جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    درود
    از جو بازار مرتبط با تاپیک حرفی نزنم بهتر است . این چه وضعی است !!! یک ماه است بازار و بورس از دستم در رفته و دیگه داره از این کار حالم بد میشه
    شهریور امسال بدترین خاطرات تلخ زندگیم را رقم زده

دفتر زندگی پدرم بسته شد . خیلی تلاش کردم و نتیجه نداد و افتاد به اوج کرونای لعنتی و بیماری پدرم هم گم شد در این بین و در بیمارستان یه کرونا هم برچسب بیماری قبلیش شد
    خودم 1 هفته است مثبتم . چه درد و مرضی بدی است
    یعنی پدر پیرم با این حالی که من الان دارم از دینا رفت ؟
    خسته امممممممممممممم . اولین بار است اینطور بریدم

ببخشید درد دلی با دوستان مجازی بود
    خدا رحمت کنه پدر شمارو !

در همه خانواده ها وضع مشابهی هست ! اما کاری هم نمیشه کرد !!

اغلب ما هم دردها و غمهایی مشابه شما داریم ! از دست دادن دوستان و فامیل و نزدیکان و عزیزان ! که هنوز هم باورش برامون سخته !

فقط خودمونو سرگرم بازار و چیزهای دیگه کردیم ! تا ....

شما هم نباید کم بیاری! این بیماری نیاز به مقاومت روحی و جسمی بالایی داره !

امیدوارم زودتر از شرش خلاص بشی !

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
      بازار ترسی نداره مهرماه فوق العاده خوبی راحس بورسیم وتابلو خونی ام میگه توراهه من سباقر وسبزوار داشتم که سبزوارو دیروز فروختم وامروز فول سهم شدم درچند سهم
      سلام

اگر مشکلی نیست اونی که به نظرتون در بین خریدهایتان بهترین است نام میبرید.

نظر

• zess
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3107

قلیان نعنا به میزان زیادی در افزایش ظرفیت تنفسی، پیشگیری و درمان کرونا موثر است.

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

پیام مافیای سازمان به بازار !

کدهای فعال در فرابورس متوقف بشه ! کف های قبلی بازار شکسته میشه !

طبق برخی شنیده ها بیش از 800 کد خاص ! و درشت در نماد فرابورس ! مظنون به دستکاری هستن !

ظاهرا تصمیم به توقیف این کدها داشتن ! اما با پاسخ محکم مافیا در بازار مواجه شدن !! و زورشون نرسیده !

این کدها عمدتا مرتبط با کارگزاری ها، نهادهای مالی و مدیران صندوقهای کارگزاری ها و نهادهای مالی هست ! که به راحتی بقیه بازارو تحت تاثیر قرار میدن !

نظر

• بیت کوین
            عضو عادی
            • Jan 2018
            • 240

حس*نی کیس مناسبیه برای مطالعه وقتی تازه کرونا شروع شده بود هول هولکی چند تا ماسک و کنسرو خریده بود رفته بود دور خودش رو تیغه کرده بود === بهزادی هم فخر فروشی میکرد که در انگلیس رفته 4 تا ماسک خریده 100 پوند == با همچین موجودات حقیری طرفیم

نظر

• مدافع
              ستاره‌دار(5)
              • Oct 2020
              • 2446

درود
              از جو بازار مرتبط با تاپیک حرفی نزنم بهتر است . این چه وضعی است !!! یک ماه است بازار و بورس از دستم در رفته و دیگه داره از این کار حالم بد میشه
              شهریور امسال بدترین خاطرات تلخ زندگیم را رقم زده

دفتر زندگی پدرم بسته شد . خیلی تلاش کردم و نتیجه نداد و افتاد به اوج کرونای لعنتی و بیماری پدرم هم گم شد در این بین و در بیمارستان یه کرونا هم برچسب بیماری قبلیش شد
              خودم 1 هفته است مثبتم . چه درد و مرضی بدی است
              یعنی پدر پیرم با این حالی که من الان دارم از دینا رفت ؟
              خسته امممممممممممممم . اولین بار است اینطور بریدم

ببخشید درد دلی با دوستان مجازی بود
              آخ خدا رحمت کند.

