خیلی زود و با هماهنگی جمع شد مساله ! احتمالا شما هم تحت تاثیر حمایتهای مافیا از این وزیر به اشتباه افتادید و نمره 18 دادید !

نه بابا..راست میگی.......نه وزیر محمود جونت خوب بود....ملت داشتن از بی دارویی میمردن....با نیم وجب قد...میومد یه سری مزخرفات تحویل ملت میداد......پول داروی ملت میرفت تبدیل پورشه..چوب بستنی...میشد....مردک کچل خفه خون گرفته بود...........شما برو از مردم کوچه بازار بپرس بت میگن کدوم بهتره.........
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Rudel
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 2164

انصافا وضع دارو در این دولت خیلی بهتر شده چون من درگیر این مساله بودم به عینه دیدم حتی شیر خشک در سال 91 نایاب بود و قرص های ویتامین هم خصوصا برای زنان باردار به شدت کمبود مشهود بود داروهای سرطان هم همین طور

نظر

• FARIBORZ NAEL
                        ستاره دار(2)
                        • Jan 2015
                        • 1838

خیلی آروم و بی صدا شاخص سازی میکنند،تا شدت منفی ها رو بگیرن!!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                        آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                        نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35711

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                          انصافا وضع دارو در این دولت خیلی بهتر شده چون من درگیر این مساله بودم به عینه دیدم حتی شیر خشک در سال 91 نایاب بود و قرص های ویتامین هم خصوصا برای زنان باردار به شدت کمبود مشهود بود داروهای سرطان هم همین طور
                          در دولت آقازاده ها و ژنرالها هرجا منافع مافیا تامین بشه، وضع اونجا خوب میشه !

ثروت وزیر بهداشت به قول یکی از پزشکان دست کمی از ثروت وزیر صنعت نداره !

این میره تو بیابون چشم افراد رو نگاه میندازه ! وزیر صنعت هم پراید سوار میشه !

اونو هر روز میگن استیضاح میکنیم و اسامی شرکتهاشو منتشر میکنن، اینو یه تیم مجهز میفرستن وسط بیایون تا عمل چشمی که وزیر میکنه رو از شبکه سلامت پخش مستقیم کنن ! تا برخی هم نمره بالا بدن به ایشون

نظر

• ahmoeini
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2562

اگر دکتر محمود هم چشم عمل میکرد چی میشد
                            اگر پا میداد اینکار رو هم میکرد

/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

اونو هر روز میگن استیضاح میکنیم و اسامی شرکتهاشو منتشر میکنن، اینو یه تیم مجهز میفرستن وسط بیایون تا عمل چشمی که وزیر میکنه رو از شبکه سلامت پخش مستقیم کنن ! تا برخی هم نمره بالا بدن به ایشون
                              کلا افراد خاکستری هستن. من وزیر بهداشت رو نمی شناسم ولی با نعمت زاده آشنایی دارم اینها خانوادگی خیلی پولدار بودن از قبلش هم کلا آدم کاری هست مثل چی کار می کنه شاید روزی 18 ساعت بگم کار می کنه اغراق نباشه کسی بهش دروغ بگه فحش رو می کشه به سر تاپاش کلا تیم آدمهای کاری دور خودش جمع می کنه
                              ضعفش اینه که باندبازی هم می کنه و دوست و رفیقاش رو بها میده همه مدیرای ایرانی همین هستن یه مشکل اساسی اش حمایت بیش از حد از خودروساز هاست.
                              کلا کارآفرینی و پول سازی رو خیلی خوب بلده قطعا از مدیر بودن و وزیر بدون هم بهره کافی و وافی رو در جهت ثروت سازی برده ولی خانوادگی از قبل انقلاب هم خیلی پولدار بودن.
                              بعضی کارها رو خیلی با شجاعت پیش برده مثل همین داستان کارت سوخت زیر ساختش در کشور رو این ایجاد کرد زنگ میزد رییس بانک مرکزی مستقیم. خودش نظارت ویژه داشت.
                              بعضی پتروشیمی ها به همت و مدیریت این آقا سر و سامون گرفت قطعا روشهاش قابل نقد هست البته.
                              اعتبارش هم بین المللی هست زنگ میزد زیمنس می گفت فلان تجهیز رو با اعتبار من بفرست ایران سریع میومد
                              تو این سیستم فشل ما که هر خرید خارجی رو صد نفر از دیوان محاسبات و غیهر دست میزارن روش و تا بخواد بیاد قیمت دو برابر میشه کلی تجهیز وارد کشور کرد.
                              وقتی قانون مشکل داشته باشه مدیریت این طوری توش میشه کار راه بنداز حالا چه غلط چه درست.
                              آخرین ویرایش توسط Rudel؛ 2015/08/15, 11:16.

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

بذار رحیمی از زندون در اید...بعد حرف از فساد بزن.....بوی گند.....دولت مطبوع شما.....تا عرش رسیده................تا قبل مموتی 50 میلیارد....اختلاص ملت میشنیدن میگورخیدن....الان 3000 میلیاردم...باسه مردم عادی شده...............هر چی دولت مموتی بد بود....تو فرهنگ سازی اختلاص...بینظبر دوران بود..................

نظر

در حال کار...
                                X