جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
    امروز حق تقدم قجام 375تومن حراجش تموم شد و روسیاهی واسه کسایی موند که دیگران رو گمراه میکردن
    هرچی آدم نمیخواد هیچی بگه ولی گمراه کننده تویی و جد و آبادت
    مگه کسیو مجبور کردن سهم بخره غلط کردی اگر با حرف من سهم خریدی
    حق تقدم خریدم ۶۰۰ با ۱۰۰ برا شرکت پرداخت کردم شده ۷۰۰ و انتهای کار حق تقدم ۵۴۰ هم اضافه کردم که در اومده ۶۴۰
    امروز قیمت قجام هست ۶۲۰، بیا صد تا سهم نام ببرم که چندین برابر این افت قیمت داشتن!
    اگر حراج امروز متوجه میشدم باز اضافه میکردم در این قیمت،
    بیشعور فکر میکنی باید از تو نفهم اجازه بگیرن این جا مطلب بنویسم. غلط میکنی به نوشته های من پاسخ میدی و دیگران را گمراه کننده می نامی.
    اگر کسی با حرف من سهمی خریده و ضرر کرده نوش جونش یاد میگیره دیگه خودش بره چیزی یاد بگیره

نظر

• "Midas"
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 2483

برنامه اقتصادی رادیو در مورد بورس میگه "پالس های مثبت برجامی داره میاد برای شاخص بورس خوب نیست، سمت بورس نروید"

شیشه خالی بیار پالس مثبت ببر _

---

بهار سال سال 92 با خبر مذاکره با آمریکا شاخص بورس از حدود 23.000 واحد تا 89000 دیماه 92 بالا رفت.

روز بعد از انتخابات 92 کل بازار بورس صف خرید بود و دلار از 3600 تا 2700 ریخت...

دقت کنید دلار کاهشی و ثابت بود و شاخص افزایشی...

--

فروردین 99 دلار کمتر از 15000 تومان بوده شاخص 500.000 واحد، الان بسیاری از سهام به قیمت کمتر از فروردین 99 رسیده اند،

حالا می گویند دلیلش اینه که دلار از 28000 تومان شده 27000 یا جفنگیاتی با این عنوان که انتظارات تورمی کم شده...

____

سال 95 روز بعد از انتخاب ترامپ سهام بانک و خودرو صف فروش شدند، ( احتمال پاره شدن برجام)

الان با ادعای برگشت به برجام و برداشته شدن تحریم ها سهام بانکی و خودرو صف فروشند به قیمت شاخص زیر 1 میلیون.

--

العاقل یکفیه بالاشاره...
      آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2021/10/13, 20:00.
      بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
      ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• abdolhossein
        عضو فعال
        • Feb 2019
        • 1588

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
        برنامه اقتصادی رادیو در مورد بورس میگه "پالس های مثبت برجامی داره میاد برای شاخص بورس خوب نیست، سمت بورس نروید"

---

بهار سال سال 92 با خبر مذاکره با آمریکا شاخص بورس از حدود 23.000 واحد تا 89000 دیماه 92 بالا رفت.

--

فروردین 99 دلار کمتر از 15000 تومان بوده شاخص 500.000 واحد، الان بسیاری از سهام به قیمت کمتر از فروردین 99 رسیده اند،

حالا می گویند دلیلش اینه که دلار از 28000 تومان شده 27000 یا جفنگیاتی با این عنوان که انتظارات تورمی کم شده...

____

سال 95 روز بعد از انتخاب ترامپ سهام بانک و خودرو صف فروش شدند، ( احتمال پاره شدن برجام)

الان با ادعای برگشت به برجام و برداشته شدن تحریم ها سهام بانکی و خودرو صف فروشند به قیمت شاخص زیر 1 میلیون.

--

العاقل یکفیه بالاشاره...
        یک زمانی سیاست نظام بر این تعلق گرفته بود که مردم پولاشون رو بیارن توی بورس برای همین همه شون دست به دست هم دادن و صدا و سیما رو هم به خدمت گرفتن برای تبلیغ بورس
        الان قرار بر این گذاشتن که ملت رو از بورس بکنن بیرون و نابودش کنن. برای همین این مطلب رو توی رادیو گفتن. حالا شما بشین تحلیل کن. چه فایده!