شما تلاشتون کردید. تسلیت میگم

نظر

• cliff
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 303

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                اونایی که منو میشناسن میدونن به رفتار شناسی و روان سناسی بازار و کلا جامعه خیلی علاقه دارم.

یه چیزی رو هیچ وقت نتونستم درک کنم، شما هر روز مینالید به احتمال زیاد با توجه به تورم همواره تو این بازار هم در حال زیان دادن هستید، فساد و هردمبیلی و بی قانون و بی برنامگی سازمان و کارگزاری ها و صندوق ها و حقوقی ها هم که دیگه بر کسی پوشیده نیست.

دلیل اصرارتون به ادامه فعالیت تو همچین بازاری و دفاع همیشگیتون از بورس اونم با این شرایط چیه؟

اینو واقعا نمیتونم بفهمم خوشحال میشم استدلال هاتون رو بشنوم.
                سلام ، بالشخصه هرچی دارم از بورس هست ، خونه ماشین و ...، هیچ وقت هم کمتر از تورم نگرفتم تو بازار ، اکثرا همین هستند دوستان ، بحث سر سود بیشتر گرفتن هست اکثرا این ناله و شکایت به قول شما ، ضمنا مبلغ سرمایه بالا هست و نمیشه وارد رمز ارز با ریسک ایرانی بودن کرد . بازار دیگه ای هم به گرد بورس نمیرسه . موفق باشید
                Using Tapatalk

نظر

• مرشد
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 683

نامه سرگشاده زیباکلام به رئیسی/ می‌خواهید بحران برجام ادامه یابد؟
                  سپردن مذاکراتِ ناتمامِ وین به مسئولینی که تنها هنرشان صدورقطعنامه‌های شورای امنیت علیهِ ایران و سوق دادن‌مان ذیل بند هشت منشوربوده، چه معنای دیگری ممکن است داشته باشد؟
                  جناب حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی
                  باسلام و تحیات، مستحضرهستند که بحران هسته‌ایی مهم ترین مسئله امروز کشوراست. البته انقلابیون همواره شعار داده اند که با بسیجِ امکاناتِ داخلی میتوان تحریمها را چاره کرد. اما واقعیت آنست که تجربه دو دهه اخیر نشان داده که شعارهایِ انقلابی به هیچ روی نتوانسته‌اند درعمل مرهمی برای اقتصاد رو به احتضارِ کشور باشند.
                  انتظارمیرفت که تلاشِ جدی درنجاتِ کشورازبحرانِ هسته‌ای در راسِ الویتهای دولتِ جنابعالی قراربگیرند. اما بنظرمیرسد که اینگونه نیست. وبجزتکرارشعارهای انقلابی، دولت جنابعالی طرح وبرنامه جدی برای پایان بخشیدن به بحرانی که اقتصاد کشور را بزانو درآورده ندارید. انتصاب آقایِ دکترعلی باقری بجای دکترعباس عراقچی ویحتمل سپردن مذاکرات بایشان مبین آنست که اراده جدی بمنظور حل این بحران در دولت جنابعالی وجود ندارد.
                  جناب حجت الاسلام رئیسی، شش سال مذاکرات جناب باقری درمعیتِ آقای دکترسعید جلیلی، کوچکترین پیشرفتی درحل مسئله هسته‌ایی ببارنیاورد. این داوری آقای دکترولایتی بود.چه اصراری برآزمودنِ مجددآن تجربه ناموفق است؟ اگرواقعا انقلابیون بدنبال نجات کشورازبحران هسته‌ایی نیستند، چرا آنرا رسما اعلام نمی فرمایید؟ والا سپردن مذاکراتِ ناتمامِ وین به مسئولینی که تنها هنرشان صدورقطعنامه‌های شورای امنیت علیهِ ایران و سوق دادن‌مان ذیل بند هشت منشوربوده، چه معنای دیگری ممکن است داشته باشد؟
                  البته مدتهاست که هسته ایی بجای درخدمت پیشرفت های اقتصادی کشورقرارگرفتن، ابزاری شده جهت چانه زنی وگرفتن امتیازازغرب. سالهاست هستی مملکت درچاه ویل هسته‌ایی ریخته می شود که بتوانیم در رویارویی با غربیها ازآنها امتیازبگیریم. یکبارهم انقلابیون باین پرسش ابتدایی پاسخ نداده‌اند که اساساً رویارویی بااروپا و آمریکا چه ضرورتی داشته که دارو ندارمملکت را خرج هسته‌ایی کنیم که بکمک آن ازغربیها امتیاز بگیریم؟
                  بگذریم که رویارویی با غرب ۴۳ سال است تیشه برریشه منافع ملی مان زده.بازهم اگر مردم موافق این رویارویی می بودند دست کم تندروها می توانستند آنرا توجیه نمایند.اما جناب رئیسی تردیدی بخودتان راه ندهید که اکثریت ملت مدتهاست که به استکبارستیزی نه گفته و به آن پشت کرده‌اند.
                  ایام به کام باد. صادق زیباکلام سی ام شهریوریکهزارو چهارصد.

