جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1585

پاسخ : جــــو بــــازار

دستور العمل وزیر اقتصاد برای رییس جدید سازمان:
    هر جور عشقته!

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
      فعلا که به نظر میاد بدجوری فرصت خرید ایجاد شده در بازار:D

فقط بدی اش این هست که بازار ما به ازای شونصد تا فرصت خرید، دو دفعه هم فرصت فروش ایجاد نمیشه:D

از شوخی گذشته، همچنان باورمندم که روزها و هفته های اخیر فرصت خرید ولی در سهام خوب خواهد بود. فعلا فضای ایجاد شده در اثر خوشبینی به مذکرات باعث شل شدن بازار شده که به نظرم کوتاه مدت خواهد بود. ولو اینکه چندین هفته هم این فضا برقرار باشه، همچنان شرایط بنیادی اقتصادی کشور اجازه نزول قیمتها رو نمیده.

سرکوب قیمتها در بورس هم بالاخره محدودیت داره. تا قیامت که نمیتونن قیمت ها رو کنترل کنن وگرنه کار بیهوده ای خواهد بود! هرچند من علاقه ای به این تئوری های توطئه ندارم و همه چیز را بازار تعیین میکند!

ولو اینکه گروه های فاسد یا دولت هم اثری در بورس بگذارند، در هر صورت یک اصل برقرار است و ان اینکه درازمدت بازار راه خودش را میرود.(چاره ای ندارد!) بالاخره اینهایی که میزنن تو سر سهام، هدفشون جمع کردن سهم هست که یک زمانی با قیمت بالا بفروشن دیگه:D

بنابراین اگر همواره مدیریت سرمایه مناسب داشته باشیم، میشه در این بازار باقی ماند. هیچ وقت بدون نقدینگی نباشید:D

بشخصه و بخصوص در شرایطی که بازار در نزول فرسایشی مثل این یکی دو سال اخیر قرار گرفته است، بلحاظ ذهنی! همیشه تصور میکنم که فقط 50درصد سرمایه ای که دارم در اختیارم است!!! و انگار نصف سرمایه را اصلا ندارم!
      اگر قرار به سود باشد سود همان 50درصد هم کفایت میکنه. ولی در عوض شما همیشه میتوانید در قیمتهای کف (سرکوب شده) خرید داشته باشید. و این نکته خیلی خیلی مهمی است:D

بارها خدمت عزیزان عرض کرده ام، زمانی که شما به عنوان فعال بازار بارها مستاصل میشوید (یعنی انگشت به دهان نمیدانید که چه کنید!!!) لطفا یا بورس را کنار بگذارید! و یا راهی بیابید که هیچگاه مستاصل نشوید!

یک فعال بازار سرمایه برای هر رخداد و هر حالتی باید برنامه داشته باشد(این خلاصه هنر معامله گری است)

در پستهای قبل خودم عرض کردم که همگی فعالان طی هفته گذشته سورپرایز شدند، ولی به نظرم تعدادی هم هستند که علیرغم این سورپرایز شدن، مستاصل نشده اند!!!( نکته مهمی است!)

این مخلص فعالیتم در بورس بیشتر میان مدتی است. و جز افراد ریسک گریز محسوب میشوم! (یعنی خیلی اهل ریسکهای خرکی که به طور طبیعی سودهای خرکی هم در پی دارد نیستم:D چون از ضررهای خرکی بیشتر میترسم:D :D)

بشخصه با خریدهایی که امروز انجام دادم ، تقریبا 50درصد کل سرمایه ام تبدیل به سهم شده است. و البته میانگین سبدم 5-6 درصدی بالاتر از قیمت بازار است و سبدم فعلا در زیان قرار گرفته!

اما!

50درصد هم نقد هستم! و این نقطه قوت در شرایط کنونی است!

