کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
و جالب این است که وبملت در بدبینانه ترین حالت و با یوروی 27 هزار تومانی و دلار 23 هزار تومانی هم حداقل 110 همت فقط ارز دارد. یکبار برای همیشه باید تکلیف ارزهای بانک ملت مشخص شود. در حالت نرمال مارکت وبملت باید بین 140 تا 180 همت باشد. بانک ملت خودش بانک نفتی ها و پتروشیمی هاست و می تواند چندین شپدیس احداث کند.
و جالب این است که وبملت در بدبینانه ترین حالت و با یوروی 27 هزار تومانی و دلار 23 هزار تومانی هم حداقل 110 همت فقط ارز دارد. یکبار برای همیشه باید تکلیف ارزهای بانک ملت مشخص شود. در حالت نرمال مارکت وبملت باید بین 140 تا 180 همت باشد. بانک ملت خودش بانک نفتی ها و پتروشیمی هاست و می تواند چندین شپدیس احداث کند.
مشکل این مملکت دست درازی دولت در همه جاست.
مطمئن باشید حتی بانکهایی که در بورس به مردم فروخته شدن هم دولت دست از سرشون بر نمیداره و خیلی به امید ارز مرز نباشید.
وقتی برای محصولات شرکت های بورسی نرخ دستوری تعیین میشه، دست درازی در اموال آنها هم راحت هست براشون.
مشکل این مملکت دست درازی دولت در همه جاست.
مطمئن باشید حتی بانکهایی که در بورس به مردم فروخته شدن هم دولت دست از سرشون بر نمیداره و خیلی به امید ارز مرز نباشید.
وقتی برای محصولات شرکت های بورسی نرخ دستوری تعیین میشه، دست درازی در اموال آنها هم راحت هست براشون.
بله . می دانم و اگر اینگونه نبود که الان باید هر سهم وبملت بالای 700 تومان معامله می شد. ولی به نظر من بالاخره این وضعیت پایدار نمی ماند و وضعیت ارزی بانک ملت شاید حتی در یکسال آینده روشن تر شود.
دوستان صبح بخير
نظرتان راجع به نأمه رهبري در مورد لوازم خانكي جيستً؟
ايا كلا كران ميشوند؟ يا فقط خارجي ها كران ميشوند؟
شامل تلفن موبايل هم ميشودً؟. اوضاع سهام لوازم خانكي جه ميشودً؟؟!!!....
تشكر
درود وقت به خیر
فکر نکنم تاثیر خاصی داشته باشد.
چون همین الان هم محصولات خارجی در بازار کم است.
اجناس بانه ای هم در بیشتر موارد تولید داخل هستند با برچسب خارجی!
به نظرم روی قیمت اجناس خارجی تاثیر گذار باشد. اونی که ۱۰۰ میلیون میده برای یخچال فریزر خارجی با ۲۰۰ میلیون هم مشکلی ندارد.
ولی اینکه قیمت داخلی ها بیش از نرخ تورم بالا بکشد بعید میدونم.
تا ابد نمی توانند به قیمت ضربه زدن به زیرساختهای بنیاد ساز خوراک و انرژی مجانی دریافت کنند و ژست سودسازی بگیرند.
توجه : اساتیدی که تبلیقات سهام بنیاد ساز از ابتدای سال 1400 به راه انداخته بودند احتمالا موفق شده بخش بزرگی را به مردم قالب کرده و خارج بشوند.
اصولا زمانی که اساتید شروع به تبلیقات می کنند اثر خروج تدریجی سرمایه های کلانشان شش الی یکسال بعد ظهور می کند .
حق تقدم حراجی دزهراوی 490 تومانی به نظرتون امروز ارزنده نیست واسه خریدش!! من که قبل از حراجی سال گذشته حق تقدمش رو خریدم تا امروز کمی رفتم تو ضرر! ولی حراجی امروزش به نظرم بدک نیست واسه خرید یه مرحله دیگه خریدم ازش از خرید حق تقدمهای حراجی تا به حال ضرری نصیبم نشده اما از حق تقدمهای قبل از حراجی تا دلتون بخواد ضرر و زیان دیدم ازشون البته نه همه شون ولی حداقل نصفشون رو ضرر کردم
نظر