جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35706

پاسخ : جــــو بــــازار

ورود پول حقیقی در تایم پایانی بازار به نظر میاد بیشتر از تایم ابتدایی هست !

اما در برخی نمادها رفتار حقوقی ها نشون میده تمایل دارن کفی پایینتر از کف قبلی ثبت کنن !!!

نظر

• zorba
      ستاره دار(3)
      • Aug 2013
      • 3951

بحمدالله و المنه شاخص هم با 33 هزار واحد مثبت بالای 1400 رفت.....سهام ملت در این دو هفته گذشته منفی5 منفی 5 رفت پایین....
      شاخص به طرفه العینی بالای 1400 اومد و کام همه سهامدارن شیرین شد!
      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• سهامدار خرد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 2323

90 درصد بازار پایه صف فروش یا منفی هستند
        دوباره برگشتیم سر خط

نظر

• "Midas"
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 2483

مفید تریدر امروز شاخص را آپدیت نکرده

--

---------

تپکو بعد از یکسال قفل بودن یه 41% منفی

حالا یه 23% منفی دیگه. هنوز عده ای اعتقاد دارن دامنه و حجم مبنا برای صیانت از سهامدار خرده
          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• m-ha
            عضو عادی
            • Jun 2012
            • 176

سلام
            به همین وقت عزیز اگر دامنه باز باشه.مردمانی از همین دیار تو قیمت 1 هم میفروشن./.:blinksmiley.:/
            باید اعتماد به بازار برگرده.همه باید سهامدار باشیم نه سهام باز/:.smilingsmiley.:/
            ای کسانی که قدرت دارید .شاخه ای که روش نشستید رو اره نکنید.اعتماد رو برگرونید@};-
            کارخانه ها رو فعال و تولید رو رونق دهید@};-

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

نوسانگیری باید تعطیل کنیم حریف رباتهای پیشرفته اینا نمیشویم البته من خودم زیاد در خط نوسانگیری نیستم

هرکه سهم میتونه بخرد با دید یکی دوسال اینده بسم الله

خودم با 55درصد سرمایه ، یه سبدم دارم از 8سهم!! با دید بلند مدت ،، بیاد پایین هم اضافه میکنم بقیه سرمایه در صندوقهای سود ثابت هست کمند کارین امین یکم

بازار امروز هم خوب بسته شد فردا هم مثبتیم فردا نیمه دوم بازار یه کم عرضه زیاد میشه بخاطر تعطیلی دوشنبه اما مشکلی نیست

فصل خوبی مهیا شده برای خرید سهام با دید بلند مدت ........
              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• اشکان2010
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 684

یک مقایسه !

شاخص کنونی(3/7/1400) گروه های مختلف رو نسبت به سقف سال 99 خودشون مقایسه کردم...
                عددی که در جلوی هر گروه میبینین درصد رشد لازم برای رسیدن شاخص کنونی به سقف سال 99 خودشونه:

1-کانه فلزی(کگل و...) :تنها گروهی است که شاخص کنونیش از سقف سال 99 بیشتره و اگه 4.5 درصد افت کنه میرسه به سقف سال 99 !

2-فرآورده نفتی(شپناو...): 99 درصد بایدرشدکنه تا برسه به سقف 99...

3-فلزات اساسی (فولادو...): 26 درصد رشد کنه میرسه به سقف 99...

4-خودرو وقطعات : 207 درصد رشدکنه میرسه به سقف 99 ...

5-چندرشته ای صنعتی (شستا و...) : 94 درصد

6-دارو : 39 درصد

7-شیمیایی (پتروها و...): فقط 4 درصد

8-سیمان : 40 درصد

9-سرمایه گذاری : 95 درصد

10-بانک : 58 درصد

11-غدایی به غیرازفندیها : 54 درصد

12-رایانه : 62 درصد

13-انبوه سازی : 135 درصد

یه ترتیب عقب موندگی :

1- خودرو (بدجور عقبه!!!)
                2-انبوه سازی
                3-پالایشیها
                4-سرمایه گذاری ها و هلدینگها
                ....

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                  یک مقایسه !

شاخص کنونی(3/7/1400) گروه های مختلف رو نسبت به سقف سال 99 خودشون مقایسه کردم...
                  عددی که در جلوی هر گروه میبینین درصد رشد لازم برای رسیدن شاخص کنونی به سقف سال 99 خودشونه:

1-کانه فلزی(کگل و...) :تنها گروهی است که شاخص کنونیش از سقف سال 99 بیشتره و اگه 4.5 درصد افت کنه میرسه به سقف سال 99 !

