جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • QARTAL
    Banned
    • Sep 2020
    • 544

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط zess پست شده است View Post
    خبری شده، احتملا تصادف نکردی یا سرت به جایی نخورده

طرز تفکرت 180 درجه عوض شده،

شاید آیدی ات هک شده!!!!
    فیکر کنم این لایف ما به راه راست هدایت شده/:.wubsmiley.:/

نظر

• CHESTER.2020
      عضو فعال
      • Apr 2020
      • 1255

این ملت از سر تحریم ها امدن تو خیابون... نه بخاطر بالا رفتن سطح سواد ... این خیلی فرق داره

تمام داستان در همین یک جمله نهفتست تا وقتی از روی آگاهی و نه به زور فشار تحریم اعتراض کنیم هیچ اتفاقی جز ویرانی جنگ داخلی ترور های کور و... نمیفته .(همون داستانای اوایل انقلاب)

دوروز دیگه نرمشه پهلوانانه 2 را انجام بدیم همه ی مردم دعاگو هستند... همه چیز فراموش میشود... این یک لووپه باطل هست که ره به هیج جایی ندارد .

بارها گفتم در این دیار با سرانه ی مطالعه ی زیر 2 دقیقه دنبال هیچ چیز نباید گشت... بقول معروف ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ...
      آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/07/23, 14:12.
      نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• CHESTER.2020
        عضو فعال
        • Apr 2020
        • 1255

در اصل توسط QARTAL پست شده است View Post
        کشاورزی را نمیخواد ممنوع کنند.هر چیزی جای خودش را داره
        اصلا کشت برنج و هندوانه در بیابان توجیه اقتصادی داره؟؟؟؟؟؟؟؟//بجای اینکه آب کارون را منحرف کنی به مناطق بیابانی برای کشت برنج و هندوانه.خب همین محصولات را نزدیک آب کشت کنیم.

بجای اینکخه کارخانه جات وابسته به آب را در دل کویر بسازند .نزدیک دریا یا همان رود بسازند.

نمیشه که کارخانه را در کرمان بزنی.آبش را از دریا یا رودهای چند صد کیلومتر دورتر بیاری.مواد اولیه اش را از ارومیه.چه ایرادی داره این کارخانه را مابین استان آذربایجان غربی و لرستان و چهار محال بختیاری بزنند.

همه کارخانجاتش مال مرکزی ها.همین کشاورزی و دامداری را لااقل بزارید برای مناطق دیگه
        برادر من اینجا جزیره ی سیسیلیاست برای همین میبینی که آب کارون سر بالا میره!! /:.winksmiley02.:/ اگر جواب 2+2 را اینجا تونستی پیدا کنی بیا من خودم نوبل اقتصادتو اوکی کنم!!!/.:biggrinsmiley.:/
        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• irandarab
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 860

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
          من حرفی ندارم... بسم الله برید انقلاب درست کنید... منتها فعلا از زیر کولر آبی/گازی بیرون برید و با اتوبوسی ماشینی یا هواپیما خودتون برسونید خوزستان... اصلا نمیخواد همین امشب تو شهر خودت برو برای حمایت از خوزستان اعتراض کن...

خب نمیشه زیر کولر بشینیم و تز بدیم... الان جوان مردم از بین داره میره تو خوزستان... یک خانواده داره داغدار میشه... درسته؟؟

ایران اینترنشنال با بودجه عربستان یا منوتو یا بی بی سی با بودجه انگلیس بنزین رو آتش اعتراضات مردم بریزه... ما هم زیر کولر باشیم... چهار تا جوان 20 ساله از بین بره؟ خودتون و انصافتون...

انقلاب کردن هزینه داره... تحمل میخواد.. میتونید؟ بسم الله.... آخه دو روز ، روزی دو ساعت برق قطع میشد... روزی صد تا کلیپ تو شبکه پخش میشد که مردیم ... گرم هست... یخچالم خراب شد... فلان شد...
          شما تحمل نداری دو ساعت برق بره... چطور میخواهی در بهترین حالت و شرایط حداقل 5 سال دوران گذاری رو تحمل کنی که معلوم هم نیست تهش به کجا برسه؟ دوران گذار اصلا اسمش روش هست.. همه چی رو هوا هست.... مثل الان نیست دستور از بالا بیاد که برق صنایع رو قطع کنید تا من و شما زیر کولر کیف کنیم... باید بی برقی و بی آبی و بی قانونی بکشی... چون همین قانون فعلی هم باطل میشه
          سلام و عرض ادب و ارادت
          حرف شما صحیح است اصلاح شدن خیلی بهتر از انقلاب است.
          متاسفانه فروم پر شده است از حرف های غیر بورسی .
          افرادی هستند در این تاپیک که با زدن عینک بدبینی همه کارهای جمهوری اسلامی را به چشم بد میبینند .
          آن شاالله که خانواده محترم این عزیزان درد از دست دادن عزیزانشان و مرد و نان آور خانواده را در اثر انقلاب نچشیده باشند که خیلی سخت است.
          توصیه من به عزیزانی که عینک بدبینی زده اند این است که علم روان شناسی میگوید نگاه به درون و آرامش داشتن.
          بله مشکل نداشتن آب مشکل بزرگی است .
          حالا هر چند ماه یکبار من اینجا توصیه می‌کنم در مورد بورس صحبت کنیم ولی متاسفانه .....
          حرف درست می‌فرمائید نه تصادف کرده ونه سر بنده خدا جایی خورده!!!!!!!!!!!!

