جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : جــــو بــــازار

روزها و هفته های گذشته از ساعت ده به بعد سرانه خرید افت میکرد سرانه فروش بالا می اومد. امروز خدا روشکر با توجه به اینکه ۴ شنبه است (ریسک گریزها ترجیح میدن ۵ شنبه و جمعه رو با آرامش بگذرونن) در مجموع بازار بدی نیست.

من دیروز خودم به خاطر خرید سهم از ترس ۴ شنبه شماتت میکردم ولی انگار به خیر گذشت خخخخخ

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35706

اگه برخی حقوقی های تخریبچی !! و حقیقی های چترباز !! اجازه بدن بازار میتونه بالا بمونه !

فعلا این ریسک هم وجود داره در نمادهایی که حمایت از دست دادن ! و اینکه این برگشت احتمالی میتونه صرفا پولبکی باشه و شاهد کاهش مجدد قیمت باشیم !

ممکنه ایجاد جو مثبت در بازار برای بازگشایی شستا و فارس و برکت هم باشه !

می بینید که برای مثبت شدن بازار نیاز به پول آنچنانی نیست !! فقط دست از سر بازار بردارن خودش میدونه چه کار کنه !

نظر

• بورس باز قهار
        عضو فعال
        • May 2020
        • 1979

بازار دقیقا با پتروپالایش ها در حال برگشت هست و باید بپذیریم رشد انها میتونه به رشد سایر نماد منجر بشه

گزارش های مهرماه نوید روزهای خوب در ماه های اتی خواهد بود

فروش دیگه تو اکثر نماد توجیح نداره و سهامداری یک تا دو ماهه میتونه ضرر سنگین خیلی ها رو جبران کنه

نظر

• فین
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1158

در اصل توسط فین پست شده است View Post
          سه شنبه و چهارشنبه این هفته فرصت رویایی ترین خریدهای بازار بورس در سال 1400 فراهم می شود. گوش به زنگ باشید.
          فکر کنم پیش بینی من در روز شنبه و اوج خرابی بازار درست بود.

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

به همه کسانی که در سال های اخیر به صورت سازمان یافته و دستوری بازار سرمایه که قطب سرمایه گذاری و توسعه اقتصادی کشور هست را هدایت می کنند میگیم:
            لعنت الله علی القوم الظالمین
            دوستان حداقل کاری که از دستمون‌ بر میاد دعا برای کسانی که به کشور و مردم خدمت می کنند و لعنت به کسانی که ظلم می کنند. اینها را دست کم نگیرید قطعا تاثیرش را در زندگی افراد خواهد گذاشت.
            آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/10/27, 11:25.

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

اتفاقا امروز اصلا بازار خوبی نداریم، بعد از اون نزول شدید چهار پنج روزه اینطور در جا زدن اصلا نشونه خوبی نیست، نشون میده بازارحتی توان پول بک زدن به حمایت های از دست رفته رو هم تو خیلی از سهام نداره.

تعجب میکنم دوستان در بازار چیو رصد میکنن که انقدر تفاوت دیدگاه بوجود میاد. ارزش معاملات به شدت پایبن و با قطعیت میگم خریدهای امروز هفته اینده همگی تو زیان شدید میرن. این پیش بینی منه.

نظر

• trojan
                ستاره دار(1)
                • Nov 2013
                • 881

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                اتفاقا امروز اصلا بازار خوبی نداریم، بعد از اون نزول شدید چهار پنج روزه اینطور در جا زدن اصلا نشونه خوبی نیست، نشون میده بازارحتی توان پول بک زدن به حمایت های شکسته شده رو هم تو خیلی از سهام نداره. تعجب میکنم دوستان در بازار چیو رصد میکنن که انقدر تفاوت دیدگاه بوجود میاد. ارزش معاملات به شدت پایبن و با قطعیت میگم خریدهای امروز هفته اینده همگی تو زیان شدید میرن. این پیش بینی منه.
                شاخص رو حمايت برگشت زده ، چند روز زمان لازمه معلوم بشه اين حمايت ميشكنه يا نه فعلا دوام آورده ... اگه شكست اون موقع بايد منتظر پول بك بود

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

من کلیت بازار رو برخلاف اکثر دوستان اصلا خوب نمیدونم. با اینکه سبد مثبته ولی انگار بازار از خریدار خالیه!