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

---

--

____

--

العاقل یکفیه بالاشاره...
          دوست عزیزم!
          همه ما میدانیم که در زمان برجام اوباما و آن روزها! حتی با شایعه انجام توافق بورس صف خرید میشد. دلیل اصلی اش این بود که آن روزها موتور محرکه اصلی بورس سودآوری شرکتها بود و نه انتظارات تورمی

الان سالها از آن زمان گذشته! اخلاق بازار عوض شده(حالا به هر دلیل و چه خوشمان بیاید و چه خوشمان نیاید!!!)

از چند سال قبل به این ور موتور محرکه یا عامل اصلی حرکت بورس انتظارات تورمی است و نه سودآوری و بهره وری شرکتها.

دقیقا به همین دلیل است که این روزها حتی شایعه انجام توافق باعث صف فروش شدن بورس میشود. خوب الان شده دیگه :D شما میخوای بگی قبول نداری که صف فروش هست بورس؟!! یا خوشت نمیاد که بورس صف فروش باشه وقتی احتمال توافق بالا رفته؟؟؟؟ خوب اینگونه فقط با خودتان لج میکنید.:D

اینکه چرا اینگونه است، و حق مطلب این بود که بورس باید مثل همه جای دنیا با سودآوری شرکتها بالا برود و ما اصلا حال نمیکنیم که سودآوری شرکتها بالا میره ولی سهام ریزش میکنند!:D خوب این تصورات فقط باعث زیان ما میشود!

صحنه معامله گری صحنه اخلاقیات، درست و غلط بر مبنای اصول حقه انسانی که نیست! منم دوست داشتم که سهام فقط با افزایش سودآوری بالا بروند ولی خوب نمیرود چکار کنیم؟ :D

مثالهایی که شما می آورید دو اشتباه را ملاحظه نمیکنید. اول اینکه به مورد فوق توجه نمیکنید و دوست ندارید که موتور محرکه بورس انتظارات تورمی باشد!!! دوم اینکه قیمت مطلق دلار را در نظر میگیرید و نه نحوه تغییرات دلار (که نشان دهنده انتظارات تورمی است!)

آخه شما چگونه حتی شک میکنید!!! که داریم جلو چشممان میبینیم که باباجان! کف دلار 21هزار تومنی ،با گپ زمانی دو سه روزه معادل شاخص 1100 بود.خوب این حقیقت مسلم! در روی نمودار خیلی روشنه! مثل روز روشن مشخصه که این روزها به شکل واضح جهت قیمت دلار و بورس یکی است.

باز هم شاید حق با شماست:D
          ولی من توصیه میکنم برای تحلیل و پیش بینی به درون خودتان و اصولی که به آن باورمند هستید اصلا نگاه نکنید! فقط به بیرون از خودتان! و حقیقت بازار و کف بازار و آنچه واقعا و واقعا و واقعا! روی میز رخ میدهد توجه کنید!
          آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/10/13, 20:37.
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

مسابقه شاخص کل سایت ، حتی پیش بینی نفر اول حدود 6درصد با واقعیت اختلاف داره و شاخص را بیشتر برآورد کرده

و شرکت کنندگان به طور متوسط بیش از 8درصد شاخص را بالاتر از این مقدار براورد کرده بودند!
            یعنی تقریبا هیچ کس تصور ریزش 6درصدی را نداشت!

اگر شرکت کنندگان سایت یک نمونه کوچکی از معامله گران باشند، این موضوع نشان دهنده یک واقعیت مهم است!

بورس تقریبا صددرصد معامله گران و فعالان بورس را سورپرایز کرده!!!! یعنی حتی یک نفر هم تصور این وضعیت بورس را در آخر هفته نداشته!!!

و احیانا اگر کسی قبل از این ریزش خروج زده بیشتر شانسی بوده!

پس دوست عزیز! اصلا بابت اینکه این هفته سهامتان پایین آمده ناراحت نشوید!!!!! زمانی باید به خودتان تلنگر بزنید که بدتر از میانگین فعالان عمل میکنید! پس اگر سبد شما این هفته حدود 6-7درصد کاهش داشته شما عملکرد بدی نداشته اید!!!
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              بلاخره تغییرات از شورایعالی بورس شروع شد !

شیوه فروش تو این روزهای اخیر شبیه فروشها در زمان "همه چیز را به بورس" بسپارید بود !!

اصلاح طلبها هر وقت از بازار سرمایه بیرون میرن بازارو کاملا تخریب میکنن !! دفعه اولشون نیست !

طبق شنیده ها وقتی تغییر آقایون قطعی شده، آقایون گفتند ما همون وضعی که تحویل گرفتیم همونجور تحویل میدیم !!
              رئیس جدید سازمان بورس هم ظاهرا تعیین شده !