نحوه عملکرد من را شرایط بازار طی هفته آتی تعیین خواهد کرد! اگر این ریزش تا یک ماه دیگه هم ادامه داشته باشه! (یعنی بدترین حالت ممکنه!!!) بازم من براش برنامه دارم:D

با این اوصاف من زمانی مستاصل میشم و مضطرب خواهم شد! که شرایط بدتر از بدترین حالت ممکنه بشه!!!! اگر شرایط اونقدر فاجعه بشه معنی اش این خواهد بود که یعنی مملکت کن فیکون شده! پس دیگه فرقی نداشت شما پولتان را چه میکردید!!! بنابراین دیگه ناراحتی نداره:D

هدفم از بیان این عرایض این است که کمکی به نحوه دید دوستان به بازار کرده باشم و اگر نقد سازنده ای از دوستان بشنوم بر من منت گذاشته اند. وگرنه به هیچ وجه منظورم این نیست که بهترین شیوه این است...یا من خیلی کارم درسته...یا این شیوه را توصیه میکنم یا اصلا مدنظرم سفارش به خرید یا فروش یا سهامداری باشه..خیر:D

مانا باشید

مانا باشید.
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
        آن چه من از صحبت های محسن رضایی فهمیدم چیز جالبی نبود .
        در واقع همان بود که دژ پسند بارها تکرار می کرد.
        محسن رضایی داره می گه عرضه های اولیه رو بیشتر کنید تا عمق بازار بیشتر بشه. در حالی که هر کس که فقط دو ماه توی بازار حتی به صورت آماتوری کار کرده باشه دیگه می دونه عرضه اولیه در این شرایط چه معنایی داره
        همچنین گفته باید جلوی نوسانات بازار گرفته بشه . یعنی همون بگیر و ببندها و این که اجازه ندن بازار رشد قابل توجهی کنه.
        آخرش هم گفته سهامداران خرد گناه دارن . برای این طفلکی ها بیمه سهام بذارید و یه نماینده هم بذارین براشون. اما سهامشون زیاد رشد نکنه تا پررو نشن.
        اینا سواد بورسی ندارند یه چیزی شنیدن میگن

عمق دادن به بورس با دوعامل قابل انجام است

یکی همین عرضه اولیه ها و افزایش شناور ها که شناور بیش از 20درصد هم بدرد بورس ایران نمیخورد چون وقتی زیرش ول میکنند شناور اگر بالای 20درصد باشد دخل سهامدار و صاحبش میاد

دومی بوسیله بازار سازی و افزایش کدهای بورسی و تعداد معامله گران و سهامداران که هر دو ملزوم یکدیگرند اگر اولی انجام دهند و دومی انجام ندهند با ریزش بازار روبرو خواهیم شد!! چون باید تعداد سهامداران بیشتر شود که بخرد و معامله کنند یا نه؟؟

اصل قضیه هم دومی هست که وقتی مهیا میشود که اولویت اول در سیاستهای کلان رشد اقتصادی و تولید باشد و افزایش سوداوری شرکتها عدم دخالت در قیمت فروش شرکتها و داشتن بازار آزاد

اینا هنوز هیچ برنامه ای ندارند برای خارج کردن خودروییها از زیان .....چگونه دم از حمایت از تولید و بورس میزنند؟
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• توپ4گوش
          ستاره دار (1)
          • Nov 2020
          • 2505

دوستان من خیلی معذرت میخوام اینو میگم قبلا هم گفته بودم ولي مجبورم كرديد دوباره بگم..

خودتون شاهدین که هیچ وقت تو بحثای گروه شرکت نکردم اما وظیفه خودم میدونم بگم و این ﯾﻪ خواهشه

