جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post

امیدوارم این دفعه عرضه ها در شاخص سازها و لگن سازها باعث شیف روی سهم های کوچک و هموزن بشه.
    والا من که تو سهام کوچک له شدم یک دونه خودرو هم نمیخرم

ولی واقعیت این که بازار همین شاخص سازها و یکی دو تا خودرویی میتونن مثبت کنند.

مثبت شدن گروه مثلا لاستیک تاثیری روی بازار نمیگذارد.

یکدونه پتروشیمی ندارم ولی دوست ندارم بریزن چون میدونم بریزن سهام من سریعتر شیرجه میزند.

من هم چنان ۵۰ درصد نقد هستم.

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

من ببیینم معاملات فردا خودرو همین داستان امروز تکرار میکند ۵۰ درصد بقیه رو خرید میکنم.

نظر

• پیمان
        ستاره دار (1)
        • Sep 2020
        • 646

با سلام و عرض ارادت
        دوستانی که پشتوانه طلا دارند اصلا به فکر نوسان گیری نباشند
        سطح فرکتال هفتگی 86150 سطح مهمیه
        الان 5 روزه که حجمش بالای میانگین حجم 20 روزه است
        آخرین ویرایش توسط پیمان؛ 2021/11/08, 12:27.

نظر

• ابشار
          عضو فعال
          • Apr 2013
          • 1426

خیلی عجیبه هنوز فعالان سهام بایدنی یاخودرو ال بشه زاگرس بل بشه میکنن بازار باید مثل گذشته دورش تا دوسال قبلش که دستکاری نشده بود بشه تابرای ورود بهش فکر کرد این معنی نداره من خرید فروشمو باخودرو یافلان سهم و...تنظیم کنم این بورس بدرد فقط خودشون میخوره من منتظرمیمونم تا جهت سیاست واقتصاد وروند کلی کشور معلوم بشه ووقتی بورس وسهام باواقغیت معامله شد به بازار برمیگردم هرچند شواهد بربازار خوب اذر دلالت میکنه ولی من فعلا تمام پولم صندوقه وتابازار راعین گذشتش تاسه سال قبل نبینم به بازار برنمیگردم،بازار به درد رانت دارا میخوره

نظر

• بورس باز قهار
            عضو فعال
            • May 2020
            • 1979

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post
            با سلام و عرض ارادت
            دوستانی که پشتوانه طلا دارند اصلا به فکر نوسان گیری نباشند
            سطح فرکتال هفتگی 86150 سطح مهمیه
            الان 5 روزه که حجمش بالای میانگین حجم 20 روزه است
            درود
            فکر کنم من و حسنی و شما فعلا تو این بازار فعال هستیم
            من کهربا رو میفروشم و لوتوس میخرم و عیار مفید

نظر

• سرمایه گذار
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1925

برای رفع خستگی دوستان و مزاح :
              از دیدن نقشه بازار در روزهای که صف خرید هست و صندوق های با درآمد ثابت قرمز رنگ و در روزهای مثل امروز بازار منفی یا کمی منفی است آنها سبز میشوند خندم می گیره ( چقدر الکی نظرشان عوض می شه)واقعا کسی اینها رامی خرد نباید فکر کنه اگرسودش بگیره یک ماه باید بگذره تا به پول اولیه خودش برسد بعد بفروشه- گاوصندوقه هر چی می فروشی می ریزی توی آن-البته هرکسی می تواند استراتژی خودش داشته باشه.

آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1589

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                برای رفع خستگی دوستان و مزاح :
                از دیدن نقشه بازار در روزهای که صف خرید هست و صندوق های با درآمد ثابت قرمز رنگ و در روزهای مثل امروز بازار منفی یا کمی منفی است آنها سبز میشوند خندم می گیره ( چقدر الکی نظرشان عوض می شه)واقعا کسی اینها رامی خرد نباید فکر کنه اگرسودش بگیره یک ماه باید بگذره تا به پول اولیه خودش برسد بعد بفروشه- گاوصندوقه هر چی می فروشی می ریزی توی آن-البته هرکسی می تواند استراتژی خودش داشته باشه.

این آمار ورود و خروج پول به بازار و صندوق ها کلا محل اشکاله.