نظر

• Amir.tala
                ستاره دار (2)
                • Dec 2015
                • 3143

اعضای جدید هیئت مدیره سازمان بورس:
                عشقی، خدابخش، ناصرپور، فرج زاده، مسعودی‌فر
                @BourseNews

نظر

• "Midas"
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 2483

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                  روز پنج شنبه برای تعیین دزد جدید سازمان به صرف موز 35 تومنی و شیرینی خامه ای جلسه دارن
                  از ساعت 20 امروز، جلسه تعیین رئیس بورس آغاز شده..

نظر

• dornaa
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1468

---

--

____

--

العاقل یکفیه بالاشاره...

دادش فکرکنم افزایش سرمایه های 500 تا 2000 درصدی رو در نظر نگرفتیا

نظر

• ordeal
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 608

آخرین باری که دلار سنا فاصله 10 درصدی با دلار نیمایی( که خیلی به محاسبات دلار بر اساس سی پی ای نزدیک است) پیدا کرد خرداد 1400 بود الان هم فاصله اش شده 11 درصد
                      اول دفتر به نام ایزد دانا
                      صانع پروردگار حی توانا

نظر

• "Midas"
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 2483

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                        دوست عزیزم!
                        همه ما میدانیم که در زمان برجام اوباما و آن روزها! حتی با شایعه انجام توافق بورس صف خرید میشد. دلیل اصلی اش این بود که آن روزها موتور محرکه اصلی بورس سودآوری شرکتها بود و نه انتظارات تورمی

الان سالها از آن زمان گذشته! اخلاق بازار عوض شده(حالا به هر دلیل و چه خوشمان بیاید و چه خوشمان نیاید!!!)

از چند سال قبل به این ور موتور محرکه یا عامل اصلی حرکت بورس انتظارات تورمی است و نه سودآوری و بهره وری شرکتها.

دقیقا به همین دلیل است که این روزها حتی شایعه انجام توافق باعث صف فروش شدن بورس میشود. خوب الان شده دیگه :D شما میخوای بگی قبول نداری که صف فروش هست بورس؟!! یا خوشت نمیاد که بورس صف فروش باشه وقتی احتمال توافق بالا رفته؟؟؟؟ خوب اینگونه فقط با خودتان لج میکنید.:D

اینکه چرا اینگونه است، و حق مطلب این بود که بورس باید مثل همه جای دنیا با سودآوری شرکتها بالا برود و ما اصلا حال نمیکنیم که سودآوری شرکتها بالا میره ولی سهام ریزش میکنند!:D خوب این تصورات فقط باعث زیان ما میشود!

صحنه معامله گری صحنه اخلاقیات، درست و غلط بر مبنای اصول حقه انسانی که نیست! منم دوست داشتم که سهام فقط با افزایش سودآوری بالا بروند ولی خوب نمیرود چکار کنیم؟ :D

مثالهایی که شما می آورید دو اشتباه را ملاحظه نمیکنید. اول اینکه به مورد فوق توجه نمیکنید و دوست ندارید که موتور محرکه بورس انتظارات تورمی باشد!!! دوم اینکه قیمت مطلق دلار را در نظر میگیرید و نه نحوه تغییرات دلار (که نشان دهنده انتظارات تورمی است!)

آخه شما چگونه حتی شک میکنید!!! که داریم جلو چشممان میبینیم که باباجان! کف دلار 21هزار تومنی ،با گپ زمانی دو سه روزه معادل شاخص 1100 بود.خوب این حقیقت مسلم! در روی نمودار خیلی روشنه! مثل روز روشن مشخصه که این روزها به شکل واضح جهت قیمت دلار و بورس یکی است.

باز هم شاید حق با شماست:D
                        ولی من توصیه میکنم برای تحلیل و پیش بینی به درون خودتان و اصولی که به آن باورمند هستید اصلا نگاه نکنید! فقط به بیرون از خودتان! و حقیقت بازار و کف بازار و آنچه واقعا و واقعا و واقعا! روی میز رخ میدهد توجه کنید!
                        درود،

نمی دانم چطور به این نتیجه رسیدید که بنده تورم و رابطه دلار و شاخص را قبول ندارم،

اتفاقا مبنای اصلی تحلیل من در بازار مقایسه ارزش بازار شرکت های موجود در بازار با قیمت ارز و سایر دارایی های خارج از بورس است.