و شاید یک ﻧﺼﯿﺤﺖ ﺍﺯ ﻃﺮﻑ من به همه ی بچه های عزیز گروه: همیشه ﺍﻟﺘﺰﺍﻡ ﺑﻪ ﻣﻌﻘﻮﻟﻴﺎﺕ ﻭ ﺍﻧﻜﺴﺎﺭ ﺍﺯ ﺑﺪﻭﻳﺎﺕ ﺩﺭ ﺗﻌبیر ﺁﻧﭽﻪ ﻣﻘﺘﻀﻰ زمان اﺳﺖ ﻣﻤﺎﺭﺳﺖ ﺑﻪ ﻋﻤﻞ ﻧﻘﺾ ﻧﻴﺴﺖ و البته اینکه تعدد انکسارها در مابین تغییر شکافه های اگزیستانسیالیم منجربه تکثر پلورالیستی در فمینیست کوانتوم میشود. ﺑﺎﺷﻪ ؟ خواهشا رعايت كنيد،

عبوس تر از بورسها دیگه کسی ندیدم خودم یکیش!! این رو گذاشتم تا حال و هوا کمی عوض شود|!!!

نظر

• eco777
            عضو فعال
            • Sep 2014
            • 677

دوستان نظرتون در مورد ریاست جدید سازمان بورس چیه ؟ من شناختی از ایشون ندارم . آیا ایشون از آقای دهنوی علم و تجربه بیشتری داره ؟ آیا اینکه فردی در هیئت مدیره چند نهاد مالی بوده دلیل میشه رئیس سازمان بورس بشه ؟ اگر اینطور باشه که صدها نفر دیگه هم بودند ، چرا اونها انتخاب نشدند . بنظر میرسه مسئولان ( وزیر اقتصاد و هر کسی که در این انتخاب نقش داشته ) اهمیت سازمان بورس و بازار سرمایه کشور رو درک نکردند .

نظر

• MOSTAFAVI
              ستاره‌دار(1)
              • Jun 2012
              • 5633

بزرگترین مشکل من اینه ،که همیشه فکر می کنم بهترین بازار برای کسب درآمد بورسه، و راه غلبه بر تورم خرید سهامه و بس/:.nono.:/
              حالا اشکال اعتیادآور بودن بوس هم به کنار:D
              انگار بازار بورس ،بازار ای کاش های ناتمامه،کاش اون روز اونو می فروختم،اینو نمی خریدم،کاش نقدینگی داشتم و ای کاش های دیگه

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

?در اعلام انتخاب ر ئیس بانک مرکزی، رسانه ها را بازی دادند / نقشه راه دقیق اقتصادی در دولت وجود ندارد

علی قلهکی فعال رسانه ای اصولگرا:
                ? روز قبل از اینکه ر ئیس بانک مرکزی مشخص شود به برخی رسانه ها گفته می شود ر ئیس بانک مرکزی آقای زاهدی وفا است و به برخی رسانه های خاص دیگر گفته شده بود آقای فرهاد ر هبر است ناگهان صبح همه از خواب بیدار شدند دیدند آقای صالح آبادی اعلام شد
                ?چگونه پیش خبر غلط به رسانه ها دادند و بعد شخص دیگری اعلام شد؟ این نشان می دهد نقشه راه دقیق اقتصادی در دولت وجود ندارد

نظر

• ali salehi
                  عضو عادی
                  • Feb 2014
                  • 222

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                  هرچی آدم نمیخواد هیچی بگه ولی گمراه کننده تویی و جد و آبادت
                  مگه کسیو مجبور کردن سهم بخره غلط کردی اگر با حرف من سهم خریدی
                  حق تقدم خریدم ۶۰۰ با ۱۰۰ برا شرکت پرداخت کردم شده ۷۰۰ و انتهای کار حق تقدم ۵۴۰ هم اضافه کردم که در اومده ۶۴۰
                  امروز قیمت قجام هست ۶۲۰، بیا صد تا سهم نام ببرم که چندین برابر این افت قیمت داشتن!
                  اگر حراج امروز متوجه میشدم باز اضافه میکردم در این قیمت،
                  بیشعور فکر میکنی باید از تو نفهم اجازه بگیرن این جا مطلب بنویسم. غلط میکنی به نوشته های من پاسخ میدی و دیگران را گمراه کننده می نامی.
                  اگر کسی با حرف من سهمی خریده و ضرر کرده نوش جونش یاد میگیره دیگه خودش بره چیزی یاد بگیره
                  دوستان مشاهده میکنید بجای عذر خواهی بابت اشتباهی که مرتکب شده با توهین و پرخاشگری پاسخ میده
                  هر روزه تعداد زیادی کاربر و همچنین مهمان بدون عضویت در این سایت مطالب رو مطالعه میکنن و رفتار زشت شما در خاطرشون خواهند ماند
                  زشت تر از کار شما تایید برخی دوستان بود جز تاسف چیزی نمیتونم بگم بقول اون دوست پر مدعا مانا باشید.

