جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ADLER
    Banned
    • Jan 2020
    • 216

پاسخ : جــــو بــــازار

این هم رییس بانک مرکزی افغانستان که مسخره اش میکردیم

نظر

• گالیور
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 8752

به بی فور حق میدهم بدبین باشد.

چون همه جوره زیرآب بورس را زدند.

ولی بیفور جان

الان باید نگران این بود که چرا سهام اینقدر مفت هستند.

ما بچه های کف بازار سرمایه این را نمیگوییم ها

بلکه بچه های کف بازار بزرگ تهران میگویند.

و این نکته کمی نیست.

حالا ببین

پیرزنه با نوه و نتیجه دلار و سکه اش را خریده
      خودروش را خریده

نقد میکند و در کف وارد بورس میشود.

در کف.

لذا این واژه "در کف" میتونه عامل توطعه را فعال کند.

ولی عزیز همه متغیرها و اسیلاتورها و روندها در سهام بالاخص شاخص کل هموزن مثبت است.

کفی نمیبینم در حال حاضر.

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4124

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
        تفکر دائی جان ناپلئون را میشه توضیح دهی و بازش کنی!!؟؟
        حتما میدونید دائی جان ناپلئونی در مورد تفکراتی یاد میشه که ریشه خیلی مشکلات را جائی و در کشوری دیگر جستجو میکنند و بیش از حد در این زمینه بزرگ نمائی میکنند . مرحوم پزشکزاد نویسنده رمان دائی جان ناپلئون بود که سریالی بر همین عنوان سال 54 ساخته شد و از تلویزیون اون موقع پخش شده
        در اون سریال مرحوم نقشینه ، نقش خان دائی را بازی میکنه و مدام چنین تفکراتی داره و حتی بعضی وقتها توهم هم میزنه و مدام فکر میکنه انگیلسها میخوان ترورش کنند و همه مشکلات را با تفکری توهم گونه بررسی میکند و میگه کار ، کار انگیلس هاست و از اون موقع دائی جان ناپلئونی فکر کردن به چنین تفکراتی اطلاق شد

شما مدتها بر این باور بودید و هنوزم هستید احتمالا که ملکه انگلیس فلان و ... خیلی چیزها زیر سر اونه
        یا مثلا کامنت قبلیتون که کشورها را تقسیم بندی کردید بین این و اون و ...

مثلا انقلاب قبلی را عده ای کار خارجی ها میدونند در حالی که اینطور نبود در اون حدی که فکر میکنند
        یا فکر میکنند الان خارجی ها ( غربی ها ) دوست دارند سیستم حکومت فعلی باقی باشه و سایر مثال ها که میشه زد در حالی که سکوت فعلی مردم نقش موثر در باقی ماندن است نه خارجی
        غوطه وری بیبش از حد در این افکار جالب نیست به نظرم

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8752

در اصل توسط ADLER پست شده است View Post
          دولت طالبان 10 دی ماه 1400 به قدرت رسید.قبل از آن نسبت افغانی به دلار 80 بود. امروز بعد از 13 ماه این نسبت به 89 رسیده!تقریبا 11%افزایش

همان زمان دلار 26 تومان بود امروز 54 هزار تومان!110% افزایش
          نسبتهای جالبی را عنوان میفرمایید

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4124

پیرو کامنت قبلی در جواب محسن عزیز

اقا ما اینجا باختیم و این باخت را تا اخر به ما تحمیل میکنند . این دولت در بازار سرمایه اجازه نون خوردن به کسی نمیده بجز نوسان و رانت و غیره
            این بازار با دلار مچ شده و در بهترین حالت اگر بتونیم با تورم بیائیم بالا اونم نه با هر سهمی

سهم هست که شما را با تورم هم بالا نمیاره و نمونه هاش بسیارند که در چند ماه اخیر که تورم حداقل 50 تا 70% داشتیم ولی این موارد در حال حاضر 10 تا 20% و حتی موارد هم هستند بازدهی صفر در چند ماه گذشته داشتند

الان خودم توش موندم اگر قرار است با رشد دلار ما اینجا سود کنیم یا بهتر است بگم از زیان های اصل پول در سقف 99 کم کنیم یا جا ماندگی از تورم را کم کنیم ، این به چه دردی میخوره ؟ به چه دردی میخوره که مثلا شما درصدی از زیان های اصل و جا ماندگی تورم کم کنی و به همان میزان باز تورم شما را جا بذاره ؟

اینا رو گفتم در حالی که تقریبا فول سهم هم هستم
            دلار 1000 تومان بالا میره ، شیک و خوشکل 10-20 میلیون میره رو ماشین های وطنی . بسته به قیمتشون . مثلا ماشین های 300 میلی ، 10 میل میره روش و 500 به بالا 20 میل به ازای هر 1000 تومان افزایش دلار
            اون وقت می بینی اینجا بازم رنج منفی میکشند !!!

