جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط b4city پست شده است View Postفقط حجم معاملات
این روزها تماشای صحنه های اعدام در سحرگاهان بیشتر طرفدار داره تا بورس تهران
یعنی این لاشه متعفن اینقدر بد بوده و خبر نداشتیم
نظر
-
در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Postخروج در حدود 400 هزار میلیارد تومان پول حقیقی
من نمیدونم این پول کدوم بازارها میره ولی 50 درصد اینهایی که میره دیگه برنمیگرده حتی بورس هر روز مثبت بشه چنان اعتماد سوزی کردند که تو این شرایط دلار هم کسی سهام نمیخره
نظر
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Postقیمت الان چند است ؟
دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 30,130 فروشنده?[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر
-
در اصل توسط فین پست شده است View Postاتفاقا بازار منفی با حجم پایین و عدم وجود صف فروش سنگین یعنی به اواخر دوره اصلاح رسیدیم .
بعد از این میزان ریزش ، حالا مثل روزهای اول این همه شک و شبهه برای این بازار نوعی دهن کجی و توهین به خیل بزرگ سهامدار است
گویا سهامدار جائی سرمایه گزاری کرده که کثیف ترین نوعش باشد . این روند و وضعیت بازار و عدم اقبال و عدم تمایل به خرید این پیام اهانت امیز را دارد
نظر
-
قبلا هم عرض کرده ام و باز هم تکرار می کنم. یک مشت ... فکر می کنن که صاحبان سرمایه های بزرگ و مغزهای متفکر اقتصادی که توانسته اند موفقیت های چشمگیر مالی به دست بیاورند مثل خودشانند که عمری کارمندی کرده اند. و این قدر حقیرند که برای حفظ میز و چندرغاز حقوق ماهانه هر خفتی را تحمل کنند و هر جنایتی که خواستند مرتکب شوند. بازار بورس رو به هم زدید فکر کردید می رن پولاشون رو میذارن بانک یا اوراق مسخره تون رو می خرن؟ حالا برید ببینید آیا می تونید جلوی رشد سکه و دلار و بازار های دیگه رو بگیرید؟ معلومه که زورتون نمی رسه.
نظر
-
یک رنج مثبتی زدند لحظات آخر.
فردا روز جالبی خواهد بود...بنظرم خرید زبل خان ها تموم شده..
#گزارش_بازار
به روز رسانی ? 12:30:00
?1400/09/13
ارقام به میلیارد تومان
⚜️ ارزش معاملات خرد: 2857
⏳ خروج نقدینگی (خرید حقوقی): 372
⏳ خروج نقدینگی از صندوق های درآمد ثابت: 103
? صف خرید: 21 نماد به ارزش 61
? صف فروش: 197 نماد به ارزش 800
? برترین های بازار
? 1400-09-13 ? 12:29:34
✅ گروهای مورد توجه بازار با بیشترین ارزش معاملات
? محصولات شیمیایی ? 413 میلیارد تومان
? فلزات اساسی ? 242 میلیارد تومان
? خودرو و ساخت قطعات ? 232 میلیارد تومان
✅ بیشترین ارزش معاملات
? شستا ? 67.2 میلیارد تومان
? پترول ? 62 میلیارد تومان
? فولاد ? 60.4 میلیارد تومان
✅ بیشترین ورود نقدینگی حقیقی
? شفا ? 10 میلیارد تومان
? شفن ? 9 میلیارد تومان
? توسن ? 9 میلیارد تومان
✅ بیشترین قدرت خریدار به فروشنده بدون صف خرید
? خاهنح ? 10.3 برابر
? وصندوق ? 6.7 برابر
? سخوز ? 4 برابر
✅ بیشترین حجم معاملات به نسبت میانگین حجم ماه
? شفا ? 10.1 برابر
? کباده ? 8.4 برابر
? سپیدار ? 6 برابر
✅ بیشترین حجم معاملات به نسبت میانگین حجم هفتگی
? کباده ? 44.71 برابر
? وسالت ? 8.09 برابر
? شفا ? 7.86 برابر
✅ بیشترین حجم معاملات به نسبت شناوری شرکت
? خبنیان ? حجم برابر 13.9 % شناور
? سپیدار ? حجم برابر 9.7 % شناور
? شفا ? حجم برابر 6.8 % شناور
✅ بیشترین ارزش خرید حقیقی
? پترول ? 59میلیارد تومان
? شبندر ? 52میلیارد تومان
? فولاد ? 50میلیارد تومان
✅ بیشترین ارزش خرید حقوقی
? بپاس ? 33 میلیارد تومان
? شستا ? 21 میلیارد تومان
? خبهمن ? 21 میلیارد تومان