__

به طور خلاصه منظورم سوء استفاده ی متولیان بازار از اخبار در مقاطع خاص برای اعمال مقاصد خودشان است،

مثلا یه جا مذاکره و برداشتن تحریم ها خوب میشه، جایی بد و سم برای بازار

________

تا زمانی هم که پول پر قدرت (دارای رانت و پشتوانه) وارد نشود هیچ عاملی نمی تواند بازار را تکان دهد.

شما مثال می زنید که دلار باعث شد شاخص از 1100 بیاید تا 1580، نظر من این است که اگر متولیان بازار نمی خواستند همین حرکت شاخص هم اتفاق نمی افتاد. کما اینکه مرداد 99 شاخص ریخت و دلار از 23 تا 33 بالا رفت...
                        آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2021/10/13, 21:35.

نظر

• "Midas"
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 2483

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                          دادش فکرکنم افزایش سرمایه های 500 تا 2000 درصدی رو در نظر نگرفتیا

رو کدوم قسمتش؟

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

درود،

نمی دانم چطور به این نتیجه رسیدید که بنده تورم و رابطه دلار و شاخص را قبول ندارم،

اتفاقا مبنای اصلی تحلیل من در بازار مقایسه ارزش بازار شرکت های موجود در بازار با قیمت ارز و سایر دارایی های خارج از بورس است.

__

به طور خلاصه منظورم سوء استفاده ی متولیان بازار از اخبار در مقاطع خاص برای اعمال مقاصد خودشان است،

مثلا یه جا مذاکره و برداشتن تحریم ها خوب میشه، جایی بد و سم برای بازار

________

تا زمانی هم که پول پر قدرت (دارای رانت و پشتوانه) وارد نشود هیچ عاملی نمی تواند بازار را تکان دهد.

شما مثال می زنید که دلار باعث شد شاخص از 1100 بیاید تا 1580، نظر من این است که اگر متولیان بازار نمی خواستند همین حرکت شاخص هم اتفاق نمی افتاد. کما اینکه مرداد 99 شاخص ریخت و دلار از 23 تا 33 بالا رفت...
                            درود. قطعا هدفمان از این مباحث این است که دیدگاه روشن تری نسبت به بازار پیدا کنیم و این خوب است:D

من هم که طرفدار سیاهکاری و دستکاری و سو استفاده متولیان بازار نیستم:D ولی نکته اینجاست که چه کنیم که عملکرد بهتری به عنوان فعال بازار داشته باشیم. و صرفا به غرزدن بر علیه متولیان بسنده نکنیم!

لطفا دقت کنید ، من به عنوان فعال بازار سرمایه، برایم مهم این است که در کف بازار چه چیزی دارد رخ میدهد.

طی سالهای اخیر ملاحظه میکنم که نحوه تغییرات دلار یک تناسبی با نحوه تغییرات بورس دارد! و برای من هم مهم همین است!

شما میفرمایید همسویی رشد شاخص از 1100تا 1580 با رشد دلار از 21 تا 28 هزار تومن قبول نیست! چرا که دلیل اصلی نیت و خواسته متولیان فاسد بازار بوده!!!
                            قاعدتا قبل از اون هم همسویی ریزش دلار تا 21 هزار تومن که همسویی داشت با ریزش شاخص تا 1100 را هم شما احیاناً قبول ندارید! چرا که دلیل اصلی این همسویی را هم نیت متولیان یا دولت یا خلاصه یک گروه فاسد میدانید!!

اینکه طی هفته های قبل دلار در 28متوقف شد و با ریزش به 27هزار تومن رسید و همسو با آن شاخص و بورس هم ریزش قابل توجه را تجربه کرده، قاعدتا باز شما میفرمایید این همسویی هم فقط به خاطر نیت کثیف متولیان و ...... است!!!

خوب من میگم گور بابای اون مفسدین:D برای من اهمیتی نداره که نیت اون ها این بوده یا نبوده! برای من مهم اینه که این همسویی را مشاهده میکنم ! و طبیعی هست که اون رو مبنا قرار بدم.

-----------------------------------
                            منتهی شما یک استثنا هم پیدا کردید! عدم همسویی شاخص و دلار در ریزش مرداد99! منتهی برای آن موضوع هم توضیح وجود دارد!
                            دقت کنید تنها استثنایی که در سالهای اخیر وجود دارد فقط همین مورد است!! ولی همان هم به نظرم صرفا اختلاف و گپ زمانی بوده و نه ناهمسویی!

