جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3746

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
    المانیتور :

آمریکا لغو تحریم های ایران که بی ارتباط با توافق هسته ای بود را اعلام کرد.

وزارت خزانه داری آمریکا نهادهای مستقر در ایران را که به دلیل مشارکت در برنامه موشک های بالستیک ایران توسط دولت ترامپ تحریم شده بودند ، از فهرست تحریم ها حذف کرد.
    ..این صرفا شامل نهاد ها میشه یا صنایع و بخش هایاقتصادی نظیر خودروسازی رو هم در بر می کیره ؟

نظر

• Elcid
      Banned
      • Sep 2020
      • 1239

خبرگزاری فرانسه: ایران و عربستان به توافق اولیه برای بازگشایی کنسولگری‌ها دست یافته‌اند

?یک دیپلمات به خبرگزاری فرانسه گفت ایران و عربستان بر سر اصل بازگشایی کنسولگری‌ها به توافق دست پیدا کرده‌اند و عادی‌سازی روابط میان دو کشور ممکن است طی چند هفته آتی اتفاق بیفتد.
      آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/10/12, 00:59.

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
        توقف عرضه اوراق بدهی دولتی از ابتدای مهرماه

?خزانه‌داری کل کشور از تاریخ 30 شهریور تاکنون به دلایل نامعلومی حراجی برگزار نکرده است.

?فروش اوراق بدهی در نیمه مهر ماه در حالی انجام شده است که در سال جاری دولت باید 67 تا 70 هزار میلیارد تومان سود اوراق سال گذشته را پرداخت کند. بنابراین میزان فروش اوراق هنوز به اندازه سود اوراق فروخته شده در سال گذشته نرسیده است.

?براساس قانون بودجه 1400 دولت باید امسال باید 129 هزار میلیارد تومان درآمد از محل فروش اوراق کسب کند که گذشت 6 ماه 18 روز تنها 43 هزار و 600 میلیارد تومان اوراق به فروش رسیده است.
        یعنی از اول مهر دولت اوراق نفروخته؟!!! پس اینا که در فرابورس معامله میشه چیه!

اینو که دیگه داریم میبینیم هر روز:D سابقه اش هست...همه چیش هست که..

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
        [ Photo ]
        #رکورد بزرگ ترین معاملات اوراق درآمد ثابت دولت جمهوری اسلامی ایران در بورس در 6 دهه گذشته

تا جایی که داده ها نشون می ده و ذهن یاری می کنه رکورد فروش و معاملات اولیه و ثانویه اوراق با درآمد ثابت در بورس تهران و فرابورس ایران در تاریخ تقریبا 60 ساله بورس شکسته شد و امروز اوراق درآمد ثابت با ارزش معاملات 54500 میلیارد تومان رکورد زد.
        برای فهم این عدد بهتر است بدانید که این مقدار اوراق معادل یارانه 18 ماه 70 میلیون نفر است.
        اینم از درامد ثابتها! که این مدلش رکورد هم که زده

حالا اینا خبرهایی هست که به این آسانی میشه راستی آزمایی کرد! فکرشو بکنین چقدر به حرفای دیگه این حضرات که هیچی اش معلوم نیست، چقد باید اعتماد کرد!
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

من تصور میکنم از بین عوامل مختلفی که بورس رو اونم به این شکل شارپ، این روزا رو خراب کرده، از همه پر رنگ تر احتمال دست اندازی این دولت در سود شرکتهای بنیادیه بورس هست.
          هرچند کاهش ریسک توافق هم بی اثر نبوده

ولی من تصور میکنم ، این وضع بورس بیشتر ناشی از عدم توافق هست. وقتی توافق نشه یعنی دولت باید دنبال درامد جدیدی باشه. یا دست کم تا زمانی که اینا بتونن بخشی دلار ها رو آزاد کنن به درآمد نیاز دارن!
          با این وضع درامدی دولت ، ریسک قوانین مربوط به خوراک و بهره مالکانه و ....به نظرم خیلی بالاست. یعنی بازار چنین ریسکی رو داره حساب میکنه

وگرنه با این قیمت نفت ، هیچ ریسک معنی دار دیگه ای وجود نداره ، بخصوص شرکتهایی که مستقیما از قیمت نفت و گاز منتفع میشن و دلار هم که قیمتش بالاهست...وضعشون این باشه

متاسفانه این ریسکی هم هست که حساب کتابش خیلی ناروشن هست. باز امری مثل توافق رو میشه تا حدودی یک حدس و گمانی زد...ولی اینکه اینا چه تصمیمی راجع به قیمت برق و گاز و ... صنایع و یارانه های اینها میخوان بگیرن فقط رانت خالص هست!
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3746

کارگزاری حافظ همراه پلاسش مانده حساب و پورتفو رو درست نشان نمیده .و به روز نشده ..نمیدونم فقط حافظ این طوری هست یا نه ؟؟دیروز تا آخر وقت کاری درست بود ...

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

دهقان دهنوی غزل خداحافظی را خواند

پیام تلگرامی رئیس سازمان بورس:

?همان طور که می دانید دوره هیات مدیره سازمان ۵ سال است و افرادی که در میانه دوره جایگزین می شوند بقیه همان دوره را ادامه می دهند. این دوره از چند ماه قبل به پایان رسیده است و صرفا به دلیل تغییر دولت و به تبع آن تغییر وزیر اقتصاد به عنوان رئیس شورای عالی بورس، تعیین تکلیف به تاخیر افتاده است.