✅ بیشترین برآیند ورود پول های بزرگ
? شبندر ? 24.6 میلیارد تومان معادل 43 % ارزش کل معاملات
? توسن ? 18.7 میلیارد تومان معادل 42 % ارزش کل معاملات
? کالا ? 18 میلیارد تومان معادل 56 % ارزش کل معاملات
✅ بیشترین برآیند ورود پول های بزرگ سه روز گذشته
? وگردش ? 145.4 میلیارد تومان
? پارس ? 73.6 میلیارد تومان
? آپ ? 35.2 میلیارد تومان
✅ بیشترین برآیند ورود پول های بزرگ دو هفته گذشته
? وگردش ? 230.8 میلیارد تومان
? پارس ? 69.4 میلیارد تومان
? آپ ? 32.9 میلیارد تومان
✅ بیشترین اختلاف حق تقدم با سهم اصلی با احتساب ارزش اسمی
? شدوصح ? 49.3 % اختلاف
? حبندرح ? 47.9 % اختلاف
? ولملتح ? 42.2 % اختلاف
✅بیشترین اختلاف قیمت و NAV
? دارا یکم ? 21.5 % اختلاف
? پالایش ? 17.3 % اختلاف
? مدیر ? 10.1 % اختلافنکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .
نظر
-
در اصل توسط آقا سید پست شده است View Postچرا بازار به افزایش نرخ دلار ،هیچ واکنشی نشون نمی ده؟/.:blinksmiley.:/
سلام وعرض ادب واحترام
چون پروسه تغییرات کلان بنتیجه نرسیده
همه ما میدونیم بدون تعامل در عرصه جهانی امکان توسعه وجود نداره وبتبع این مهم باید وضعیت پروسه به پایان برسه تا بازارها نوع روندشون را جه منفی وچه مثبت آغاز کنند
ما نتوانستیم با فروش نفت ۱۲۰دلاری بازار را مدیریت کنیم چون تعاملی خوب با جهان نداشتیم
ارادت
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postسلام وعرض ادب واحترام
چون پروسه تغییرات کلان بنتیجه نرسیده
همه ما میدونیم بدون تعامل در عرصه جهانی امکان توسعه وجود نداره وبتبع این مهم باید وضعیت پروسه به پایان برسه تا بازارها نوع روندشون را جه منفی وچه مثبت آغاز کنند
ما نتوانستیم با فروش نفت ۱۲۰دلاری بازار را مدیریت ونیم چون تعاملی خوب با جهان نداشتیم
ارادت
نظرتون در مورد برجام و اینده دلار و تاثیر ان بر بازار بورس چی هست
پیش بینی شما ؟
نظر
-
در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Postدرود استاد طیب عزیز
نظرتون در مورد برجام و اینده دلار و تاثیر ان بر بازار بورس چی هست
پیش بینی شما ؟
سلام وعرض ادب واحترام
توافقات هر چند نسبی انجام خواهد شد ولی چون ساختارهای نگرشی سیستم ایران اشکال داره این توافق هر چند خوب خواهد بود ومیتونه تاثیراتی داشته باشه ولی روند بزرگی را نمیتونه رقم بزنه
در حال حاضر دولت آقای رییسی و مجلس و سایر قوا یکدست هستند و همون افرادی هستند که کلا با برجام و دولت روحانی مخالفت میکردند و حتی بعضی هاشون مذاکره با امریکا را مذاکره با شیطان بزرگ و حرام میدانستند ولی حالا پشت میز مذاکره هستند و چون قدرت را تصاحب کرده اند دیگری نیازی به هجمه سیاسی به تفکرات قبلی را ندارند و میتونن خیلی راحت به توافقات برسند و چون در مذاکرات دست بالا را گرفته اند با تعدیل میتونن به اهدافشون برسن و تفکر جامعه را هم معطوف به این مهم کنند
کلا مذاکرات در سطوح مختلفی در جهان وجود داره و امری طبیعی است و باید هم باشه ولی بدون مذاکره با قدرت های بزرگ نمیشه به نتایج خوبی در منطقه رسید
توافقات هر چند نسبی به نفع کلیت کشور است و بازار سرمایه هم منتفع خواهد شد
واما در صورتیکه این توافقات انجام بشه دلار اصلاح قیمتی خواهد داشت که یکسوی ان در کوتاه مدت و بلند مدت بنفع بنگاه های مصرف کننده دلار وارز خواهد بود واما صادرات کنندگان در مقطع کوتاهی آسیب خواهند دید ولی در میانمدت و بلند مدت منتفع خواهند شد
بنده تلمیذی بیش نیستم ودر حال تلمذ از خدمت شما بزرگواران هستم
ارادتآخرین ویرایش توسط طيب؛ 2021/12/04, 13:06.
