کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
بچه های فروم سلام.........جون هر کی دوست دارید یک مطلب و نظری هم از این خبر ارائه خزانه اسلامی ارائه بدید؟.
بنظر تاثیرش بر بازار بورس چی میتونه باشه و اینده بورس رو به چه سمتی سوق میده !
خاین وطن فروش بی دین هوادار اجنبی امریکایی چرا از ساقط کردن هواپیمای مسافر بری توسط امریکا جونت ح نمیزنی فک میکنی 5000 کشته منا نقشه کیه ؟ مردم یمن بدست کی قتل عام میشن سوریه که دیگه گفتن نداره راستی داعش رو کدوم سگ پدر ایجادش گرده هالا بیا از چهره اوباما قدیس بنا کن حماقت رنگ و معنیش عوض شده تشکر کننده هاتم که کم نیستن حد اقل در این سایت واسط کف میزنن ازت تشکر میکنن باشه تا اونوقت که ناموستون افتاد ذست امریکاییا مثل خیلی از کشورهای دنیا اونوقت قیافتون دیدنیه ودر اخر لعنت به روس وطرفداراش
من از امثال تو وطن پرست تر هستم. منتها از تروریست هایی که کشورم رو اشغال کردن متنفرم از آشغالهایی که تو کشتی موشک بردن بلژیک متنفرم
از حرام خورهای دزدی که نخست وزیر سابق این مملکت رو تو پاریس شقه شقه کردن متنقرم
از داعشی های دزدی که فریدون فرخزاد رو کارد آجین کردن متنقرم
از خائن های وطن فروشی که احمد کسروی رو دادگاه کشتن به اسم خدا متنفرم
از کسایی که سال 65 به اعتراف سران نظامشون 150 کیلو تی.ان.تی رو قاطی وسایل حجاج بردن جده برای انفجار متنفرم
از کسایی که افسران ارتش این مملکت رو سال 57-58 اعدام کردن حالم به هم می خوره
از آشغال های تروریستی که سفارت آمریکا و انگلیس رو اشغال کردن به شدت حالت تهوع می گیرم
و از همه مهتمر از اون آَشغال هایی که سر ناو آمریکایی مین ریزی کردن که باعث درگیری و سرنگونی هواپیمای مسافربری شدن هم متنفرم اونها هم یه مشت داعشی کم مغز بودن که فکر می کردن می تونن هر غلطی دلشون خواست بکنند.
ناموس زن های خرمشهری دست شماها افتاد تو ماهشهر بهشون برای یک لقمه نون سو استفاده جنسی نکردین؟ فقط فیلم های آوینی رو می بینی فکر می کنی شما مظهر تقوا بودین؟
بسیجی های شما سال 67 به زنهای منافقین تو سردشت تجاوز نکردن که خود سپاه مجبور شد چند تاشون رو تیرباران کنه؟ فقط شما خوبین بقیه دنیا بدن؟ کشتی های کویتی رو با موشک کرم ابریشم نمی زدین؟
کشتی پانامایی رو با راکت انداز نزدین؟
خوب وقتی کرم میریزین تو آبهای بین المللی هواپیماتون رو هم با موشک می زنن وقتی باد می کاری طوفان درو می کنی چرا همچین اتفاقایی فقط برای پت و مت هایی مثل شما میفته؟ لابد یه کرمی تو وجود داعشی تون هست چرا بقیه دنیا مثل آدم دارن زندگی می کنند؟
امثال شما به اسیرای زخمی عراق تیر خلاص نمی زدن تو عملیات بیت المقدس که حالا دلسوز شدین؟
خیلی ها از ترس شما به ناموس شون حاضرن تیر خلاص بزنن منتهی از آمریکایی ها این قدر ترسی نداریم که از شما داریم
سلام
صبح بخیر
امیدوارم روز خوبی داشته باشید
دیروز خوندم که شل و توتال قرارداد ساخت 200 پمپ بنزین رو در کشور امضا کردند
این رو به فال نیک میگیریم
قرار شده یک تسهیلات تپل رو هم به خودرو سازان داخلی بدن
گرچه هر چقدر خبر خوب زیادتر باشه بازار منفی تره
ولی امیدوارم روز پر برکتی داشته باشید
زوربا خان روز سالمند را تبریک گفته ای تشکر.اما اگر شما میخاهید جوان بمانید زن نگیرید. یعنی زن من دنیا گشته است و سالها امریکا زندگی کرده است.برای دو بار کلاب رفتن پدر من را دراورده که میروی برای دیدن خوشگلها.مدام هم نیش و کنایه میزند. تقصیر دامادم است که زبانش لق است و باید یک لنگه چک زیر گوشش بخوابانم که خبر بری نکند. فقط خوبی اش این است که حالا میترسد شوهرش از راه بدر شود بلکه بگذارد زود برگردیم. والا حرفی ندارد من را بگذارد وسط خیابان و یکسال با دخترش بنشینن حرف بزنن.این زن از اول عمرش به من شکاک است با اینکه من در رابطه مان خائن نبوده ام.ولی چون همون روزها که قبل از ازدواج با او اشنا شدم با یک دختری دوست بودم همیشه شکاک است. ان زن که دوست من بود 4 سال پیش سرطان گرفت و مرد ولی این زن هنوز به مرده ان زن هم رحم نمیکند.حالا به همسرم گفتم روز سالمند است و این حرفها از ما گذشته اما ول کن نیست.بعید میدانم من را بگذارد بغل یک زن دیگر دفن کنن.خدا به مرده من رحم کند