?آقای دکتر خاندوزی روز پنجشنبه ۸ مهرماه به من اطلاع دادند که برنامه شان تغییر تیم مدیریتی سازمان بورس است. من هم از همان روز پیگیر هستم که این اتفاق زودتر بیفتد. حتی مصر بودم که طبق برنامه شورای عالی بورس همین هفته تشکیل شود ولی امکان برگزاری فراهم نشد. امیدوارم هرچه زودتر اتفاق بیفتد.

?از نظر من تغییر رئیس سازمان بورس در انتهای دوره ۵ ساله باید یک امر عادی تلقی شده و نباید اینقدر بدان پرداخته شود. بازار سرمایه هم فکر می کنم آنقدر بزرگ شده که این رفت و آمدها بر آن تاثیری نداشته باشد.

لذا از همه دوستان تقاضا دارم به این حواشی نپردازند.
              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1585

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                دهقان دهنوی غزل خداحافظی را خواند

پیام تلگرامی رئیس سازمان بورس:

?همان طور که می دانید دوره هیات مدیره سازمان ۵ سال است و افرادی که در میانه دوره جایگزین می شوند بقیه همان دوره را ادامه می دهند. این دوره از چند ماه قبل به پایان رسیده است و صرفا به دلیل تغییر دولت و به تبع آن تغییر وزیر اقتصاد به عنوان رئیس شورای عالی بورس، تعیین تکلیف به تاخیر افتاده است.

?آقای دکتر خاندوزی روز پنجشنبه ۸ مهرماه به من اطلاع دادند که برنامه شان تغییر تیم مدیریتی سازمان بورس است. من هم از همان روز پیگیر هستم که این اتفاق زودتر بیفتد. حتی مصر بودم که طبق برنامه شورای عالی بورس همین هفته تشکیل شود ولی امکان برگزاری فراهم نشد. امیدوارم هرچه زودتر اتفاق بیفتد.

?از نظر من تغییر رئیس سازمان بورس در انتهای دوره ۵ ساله باید یک امر عادی تلقی شده و نباید اینقدر بدان پرداخته شود. بازار سرمایه هم فکر می کنم آنقدر بزرگ شده که این رفت و آمدها بر آن تاثیری نداشته باشد.

لذا از همه دوستان تقاضا دارم به این حواشی نپردازند.
                کجا با این عجله؟
                برای تک تک دروغ هایی که گفته باید پاسخگو باشه
                البته متاسفانه کسی نیست که اینا رو پاسخگو کنه

نظر

• abdolhossein
                  عضو فعال
                  • Feb 2019
                  • 1585

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                  یعنی از اول مهر دولت اوراق نفروخته؟!!! پس اینا که در فرابورس معامله میشه چیه!

اینو که دیگه داریم میبینیم هر روز:D سابقه اش هست...همه چیش هست که..

اینم از درامد ثابتها! که این مدلش رکورد هم که زده

حالا اینا خبرهایی هست که به این آسانی میشه راستی آزمایی کرد! فکرشو بکنین چقدر به حرفای دیگه این حضرات که هیچی اش معلوم نیست، چقد باید اعتماد کرد!
                  اصلا یکی از مراحل گزینش مدیران رده بالا در این سیستم هیولایی اینه که جلوی طرف یه کاغذ می ذارن می گن در خصوص حیطه مسئولیت آینده ت دروغ بنویس.
                  هر کی بهتر دروغ بگه امتیاز بیشتری می گیره

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35705

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                    دیگه پولی نمونده تو بازار ، همه رو جمع کردند خخخ
                    50 هزار میلیارد تومان ارزش اوراق فروخته شده دیروز بوده !

پس پول هست ! اما ... !!!

نظر

• liverno
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 1742

مجوز سازمان بابت افزایش سرمایه فسازان بزودی
                      راه اندازی کوره ها به زودی

نظر

• Sweety
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 131

درود. وقت بخیر. از حضور دوستان عذرخواهی میکنم که سوال غیر مرتبط با تاپیک رو مطرح میکنم. من نمیدونم چه پاوربانکی بگیرم. اگه از پاوربانکتون راضی هستین ممنون میشم معرفی کنید. پیشاپیش از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4716

امیدوارم به جایی نرسیم که قانونی تصویب کنند که هر کسی سهامدار است علاوه بر نابودی کل سرمایه اش باید 60 ضربه شلاق و 5 سال هم زندان برود !!!

نظر

• zess
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3107

چه خبره،

مگه توافق شده

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4716

به نظر میاد کل جنگل آتش گرفته و خشک و تر با هم می سوزد!!!
                              تا وقتی نقدینگی تو بازار نباشد زیاد فرقی بین سهام سود ده و زیان ده وجود ندارد ! در هر صورت هر دو افت می کنند! و بعد از چند هفته میزان افتها به هم نزدیک خواهد شد احتمالا!

نظر

• azad.
                                عضو فعال
                                • Jun 2019
                                • 962

چه خبر شده واقعاااا..
                                آدم میترسه به بازار نگاه کنه...

نظر

در حال کار...
                                X