کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
طرف نوشته اصفهانی ها دعوای آب رو کشیدن تو بورس !!!
مملکت بی صاحب همین میشه اوضاعش ! اصفهانی و غیر اصفهانی هم نداره !
جالبه که هر اتفاقی تو کشور میفته تنها جایی که توش واکنش باید ببینیم فقط بورسه ! بقیه جاها هیچ خبری نیست !
چون دولت نمیتونه در مسکن دخالت کنه و هر دفعه با تخم مرغ از طرف مافیای مسکن روبرو میشه.laughingsmiley هر ماه اثر تورم بدون خرید و فروش خاصی در مسکن رخ میده و قیمت ها آپدیت میشه.
سهام بورس و فرابورس و کالا و انرژی 3 با p/e های نجومی و گزارشات مزخرف ، صف خرید هستند یا در مثبتها دارند معامله می شوند ، بعد سهام بنیادی با پی بر ای 4 صف فروش دارند ...
الان چی توی این سهمهای بورس و فرابورس و کالا هست که ما خبر نداریم ؟
آیا به جز سفته بازی چیز دیگری هست ؟
فکر کنم الان مدیران سازمان بورس و فرابورس یه مصاحبه بکنند و بگن بازار عالیه دیگه چون نمادهای خودمان مثبت اندر مثبته ....
این سهم برکت رو هم صف خریدش کنید و اصلا خجالت نکشید یه وقت ... از شما سفته بازان این موضوع بعید نیست !
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
صحبت هاتون فقط شعاریه...کمی به دوروبرتون نگاه کنین تصدیق میکنین توایران الآن تقریبا همه چیز ازقیمت مسکن گرفته تا میلگرد وحتی گوشت ومرغ
قیمتش دلاریه وصدالبته حقوق ها ودرآمدها ریالی...قبلا هم گفتم توفضای مجازی وکوچه بازارپرشده ازاین حرفهای پوپولیستی وغیرتحلیلی که به قول تون
ازدانش کم سرچشمه میگیره...اگه قرارباشه همه چیز روبرمبنای حقوق دریافتی کارگران قیمت گذاری کنین الآن خونه توتهران باید باشه متری دو میلیون
وگوشت باید باشه کیلویی 20 هزار تومن و....
این حرفهاو مقایسه های شعارگونه چیه انجام میدین؟مگه خودروساز مواداولیه خودش روریالی وبراساس مقایسه بادستمزدسالانه کارگران میخره
که فروشش اینجوری باشه؟؟؟؟
به جای راهکار همه مون یادگرفتیم شعاربدیم...بس کنید لطفا!
کیه که ندونه بیش از 80 درصد مردم الآن توفشار شدید اقتصادی هستند وخیلی هامحتاج نون شب شون هستن وماه به ماه یک کیلو گوشت نمیتونن بخورن و.....
حرفهای شما چیه اگر از من شعار گونه است ؟ شما از زجر مردم و فشار اقتصادی بر مردم حمایت میکنید جز اینه ؟
فشار اقتصادی که عیان است در این بحثی نیست ولی نمیشه به این دلیل ، ماست ها را ریخت داخل قیمه و همه مسائل را قر و قاطی کرد
خیر همه قیمتها دلاری نیست و بر پایه دلار افزایش نداشته که اگر چنین بود دیگه واویلا بود . همون گوشت که گفتی با دلار رفته بالا ؟ خیر . هر چند همین افزایش ها هم کمر مردم را خم کرده ولی بر پایه دلار ، گوشت 8 -9 برابر نشده ولی لگن های تولید داخل فیکش با دلار اومده بالا که خیلی مسخره است
ولی حرف من این نیست . حرف من مقایسه شما با قیمتهای جهانی است که میگید در جهان ماشین فلان دلاره و در ایران هم باید اینقدر باشه . خودروئی که بطور کامل یا تقریبا کامل در ایران تولید میشه به هیچ عنوان نباید با دلار و قیمتهای جهانی قیمت گذاری شود در حالیکه هیچ درامدی در کشور با دلار رشد نداشته
کوچکترین امیدها به این دولت هم برای بهبود امور داره از بین میره،
تا این حد جو بی اعتمادی و ناامیدی در بازار سرمایه بی سابقه است.
در شرایط سخت تحریم همین شرکت های بورسی مایحتاج کشور را تامین کردن و میکنن، نکنید این کارها را با بازار سرمایه که خیانت است به کشور. عواقب سختی خواهد داشت.
این نماد وفتخار کی معامله شد ما متوجه نشدیم ، اصلا چی هست این نماد خخخ
در عرض چند ماه که بالای 500 درصد باز شده بعد از اون با احتساب افزایش سرمایه بیش از 100 درصد بازدهی اون وقت مادرگیر فروش ماهیانه و تحلیل بنیادی و با خط خطی کف و سقف تعیین می کنیم
خداروشکر که سهم سودده هم نیسن زیان سنگین هم داره
مراقب باشید
اینم از صف خرید به صف فروش رفت
باید این نمادها که یک عده رو بدبخت و یک عده رو خوشبخت میکنند کنترل شوند و اجازه ندهند با اعتبار بورس و اعتماد سهامدار حقیقی بازی بشه
نظر