نظر

• مدافع
                    ستاره‌دار(5)
                    • Oct 2020
                    • 2446

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    خوب کارگزاری مفید پیام داد به مشتری هاش که ورود به آنلاین از اول مهرماه با شیوه جدید هست ظاهرا ! احتمالا همون پیامکی !!

به قول دوستان انگار داریم به لحظات ملکوتی !! نزدیک میشیم !
                    نمیدانم از نظر شما چه ایرادی دارد.

به نظرم ممکن دست سفته بازان و سهام پروژه ای رو مقداری ببندد.

نظر

• "Midas"
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 2483

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post

ایشون نگفتن ایرادی داره،

صحبتشون اینه که به خاطر این موضوع مافیا داره لگد میزنه
                      بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                      ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35714

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post

ایرادی نداره ! ما از پارسال منتظرش بودیم آذرماه ! که گفتن و انجام ندادن ! و بعدش هم بازارو قفل کردن !

اگر پستهای منو دنبال کرده باشید موافق انجام اینکار بودم برای بیرون کردن اون کدهای حقیقی بی هویت ! که پولهای مساله دار !! و سمی !! توش ریختن !

نظر

• "Midas"
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 2483

تا اینجا 375 میلیارد تومان ارزش معاملات فرابورس و لپارس

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• سبحان 10
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1153

سلام و درود . محبت دارید
                            بله با نظر پزشک دارو مصرف میکنم . تقویتی . انتی بیوتیک . شربت ... تا 2 روز پیش نتیجه اسکن ، درگیری ریه نداشتم ، اگر هفته دوم درگیر نشه . چون بیشتر درگیری ریه هفته دوم است
                            انشااله زودتر خوب شوید

من شهریور پارسال کرونا گرفتم

مادر در پاییز کرونا گرفت و بستری شد و پدرم هم را در همین ایام از دست دادم واقعا

حالت را درک می کنم

چند توصیه

از استرس به دور باشید داروها ها را بخصوص ناپروکسن که ضد الهتاب است و حتما دکتر داده مصرف کنید

ویتامین с را حتما استفاده کنید

اما از لحاظ خوراکی ها

اگر میوه به را رنده کنی داخل اب جوش دم کنی و دمنوشش را بخوری واقعا معجزه می کند

دیگر چیز کدوی تنبل شمال است که نارنجی رنگ است داخل یک ظرف اب پز کن ان هم واقعا عالی است

نظر

• منیب
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 2440

امروزتعدادحقیقی تک سهم فرابورس شدن میگویندتا8000تومان راحت میرود
                              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• مدافع
                                ستاره‌دار(5)
                                • Oct 2020
                                • 2446

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                                امروزتعدادحقیقی تک سهم فرابورس شدن میگویندتا8000تومان راحت میرود
                                همه به خاطر شرکت بورس که سنگین توش پول وارد کردن.

نظر

در حال کار...
                                X