کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هفته بعد به نظرم یه نوسان رو به بالا داشته باشیم...
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
این "همراه" که میگید اگر تعداد فروشنده و خریدار و میزان خرید حقوقی رو در نظر بگیرید بیشتر حمایت از این سهم توسط حقوقی بوده تا بلوک!! حداقل برای سهامدارهای این سهم بد نیست... یا در نهایت اگر غیر این باشه روزهای آینده این مثبت رو که به شاخص داده پس میگیره
در ضمن شاخص هم بالاخره به اون نقطه ای که باید برسه میرسه حالا یه روز دو روز اینور و اونور دیگه اینقدر اعصاب خردی نداره 20-30 واحد شاخص مثبت یا منفی! که در مقابل جریان بازار هیجانی ما گاهی این رقمهای افت و افزایش کاملا گم میشه!
البته اینکه نباید دستکاری در بازار صورت بگیره که شکی نیست اما برخی از دوستان هم نسبت به این بلوکها و خریدها که در شاخص موثره به نظرم بیش از حد حساسیت به خرج میدن
اکثر بازار منفیه اونوقت شاخص مثبته. تا زمانی که شاخص به هدف نزولی خودش نرسه حرکت صعودی صورت نخواهد گرفت. پس هر روز سهم من و شما منفیه ولی شاخص یا مثبته یا خنثی است. بنظر شما نباید به این حساس بود. نفست از جای گرم بلند میشه. امروز خیلی سهمها منفی بودند و امیدوار بودیم با ادامه اصلاح عددی شاخص اصلاح مورد نظر را بگیرد ولی ناگهان با یک حرکت بی شعورانه همراه را مثبت کردند تا عدد شاخص مثبت بشه. این بدترین نوع ضرره. اگر شاخص روزی 500 واحد یا 1000 واحد منفی بخوره و تمام بازار هم منفی باشه بهتره تا اکثریت بازار منفی باشه ولی شاخص هنوز اصلاحش را تموم نکرده باشه و جا برای افت و منفی کردن بازار برای روزهای دیگر هم داشته باشد. شما فکر کردی ما نگران شاخصیم؛ نه ما غصه سهم هامون را میخوریم. حالا معلوم شد چرا به این مثبت کردن های الکی که بعدا سقوط های سنگینی هم در پیش دارد حساسیم.
دیگه واقعا عصبانی شدم زنگ زدن با ناظر بازار در مورد باز گشای حرف زدم که چرا نمی گذارید قیمت بخوره شبریز در جواب میگه ما داریم مبینیم ولی قیمت سهم خیلی پایین می اید من در جواب هم گفتم شما به فکر قیمت سهم نیستید بکله به فکر افت شاخص کل هستید و کلی هم بد بیرا هم گفتم که دو سال داره شما بازار را بازی می دهد و سهم داران را از دوستان هم می خواهم کمی هم شما زنگ بزنید و اعتراض خود را اعلام کنید !
ایرج خان سلام
شماره تماس ناظر را بذارید تا ما هم بزنگیم
ایرج خان سلام
شماره تماس ناظر را بذارید تا ما هم بزنگیم
سلام و شب بخیر شماره تلفن بورس تهران 02166700219379 را میگیرید تلفن گویا داره که از 1 شروع میشه تا 7 خانم مستوفی اعلام میکنه تک تک شماره به کدام بخش وصل میشه شما یک بار کامل شماره ها را گوش می کنید و عد 5 عملیات بر ناظرت بازار می باشد که اعلام کنید با ناظر بازار کار دارید ناظر هم ترک زبان می باشد و هر چه دل تنگت خواست بگو ولی کو گوش شنوا !!!با تشکر از همکاری شما
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
به نظر من شاخص ما آنچنان تحلیل بردار نیست که مثلا حتما باید به هدف خودش برسه و بعد تغییر جهت بده از روز بعد از مذاکرات صد تا عدد و رقم دادن که از این اعداد برمیگرده ولی ریزش ادامه دار بود از این حهته که میگم خیلی حساسیتها روی شاخص بیش از حده
البته منکر تکنیکال نمیشم اما شاخص و هیجان بورس ما خیلی عجیب غریبه! یه وقت که هیچ کی فکر نمیکنه مثبت میشه یه روز که همه انتظار صعود قوی رو دارند شروع به نزول! حالا اینا هر چقدر هم میخوان بلوک بزنن