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
زوربا خان روز سالمند را تبریک گفته ای تشکر.اما اگر شما میخاهید جوان بمانید زن نگیرید. یعنی زن من دنیا گشته است و سالها امریکا زندگی کرده است.برای دو بار کلاب رفتن پدر من را دراورده که میروی برای دیدن خوشگلها.مدام هم نیش و کنایه میزند. تقصیر دامادم است که زبانش لق است و باید یک لنگه چک زیر گوشش بخوابانم که خبر بری نکند. فقط خوبی اش این است که حالا میترسد شوهرش از راه بدر شود بلکه بگذارد زود برگردیم. والا حرفی ندارد من را بگذارد وسط خیابان و یکسال با دخترش بنشینن حرف بزنن.این زن از اول عمرش به من شکاک است با اینکه من در رابطه مان خائن نبوده ام.ولی چون همون روزها که قبل از ازدواج با او اشنا شدم با یک دختری دوست بودم همیشه شکاک است. ان زن که دوست من بود 4 سال پیش سرطان گرفت و مرد ولی این زن هنوز به مرده ان زن هم رحم نمیکند.حالا به همسرم گفتم روز سالمند است و این حرفها از ما گذشته اما ول کن نیست.بعید میدانم من را بگذارد بغل یک زن دیگر دفن کنن.خدا به مرده من رحم کند
سلام.دوست سالمند وزنده دل.هر کجا هستی سلامت باشی.کلی حال کردم بعد از خوندن پستت.البته بعد از خوندن تمام مطالب قبلی.جناب معینی صبح شما هم بخیر.بعد هم ای کاش زودتر این بورس رونق بگیره تو تاپیک بورسی مطلب بورسی بخونیم.الان قشنگ راجع به الاغ وگوسفند وپالون وموشک و..........وارد شدیم.روز پر رزقی داشته باشیم وتنتون سالم باشه.
یعنی عجیب ..... هست این حقوقی اول صبحی خودرو که با رنج منفی کشیدن های تابلو قصد به زیر کشیدن خودرو و صف فروش اون رو داشتش که یک حقوقی دیگه مانع شدش سهم بره سمت -5
احتمال کاهش 2 درصدی سود بانکی/ سپرده 18 و تسهیلات 22 درصد
» سرویس: اقتصادي - بانك، بيمه، بورس
کد خبر: 94071106598
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۳
در حالی قرار است در جلسه هفته جاری شورای پول و اعتبار کاهش نرخ سود بانکی مورد بررسی قرار گیرد که شواهد از کاهش دو درصدی نرخ سود اعم سپرده و تسهیلات خبر میدهند.
به گزارش خبرنگار ایسنا، اخیرا طیبنیا - وزیر اقتصاد - اعلام کرده است که در جلسه هفته جاری شورای پول و اعتبار در مورد کاهش نرخ سود بانکی تصمیم گیری خواهد شد؛ اعلامی که با توجه به نظرات قبلی مدیران بانک مرکزی و مدیران عامل بانکها مبنی بر فراهم نبودن زمینه لازم برای کاهش مجدد سود بانکی در سال جاری، دور از انتظار بود.
با این وجود، پیگیری موضوع از برخی مقامات ارشد بانکی حاکی از پیشنهاد کاهش دو درصدی نرخ سود اعم از تسهیلات و سپرده است؛ به طوری که نرخ سود تسهیلات به 22 و نرخ سپرده به 18 درصد کاهش خواهد یافت.
تغییرات پیش روی سود بانکی در حالی رخ خواهد داد که در اردیبهشت امسال یعنی به فاصله یکساله از کاهش نرخ ها در سال گذشته (اردیبهشت 1393)، نرخ سود سپرده یکساله از 22 به 20 درصد کاهش یافت و نرخ های کوتاه مدت نیز به بانکها واگذارشد. در عین حال نرخ سود تسهیلات نیز از حدود 28 به 24 درصد کاهش یافت.
تصمیم دوباره وزیر اقتصاد برای کاهش نرخ سود بانکی در حالی رخ می دهد که شواهد نشان میدهند هنوز بانکها نتوانستهاند خود را با سودهای اعلامی اردیبهشت امسال هماهنگ کنند و شرایط لازم برای کاهش مجدد محیا نیست.
احتمال کاهش 2 درصدی سود بانکی/ سپرده 18 و تسهیلات 22 درصد
» سرویس: اقتصادي - بانك، بيمه، بورس
کد خبر: 94071106598
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۳
اینکار رو دولت برای مردم و سهامدار و یا ... انجام نمی ده چون خود دولت اوراق خزانه را با سود 26 درصد چاپ کرده می خواد اوراق خودشو بفروشه.
ولی در کنارش کمی هم می تونه به نفع بورس باشه اگر خود حقوقی ها با عرضه آبشاری و دولت با عرضه اولیه دوباره بورس رو نترکونن.
میگم پیشنهاد بدیم این بازار رو که حسابی خوابش سنگین شد ببرن بزارن پیش اونایی که جلوی مجلس خوابیدن
اونجا تو مجلس هم که سرصدایی نیست همه خوابن
مثل غار اصحاب کهف میشه
نظر