نظر

• QARTAL
            Banned
            • Sep 2020
            • 544

فعال زیست محیطی در گفت‌وگو با مهر؛

کوهرنگ۳ هفتمین طرح انتقال آب کارون/ همه طرح های انتقال آب خوزستان

فعال زیست محیطی خوزستان یادآور شد: هر ساله آب سرشاخه‌های برف‌گیر کارون را به سمت فلات مرکزی انتقال می‌دهند، آب سرشاخه‌های برف‌گیر که تأمین‌کننده آب تابستان خوزستان است چون آب ذخیره شده در سدها با وجود گرمای فراوان تبخیر و سدها تشت تبخیر شده‌اند.

حافظی بیان کرد: خوزستان در فصل تابستان تشنه آب‌های انتقالی کارون است که آب برف هستند و با گرمای هوا باید به سمت خوزستان جاری شوند ولی از این استان دریغ شده‌اند؛ سد و تونل کوهرنگ ۳ هفتمین طرح انتقال آب از سرشاخه‌های کارون (تونل به اتمام رسیده و سد در حال ساخت با هزینه فولاد اصفهان) که مسئولان در خواب هستند و این سد در حال ساخت است.

حافظی گلایه کرد: در اصفهان مدیریت آب زاینده رود به طور غیرقانونی تأمین جریان زیستی زاینده‌رود و تالاب گاوخونی را بعد از شرب انجام نمی‌دهد و اولویت را به صنعت و کشاورزی می‌دهد؛ طبیعی است وقتی این صنایع هر روز بزرگ‌تر می‌شوند و اولویت برداشت آب دارند، جریان زیستی زاینده‌رود قطع و تالاب گاوخونی آب نداشته باشد.
            وی اضافه کرد: اصلاح الگوی کشت نیز انجام نمی‌شود و برنج‌کاری در اصفهان وجود دارد و در سال تنش آبی نیز ممنوعیت اعمال نمی‌شود؛ البته هر کشت با آب انتقالی کارون فاجعه اقتصادی است چون هزینه تولید را بالا می‌برد.

نظر

• Deutschland
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 838

هدی قریشی، امام جمعه ارومیه، گفت: «یکی از معیارهای انتخاب مدیران جدید در دولت آینده علاوه بر فسادستیزی و کار جهادی، باید حضور آنان در نمازهای جمعه باشد. افرادی که در نماز جمعه نباشند، نمی‌توانند مدیرکل باشند»

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

نرخ تورم تیرماه ۴۴.۲ درصد شد
                مرکز آمار اعلام کرد: نرخ تورم سالانه تیرماه ١٤٠٠ برای خانوارهای کشور به ٤٤,٢ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ١.٢ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد.
                همچنین نرخ تورم سالانه برای خانوارهای شهری و روستایی به ترتیب ٤٣,٧ درصد و ٤٧.٣ درصد است.
                نرخ تورم نقطه‌ای برای خانوارهای شهری ٤٢,٩ درصد است که نسبت به ماه قبل ٤.٠ واحد درصد کاهش داشته است. هم‌چنین این نرخ برای خانوارهای روستایی ٤٧.٧ درصد بوده که نسبت به ماه قبل ٣.٨ واحد درصد کاهش داشته است.
                منبع: ایبنا

نظر

• Mohammad.B
                  عضو عادی
                  • Nov 2020
                  • 103

ند پرایس: آمریکا آماده بازگشت به مذاکرات وین برای احیای برجام است/ عزم لازم را داریم - ایسنا

نظر

• Ali47
                    عضو عادی
                    • Sep 2020
                    • 157

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
                    ملتی که تحمل دو ساعت قطعی برق یا آب رو ندارن، دنبال انقلاب کردن هستن...
                    خنده دار نیست؟ انقلاب هزینه داره، این سوسول بازی ها برنمیداره...
                    واقعا حرفتون با اب صلا
                    هزینه خیلی عظمیی بخاطر انقلاب ۵۷ دادیم
                    دوست عزیز سیستمی که بدنه مدیریتی و کارشناسیش با عامه مردم فرقی نداشته باشه
                    واقعا بدرد حکومت میخوره