Dexterous, manmehdiam, negarminavi, trojan, فرهنگ سازان, سرجوخه
                  آخرین ویرایش توسط ali salehi؛ 2021/10/14, 11:45.

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3441

بنده همینجا اعتراف میکنم بدترین سهم سبدم تا الآن همین قجام بوده و تا الآن هیچ سود قابل توجهی بهم نداده! حتی یک نوسان 5 درصدی! و از وقتی هم خریدم اون هم در 4 مرحله رفتم تو گل و رو دستم باد کرده! پس چرا بیام اینجا و با واقعیتها مقابله کنم و بجنگم!! بیش از 50 تا سهم رو تو سبدم دارم فقط این یکی تا الآن نقره داغم کرده... حالا این وسط یک نفر با دلیل و منطق بیاد اینجا بگه سهم از اولش حباب داشته و ارزش خرید نداره! و توی این قیمتهای فعلی خریدنی نیست! دیگه از حق و انصاف و اخلاق و هرچی که در نظر بگیریم! خیلی به دووره بیاییم توهین و تهمت و افترا و نسبتهای بد به ایشان ببندیم! بد نیست کمی هم به نظر مخالف احترام بگذاریم! چیزی از ما کم نمیشه!... نظر شخصی

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                    دوستان مشاهده میکنید بجای عذر خواهی بابت اشتباهی که مرتکب شده با توهین و پرخاشگری پاسخ میده
                    هر روزه تعداد زیادی کاربر و همچنین مهمان بدون عضویت در این سایت مطالب رو مطالعه میکنن و رفتار زشت شما در خاطرشون خواهند ماند
                    زشت تر از کار شما تایید برخی دوستان بود جز تاسف چیزی نمیتونم بگم بقول اون دوست پر مدعا مانا باشید.

Dexterous, manmehdiam, negarminavi, trojan, فرهنگ سازان, سرجوخه

نظر

• ali salehi
                      عضو عادی
                      • Feb 2014
                      • 222

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                      بنده همینجا اعتراف میکنم بدترین سهم سبدم تا الآن همین قجام بوده و تا الآن هیچ سود قابل توجهی بهم نداده! حتی یک نوسان 5 درصدی! و از وقتی هم خریدم اون هم در 4 مرحله رفتم تو گل و رو دستم باد کرده! پس چرا بیام اینجا و با واقعیتها مقابله کنم و بجنگم!! بیش از 50 تا سهم رو تو سبدم دارم فقط این یکی تا الآن نقره داغم کرده... حالا این وسط یک نفر با دلیل و منطق بیاد اینجا بگه سهم از اولش حباب داشته و ارزش خرید نداره! و توی این قیمتهای فعلی خریدنی نیست! دیگه از حق و انصاف و اخلاق و هرچی که در نظر بگیریم! خیلی به دووره بیاییم توهین و تهمت و افترا و نسبتهای بد به ایشان ببندیم! بد نیست کمی هم به نظر مخالف احترام بگذاریم! چیزی از ما کم نمیشه!... نظر شخصی
                      ممنون دوست عزیز
                      از همون ابتدا عین روز روشن بود حقوقی چه نقشه شوم و کثیفی واسه قجامح کشیده ، منم دقیق شرح دام هدفشون چی بوده
                      ابتدا به این دوستمونم عرض کردم انصاف نیست دیگران رو گمراه کنی اگر خودتم از روی ناآگاهی داری میگی دیگه نگو چون بازی اینه

