کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
متاسفانه باز فصلی شده از زیان سهامدار خرد و عجول و سود سهامدار صبور و کدهای بزرگ که اینا هیجانی بفروشند انها بخرند!!
کاری هم از دست کسی بر نمیاد .......وقتی طرف خودش اهل مفت فروشی هست اهل تحلیل و بررسی بلند مدت و اموزش و .....اینا نیست
درود
محمد خان چیکار سهامدار حقیقی وقتی میبینه جز 10 نماد بورس بقیه به سهامش کاری ندارن و هر روز منفی میخوره میگه بفروشم برم
ایا فقط این چند نماد بورسی بنیادی هستند
ایا تو نماد کوچک سهام بنیادی نداریم
واقعا سرمایه ها داره اب میشه هر روز
دوست من 300 م اورده 60 میلیون تو یکماه ضرر کرده چندین نماد هم خریده (سبد تشکیل داده)
خب شما راحل بگو
همین دشیمیح که من دارم دوهفته پیش سهامدار حقیقی و حقوقی روی 3000-2900 رقابت خرید داشتند الان 2500 تعداد بزاری ازت نمیخرن ، شما بگو سهامدار حیقی چیکار کنه
انشالله از نیمه دوم آبان مدارس حضوری میشه و یه سری بر میگردن سر درس و مشقشون و کلی....الان بیش از پنجاه درصد کانالهای سیگنالدهی ت ل گ ر دست همین بچه های مدرسه ای هست....
این سیستمی که مسیولین بیخاصیت بورس جدیدادارنداستفاده میکنندبرای نابودی سهامدارن اگراشتباه نکنم دست پخت دانشجویان دانشگاه شریفه که پارسال درتلویزیون نشان میداد
محمد خان چیکار سهامدار حقیقی وقتی میبینه جز 10 نماد بورس بقیه به سهامش کاری ندارن و هر روز منفی میخوره میگه بفروشم برم
ایا فقط این چند نماد بورسی بنیادی هستند
ایا تو نماد کوچک سهام بنیادی نداریم
واقعا سرمایه ها داره اب میشه هر روز
دوست من 300 م اورده 60 میلیون تو یکماه ضرر کرده چندین نماد هم خریده (سبد تشکیل داده)
خب شما راحل بگو
همین دشیمیح که من دارم دوهفته پیش سهامدار حقیقی و حقوقی روی 3000-2900 رقابت خرید داشتند الان 2500 تعداد بزاری ازت نمیخرن ، شما بگو سهامدار حیقی چیکار کنه
درود
قطعا ساختار هم اشکال داره همین بحث ماینرها ببین چقدر اعتبار بازار را کاهش داد!!
بیشتر بحثم این هست که قبل از خرید بررسی زیاد کنیم نه بعد از خرید!! با دید بلند مدت برداریم تا دچار اور ترید نشویم سهام کوچک هم فرق داره مثال دفرا ببین کجا به این شکل شده؟ دشیمی ح خودم نیز دارم البته سهم مواجی هست...
از همون اول هم شک و شبه زیاد بود برا کار کردن اومده باشن
این تیم همونهایی هستند که حوالی سال 92 بهره های 55 درصدی به برخی حسابهای ویژه می دادند .
شرکتها و فعالین اقتصادی را وادار به پرداخت بهره و جریمه 33 درصد می کردند. بسیاری از فعالان و صنایع را به ورشکتگی کشاندند
مردم سرمایه هایشان را از بازار های کسب و کار بیرون کشیدند و در بانکها سپرده کردند . آپارتمان متری 80 تومن نتیجه همون خباثتها بود.
سپس زرنگهای که پشت سر بزرگان اقتصادی کشورحرکت می کردند از ارز پاشی ها و حراج طلای بانک مرکزی حداکثر بهره را بردند.
دزد داریم تا دزد
دزد هم عقیده و هم مسلک شریک مال مردمه ...
اینا هم عقیده با مردم نیستن. آیا رفتاراشون و مسلک شون با مردم یکیه؟! اینا فقط تظاهر میکنن. ببینید چقدر نقش مهر بر پیشونی تو سیستم جدید اومده! وضعیت موجود نتیجه ی ریا و تظاهر بعلاوه فساد مسئولین و حماقت مردمه!
این سیستمی که مسیولین بیخاصیت بورس جدیدادارنداستفاده میکنندبرای نابودی سهامدارن اگراشتباه نکنم دست پخت دانشجویان دانشگاه شریفه که پارسال درتلویزیون نشان میداد
دینامیت گذاشتن زیر پای مردم عادی بدون رانت و ... که سرمایه هاشون رو به جای سرمایه گذاری در بازارهای مخرب برای کمک به تولید و اشتغال و کنترل تورم به بورس آورده اند ، سیستم می خواد ؟
در حد و اندازه دانشجویان دانشگاه کابل هم نیستند این خودفروشها
صف فروشها اکثرآ تا این جای کار جمع شدن و قیمت خریدها داره میاد بالا! ولی هنوز بازار تو شک و تردید فراوان غرق شده! و بر سر دو راهی فروختن یا خریدن قرار گرفته!
نظر