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postسلام وعرض ادب واحترام
توافقات هر چند نسبی انجام خواهد شد ولی چون ساختارهای نگرشی سیستم ایران اشکال داره این توافق هر چند خوب خواهد بود ومیتونه تاثیراتی داشته باشه ولی روند بزرگی را نمیتونه رقم بزنه
در حال حاضر دولت آقای رییسی و مجلس و سایر قوا یکدست هستند و همون افرادی هستند که کلا با برجام و دولت روحانی مخالفت میکردند و حتی بعضی هاشون مذاکره با امریکا را مذاکره با شیطان بزرگ و حرام میدانستند ولی حالا پشت میز مذاکره هستند و چون قدرت را تصاحب کرده اند دیگری نیازی به هجمه سیاسی به تفکرات قبلی را ندارند و میتونن خیلی راحت به توافقات برسند و چون در مذاکرات دست بالا را گرفته اند با تعدیل میتونن به اهدافشون برسن و تفکر جامعه را هم معطوف به این مهم کنند
کلا مذاکرات در سطوح مختلفی در جهان وجود داره و امری طبیعی است و باید هم باشه ولی بدون مذاکره با قدرت های بزرگ نمیشه به نتایج خوبی در منطقه رسید
توافقات هر چند نسبی به نفع کلیت کشور است و بازار سرمایه هم منتفع خواهد شد
واما در صورتیکه این توافقات انجام بشه دلار اصلاح قیمتی خواهد داشت که یکسوی ان در کوتاه مدت و بلند مدت بنفع بنگاه های مصرف کننده دلار وارز خواهد بود واما صادرات کنندگان در مقطع کوتاهی آسیب خواهند دید ولی در میانمدت و بلند مدت منتفع خواهند شد
بنده تلمیذی بیش نیستم ودر حال تلمذ از خدمت شما بزرگواران هستم
ارادت
اگر تلمیذی بیش نیستی پس چرا اظهار نظر میکنی؟
شما الان یادداشت هایی در صفحه خصدرا گذاشتید. کدامش تا الان محقق شده که این بشه؟/
چقدر آدم بدبخت کردید برای سهم خصدرا.
کو اون پتانسیل های بنیادی و اون تحلیل های فوق بشری شما در خصدرا؟؟؟
همش هم میگید اگر بشود.
طرف یک ظرف ماست برد لب دریا گفت اگه دوغ بشه چی میشه/
خواهشا اظهار نظر که خودتون هم میدونید نمیشه نفرمایید.
نظر
-
[QUOTE=alein delon;952639]اگر تلمیذی بیش نیستی پس چرا اظهار نظر میکنی؟
شما الان یادداشت هایی در صفحه خصدرا گذاشتید. کدامش تا الان محقق شده که این بشه؟/
همش هم میگید اگر بشود.
خواهشا اظهار نظر که خودتون هم میدونید نمیشه نفرمایید.[/QUOTE
سلام وعرض ادب
نظراتم را مینویسم تا از جانب شما بزرگواران نقد واصلاح شود تا بتونم بیشتر یاد بگیرم
چون یادگیری را خیلی دوست دارم
واز اینکه از شما هم مطالبی یاد گرفتم ممنونم
موارد یادگیری بمعنی همه جانبه نگری است واین مهم بدون مد نظرقرار دادن تمامی نظرات سطوح جامعه امکان پذیر نیست
واما صدرا یک شرکت استراتژیک با تغییرات کلان بنیادی است
ارادت دوست مهربانم
نظر
-
[QUOTE=طيب;952644]در اصل توسط alein delon پست شده است View Postاگر تلمیذی بیش نیستی پس چرا اظهار نظر میکنی؟
همش هم میگید اگر بشود.
