کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اینکه در بلندمدت خودرو صعود خواهد کرد شکی نیست ! اما تو این بازار یکله 25 درصد اومده بالا !اونهایی که کوتاه مدتی هستند امروز بعد از 25 درصد رشد وارد سهم می شوند کمی مواظب باشند !
حدود ۶۰ درصد سهم هستم، دیگه اضافه نمیکنم تا بازار بتونه راه خودشو پیدا کنه
بازار باید دوباره تحلیل پذیر و راه سهم ها از لگن ساز و شاخص ساز جدا بشه وگرنه برای قمار ۶۰ درصد زیاد هم هست.
من فردا نگاه میکنم به نماد خودرو اگر صف خرید تپلی براش ردیف کنند میتواند (نه حتما) نشان دهنده این باشد بازیگر بازار تمایل به ادامه رشد داره ولی اگر بخواد ریپ بزند ترجیح میدم کنار به تماشا بشینم.
فملی کمتر پیش میاد منفی ۴ بخورد اونم زمانی که خودرو صف خرید شده.
نمیدونم فردا باید بخرم یا به تماشا بشینم! اینم ناشی از نگاه کوتاه مدتی به بازار
درود
متاسفانه واقعیتی است. خودرو حکم آلارم بازار دارد. اگر الان تاثیری بر روی سهام ندارد به خاطر اینکه خودرو الان تو محدوده مهمی است.
اگر هدف مثبت نگهداشتن بازار است! این نماد خودرو رو باید بکشن بالای ۲۲۰ چون محدوده ۲۰۰ تا ۲۲۰ محدود مقاومتی سنگینی است.
در اینکه در بلندمدت خودرو صعود خواهد کرد شکی نیست ! اما تو این بازار یکله 25 درصد اومده بالا !اونهایی که کوتاه مدتی هستند امروز بعد از 25 درصد رشد وارد سهم می شوند کمی مواظب باشند !
دلار در حال نزدیکی به سقف قبلی .... یک عده در صف خودرو !/جالبه گروه خودرو هم با لیدرش هماهنگ نیست... عده ای هم درتوهم نوسانات کوتاه مدت تارگت 2ساله برا خودرو میدن!
نظر