2-فرآورده نفتی(شپناو...): 99 درصد بایدرشدکنه تا برسه به سقف 99...

3-فلزات اساسی (فولادو...): 26 درصد رشد کنه میرسه به سقف 99...

4-خودرو وقطعات : 207 درصد رشدکنه میرسه به سقف 99 ...

5-چندرشته ای صنعتی (شستا و...) : 94 درصد

6-دارو : 39 درصد

7-شیمیایی (پتروها و...): فقط 4 درصد

8-سیمان : 40 درصد

9-سرمایه گذاری : 95 درصد

10-بانک : 58 درصد

11-غدایی به غیرازفندیها : 54 درصد

12-رایانه : 62 درصد

13-انبوه سازی : 135 درصد

یه ترتیب عقب موندگی :

1- خودرو (بدجور عقبه!!!)
                  2-انبوه سازی
                  3-پالایشیها
                  4-سرمایه گذاری ها و هلدینگها
                  ....
                  لزوما عقب ماندگی به معنای ارزندگی و جبران نیست ، خصوصا صنعت فشلی مانند خودرو.
                  اتفاقا این ملاک خوبی برای تشخیص صنایع حبابی هست ، اونهایی که سقفهای خودشون رو جبران کردند یعنی حبابی نداشتند و تحت تاثیر جو هیجانی منفی بازار بود که ریختند اما خودرویی ها حباب محض بودند و الان اگر کسی میخواد با این دلایل جبران عقب ماندگی وارد سهام این صنعت بشه باید خودش رو برای ریسک بالای سفته بازی در این گروه آماده کنه.
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                    نوسانگیری باید تعطیل کنیم حریف رباتهای پیشرفته اینا نمیشویم
                    اگر نوسانگیری سبب ضرر و زیان شود با شما موافقم.
                    ولی در این قمارخونه هرکس بتونه اتفاقا باید نوسان بگیره، چرا فقط بازیگران و حقوقی و دولت از مردم و سهامدار نوسان بگیرند. متاسفانه دولت روحانی بازار سرمایه کشور را به قمارخونه جبران کسری بودجه تبدیل کرد و من هنوز تغییری نمیبینم. بنابراین باید مراقب بود تا در دام نوسانگیران سازمان یافته نیفتیم و اگر میتونیم نوسان بگیریم.
                    آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/09/25, 19:46.

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                      اگر نوسانگیری سبب ضرر و زیان شود با شما موافقم.
                      ولی در این قمارخونه هرکس بتونه اتفاقا باید نوسان بگیره، چرا فقط بازیگران و حقوقی و دولت از مردم و سهامدار نوسان بگیرند. متاسفانه دولت روحانی بازار سرمایه کشور را به قمارخونه جبران کسری بودجه تبدیل کرد و من هنوز تغییری نمیبینم. بنابراین باید مراقب بود تا در دام نوسانگیران سازمان یافته نیفتیم و اگر میتونیم نوسان بگیریم.
                      ببینید منظورم من اینا نبود اتفاقا اینکاری هم که شما کردید اسمش نوسانگیری نیست مثال سهم خریدید با دید بلند مدت یه مقدار رفته بالا بعد در اصلاح بازار متوجه نزول ان شدید و شناسایی سود کردید اینا که نوسانگیری نیست مدیریت سرمایه است

نوسانگیری ورود به سهم با دید 5درصد و 10درصد نگاه بسیار کوتاه مدت هست الان دارند با رباتهایشان صفهای فروش جمع میکنند و یه عده هم فکر میکنند زمان صعود ان سهم است اما بعد خودشان از 5منفی که جمع کردند رو 3 منفی به بالا میفروشند یعنی با نیم درصد سود به بالا!!!

یا برخی سهام را منفی 4و5ان جمع میکنند بعد در منفی یک و صفر تابلو 1مثبت فوری خارج میشوند بعد از فرداش منفی میشود باز یه عده گیر میکنند

اینا غیر از سهام پروژه ای است که رشد 50درصدی میدهند بعد زیرش خالی میکنند!!

