کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اینا هم صندوق نفتو...آستان...بقیه حقوقیا......................
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
شرمنده اگه عکس ها در خور مسولان نبود....اگه به من بود یه عکسایی رو میکردم...شب کابوس ببینن.......ولی خوب سایته و مقرراتش.........تا فردا و همین ساعت خدانگهدارتون......دسته علی یارتون...........قصه ما به سر رسید....کلاغه.... کال مارجین شد....پول رسیدن به خونه را نداشت
سلام
==========
می عزیز دمت گرم، احسنت که در این بازار گند روحیه تان را نباختید.
متاسفانه دوستان اکثرا اعصابشان خورد است و این به خوبی در ارسال ها مشهود است. :(
ولی باید بدانیم که هر پایینی یک بالایی دارد و مطمئنا در همیشه روی این پاشنه نمی چرخد و ان شاء الله مدتی بعد، همه از ضرر میان مدت در می آییم و به سود می رسیم. @};-
==========
دوستان کسی از نحوه انجام معاملات توافقی پایه فرابورس اطلاع ندارد؟ به ما هم یاد بدهد؟ (یا لینکی سراغ ندارد که توضیح داده باشد؟)
متاسفانه بد جوری دارند در بعضی از این سهم ها کارهای کثیف انجام می دهند... وقوام، تپکو، و از همه بدتر خصدرا (نمادی که یک روز صدر و لیدر بازار بود...)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام
==========
ولی باید بدانیم که هر پایینی یک بالایی دارد و مطمئنا در همیشه روی این پاشنه نمی چرخد و ان شاء الله مدتی بعد، همه از ضرر میان مدت در می آییم و به سود می رسیم. @};-
==========
دوستان کسی از نحوه انجام معاملات توافقی پایه فرابورس اطلاع ندارد؟ به ما هم یاد بدهد؟ (یا لینکی سراغ ندارد که توضیح داده باشد؟)
متاسفانه بد جوری دارند در بعضی از این سهم ها کارهای کثیف انجام می دهند... وقوام، تپکو، و از همه بدتر خصدرا (نمادی که یک روز صدر و لیدر بازار بود...)
مخلصیم....دادا جان از 82 تو بازارم......اگه قرار بود روحیه را ببازم تا حالا 100 تا کفن پوسونده بودم......
مخلصیم....دادا جان از 82 تو بازارم......اگه قرار بود روحیه را ببازم تا حالا 100 تا کفن پوسونده بودم......
mey عزیز من هم مثل شما از 81 تو بورس هستم . زمان خاتمی و احمدی و و حالا . خیلی بحرانها تو بازار دیدیم .
ولی این دفعه به خدا بحران نیست . فرصته . ... فرصت .
اگه کمی از تحریمها کم بشه و قیمت نفت کمی بالا بره وضع بهتر میشه .
mey عزیز من هم مثل شما از 81 تو بورس هستم . زمان خاتمی و احمدی و و حالا . خیلی بحرانها تو بازار دیدیم .
ولی این دفعه به خدا بحران نیست . فرصته . ... فرصت .
اگه کمی از تحریمها کم بشه و قیمت نفت کمی بالا بره وضع بهتر میشه .
دادا منم با شما هم نظرم...تو این چند روزه تقریبا 70 درصد سبد سهم شدم....به ترتیب ذوب...کماسه...کاذر....شکربن....................... .......................................نمونش همین ذوب را تو 190 از سر کوله هم برا فروش بالا میرفتن....تو 240 برا خرید بالا میرفتن....کماسه را تو 800 خودشونو برا خرید میکشتن...الان تو 600 اونوری میکشن.....یا همون فنوال که دیگه خودت از صفر تا صدش بودی...............این واقعیتی که 90 درصد فعالای بازار واقعا دلیل کاراشونو نمیدونن.....طرف تو سایت همسایه خصوصی داده که 100 ملیون کماسه تو 800 خریدم....تو این چند روزه با میانگین 628 خارج شدم.......بش میگم چرا خریدی 800 میگه به خاطر افزایش سرمایش....میگم...الان چرا فروختی......میگه ترسیدم......اونجایی که باید بترسن نمی ترسن...اونجایی که نباید بترسن میترسن...............................ولی مطمعنم فروشنده های امروز و روز های بعد بازنده اند...........................مخلصم...شرمنده سر دوستان درد اوردم...............