نظر

• Auschwitz
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 444

/.:blinksmiley.://:.negaran.://:.ohno-smiley.:/
                      آقا من تا الان هرچی گفتم تحت میز و تحت فشار بوده.
                      شک ندارم حال همه ما خوب است اما تو باور کن. والا باوری نشونت میدهم.
                      از باور نیز عذر میخام که یاوره
                      اژدر جان من تو یکی بمان!
                      قاطی کردم؟
                      "زندگی" رو ازم تالار گرفتن
                      بیخیال اسلاخ
                      همش درسته نه یک نقطه کم نه یک نکته زیاد
                      حق نگهدارمان باد

نظر

• QARTAL
                        Banned
                        • Sep 2020
                        • 544

در اصل توسط Microlab پست شده است View Post
                        /.:blinksmiley.://:.negaran.://:.ohno-smiley.:/
                        آقا من تا الان هرچی گفتم تحت میز و تحت فشار بوده.
                        شک ندارم حال همه ما خوب است اما تو باور کن. والا باوری نشونت میدهم.
                        از باور نیز عذر میخام که یاوره
                        اژدر جان من تو یکی بمان!
                        قاطی کردم؟
                        "زندگی" رو ازم تالار گرفتن
                        بیخیال اسلاخ
                        همش درسته نه یک نقطه کم نه یک نکته زیاد
                        حق نگهدارمان باد
                        مگه قراره جایی برم
                        من میمانم به کوری بدخواهان

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

♦️حضور نماینده عربستان در مراسم تحلیف رئیسی؛ احتمال بازگشایی سفارتخانه‌های دو کشور

اعتماد نوشت:
                          ?نماینده‌ای از پادشاهی عربستان در مراسم تحلیف رئیسی حاضر می‌شود.
                          ?طرفین در حال مذاکره هستند که در مراسم تحلیف حرکت نمادینی انجام شده و پس از آن روابط آغاز شود.
                          ?براساس شنیده‌ها خوشبختانه گفت‌وگوهای تهران و ریاض وارد فضای سیاسی نشده و در رویه قابل قبولی پیش می‌رود، پس امکان ازسرگیری مجدد مناسبات وجود دارد.
                          شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• Auschwitz
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 444

در اصل توسط QARTAL پست شده است View Post
                            مگه قراره جایی برم
                            من میمانم به کوری بدخواهان
                            فکر کنم " زندگی" از پشت میله های آلکانزاس!! پست میزاره

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                              نرخ تورم تیرماه ۴۴.۲ درصد شد
                              مرکز آمار اعلام کرد: نرخ تورم سالانه تیرماه ١٤٠٠ برای خانوارهای کشور به ٤٤,٢ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ١.٢ واحد درصد افزایش نشان می‌دهد.
                              همچنین نرخ تورم سالانه برای خانوارهای شهری و روستایی به ترتیب ٤٣,٧ درصد و ٤٧.٣ درصد است.
                              نرخ تورم نقطه‌ای برای خانوارهای شهری ٤٢,٩ درصد است که نسبت به ماه قبل ٤.٠ واحد درصد کاهش داشته است. هم‌چنین این نرخ برای خانوارهای روستایی ٤٧.٧ درصد بوده که نسبت به ماه قبل ٣.٨ واحد درصد کاهش داشته است.
                              منبع: ایبنا

از بین آماری که مرکز امار داده به نظرم مهمتر از همه آمار تورم ماهانه است. (تورم این ماه نسبت به ماه قبل)

تورم سالانه معمولا گذشته نگر هست. یعنی وضعیت تغییر قیمتها در سال قبل را نشان میده(نسبت به سال قبل ترش!) و شاید خیلی وضعیت پیش رو را نشان ندهد. هرچند قبلا هم عرض کردم که تورم یک فاکتور اینرسی دار! در اقتصاد محسوب میشه و متغیر تکرار شونده ای است.

ولی آمار کوتاه مدت تر مهم تر هستند.(بخصوص برای ما بورسی ها). اعلام شده تورم تیرماه حدود 3.7درصد بوده که رشد سنگینی محسوب میشه و میشه گفت در نوع خودش رکورد محسوب میشه! و دقیقا همین امار ماهانه نشان از افزایش انتظارات تورمی هست. به این آمار اضافه کنید صعود اخیر قیمت دلار و ....

و همه اینها پالس های قوی برای شروع روند صعودی در بورس هست. که به نظرم موج اصلی از حدود نیمه خرداد شروع شده و در آن بسر میبریم!

فقط اشکال کار این هست که یک اغتشاش بین تورم کالاهای سرمایه ای و کالاهای هزینه ای بوجود آمده که پیش بینی رو مشکل میکنه. البته چیز جدیدی هم نیست. ولی ماه های قبل تورم کالاهای هزینه ای باعث رشد سنگین تورم بوده.

آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/07/23, 20:17.
                              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

15 سال از ورود دستگاه pos کارت خوان خرید به ایران میگذره اما مردم هنوز بعضی هاشون نمیتونن با این دستگاه کار کنن !!!
                                الان مردم کشورهای دنیا با کیف پول سخت افزاری تو فروشگاه از طریق تتر خرید میکنن بعدش مردم ایران هنوز گرفتار pos هستن

نظر

در حال کار...
                                X