گاردین: لندن احساس کرد در حال عقب افتادن از رقبای اروپایی است سفارت انگلیس در تهران یکشنبه با حضور هاموند بازگشایی میشود روزنامههای «العربی الجدید» و گاردین به نقل از منابع بریتانیایی اعلام کرد که سفارت انگلیس در تهران روز یکشنبه با حضور وزیر خارجه انگلیس، بازگشایی میشود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، یک روزنامه قطری به نقل از منابع آگاه بریتانیایی مدعی شد که سفارت انگلیس روز یکشنبه (23 آگوست) یک شهریور در تهران بازگشایی میشود.روزنامه «العربی الجدید» چاپ لندن، گزارش داد که منابع بریتانیایی به این روزنامه اطلاع دادهاند روز یکشنبه آتی بریتانیا سفارت خود را در تهران بازگشایی میکند.این روزنامه قطری ادعا کرده که تنها 10 کشور از جمله 6 کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس، ایالات متحده، فرانسه، آلمان و ایران از زمان دقیق بازگشایی سفارت بریتانیا اطلاع داشتهاند.بر اساس ادعای العربی الجدید «فلیپ هموند» وزیر خارجه بریتانیا به شخصه در مراسم افتتاح حضور پیدا خواهد کرد و ایران نیز سطح نمایندگی خود در لندن را ارتقا خواهد داد.این روزنامه مدعی است قرار بوده این خبر که به نوعی یکی از نتایج اولیه توافق هستهای ایران و کشورهای 1+5 به شمار میآید روز شنبه آینده در رسانههای انگلیسی منتشر شود.ساعتی پس از انتشار این خبر، روزنامه گاردین نیز با انتشار گزارشی، به نقل از منابع انگلیسی این خبر را تائید کرده و نوشته است که همزمان قرار است سفارت ایران در لندن نیز بازگشایی شود. بنا بر این گزارش، هیئتی متشکل از چند نفر از سران تجاری انگلیس نیز فیلیپ هاموند را در سفر به تهران همراهی میکنند. این اولین سفر وزیر خارجه انگلیس به ایران در نزدیک به 14 سال گذشته است. «جک استرا» آخرین وزیر خارجه انگلیسی بود که در سال 2001 به ایران سفر کرد.«سایمون گس» نماینده انگلیس در مذاکرات هستهای هم در این سفر همراه وزیر خارجه این کشور خواهد بود. به نوشته گاردین، اقامتگاه سفیر و چند ساختمان دیگر سفارت اکنون بازسازی شده است. قرار است در ابتدای فعالیت سفارت گروه کوچکی از دیپلماتها به ریاست آجی شارما که تاکنون کاردار غیرمقیم انگلستان بود، در تهران مستقر شوند. انگلیس سفیر تازهای هم برای اعزام به تهران انتخاب کرده، اما نام وی هنوز اعلام نشده است. بنا بر این گزارش، پیش از این انتظار میرفت که سفارت طرفین اندکی پس از تعیین کاردار از سر گرفته شود، اما برخی موضوعات فنی مانع از این کار شده بود. یکی از این موارد، این بود که کارکنان سفارت انگلیس در سال 2011 پیش از ترک تهران اغلب وسایل ارتباطی و تجهیزات الکترونیکی سفارت را نابود کرده بودند. با اتخاذ تصمیم بازگشایی سفارتها، لندن قصد داشت این تجهیزات را نوسازی کند، اما با محدودیت قانونی از سوی ایران برای انتقال تجهیزات مواجه بود. بر اساس قوانین، دیپلماتهای خارجی نهایتا تا 15 کیلوگرم بار را میتوانند به ایران وارد کنند. علاوه بر این، انگلیس پیش از آنکه صدور ویزا برای ایرانیها را در تهران از سر بگیرد، تأکید داشته است که باید توافقی دوجانبه به امضا برسد که اجازه دهد اتباع ایرانی که بیش از اعتبار ویزایشان در انگلیس ماندهاند، به تهران بازگردند. اما قانون ایران پذیرش اتباع اخراجشده از سوی کشورهای خارجی را نمیدهد.گاردین نوشته است که نهایتا پس از آنکه لندن مشاهده کرده است که در حال عقب افتادن از رقبای اروپایی برای حضور در بازارهای ایران است، طرفین بر سر هر دو موضوع به توافق رسیدهاند. بر این اساس، انگلیس تصمیم گرفته پیش از بازسازی کامل، سفارت را بازگشایی کند. هنوز جزئیات راهکاری که بر سر مسئله ویزاها به دست آمده، جزئیاتی منتشر نشده است.بنا بر این گزارش، پس از حصول توافق هستهای، عزم انگلیس برای بازگشایی سفارت بیشتر شد و نهایتا مذاکرات میان وزارت کشور و وزارت خارجه انگلیس برای حل مسئله ویزا تشدید شد و راه سفر هاموند به تهران را هموار کرد. سفارت بریتانیا در ایران از سال 2011 (1390) تا کنون مسدود شده و سطح روابط دو کشور به داشتن کاردار غیر مقیم در تهران و لندن کاهش پیدا کرده بود. انتهای پیام/http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940529000600
تاریخ خبر: 30/05/1394 | ساعت: 9:43| کم کم داره شروع میشه بازی !!!!!