نظر

• دودو
                  ستاره دار(3)
                  • May 2020
                  • 1280

در اصل توسط SARDAR_S پست شده است View Post
                  پاکستان هم میخواد نفت را برنج پاکستانی سرطانزا تهاتر کنه و میخواد دیگه دلار بهشون نده چه میکنه این اقتدار پوشالی
                  خخخخخ
                  ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                  ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• پیمان
                    ستاره دار (1)
                    • Sep 2020
                    • 646

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                    درود
                    فکر کنم من و حسنی و شما فعلا تو این بازار فعال هستیم
                    من کهربا رو میفروشم و لوتوس میخرم و عیار مفید
                    سلام مجدد
                    راستش من توبازار بورس تا شاخص هموزن 406 هزار رو رد نکنه و تثبیت نشه وارد نمیشم
                    تورم در اقتصاد امریکا به نظرم اونس رو به بالا هل میده واحتمال رشد تا اواخر فوریه رو میدم
                    قیمت دلار به ریال هم ملاک دیگری است که دارم رصد میکنم
                    انشاالله همه در بازار بورس سود کنند

نظر

• مدافع
                      ستاره‌دار(5)
                      • Oct 2020
                      • 2446

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                      والا من که تو سهام کوچک له شدم یک دونه خودرو هم نمیخرم

ولی واقعیت این که بازار همین شاخص سازها و یکی دو تا خودرویی میتونن مثبت کنند.

مثبت شدن گروه مثلا لاستیک تاثیری روی بازار نمیگذارد.

یکدونه پتروشیمی ندارم ولی دوست ندارم بریزن چون میدونم بریزن سهام من سریعتر شیرجه میزند.

من هم چنان ۵۰ درصد نقد هستم.
                      یک نکته در بازار

سرانه خرید در مجموع افت نکرده

حالا نمیدونم نکته مثبت است یا منفی

منفی از این لحاظ که تعداد خریداران اگر زیاد میشد خب سرانه می اومد پایین. مثبت به لحاظ اینکه خریدار قوی است.

به نظرم خودرو رو صف خرید میبندن تا عبور از ۲۲۰ همین داستان هر روز هست البته به شرطی که دنبال بالا بردن بازار باشن.
                      صف خرید بستنش ولی توقع من بیشتر بود

همه میدونیم اعتماد به بازار رفته و بخشی از ذهنمون درگیر کوره پول سوزیه

اگر میخوان توجهات به سمت بازار جلب شود تنها راهش مثبت نگهداشتن شاخص سازها است و این نماد خودرو رو به سلامت از ۲۲۰ عبور دهند تا خط پایانی بر روند نزولی این نماد باشد!

دقیق خاطرم نیست. از دو سه هفته پیش خودرو رو خوب میخریدن الان معما حل شده است!

هرچند پولی که از بازار رفته تو ارز دیجیتال دیگه هیچ وقت برنمیگرده ولی اگر همون پولی که از فروش اوراق جمع کردن بزنن تو تنور بورس روزهای خوبی در پیش است.

به امید روزهای سبز بازار در همین روزهای پیش رو

نظر

• shahin
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 2218

یک نکته در بازار

سرانه خرید در مجموع افت نکرده

حالا نمیدونم نکته مثبت است یا منفی

منفی از این لحاظ که تعداد خریداران اگر زیاد میشد خب سرانه می اومد پایین. مثبت به لحاظ اینکه خریدار قوی است.

به نظرم خودرو رو صف خرید میبندن تا عبور از ۲۲۰ همین داستان هر روز هست البته به شرطی که دنبال بالا بردن بازار باشن.

یک عده کله پوک و عساتید زیرمجموعه وزارت اقتصاد به خاطر مثبت کردن شاخص با چندتا نماد خودی دارند د وباره بنزین می ریزند رو صدها شرکت کوچک و متوسط
                        مردم بی اطلاع را وادار می کنند سهامشون رو بفروشند و چند شرکت خاص و خودی بخرند اونجا هم ازشون نوسان بگیرند.

کمک کنید بساط این دله دزدهای بی سواد جمع بشود.
                        اینها تجربه ای هم داشته باشند در دروغ و کلاه مردم برداشتن است .

نمی شود با آتیش زدن صدها شرکت و با با کشاندن سرمایه ها روی چند تا شرکت خودی و نوسانگیری اوضاع را گل و بلبل نمایش داد.
                        اون از تخریب الگوریتمی و خبری و ... بازیشان در یک و نیم سال گذشته ؛ این هم از به اصطلاح حمایتشون
                        آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/11/08, 12:51.