عرض من این هست سهامی که میدانیم طرح توسعه دارند که سود انها افزایش خوبی پیدا میکند و کلا شرکتهایی که میتوانند تغییرات در سود افزایش سرمایه جذاب داشته باشند و با بررسی زیاد تحلیل برای صعود زیاد در اینده داشته باشد اینا را پیدا کنیم بعد رو حمایت مهم وارد شویم 4تا5تا از این سهمها با همه سرمایه نیز در بازار نباشیم

کلا مدیریت سرمایه داشته باشیم با حجم بالا در یه سهم نرویم با همه سرمایه در بازار نباشیم و سهامی که داریم نیز بلند مدتی باشیم

حقیقتا اینروزها خیلی سخته مثال با همه سرمایه در بازار باشی 20درصد زیان کنی گرفتن این 20درصد برای کل سرمایه سخت هست گرچه سرمایه های کوچکتر کمی راحت هستند اما باز هم انها نیز باید بهمین شکل دقت کنند و حرکت کنند

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

ما میرویم برای نوسان 5درصد و 10درصد اونا با نوسان نیم درصد و یک درصد خارج میشوند خب این مشخصه که کی گیر میکند!!

برای همین عرض میکنم که نوسانگیری تعطیل شود

سهم میخریم در مثبت منفی میشود میترسیم با ضرر میفروشیم!! چرا چون هیچ تحلیل بلند مدتی از سهم نداشتیم چون از سهم شرکت و سود زیان و تولید و حاشیه سود ....هیچ اطلاعی نداشته ایم
                        چرا چون با حجم بالا و درصد زیاد سرمایه وارد شده ایم و منفیهای ان سنگین هست برایمان

چرا چون با اعتبار و پول مورد نیاز زندگی وارد بازار و سهم شده ایم

از ابتدای صعو.د بازار بنده بارها عرض کردم که حداقل تعداد سهام سبد برای امسال 10سهم باشد!! بهتر میشده مدیریت کرد

الان نیز باز نظرات شخصی خودم گفتم که میتونه صد درصد هم اشتباه باشد دوستان و اساتید هم نظر بدهند تا همفکری خوبی انجام شود که کمتر زیان کنیم و حداقل بتوانیم سرمایه را حفظ کنیم

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4718

نوسان گیری اگر به یک عادت تبدیل شود ! در بلند مدت یک خاصیت خواهد داشت و آن هم پر کردن جیب کارگزار!!! من وقتی به کارمزدی که در دو سه سال اخیر به کارگزار پرداخت کردم نگاه می کنم واقعا شوکه می شوم ! چند مبلبارد تومان فقط بابت نوسان گیری که البته به مراتب سود کارگزار از من که ریسک سرمایه هم دارم بیشتر بوده است!

نظر

• منیب
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 2440

تولیدکنندگان ، نظر به تغییر قیمتهای جهانی طی یکی دو روز گذشته توجه داشته باشند که طوفان نوسان قیمتهای اولیه در برخی رشته های صنعتی در راه است

موجودی نفت آمریکا به‌نزدیکی کف سه‌ساله رسیده و انتظار می‌رود جهش قیمت گاز مصرف‌کنندگان را وادار به‌جایگزین کردن نفت کند که بازار را قبل از رسیدن فصل سرد در نیمکره‌شمالی زمین پررونق‌تر از قبل خواهد کرد.

بازار مواد پتروشیمیایی روزهای بسیار پرنوسانی در پیش دارد ...

مجمع فعالان اقتصادی

?@Iran_economy_online

و دقیق ترین پیش بینی های اقتصادی اینجا در اینستاگرام
                            بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• سهامدار 67
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 3441