خواهشا اظهار نظر که خودتون هم میدونید نمیشه نفرمایید.[/QUOTE
سلام وعرض ادب
نظراتم را مینویسم تا از جانب شما بزرگواران نقد واصلاح شود تا بتونم بیشتر یاد بگیرم
چون یادگیری را خیلی دوست دارم
واز اینکه از شما هم مطالبی یاد گرفتم ممنونم
موارد یادگیری بمعنی همه جانبه نگری است واین مهم بدون مد نظرقرار دادن تمامی نظرات سطوح جامعه امکان پذیر نیست
واما صدرا یک شرکت استراتژیک با تغییرات کلان بنیادی است
ارادت دوست مهربانم
قطعا سهامدار خرد نیست.
اینهمه سهم با پتانسیل بالا قیمت ها از 99 تا الان چقدر افت کرده؟؟
مگه قراره از سود شرکت به من وش ما چیزی برسه؟؟
اینقدر گشنه تر از من و شما هست چیزی به ما نمی دهند.
اگر قرار بر پتانسیل و بنیاد و استراتژیک بودن بود که الان شاخص بالای 4 میلیون بود.
پتروشیمی ها یک نمونه اش.پالایشی ها یک نمونه.
خودتون هم میدونید نوسان گیر اعظمی هستید و چقدر تا حالا با این حرفای خوشگل از سهامدار خرد نوسان گیری کردید.
اون تالار که یادتون هست.
میگید شرکت استراتژیک هست درست؟؟
میشه بگید ظرف این ده سال شرکت تاحالا چقدر سود تقسیم کرده؟؟
چقدر زیان تسعیر ارز و سایر هزینه ها در گزارشات سالانه آورده؟؟/
غیر از یک افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی که همه شرکت ها ملزم به اجراش بودند در این ده سال این بنیاد و فاندامنتال چقدر سهم رو قیمت تاثیر داشته؟؟
مگه قیمت یک سهم ویترین بنیاد اون شرکت نباید باشه؟؟ ما که حرف یکی دو سال اخیر نمیزنیم الان ده سال شرکت یه پاپاسی سود تقسیم کرده؟؟
شرکت استراتژیک درست ولی برای کی؟؟ سپاه؟؟ حکومت؟؟ مگه هر شرکت استراتژیکی سود میده؟؟ گزارشات الف داد شرکت کو تاثیرش رو قیمت؟؟؟
شرکت یک ریال سود به من سهامدار خرد نمی دهد.
همانطور که 9 سال پیش گفتیم این برجام یک ریال سود برای مردم نخواهد داشت و شد .
الانم بنده با صدای بلند اعلام میکنم هیچ توافق میان مدت و بلند مدتی نخواهد شد.
مگر به شرط ها و شرو طها که اونم مثل آمدن احتمال زلزله 8 ریشتری در جایی هست که گسل زلزله فعال نیست.
نظر
-
در اصل توسط alein delon پست شده است View Postاگر تلمیذی بیش نیستی پس چرا اظهار نظر میکنی؟
همش هم میگید اگر بشود.
خواهشا اظهار نظر که خودتون هم میدونید نمیشه نفرمایید.
رعایت ادب اساتید بزرگوار و قدیمی ها بورس بر ما واجبه و ایشان تحلیل های خوبی از خیلی از سهام داشتند که خیلی ها سود کردند
همین صدرا ایشان زمانی تو 50 تا 100 یادمه میگفتند و دیدید تا چه قیمتی رفت بالای 10 هزار
نکته بعدی اکثر تحلیلگران ارشد کارگزاری هزاران تحلیل اشتباه زدند امثال هلالات و .... بازار دستوری تحلیل اساتید رو هم باطل میکنه مگر من و شما همه تحلیلامون درست بوده ؟؟؟؟
در ضمن از ایشان خواستم نظر و پیش بینی خودشون رو اعلام کنند ایشون هم بسیار عالی و به نکات خوبی اشاره کردند که بنده هم موافق هستم
نظر
نظر