یه حرکتی زدم تو 4 روز قبل خودمم خندم میگیره...........قبل دیروز 30 درصد خریدار کاذر باسه من بود....دیروز گفتم بزار چند تا اردر 50 تایی بزارم....فروشنده ها بترسن....یه کاری پیش امد...یادم رفت کنسل کنم....150 تا دیگه اضافه شد....الکی الکی........حالا علی مونده اینهمه کاذر.............
من دیدم نسبت خریدار به فروشنده در کاذر خوبه پس بگو شما بودی اونم اشتباهی :D
من دیدم نسبت خریدار به فروشنده در کاذر خوبه پس بگو شما بودی اونم اشتباهی :D
خیالت جمع فروشنده نستم....میانگینم هم 156 افتاده.............150 تا رو اره چون خلاف خرید پله ایی بود...ولی بقیه رو نه......امروزم خوب مقاومت میکرد....ایشا ا.... اگه خریدی سود کنی
سلام
==========
==========
معاملات بازار توافقی به صورت آنلاین نیست و فقط از طریق کارگزاری انجام میشه .
نبایستی همه اش هم تصور ما این باشد که این سهام سفته بازی هستند . چون بین این سهام ، سهام ارزشمندی هم هستند که بنیادی قوی دارند .
مانند لکما که بنده هم کمی در سبدم دارم . شما میتوانید مطالعه و تحقیق کنید در موردش .
البته اگر سهامش آزاد شود سهامم در این سهم را دو برابر خواهم کرد . البته با قطعیت هم نمیتوان گفت که پس از آزاد شدن سهام افزایش یافته اش حتما قیمتش بالا یا پایین میرود .
برای همین قسمتی قبل و قسمتی هم بعد آزاد شدن سهام افزایش یافته خواهم خرید .
رسما روحانی ول کرده همه چی رو.
دلار ندارید ریال که دارید !!!
اوضاع کشور دقیقا همینطوری شده ... خدایی اگر در دوران احمدی نژاد این وضعیت بود الان در کف خیابان اکثریت مردم و در رسانه های بین المللی دم به دقیقه خبر فوری درگیری اعتراض و آشوب و بحران نسبت به بی کفایتی حکومت و دولت احمدی نژاد بود !!!! .......ولی.....در این دولت ملت رو با لبخند و خوش صحبتی و مغلطه گری قرص دیازپام 10 خوراندند به خلق خسته
دیگه حس و حال هیچ چیزی ندارم از همه چی نا امیدم
اوضاع کشور دقیقا همینطوری شده ... خدایی اگر در دوران احمدی نژاد این وضعیت بود الان در کف خیابان اکثریت مردم و در رسانه های بین المللی دم به دقیقه خبر فوری درگیری اعتراض و آشوب و بحران نسبت به بی کفایتی حکومت و دولت احمدی نژاد بود !!!! .......ولی.....در این دولت ملت رو با لبخند و خوش صحبتی و مغلطه گری قرص دیازپام 10 خوراندند به خلق خسته دیگه حس و حال هیچ چیزی ندارم از همه چی نا امیدم
با سلام هیچ موقع ناامید نشوید انشالله در انتخابات مجلس و انتخابات ریاست جمهوری سال 96 جواب این دولت را میدهیم !!! همه بخش های اقتصادی در رکود بسیار عمیقی به سر می ببره فقط خوب حرف و باد هوا تحویل میده و همش مقصر دولت قبلی می باشد !!
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
با سلام هیچ موقع ناامید نشوید انشالله در انتخابات مجلس و انتخابات ریاست جمهوری سال 96 جواب این دولت را میدهیم !!! همه بخش های اقتصادی در رکود بسیار عمیقی به سر می ببره فقط خوب حرف و باد هوا تحویل میده و همش مقصر دولت قبلی می باشد !!
ببخشید میشه بگید چه گروهی اگر روی کار بیان وضع اقتصاد مملکت و بورس بهتر میشه؟ مثلا به چه کسانی رای بدیم که انتقام از دولت بگیریم و وضع بهتر بشه؟
نظر