جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen68
    عضو فعال
    • Jun 2012
    • 1756

پاسخ : جــــو بــــازار

بله همونطور که قبلا هم گفتم اون سهم رو روی 110 بفروشید و شما داد بیداد کردید توی سود هستید!حالا روی 85 بخرید.اشکالی ندارد.

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35711

در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
      "سرمایه گذار" موفق کسیه که قبلتر فروخته سهمش رو یا سیو سود کرده، یا حد ضرر رعایت کرده و الان به فکر ورود دوباره یا پایین آوردن میانگینش هست.

سهامداری که شما میفرمایید تو مفهوم خودش بیانگر کسیه که تحلیل درستی از روند بازار نداشته و سهامدار مونده و خیلی بهتره که مسئولیت تصمیم گیری خودش رو بپذیره و فرافکنی نکنه.
      درسته، البته اگر احمدی نژاد رییس جمهور باشه نه ! همین کاربر به جای این جواب، فحش و توهین و ... همه چی تقصیره دولت هست و ...

اما چون روحانی رییس جمهور هست، سهامدار باید مسئولیت تصمیم گیری خودش رو بپذیره ! و هیچ ربطی هم به دولت و روحانی و سیاستهای اون نداره !

نظر

• mba
        عضو عادی
        • Nov 2014
        • 266

کپشیر : فردا یا امروز صف خرید سنگین سهم رو خواهیم داشت ، به خرید های حقوقی در دو هفته گذشته توجه کنید ... بی صبرانه منتظر درج اطلاعیه فروش زمین ها تا حد اکثر فردا رو کدال هستیم ... دوستان از این فرصت استفاده کنید برای جبران حداقل بخشی از ضررها ....

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

تو این بازار لعنتی امروز چخبره !!!!!!!!!

نظر

• zorba
            ستاره دار(3)
            • Aug 2013
            • 3951

بازار چین ظرف یک سال گذشته 150 درصد تقریبا رشد کرد و بعد در این چند وقت نزدیک به 40 درصد افت داشته....اونوقت که رشد میکرد بازار ما دنبال اوضاع چین نبود! الان یه دفعه یادش افتاد:D
            اما باید به شاخص سازان وطنی تبریک گفت که از اوج شاخص که حدود 89 هزار بود تا الان شاخص قلابی شون خیلی کمتر از بازار چین افت داشته!!!!
            ----------
            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
              تو این بازار لعنتی امروز چخبره !!!!!!!!!
              باید از ریس تدبیر و امید سوال کنید روز شنبه
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• Rudel
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 2164

رسما روحانی ول کرده همه چی رو.
                دلار ندارید ریال که دارید !!!

نظر

• Mehdi1400
                  ستاره دار(19)
                  • Jul 2013
                  • 2938

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                  جناب خوشبخت و دیگر دوستان
                  وضعیت حال بازار خیلی چیزها رو از ما گرفته از سرمایه و اعصاب و ... اما ارزشهای انسانی مارو که نمیتونه بگیره
                  کمی روحیه خودمونو تلطیف کنیم وارزشهامونو حفظ کنیم
                  خواهش وحرف بنده شاید خواسته خیلی از دوستان باشه حرمت ها رو حفظ کنیم اگر ظرفیت نقد نظرات خودمونو نداریم
                  پس کمتر ابراز کنیم
                  سربلندی و ارامش همه دوستان صلوات
                  در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                  جناب معینی از شما توقع میره که بسیار پخت و خردمندانه حرف بزنی
                  این تشبیه شما توهین بزرگی بود به سر کار خانم میناوی
                  خواهشی که از همه دوستان دارم اگر اختلاف نظر زیادی با هم دارید حداقل توی خصوصی بگید
                  این همه توهین برای چیه؟
                  خوب خانم میناوی بخش بزرگی از پست هاشون فقط جنبه اطلاع رسانی داره اما دوستان طوری عنوان میکنند که انگار نظرات خانم میناوی هست در ثانی آدمها متفاوت و نظرات هم متفاوت
                  پس منطقی نیست که شخصیت یکی رو به خاطر نظراتش آماج توهین و بدوبیراه قراربدیم
                  خواهشی که دارم کمی رویه خودمونو تغییر بدیم روحیات همدیگر رو خراب نکنیم ارزش ها رو حفظ کنیم
                  با تشکر از همه دوستان از مخالف وموافق

سلام
                  به نظر شما یک انسان را الاغ خطاب کردن توهین محسوب نمیشود؟

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35711

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                    رسما روحانی ول کرده همه چی رو.
                    دلار ندارید ریال که دارید !!!
                    همه چی دارن ! اما برای خودشون نه مردم !

بیشترین چیزی که ندارن تدبیر هست !

