جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
حالا بعد از بازگشایی شبریز و تاثیر منفی بر شاخص ایا فردا بعد از ان بنظر شما بازار مسیرش را عوض و شاخص جهتگیری + بخودش میگیرد ؟
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postشبریز را باز نمیکنن
فردا هم میشه با محدودیت 5%
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر
-
در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Postسلطان جان مگه قانونش اینطوری نیست که دو روز سهم باید باز بشه اگر کشف قیمت نشد روز سوم با دامنه محدود بازگشایی میشه؟؟
فردا هم با دامنه محدود باز میشه که 491.7
حتما صف فروش را از الان چیدن .
در کل با این کار هم خواستن شاخص یک دفعه پایین نره هم بازار زودتر اصلاحش تموم نشه و هم جو منفی هنوز ادامه داشته باشه .
در کل در یک کلام خیلی .... هستن
نظر
-
سلام و صبح دوستان بخیر؛
لیست زیر سهم هایی هستند که کمتر از 5% از کف یکساله شون فاصله دارن.
ارفع1(%0)
بشهاب1(%0)
پتاير1(%1)
پكرمان1(%0)
پكوير1(%2)
تمحركه1(%0)
ثامان1(%0)
چكاوه1(%0)
خاهن1(%1)
خزر1(%1)
خگستر1(%3)
خنصير1(%2)
دامين1(%0)
دلقما1(%0)
سباقر1(%0)
سبجنو1(%1)
سبهان1(%0)
سپاها1(%2)
ستران1(%0)
سغرب1(%2)
سكارون1(%0)
سكرد1(%0)
سهرمز1(%0)
سيدكو1(%0)
شپاكسا1(%0)
شپترو1(%0)
شخارك1(%2)
شدوص1(%4)
شرانل1(%4)
شسپا1(%1)
شكلر1(%0)
شگل1(%1)
شلعاب1(%4)
شنفت1(%5)
غبهنوش1(%1)
غپينو1(%3)
غشان1(%5)
غمينو1(%1)
فاسمين1(%1)
فايرا1(%0)
فرآور1(%0)
فرابورس1(%0)
فسرب1(%1)
فملي1(%0)
فولاژ1(%0)
قاسم1(%0)
كاذر1(%5)
كاما1(%1)
كچيني1(%1)
كروي1(%0)
كساوه1(%0)
كسرام1(%0)
كسعدي1(%1)
كمنگنز1(%0)
كنور1(%0)
لابسا1(%0)
ميدكو1(%0)
هرمز1(%4)
واتي1(%3)
واحيا1(%5)
واميد1(%0)
وبشهر1(%4)
وبهمن1(%0)
وتوس1(%0)
وتوصا1(%2)
وتوكا1(%2)
وسپه1(%0)
وسنا1(%2)
وغدير1(%1)
وگستر1(%1)
ولصنم1(%5)
اونایی که 0% هستن یعنی کف یکساله را سوراخ کردن.همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
نظر
-
روز بروز بجای اینکه بازار بهتر بشه هی داره بدتر میشه
سفارت انگلیس هم امروز باز میشه و بازار امروز بدتر
واقعا خاک تو سر این مسئولین که سهامدارانی مثل من را از سهامداری خیلی پشیمون کردن .
نظر
-
حروم زاده های آشغال هر روز دارن بازار را پایین میبرن ولی شاخص را مثبت نگه میدارن
این بی ناموس دیگه کی بود الکی بهش رای دادیم
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postحروم زاده های آشغال هر روز دارن بازار را پایین میبرن ولی شاخص را مثبت نگه میدارن
این بی ناموس دیگه کی بود الکی بهش رای دادیم
شروع اجرای متن توافقنامه هسته ای در دی ماه سال جاری کنونی 2 ماه مانده به انتخابات مجلس و حرکت رو به بالا برای بازار بورس تا کمی خاطره خوش و به دست اوردن ارای ماخوذه به نفع دولت تمام بشه !!! و بعد از این جیران باید در یک سال مانده به انتخابات اصلی برنامه رفع رکودی اقتصادی انجام بشه !!!!تا انتخابات سال 96كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط رهگذار پست شده است View Postبچه ها کمنگنز بخرم؟همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
نظر
-
دوستان من كلا تالار نويسي رو تعطيل كردم. شايد يكي از بهترين تحليل گرهاي بورس تو اين چند سال خودم بودم بدون اغراق. متاسفانه خيلي از تحليل گر ها مثل رضا حيدري هم رفتن. جنبه حرف مخالف شنيدن بايد داشته باشيم. و اين هم آخرين جمله من براي شما به يادگار.
پول از راه صبر درمیآید نه از راه خرید و فروش.
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postروز بروز بجای اینکه بازار بهتر بشه هی داره بدتر میشه
سفارت انگلیس هم امروز باز میشه و بازار امروز بدتر
واقعا خاک تو سر این مسئولین که سهامدارانی مثل من را از سهامداری خیلی پشیمون کردن .
دوست عزیز اوضاع خراب تر از این حرف هاست شرکت های قدر خواهند خوابید فقط کافیه که ارز تک نرخی بشه اگر هم الان دارن شرکت ها کار می کنند چون دارن از اون ور با ارز دولتی وارد و با ارز آزاد می فروشن
بعد می رسیم سر مسله پسر رفسنجانی اما یک چیز می گم رفسناجی تو شرکت های بزرگ حتی خصوصی دست داره اقتصاد دستشه مطمعن باشید سر مسله پسرش مملکت رو فلج خواهد کرد با واردات زیاد
پس این توافق زیاد برای شرکت ها خوب نیست
صبر کنید نگاه کنید
شرکت های بزرگ که لوازم خودرو رو می زدند در وضعیت بدی به سر می برندهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
نظر
-
در اصل توسط djdream پست شده است View Postدوستان من كلا تالار نويسي رو تعطيل كردم. شايد يكي از بهترين تحليل گرهاي بورس تو اين چند سال خودم بودم بدون اغراق. متاسفانه خيلي از تحليل گر ها مثل رضا حيدري هم رفتن. جنبه حرف مخالف شنيدن بايد داشته باشيم. و اين هم آخرين جمله من براي شما به يادگار.
پول از راه صبر درمیآید نه از راه خرید و فروش.
آقا دوست داریم مارو ترک نکن
/:.nono.:/
نظر
نظر