حرف از دائی جانی شد
            باید دائی جانیش کنیم داستان را :.thumbsupsmileyanim
            توهم بزنیم که دلار و طلا درجا بزنند یا منفی شوند و پولها بیاد سمت این کازینو . همین تفکر دائی جانی که هزار بار تا به حال استفاده شده و جواب نداده /:.yead.:/

نظر

• گالیور
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 8752

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
              حتما میدونید دائی جان ناپلئونی در مورد تفکراتی یاد میشه که ریشه خیلی مشکلات را جائی و در کشوری دیگر جستجو میکنند و بیش از حد در این زمینه بزرگ نمائی میکنند . مرحوم پزشکزاد نویسنده رمان دائی جان ناپلئون بود که سریالی بر همین عنوان سال 54 ساخته شد و از تلویزیون اون موقع پخش شده
              در اون سریال مرحوم نقشینه ، نقش خان دائی را بازی میکنه و مدام چنین تفکراتی داره و حتی بعضی وقتها توهم هم میزنه و مدام فکر میکنه انگیلسها میخوان ترورش کنند و همه مشکلات را با تفکری توهم گونه بررسی میکند و میگه کار ، کار انگیلس هاست و از اون موقع دائی جان ناپلئونی فکر کردن به چنین تفکراتی اطلاق شد

شما مدتها بر این باور بودید و هنوزم هستید احتمالا که ملکه انگلیس فلان و ... خیلی چیزها زیر سر اونه
              یا مثلا کامنت قبلیتون که کشورها را تقسیم بندی کردید بین این و اون و ...

مثلا انقلاب قبلی را عده ای کار خارجی ها میدونند در حالی که اینطور نبود در اون حدی که فکر میکنند
              یا فکر میکنند الان خارجی ها ( غربی ها ) دوست دارند سیستم حکومت فعلی باقی باشه و سایر مثال ها که میشه زد در حالی که سکوت فعلی مردم نقش موثر در باقی ماندن است نه خارجی
              غوطه وری بیبش از حد در این افکار جالب نیست به نظرم

نمیدونم مجمع رفتی یا نه؟؟

در مجامع خیلی از سهامدارها شاکی هستند و ناسزا و اعتراض حتی قابلمه غذا پرت میکنند به سمت هیئت مدیره.

ولی موقع رای گیری و تصویب صورتهای مالی کل سالن دستهاش را بلند میکنند.

دائی جان ناپلئون یکجورایی داستان ماست. بله یکی دو سال قبل از انقلاب پخش میشد و همه مینشستند پای تلویزیون و با اشتیاق نگاهش میکردند.

بیخیال

بگذار عاشق باشیم تا باهوش.

همیشه برعکس فکر کن.

آخرین ویرایش توسط گالیور؛ 2023/02/25, 00:28.

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4124

به بی فور حق میدهم بدبین باشد.

چون همه جوره زیرآب بورس را زدند.

ولی بیفور جان

الان باید نگران این بود که چرا سهام اینقدر مفت هستند.

ما بچه های کف بازار سرمایه این را نمیگوییم ها

بلکه بچه های کف بازار بزرگ تهران میگویند.

و این نکته کمی نیست.

حالا ببین

پیرزنه با نوه و نتیجه دلار و سکه اش را خریده
                خودروش را خریده

نقد میکند و در کف وارد بورس میشود.

در کف.

لذا این واژه "در کف" میتونه عامل توطعه را فعال کند.

ولی عزیز همه متغیرها و اسیلاتورها و روندها در سهام بالاخص شاخص کل هموزن مثبت است.

کفی نمیبینم در حال حاضر.

میتونید چند مورد از این مفتها را مثال بزنید
                اینکه بفروشیم و فلان و ایه یاس .... و بعد بخریم و ورق برگرده ، سالهاست خاک خورده
                همین مفتها تا همین چند ماه پیش مگه نبود که شما چند وقتی بود میکوبیدید ؟ همون زمانی که که فروخته بودید

جسارت نباشه نقد دوستانه است
                من معتقدم این بازار در حال حاضر بجز موارد معدود مفت نیست و با قیمت فعلی دلار و میزان سود اوری شون و فروششون و چشم انداز اینده شون و غیره مچ هستند

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8752

شاید هم اینطور باشد که شما میفرمایید.

قاعدتاً اسفند ماه ماهی راکد است و حتی منفی.

ولی ایندفعه فرق میکند.

در هر صورت این گوی و این میدان.

زت زیاد.

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4124

شاید هم اینطور باشد که شما میفرمایید.

قاعدتاً اسفند ماه ماهی راکد است و حتی منفی.

ولی ایندفعه فرق میکند.