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                        دوست عزیز، من زمانی حق قجام خریدم و اینجا هم اعلام کردم مثل شما که روزانه ده ها سهم را اعلام می کنید.
                        ایشون اومد گفت دیگران را با این سهم گمراه نکن، منم از ایشون تشکر کردم و گفتم ممنون که اخطار دادی کسی گمراه نشه.
                        بعد از اون چند بار همین تهمت ها را زد و من سکوت کردم. حالا دراومده دوباره حرف از روسیاهی و گمراه کنندگی میزنه.
                        احترام گذاشتن ظرفیت میخواد کسی که جنبه و ظرفیت نداره و بیشعوری را به انتها میرسونه باید بزنی توی پوزش تا ساکت بشه. ساکت هم نشد میزارمش لیست سیاه تا نوشته های چندش آورش را نبینم.
                        سهم هایی مثل قجام برای هر کسی خوب نیست، همون وقت هم من نوشتم کسانی که اهل بازی های حق تقدم هستم بهش فکر کنن.
                        به هر حال هر کس میتونه به هر کس احترام بزاره، من حتی به کسی که توهین کرده چند بار با احترام پاسخ دادم ولی الان لازم هست بزنم توی دهنش تا دیگه به خودش جرات نده به کسی که اینجا تحلیل یا نظری نوشته بیاد بگه گمراه کننده و روسیاه. روسیاه هفت جد و آباد بیشعورش هست.
                        همینجا باز اعلام میکنم اگر کسی با پست من گمراه شده و حق قجام خریده نه تنها عذرخواهی نمیکنم که خیلی از ضرری که کرده خوشحالم باید تنبیه بشه تا دیگه با حرف کسی سهم نخره. من خودم سهم ۱۶۵۰ تومنی فروختم به جاش حق تقدم ۶۰۰ تومنی خریدم. نوسانهای میانمدتی که من میگیرم مونده هنوز یاد بگیرید.
                        آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/10/14, 12:37.

نظر

• تیدی آلفا
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2540

دوستان صلوات بفرستید

تهش دو متر کفنه ، بورس ارزش نداره

من با دماوند خیلی عذر میخوام تا اینجا رفتم تو گل

حالا بقیه رو فحش بدم درست میشه

ن ب خدا

الانم همینه هیش کاریش هم نمیشه کرد

شاعر میگه

تا عشق هست زندگی باید کرد

مخلصیم

نظر

• اوشنوس
                            ستاره دار(3)
                            • Dec 2015
                            • 880

شاخص کل

آیا شنبه روز سرنوشت ساز است؟

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

قجام ۶۵۰ تومنی معرفی کردم و الان شده ۶۲۰، در حالی که در این مدت بیشتر بازار چندین برابر ریزش کرده
                              حالا طرف اومده من را گمراه کننده و روسیاه خطاب میکنه!
                              شده سهم با سیگنال دوستانی اینجا خریدم نصف هم شده کمتر هم شده، طلبکار طرف که نیستم. هر کسی مطلبی مینویسه.
                              با پررویی تمام میگه بابت سهم ۶۵۰ که شده ۶۲۰ بیام عذرخواهی کنم!!!
                              صفر هم بشه عذرخواهی نمیکنم. هرگز برای اینکه نظر یا تحلیلی نوشتم عذرخواهی نخواهم کرد.
                              از هرکس هر نظری بدون قصد و غرض بنویسه تشکر میکنم حتی اگر با نظرش ضرر کنم به خودم اجازه نمیدم به طرف بگم عذرخواهی کن.

نظر

• "Midas"
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 2483

انس طلا در آستانه 1800$

بارها گفتم پاشنه آشیل سیستم رباخواری و سرکوب تولید، قیمت طلای جهانی است،

مردم ما بازار طلا را خیلی خوب می شناسند..... تعداد فعالین این بازار بسیار بیشتر از بورس است.

مطمئن تر هم هست از سیستم بانکی و بورس...

----

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

در حال کار...
                                X