سلام

متاسفانه یک اصطلاح غلطی این روزها بین اهالی بازار زیاد رایج شده که معامله گران رو به نوسانگیر و سهامدار بودن دسته بندی و تفکیک کرده اند! در صورتیکه همه اهالی بازار چه اونهایی که بلند مدتی سهم میخرند و میفروشند! و چه اونهایی که مثل من بیشتر کوتاه مدتی خرید و فروش میکنند نوسانگیر هستیم و فرق چندانی بین ما نیست! و همه ما از نوسانات این بازار بهره با روشها و استراتژی های خاص خود میبریم! با این تفاوت که یک سهامدار بلند مدتی از نوسانات بلند مدتی و چند صد درصدی بهره میبرد و ما هم از نوسانات چند درصدی و چند ده درصدی در کوتاه مدت سود خومان را شناسائی میکنیم! یه تفاوت دیگه هم بین این دو نوع معامله گر میتونه باشه! و اون اینکه معامله گر کوتاه مدتی طمع خودش رو کنترل میکنه و به سود کم در کوتاه مدت قانع هستش در صورتیکه یک سهامدار بلند مدتی معمولآ به سودهای خیلی بزرگتر فکر میکنه و بلطبع طمعش هم به این بازار معمولآ چند برابر یک معامله گر کوتاه مدتی هستش! و اما یه توضیحی هم در مورد کارمزد کارگزار بگم! اگه معامله گری بخواد در تخصیص کارمزد به کارگزارش بخل و خساست به خرج دهد! به نظرم یک معامله گر خوبی نمیتونه باشه! چرا که تا خرید و فروشی نباشه! شناسائی سود و زیانی هم وجود نداره! و تا قبول ریسکی نباشه! سودی نصیب هیچکس نمیشه! از قدیم گفتند" پول اونور ریسک هستش" و همچنین کسی که از کارمزد دادن به کارگزارش کراهت داره! معاملات محدودتری هم خواهد کرد و ضریب کسب بازدهی هم براش زیاد مقدور نیست! برای مثال خودم رو میگم سال گذشته فقط با یک کد و یک صندوق بنده مبلغی حدودآ 340 میلیون کارمزد برای کارگزارم ساختم و مبلغ تقریبی 480 میلیون هم بهره اعتباری که از کارگزارم گرفته بودم رو پرداخت کردم که جمعآ 820 میلیون از جیبم به سمت کارگزارم انتقال یافت شاید این مبلغ در مقایسه با معاملاتم به نظر شما زیاد باشه! اما سال گذشته بنده یه چیزی حدودآ 975 معامله در سود داشتم(نوسانات 5 الی 15 درصدی) که چند برابر این مبلغ کارمزد و بهره اعتبارم برام کسب بازدهی به همراه داشته! حال شما تصورش رو بکنید! من اگه نمیخواستم به کارگزارم کارمزد اضافی دهم! بلطبع دلیلی هم نداشت معاملات بیشتری انجام دهم! و به طبع اون این سود چند برابری کارمزد بعلاوه بهره اعتبارم رو از آن خودم نمیکردم! البته ناگفته نماند معاملات در زیان هم داشتم که درصدی تو معاملاتم اختصاص گرفت که در مقایسه با معاملات کل و حتی بهره اعتبار و کارمزدی که برای کارگزارم ساختم ناچیز بوده و به حساب نمیاد! بنابراین تا زمانی که از پول کمی نگذریم و گذشت نکنیم معلومه در بدست آوردن و کسب پول بیشتری کارمون لنگ میشه و به مشکل میخوریم! کارمزد کارگزار و بهره اعتباری که پرداخت میکنیم به کارگزار اصلآ رقم چندان قابل ملاحظه ای در مقایسه با نوسانی که از این بازار میگیریم نیست... نظر شخصی

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                              نوسان گیری اگر به یک عادت تبدیل شود ! در بلند مدت یک خاصیت خواهد داشت و آن هم پر کردن جیب کارگزار!!! من وقتی به کارمزدی که در دو سه سال اخیر به کارگزار پرداخت کردم نگاه می کنم واقعا شوکه می شوم ! چند مبلبارد تومان فقط بابت نوسان گیری که البته به مراتب سود کارگزار از من که ریسک سرمایه هم دارم بیشتر بوده است!
                              آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/09/25, 23:36.

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4718

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                                سلام