اگر سیاهکاری و دستکاری و به قول شما سواستفاده متولیان بازار مدنظر ما باشد، بزرگترین سواستفاده دولت و بزرگترین کار غلطی که دولت روحانی انجام داد مربوط میشود به قبل از تیر و مرداد! یعنی همان زمانی که بورس یک طرفه شده بود و تا مرداد کذایی همه سهام بی دلیل و بر خلاف همه متغیرها اعم از دلار و تورم و .......فقط صعود میکرد! (به اون میگیم دستکاری! یعنی شرایط بازار بسیار غیرنرمال بود)
                            و ما الان دو سال است که چوب آن صعود بی دلیل را میخوریم! و معلوم هم نیست تا کی ادامه خواهد داشت!

دقیق تر بخواهیم به آن موضوع نگاه کنیم ، همان موقع هم این انتظارات تورمی بود که باعث رشد بازار میشد ولی نکته اش این بود که دولت سوار بر موج انتظارات تورمی بازار شد! یعنی همانا عامل انتظارات تورمی وجود داشت که باعث افزایش قیمتها میشد ولی دولت هم به این داستان دمید!!!!

و فشار تقاضا را اینقدر بالا برد و اینقدر صعود بی حساب کتاب قبلش صورت گرفته بود که علی رغم اینکه دلار تا مهرماه هم صعودی بود ولی حدود 40روز قبلش (مرداد کذایی) بازار وارد فاز نزول شدید شده بود.

یعنی در همان تایم زمانی هم همچنان عامل انتظارات تورمی و نحوه تغییرات قیمت دلار نقش اساسی داشت، فقط این عامل توسط دولت تشدید شد و فقط باعث یک گپ زمانی 40روزه در رویت سقف دلار و سقف شاخص گردید! نه چیز دیگه
                            یعنی همچنان میتوان ادعا کرد که میان مدت جهت دلار و بورس یکی است! (همسویی قیمت دلار و بورس در درازمدت که بدیهی است!)

خلاصه اینکه: وقتی این مفسدین! سمت و سو و جهت قیمت دلار را مبنای تغییرات بورس کرده اند(به قول شما) خوب چرا ما آن را مبنا قرار ندهیم؟؟؟؟؟

مثلا! اگر از هفته آینده دلار از 27هزار تومن احتمالا یک رشد را شروع کند، و بورس هم همجهت با آن بهبود پیدا کند! و به قول شما عده ای مفسد بیشعور! هم خواهند گفت دلیل این رشد قیمت دلار است!
                            خوب وقتی ما این را میدانیم!!! خوب چرا ما قیمت دلار را مبنا قرار ندهیم!!!

نظر

• منیب
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 2440

✅ (http://static.bourse24.ir/images/pho...1013163403.jpg) محسن رضایی: تقویت بازار سرمایه از اولویت‌ های جدی دولت است

یکی از صحیح‌ ترین روش‌ های سرمایه‌ گذاری همین بازار است

معاون اقتصادی رئیس‌ جمهور بعد از ظهر امروز چهارشنبه در دیدار اعضای جدید شورای‌ عالی بورس، با بیان اینکه بازار و صنعت بورس یکی از بهترین ابزار و منابع تأمین سرمایه است، گفت...

? ادامه مطلب ... (محسن رضایی: تقویت بازار سرمایه از اولویت‌ های جدی دولت است - بورس24 - Bourse24.ir)

@bourse24ir
                              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• abdolhossein
                                عضو فعال
                                • Feb 2019
                                • 1588

آن چه من از صحبت های محسن رضایی فهمیدم چیز جالبی نبود .
                                در واقع همان بود که دژ پسند بارها تکرار می کرد.
                                محسن رضایی داره می گه عرضه های اولیه رو بیشتر کنید تا عمق بازار بیشتر بشه. در حالی که هر کس که فقط دو ماه توی بازار حتی به صورت آماتوری کار کرده باشه دیگه می دونه عرضه اولیه در این شرایط چه معنایی داره
                                همچنین گفته باید جلوی نوسانات بازار گرفته بشه . یعنی همون بگیر و ببندها و این که اجازه ندن بازار رشد قابل توجهی کنه.
                                آخرش هم گفته سهامداران خرد گناه دارن . برای این طفلکی ها بیمه سهام بذارید و یه نماینده هم بذارین براشون. اما سهامشون زیاد رشد نکنه تا پررو نشن.

نظر

در حال کار...
                                X