حجم معاملات همچنان پایینه
                  من ترجیح میدادم سهام همگی منفی 5 معامله میشدن ولی حجم معاملات بالا بود...کاش اونجوری بود:D

بورس 2 همت همش معامله شده...

نقاط پیووت بازار که حجم بالا نره....چی بگم ...خلاصه چنگی به دل نمیزنه :D
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• شروع مجدد
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 910

فعلاً كه بازار رنج و نوساني (با دامنه كم) هست كه اين وضعيت بايد تغيير كنه حالا يا صعودي در پيشه (به احتمال بيشتر) يا نزولي در راهه (به احتمال كمتر)
                    آنکه نامخت از گذشت روزگار
                    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• طيب
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 3031

این مهم را دریابیم که صاحبان قدرت منافعی دارند

اینکه کلیت بازار و روند انرا به معاملات الگوریتمی تعمیم دهیم درست و علمی نیست چون نمیتونه پایدار باشه و منافع اتی نمیزاره

ایجاد یاس و نومیدی با توجه به عملکردهای زود گذر موجبات زیان را رقم میزند

انرژی درونی را باید دریابیم که موجبات سود های کلان را رقم میزند

در حال حاضر فروشنده بالقوه ای در بازار نداریم وبتبع این مهم نمیتونه در مقطع فعلی حجم معاملات افزایشی باشه

نوع روند با توجه به تغییرات کلان بنیادی کاملا صعودی است
                      شاد باشید

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

اشکال کار اینه وقتی بازار اینجوری از خریدار خالی هست، و حجم معاملات پایینه، اونوقت دست اون قوم الظالمین! برای دستکاری قیمت بازتره دیگه

بالاخره دستکاری قیمت که فقط در جهت کاهش قیمت نیست!

به من 500میلیارد بدن هم میتونم کل بازار امروز رو صف خرید کنم هم صف فروش:D
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• "Midas"
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 2483

اینجا باید ارزش معاملات کم باشه،

یکی از نشانه های حمایت یا کف قیمتی، پایین آمدن حجم معاملات است.
                          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

آقا مهدی آخر هفته است. سود نخواستیم بدون زیان بگذرد خیلی بهتره دو روز تعطیلی رو با استرس بگذرونیم.

نظر

• علیرضا حسنی
                              عضو فعال
                              • Mar 2019
                              • 1642

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                              اشکال کار اینه وقتی بازار اینجوری از خریدار خالی هست، و حجم معاملات پایینه، اونوقت دست اون قوم الظالمین! برای دستکاری قیمت بازتره دیگه

بالاخره دستکاری قیمت که فقط در جهت کاهش قیمت نیست!

به من 500میلیارد بدن هم میتونم کل بازار امروز رو صف خرید کنم هم صف فروش:D
                              اصلا اگه یک نفر ریسک های بازار رو در گوشه ذهنش قرار بده حتی هوس نوسان گیری هم از ذهنش میپره. من با اینکه مطمئن هستم از اذر ماه قراره قیمت ماشین رو ۲۰ درصد بالا ببرن اما جرات خرید سهام خودرویی حتی به قصد نوسان گیری رو هم ندارم.

اینها تا حالا حتی فروش اوراق رو هم عملا شروع نکردن بازار به فنا رفته اگه فروش اوراق رو شروع کنن اصلا دیگه چیزی از بازار نمیمونه.

اینها باید سود اوراق رو به ۲۷ - ۲۸ درصد نزدیک کنن تا اوراق فروش بره.

نظر

• abdolhossein
                                عضو فعال
                                • Feb 2019
                                • 1585

امروز رییس سازمان بورس تاثیر معاملات الگوریتمی را بر اوضاع و احوال بازار خرافات دانست. به نظرم دفعه بعد وزیر اقتصاد کلا بازار بورس را جادو و جنبل بخواند!

نظر

در حال کار...
                                X