متاسفانه یک اصطلاح غلطی این روزها بین اهالی بازار زیاد رایج شده که معامله گران رو به نوسانگیر و سهامدار بودن دسته بندی و تفکیک کرده اند! در صورتیکه همه اهالی بازار چه اونهایی که بلند مدتی سهم میخرند و میفروشند! و چه اونهایی که مثل من بیشتر کوتاه مدتی خرید و فروش میکنند نوسانگیر هستیم و فرق چندانی بین ما نیست! و همه ما از نوسانات این بازار بهره با روشها و استراتژی های خاص خود میبریم! با این تفاوت که یک سهامدار بلند مدتی از نوسانات بلند مدتی و چند صد درصدی بهره میبرد و ما هم از نوسانات چند درصدی و چند ده درصدی در کوتاه مدت سود خومان را شناسائی میکنیم! یه تفاوت دیگه هم بین این دو نوع معامله گر میتونه باشه! و اون اینکه معامله گر کوتاه مدتی طمع خودش رو کنترل میکنه و به سود کم در کوتاه مدت قانع هستش در صورتیکه یک سهامدار بلند مدتی معمولآ به سودهای خیلی بزرگتر فکر میکنه و بلطبع طمعش هم به این بازار معمولآ چند برابر یک معامله گر کوتاه مدتی هستش! و اما یه توضیحی هم در مورد کارمزد کارگزار بگم! اگه معامله گری بخواد در تخصیص کارمزد به کارگزارش بخل و خساست به خرج دهد! به نظرم یک معامله گر خوبی نمیتونه باشه! چرا که تا خرید و فروشی نباشه! شناسائی سود و زیانی هم وجود نداره! و تا قبول ریسکی نباشه! سودی نصیب هیچکس نمیشه! از قدیم گفتند" پول اونور ریسک هستش" و همچنین کسی که از کارمزد دادن به کارگزارش کراهت داره! معاملات محدودتری هم خواهد کرد و ضریب کسب بازدهی هم براش زیاد مقدور نیست! برای مثال خودم رو میگم سال گذشته فقط با یک کد و یک صندوق بنده مبلغی حدودآ 340 میلیون کارمزد برای کارگزارم ساختم و مبلغ تقریبی 480 میلیون هم بهره اعتباری که از کارگزارم گرفته بودم رو پرداخت کردم که جمعآ 820 میلیون از جیبم به سمت کارگزارم انتقال یافت شاید این مبلغ در مقایسه با معاملاتم به نظر شما زیاد باشه! اما سال گذشته بنده یه چیزی حدودآ 975 معامله در سود داشتم(نوسانات 5 الی 15 درصدی) که چند برابر این مبلغ کارمزد و بهره اعتبارم برام کسب بازدهی به همراه داشته! حال شما تصورش رو بکنید! من اگه نمیخواستم به کارگزارم کارمزد اضافی دهم! بلطبع دلیلی هم نداشت معاملات بیشتری انجام دهم! و به طبع اون این سود چند برابری کارمزد بعلاوه بهره اعتبارم رو از آن خودم نمیکردم! البته ناگفته نماند معاملات در زیان هم داشتم که درصدی تو معاملاتم اختصاص گرفت که در مقایسه با معاملات کل و حتی بهره اعتبار و کارمزدی که برای کارگزارم ساختم ناچیز بوده و به حساب نمیاد! بنابراین تا زمانی که از پول کمی نگذریم و گذشت نکنیم معلومه در بدست آوردن و کسب پول بیشتری کارمون لنگ میشه و به مشکل میخوریم! کارمزد کارگزار و بهره اعتباری که پرداخت میکنیم به کارگزار اصلآ رقم چندان قابل ملاحظه ای در مقایسه با نوسانی که از این بازار میگیریم نیست... نظر شخصی
                                با سلام و ادب
                                موضوع اینه که چند درصد افراد ممکنه در نوسانگیری موفق عمل کنند؟ ! و نوسان اونها را نگیرد! من ازاواخر سال 91 تو بازار بودم و همه جوره امتحان کردم ! خیلی وقتها میان مدت و بلند مدتی سهم خریدم و خیلی وقتها نوسان گیری کردم حتی شده در روز سهمی را دو سه بار خرید و فروش بزنم! من عرضم اینه که در بلند مدت سودی که از نوسانگیری عاید میشه بیشتر نصیب کارگزاری میشه بدون قبول یک اپسیلون ریسک!! من منظورم این نیست که چرا کارمزد می دهیم . برای من اینطور بوده شاید برای افراد دیگر جور دیگری بوده! اما به نظر میاد حداقل در 3 یا 4 سال گذشته اگر کسی سهامدار بوده است و یلند مدتی ! سود خوب و بهتری از بازار گرفته باشد . موارد زیادی می توانم مثال بزنم . پتایر ، کفپارس ، شدوص و .... همه اینها را یک زمان توقیمتهای بسیار پایین خریدیم و با سود 20 تا 50 درصدی خارج شدیم ولی بعدها سودهای چند صد درصدی دادند!

نظر

در حال کار...
                                X