نظر

• سرمایه گذار
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1925

صف خرید بستنش ولی توقع من بیشتر بود

همه میدونیم اعتماد به بازار رفته و بخشی از ذهنمون درگیر کوره پول سوزیه

اگر میخوان توجهات به سمت بازار جلب شود تنها راهش مثبت نگهداشتن شاخص سازها است و این نماد خودرو رو به سلامت از ۲۲۰ عبور دهند تا خط پایانی بر روند نزولی این نماد باشد!

دقیق خاطرم نیست. از دو سه هفته پیش خودرو رو خوب میخریدن الان معما حل شده است!

هرچند پولی که از بازار رفته تو ارز دیجیتال دیگه هیچ وقت برنمیگرده ولی اگر همون پولی که از فروش اوراق جمع کردن بزنن تو تنور بورس روزهای خوبی در پیش است.

به امید روزهای سبز بازار در همین روزهای پیش رو

کاملا موافقم پول رفته در بازار ارز دیجیتال مثل کوره پول سوزی بر نمی گرده بالاخره هر چقدر زرنگ باشی همش دود میشه ده دفع سود تحویلت میده یکباره از بین می برش- کلا متنی مثل هولد کردن و از این قیبل واقعا در افکار انسان طماعی که وارد این تجارت شده وجود ندارد اگر اهل صبر بود همین بورس ایران صبر می کرد.
                          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                            کاملا موافقم پول رفته در بازار ارز دیجیتال مثل کوره پول سوزی بر نمی گرده بالاخره هر چقدر زرنگ باشی همش دود میشه ده دفع سود تحویلت میده یکباره از بین می برش- کلا متنی مثل هولد کردن و از این قیبل واقعا در افکار انسان طماعی که وارد این تجارت شده وجود ندارد اگر اهل صبر بود همین بورس ایران صبر می کرد.[/B]

البته من منظورم این نبود پولی که رفته ارز دیجیتال حتما میسوزد. ولی اون بازار جذابیتش برای اهلش بیشتره بعیده از اون ور بیاد این ور خودش گرفتار قوانین لحظه ای و من در آوردی کند.

نظر

• abdolhossein
                              عضو فعال
                              • Feb 2019
                              • 1589

یه روز بالاخره افشا می شه که در بین این همه جلسات ریز و درشت وزارت اقتصاد در یکی از روزهای سال 1399 دستور العمل بازار دو طرفه رو نوشتن و به خودی هاشون ابلاغ و اعلام کردن. بالاخره یه روزی گفته می شه که امکان معامله فروش استقراضی برای اکانت های خاص و هماهنگ شده برخی از آقایان و مسئولین در یکی از کارگزاری ها فراهم شده بوده.
                              بالاخره یه روز یکی می گه که مسئولین و ذی نفعان در شرایطی که ملت داشتن به خاک سیاه می نشستن موقعیت سل گرفته بودن و داشتن سود می کردن و به ریش همه می خندیدن.
                              من مطمئنم که بازار برای یه عده خاص دو طرفه س. و گرنه این ریزش ها به نفع هیچ کس نیست. منتها اونی که باید کاری کنه مدتهاست که داره از ریزش ها سود می بره و به هیچ جاش نیست!
                              مگه قضیه ماینرها رو کسی باور می کرد. اما اتفاق افتاده بود.
                              البته این خبر هم طبق معمول و مثل همون خبرماینر ها یه جا درج می شه و رسانه ای نمی شه و فراموش می شه. از بس که همه مون سِر و بی تفاوت شدیم. در واقع بی تفاوتمون کردن!

نظر

• مدافع
                                ستاره‌دار(5)
                                • Oct 2020
                                • 2446

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post
                                سلام مجدد
                                راستش من توبازار بورس تا شاخص هموزن 406 هزار رو رد نکنه و تثبیت نشه وارد نمیشم
                                تورم در اقتصاد امریکا به نظرم اونس رو به بالا هل میده واحتمال رشد تا اواخر فوریه رو میدم
                                قیمت دلار به ریال هم ملاک دیگری است که دارم رصد میکنم
                                انشاالله همه در بازار بورس سود کنند
                                خیلی ها نظر شما رو دارن.

به هرحال خرید تو این بازار حالت قمار پیدا کرده

شما ترجیح میدهید تا اون الارم های مورد نظر نگرفتید وارد قمارخونه نشوید.

نظر

در حال کار...
                                X