نظر

• davidof
                      عضو جدید
                      • Mar 2015
                      • 18

دوستان بريزيد اينستاگرام روحاني همه رفتن اونجا hrouhani

نظر

• Rudel
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 2164

بازار هفته بعد رنگش حتما سبزه نباشه یعنی فاجعه

نظر

• mjtb
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 527

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
                          بله همونطور که قبلا هم گفتم اون سهم رو روی 110 بفروشید و شما داد بیداد کردید توی سود هستید!حالا روی 85 بخرید.اشکالی ندارد.
                          چون فکر میکنم این مطلب شما در پاسخ به من هست جواب میدم: من یادم نمیاد که داد و بیدادی سر شما کرده باشم و البته منطقی هم نمیبینم که یک ریال سود رو از روی تعصب یا نادانی یا هر علت دیگه ای از دست بدم. اما اینجا چند حالت مطرحه. حالت اول اینه که شما با تحلیل درست نقاط ورود و خروج رو پیدا میکنی و تو این بازار هم از سود خوبی برخوردار میشی که خب واقعاً باریکلا داره. اما چرا مثل خیلی از دوستان دانسته هاتون رو بدون منت و ایجاد جنگ روانی در اختیار بقیه که شاید از علم و دانش و آگاهی مثل شما برخوردار نیستن نمیذاری؟ مثلاً آقای یوسف پور در تاریخ 10 مرداد تحلیل خودش رو از خپارس گذاشت، هم تو تاپیک خودش هم تو تاپیک خپارس. هیچ وقت هم ندیدم که غر بزنه و "روحانی مچکریم" بگه، تحلیل میکنه و سعی میکنه از افت و خیزهای بازار استفاده کنه. من اینطور فرض میکنم که شما بهترین معاملات ممکن رو انجام میدی، خب دلیلش چیه که حالا سوهان روح کسانی میشی که به هر دلیل اشتباه کردن و سهامشون رو در موقع و قیمت مناسب نفروختن؟ مطمئناً هیچ سهمی قرار نیست مداوم صعود یا نزول داشته باشه. چرا با دو تا منفی خوردن میای شیپور دستت میگیری؟
                          حالت دوم اینه که شما تو بازار منفعل هستی و با معاملات اشتباه خودت رو بیشتر و بیشتر اذیت میکنی و حالا با این حرفا میخوای فرافکنی کنی. یه حالت رقت باری داری که نمیدونی چه جوری از این منجلاب خودساخته ت بیرون بیای. دوست داشتی کماکان دو سال آخر ا.ن بود -البته فقط دو سال آخر هاااا- و تقی به توقی میخورد و هر سهمی میخریدی میرفت بالا. به خیال خودت بهترین بروکر بودی و دیگه سقف تالار بورس تهران واسه ت کوتاه بود. وال استریت تو را میخواند! ;))
                          یه حالت سومی هم هست که خیلی بده. این که اصلاً شما سهامدار نباشی و فقط برای ایجاد جنگ روانی تو این گروهها پرسه بزنی که خب واقعاً امیدوارم اینطور نباشه.

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          درسته، البته اگر احمدی نژاد رییس جمهور باشه نه ! همین کاربر به جای این جواب، فحش و توهین و ... همه چی تقصیره دولت هست و ...

اما چون روحانی رییس جمهور هست، سهامدار باید مسئولیت تصمیم گیری خودش رو بپذیره ! و هیچ ربطی هم به دولت و روحانی و سیاستهای اون نداره !
                          از قضا به اعتقاد من همیشه آدم باید مسئولیت و عواقب عملکردش رو بپذیره. مثلاً وقتی همین خپارس عزیز از 73 تا 120 میاد اصلاً سمت فروم پیداش نشه و به محض اینکه سهم گارد نزولی میگیره "دیدید گفتم" ها و "روحانی مچکریم" ها شروع میشه.
                          سیاستهای آقای روحانی مطلوب بوده و نسبت به افقی که عملکرد ننگین دولت قبل ایجاد کرده بود تونسته موفقیت چشمگیری به دست بیاره.

نظر

• دزد
                            عضو عادی
                            • Jun 2015
                            • 42

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                            بازار هفته بعد رنگش حتما سبزه نباشه یعنی فاجعه
                            از اواسط هفته سبزه

نظر

• mohsen68
                              عضو فعال
                              • Jun 2012
                              • 1756

فردا وارد کانال 63 هزار خواهد شد.اگر اینطور پیش بره با شبندر و فولاد و سنگ آهنی ها کانال 62 هم خواهد رفت.جلوی این ترس گرفته نخواهد شد.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35711