ابوترابی فرد :حضور مردم در انتخابات آینده پایه های نظام را محکم می کند
یزد - ایرنا - نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت : حضور پرشور و آگاهانه آحاد مردم در دو انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری پایه های نظام را محکم می کند .
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
پايگاه خبري تحليلي انتخاب (Entekhab.ir) :
با ابلاغ رئيس جمهور و به منظور شفافيت فعاليتهاي اقتصادي، بانکها و موسسات مالي و اعتباري موظف شدند، اطلاعات مربوط به جمع گردش و مانده سالانه انواع حسابهاي بانكي اشخاص حقيقي و حقوقي را در اختيار سازمان امور مالياتي قرار دهند.
به گزارش تسنيم، حسن روحاني رئيس جمهور قانون اصلاح قانون مالياتهاي مستقيم را که شامل 60 بند اصلاحي است، براي اجرا به وزارت امور اقتصادي و دارايي ابلاغ کرد.
در بخشي از اين قانون، مقررات مربوط به ماليات داراييهاي اموات اصلاح و همچنين ماليات بر اجاره بها و خانههاي خالي رسماً ابلاغ گرديد. آخرين تغييرات در خصوص معافيتهاي مالياتي نيز در اين قانون به تفصيل بيان شده است.
در يكي از بخشهاي مهم اين قانون، ماده 169 مكرر قانون ماليات هاي مستقيم و تبصرههاي آن اصلاح شد که بر اساس آن، به منظور شفافيت فعاليتهاي اقتصادي و استقرار نظام يکپارچه اطلاعات مالياتي، پايگاه اطلاعات هويتي، عملكردي و دارايي موديان مالياتي شامل مواردي نظير اطلاعات مالي، پولي و اعتباري، معاملاتي، سرمايه اي و ملكي اشخاص حقيقي و حقوقي در سازمان امور مالياتي کشور ايجاد مي شود.
وزارتخانهها، موسسات دولتي، شهرداري ها، موسسات وابسته به دولت و شهرداريها، موسسات و نهادهاي عمومي غير دولتي، نهادهاي انقلاب اسلامي، بانکها و موسسات مالي و اعتباري، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و ساير اشخاص حقوقي اعم از دولتي و غيردولتي که اطلاعات مورد نياز پايگاه فوق را در اختيار دارند و يا به نحوي موجبات تحصيل درآمد و دارايي براي اشخاص را فراهم مي آورند، موظفند اطلاعات به شرح بسته هاي ذيل را در اختيار سازمان امور مالياتي کشور قرار دهند.