در هر صورت این گوی و این میدان.

زت زیاد.
                    من ادعائی بر درستی ندارم . فقط نظر است
                    به هر حال همانطور که بارها گفتم من نظراتم را بر اساس انچه فکر میکنم بیان میکنم فارغ از هر منفعت طلبی و فارغ از بیان آرزوها . اقتصادی بورسی ، سیاسی اجتماعی ... کلا فارغ از زنده باد و مرده بادها نظرم را میگم

اگر بحث ارزو باشد که من هم به قول معروف از خدام است هر چه زودتر بکوبیم بریم حتی سقف جدید تر از 2100 قبلی . بدمون نمیاد که . اعتیاد به این کار مزخرف ما را سالهاست الوده کرده و چه بهتر که در این الودگی نتیجه بگیریم
                    30 ماه است خون خوردیم اینجا و مدام باتلاق و مردابی خود ساخته و عمیق تر از قبل برای خود ساختیم ، امیدوارم نتیجه بخش باشد ولی چشمم اب نمیخوره

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4124

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
                      میگن خانم مهناز صادقی امشب لایو داشته و اعلام کرده :
                      به جرات میگم که شاخص تا مهر ۱۴۰۲ عدد ۸ میلیون رو خواهد دید.

این رو توی یکی از گروه ها دیدم واعتراص کردم.
                      اما کسی که گفت،اشاره کرد که هفته ی قبل هم باز لایو داشته و این صحبت رو مطرح و امروز تکرار کرده..
                      واقعا کسی این عوضی را لایو دیده ؟ لایو هم هیچی ... ایا بازم مستند است که در مورد بورس حرفی زده باشد یا اصلا ایران باشد ؟
                      یکی نیست بزنه تو دهن این شارلاتان کوتوله ؟

یکی نیست بگه همون یا همونائی ( مزخرفاتی که میگفت ) که چند سال پیش زائیدی الان چند سالشونه و چقدر بزرگ شدند که بازم قصد زائیدن داری ؟

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

درود...عرایضی که در تاپیک دلار گفتم با بحث هایی که دوستان کرده اند....شاید به درد تاپیک جو بازار هم بخورد:
                        -----------------------------------
                        دیدم که دوستان صحبت از آشفتگی تحلیل ها کرده اند...که دوستی گفته اگر دلار بالا برود بورس صعود میکند....اگر دلار ریزش کند برای بورس بهترتر! است....

و داستان تناقضی که همواره بین قیمت دلار و بورس هست! و گاهاً دوستان به تحلیلی که خودتناقض نباشد نمیرسند! یکی میگوید باید بورس را صعودی کنند تا دلار را کنترل کنند...یکی میگه دلار رفته بالا پس چرا بورس نمیره بالا

ولی به یک معنی همه این صحبتها درست است! فقط نیاز به دقت دارد!

یادآوری میکنم: در درازمدت طبق اصل خلل ناپذیر همه کالاها خود را با تورم عمومی تنظیم میکنند. بنابراین دلار که شاخص مناسبی از تورم است وقتی رشد کند قطعا بقیه بازارها هم با آن همسو خواهند بود... اگر کسی شک دارد به این اصل خوب به تاریخ ده بیست سال قبل یک نگاهی بیندازد

ولی در شرایط عادی و در کوتاه مدت و بخصوص شرایط استنایی ملتهب (جنگ و ناآرامی و ....) داستان اندکی پیچیده میشود! در این شرایط و در کوتاه مدت شرایط دلار و طلا و کالاهای بادوام داستان متفاوتی با سایر کالاهای سرمایه ای پیدا میکند ( فعلا در شرایط مشابه این هستیم!)

سخن کوتاه کنم!

حالت اول و محتمل: اگر فردا و فرداها (روزهای آخر سال) رخداد و اخبار بسیار خاصی نباشد (محتمل ترینش را من اعتصاب بازار میدونم و یا شلوغی داخل تشدید نشود...یا تیر و ترقه ای در نشود) آنگاه با احتمال بسیار بالا دلار در محدوده 50هزار تومن نوسان خواهد زد و میتوانیم بگوییم که سقف میان مدت دلار (همین 54 تومن امروز 5اسفند) رویت شده. تایید این امر شرایط هیجانی قیمت امروز دلار بود(با دیروز و پریروز فرق داشت...و این یعنی سقف جدید داره تشکیل میشه ) فوقش یکی دو روز نوسان سنگین صعودی بزنه و بعدش اصلاح تا محدوده 50 و احتمالا زیر 50هزار تومن.

من این حالت را محتمل میدونم. بنابراین از فردا اگر التهاب نداشته باشیم باید منتظر یک صعود نسبتا شارپ در بورس باشیم. اونم در حالی که دلار نوسانهای نزولی داره.