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                رو اعصاب من راه نرو،هزا بار بعد از اون سیگنال خروج داده ام.این پست رو بالا آوردی که چی؟ که خیلی بلدی یا چی؟
                                حتی انگشت کوچیک من هم تو بازار خونی نمیتونی بشی.
                                من مثل شما یا دیگران نیستم که دو ساله یا مدام سیگنال خرید میدهید یا مدام سیگنال فروش.
                                من بمحض اطمینان از حرکت بازار سیگنال خرید توی فروم بارها داده ام و بمحض اطمینان از شروع موج نزولی، سیگنال خروج .
                                قبل از توافق (فروردین ماه) یادمه جنابعالی یه روز قبل ازگشایی پالایشی ها مدام چرت و پرت فروش میزدی یادت مونده باشه گفتم بازار بالا میره و در برخی سهم تا 25 درصد بالا رفت ولی جنابعالی چه بازار بالا بره جه پایین بیاد همون نوای فروش سر میدهید یا برعکس شما افرادی توی همین فروم هستند که از صبح تا شب نوای صعود میدهند ولی من با موج ها هم نوا هستم.نزولی باشه سیگنال خروج میدم صعودی باشه سیگنال ورود .دو ریالیت افتاد؟
                                پست های من هم بالا نیار،من با تو و از اون عقاید مزخرفت سیاسیت حالم بهم میخوره.
                                حیف واقعا حیف که من وقتم رو برای چه کسانی هدر میدم.

26اسفند قبل از شروع یه موج صعودی، پست جنابعالی روز بازگشایی پالایشی ها

و پست من همان روز در جواب پست شما

من اگه تونسته باشم به حتی یه نفر سودی رسونده باشم خدا رو شکر میکنم.
                                این پست خصوصی یکی از دوستان هست که نمیخوام اسمش روببرم ولی از اینکه از سیگنال فروش من باعث زیان زیادی نشده خوشحالم.
                                همین فردا بخواد بخره حداقل ده درصد پایینتر از قیمت های اون روز میتونه بخره.
                                ده میلیون بخره یه میلیون سود کرده 100 میلیون بخواد بخره ده میلیون سود کرده و این هنر منه.هنر شما چیه؟تبلیغ احمدی نژاد و راه رفتن روی اعصاب دیگران؟!
                                .
                                .
                                .
                                باسلام و احترام
                                بنده يك تشكر ويژه به شما بدهكارم دوهفته پيش شما هشدار داده بوديد كه بازار جونداري نداريم و اين باعث شده توي خريدام بسيار احتياط كرده و مترصد فروش باشم تا خريد.
                                به هر حال خوشحالم كه به فروم برگشتيد/
                                .
                                .
                                .
                                فکر میکنم دیگه وقتشه وقتم رو دیگه توی فروم ها هدر ندهم .اون هفته قبل از آدان تحلیل اینم از رفتار کابران سایت خودمون بورسی .
                                مثل اینکه دیورای کوتاهتر از دیوار چارتیست ها پیدا نمیشه.
                                این بازار و این هم شما.ما دیگه مزاحم نمیشیم.
                                خدانگهدار
                                اول اینکه بنده با اعصاب شما کاری ندارم، اگر اعصابت با خوندن پستهای خودت به هم میریزه مشکل از من نیست !

دوم اینکه شما اگر به قول خودت کسی انگشت کوچیکت نمی شد و به قول برخی دوستان اثبات شده بودی ! در بازار خونی به قول خودت، اعصابت از خوندن پست خودت به هم نمی ریخت، چرا که لازمه بازار خونی اتفاقا تسلط بر اعصاب هست !

سوم اینکه من از ننوشتن دیگران خوشحال نمیشم، اما توی این مدت چندین بار نوشتی که دیگه نمی نویسم ! اینجا کسی با من همراهی نمی کنه و ... فرداش دوباره اومدی نوشتی !

چهارم اینکه بنده هیچ وقت نه مدام سیگنال فروش دادم نه مدام سیگنال خرید و قبلا هم نظرم رو درباره وضعیت بازار گفتم

پنجم اینکه قبلا هم در پاسخ به من هم در پاسخ به دیگر کاربران با تندی و توهین نوشتی که پست شما رو بالا نیارن !! یا جواب ندن ! این در قوانین سایت نیست. حالا شما تحمل نداری یکی پستت رو نقل قول کنه باز مشکل از خودته !

ششم اینکه پست خصوصی برخی کاربران هم برای ینده میفرستن و از رفتار زشت و توهین آمیز کاربرانی مثل شما و همفکرانتان متاسف و شرمنده هستن !

آخر اینکه بنده قبلا هم گفتم نه با شما نه با کس دیگری مشکلی ندارم، اینکه شما حالتان از عقاید و نوشته های من به هم می خوره، باز هم مشکل از خودتان است. قبول داشتن یا نداشتن عقیده دیگران خیلی ساده هست، نیاز به حال به هم خوردن و توهین و فحاشی نداره !! نوشتن و پاسخ دادن هم در این سایتها روال عادی هست و بنده هم هیچ توهینی تا حالا نه به شما نه به دوستان دیگر نکردم، هرچند که شما و دیگر دوستان بارها توهین کردید و تهمت زدید

نظر

در حال کار...
                                X