الف- اطلاعات هويتي:
1- اطلاعات هويتي و مكاني اشخاص حقيقي و حقوقي
2- مجوزهاي فعاليت اقتصادي و همچنين مجوزهاي مربوط به انجام معاملات تجاري و عقد قراردادها
ب- اطلاعات معاملاتي اشخاص:
1- معاملات ( خريد و فروش دارايي ها، کالاها و خدمات)
2- تجارت خارجي (واردات و صادرات کالاها و خدمات)
3- قراردادهاي مربوط به انجام معاملات و فعاليت هاي تجاري
4- قراردادهاي مربوط به انجام عمليات پيمانكاري و هرگونه خدمات
5- اطلاعات مربوط به خريد و فروش ارز و سكه طلا
6- اطلاعات انواع بيمه نامه هاي صادره و خسارت هاي پرداختي
7- بارنامه و صورت وضعيت حمل و نقل بار و مسافر
پ - اطلاعات مالي، پولي و اعتباري و سرمايه اي اشخاص:
1- جمع گردش سالانه ( دوره مالي) نقل و انتقال سهام و ساير اوراق بهادار
2- جمع گردش و مانده سالانه (دوره مالي) انواع حسابهاي بانكي
3- جمع گردش و مانده سالانه (دوره مالي) انواع سپرده ها و سود آنها
4- تسهيلات بانكي اعم از ارزي و ريالي در قالب کليه عقود و همچنين کليه تعهدات اعم از گشايش اعتبار اسنادي و تنزيل اعتبار اسنادي، ضمانت ها و نظاير آن
ت- اطلاعلات دارايي ها، اموال و املاک و همچنين نقل و انتقال آنها
ث - ساير اطلاعات فعاليتهاي اقتصادي که با پيشنهاد وزارت امور اقتصادي و دارايي و تصويب هيات وزيران به موارد مزبور اضافه خواهد شد
تسنیم منتشر کرد/جزئیات ۶۰ بند اصلاحی قانون مالیاتهای مستقیم بانکها مکلف به افشای اطلاعات حساب بانکی به سازمان مالیاتی شدند
خبرگزاری تسنیم: با ابلاغ رئیس جمهور و به منظور شفافیت فعالیتهای اقتصادی، بانکها و موسسات مالی و اعتباری موظف شدند، اطلاعات مربوط به جمع گردش و مانده سالانه انواع حسابهای بانکی اشخاص حقیقی و حقوقی را در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار دهند
چند خبر خوب برای بورس و بازار سرمایه که امروز اعلام شد:
مالیات بر سپرده های بانکی و انواع حساب های بانکی
اخذ مالیات بر اجاره بهاء و خانه های خالی
بازگشایی سفارت انگلیس در این هفته
سلام آلن دلون گرامی،
تو این سایت فکر کنم همه کاربران اکثر جستار ها را دنبال می کنند، برای همین تنها کافی است در یکی خبری که مد نظر دارید را قرار دهید تا همه کاربران ببینند. اگر هم همه جستار ها را رصد نکنند تقریبا می توان گفت همه این جستار جو بازار را دنبال می کنند. برای همین ازتان خواهش می کنم یک خبر را فقط در یک جستار قرار بدهید.
با عرض احترام،
یا علی
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
دوستان به نظرتان وپست چگونه سهمی است؟
در جستار خودش ننوشتم تا سهامداران از نوع نگاه من ناراحت نوشند. ولی من تعجب می کنم چرا الان خیلی از کاربلد های بازار دارند این سهم را می خرند! درست است که سهم افت زیادی کرده ولی هنوز خیلی مشکوک می زند و احتمال ریسک بالایی دارد. نظر شما چیست؟
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
دوستان به نظرتان وپست چگونه سهمی است؟
در جستار خودش ننوشتم تا سهامداران از نوع نگاه من ناراحت نوشند. ولی من تعجب می کنم چرا الان خیلی از کاربلد های بازار دارند این سهم را می خرند! درست است که سهم افت زیادی کرده ولی هنوز خیلی مشکوک می زند و احتمال ریسک بالایی دارد. نظر شما چیست؟
از اول خرداد تا الان وضعیت آب و هوای جوی خاورمیانه در حالت ضد حال استمراری به سر میبره
خشکسالی بی سابقه /کاهش بی سابقه تعداد روزهای ابری و بارانی /افزایش دمای بی سابقه / افزایش بی سابقه مرگ و میر ناشی از گرما /...
اینها فجایع طبیعی یکسان در خاورمیانه هستند !
فجایع غیر طبیعی و انسانی رو که در جریان هستید ! کافیه سری به اخبار سایت ها بزنید از زرد ترین تا امنیتی و سیاسی ترین سایت ها و روزنامه ها بوی جنگ و خون و دود انفجار به خودشون گرفتند
واقعا ما داریم حاصل چه چیزهای رو میبینیم ؟ کل بلایا یک جا از زمین و زمان و اسمان بر سر بلاد و مردم خاورمیانه نازل شده !
اگه آخر زمان نرسیده و ملت ها به هم رحمی ندارند باز فرقی نمیکنه بصورت فرسایشی داریم به درک اسفرسافلین میریم !
نظر