حالت دوم:
                        اگر فردا و فرداها التهابات داشته باشیم....هیچ تحلیلی قابل اتکا نیست! ولی حدس میزنم شرایط بحرانی میشه و دلار و طلا و کالاهای بادوام قیمتهای نجومی تر و بورس به فناتر میره!
                        این حالت دوم که عرض میکنم طی دو سه هفته اخیر بازار باهاش درگیر هست..یعنی در این فضا هستیم . و بازار یه جورایی به پیشواز این التهاب رفته....و شروع این التهاب هم قطع جریان دلار از عراق بود! و قبلش امارات. (تحریمهایی که بایدن چشم پوشی میکرد و این بزهای اخوش! فکر میکردند که نیازی به مذاکره ندارند و هی میامدند پوز میدادند که درامدهای ارزی کشور کلی بالا هم رفته!!!! ولی تیم بایدن فعلا گفته تحریمها اجرایی بشه و اینا تازه به خودشون امدن بی عقل ها! )

یک نگاهی به اخبار بندازید متوجه التماسهای تلویحی دولت محرومان برای مذاکرات میشید! ولی این طرف غربی هست که میگه دیگه مذاکرات در دستور کار نیست! بگین غلط کردیم ولی من فکر میکنم چاره ای جز یک توافق نیست..
                        و بهترین حالت این هست که طی هفته های آتی خبرهایی از نوعی توافق ضعیف شنیده بشه. دوستان خاطرشون باشه از دو سه سال قبل این مخلص بر این باور بودم که برجام و توافق نخواهد شد ولی یک توافقی به مراتب ضعیف تر از برجام در دسترسه!

اینجوریه که صعود و نزول دلار دوستان رو گیج میکنه!!! در صورتی که همه چیز کاملا رو حساب کتابه.
                        ولی همانطور که قبلا عرض کردم....بزرگترین ریسک بورس التهابات داخلی و خارجی هست! و ما فعلا این ریسک رو خریدیم در بورس! و الان در اوج تعیین تکلیف این ریسک هستیم
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8752

با این قیمت دلار بهتره امیدوار باشی.

نظر

• امیر محمد ۲
                            عضو فعال
                            • Jun 2019
                            • 789

امان از این اعتیاد
                            البته بورس و فارکس و این حرفها

وگرنه اعتیاد به سایر موارد حل شدنیست
                            دیروز سوار ماشین یه مسافر کش شده بودم
                            جوان مودب بنده خدا مینالید از وضع موجود که هرچه کار کنم خرج ماشین هست

گفتم هر کاری سختی خودشو داره لااقل ضرر نمیکنی
                            یکدفعه گفت آخه میدونی من عمل دارم
                            متعجب بهش نگاه کردم گفتم تو سالمی
                            گفت نه اون عمل ?

تو فارکس با اهرم 100 کارمیکنم
                            عکس نشون داد از خودش تو گوشیش که 300 میلیون باختم 3 روز بی هوش شدم با دستگاه نفس میکشید

گفتم خوب گفت صدبار ترک کردم دکتر روانشناس رفتم قرص آرامبخش خوردم شبها تا صبح استرس دارم ولی نمیتونم دست بکشم از این کار
                            البته دیشب رو برد بود هی میگفت بیا بریم خونه کاکو بچه شیراز بود
                            خلاصه من خودمو میگم یعنی تا آخر عمر میخایم صبح تا شب زل بزنیم به این تابلو لعنتی آخرش هیج

خدا خودش نجاتمون بده

الهی آمین

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4124

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                              درود...عرایضی که در تاپیک دلار گفتم با بحث هایی که دوستان کرده اند....شاید به درد تاپیک جو بازار هم بخورد:
                              -----------------------------------

اینجوریه که صعود و نزول دلار دوستان رو گیج میکنه!!! در صورتی که همه چیز کاملا رو حساب کتابه.
                              ولی همانطور که قبلا عرض کردم....بزرگترین ریسک بورس التهابات داخلی و خارجی هست! و ما فعلا این ریسک رو خریدیم در بورس! و الان در اوج تعیین تکلیف این ریسک هستیم

درود بر مهدی عزیز . نیستی برادر جان /:.smilingsmiley.:/

بله فارغ از حالتهایی که عنوان کردی ، بعید نیست یه چیزی شبیه یا حتی بدتر از حمله ریز پرنده ها !!! در اصفهان بازم رخ بدهد . کری خوانی ها شنیده میشه
                              ممکنه این دفعه پرنده هاش اونقدرام ریز نباشند . شاید در حد کلاغ سیاه سفید های سابق باشند /.:biggrinsmiley.:/

داخلیش را ضعیف میدونم . بازاری ها عمدتا از این وضعیت سود میبرند . مردمیش هم زورش مهر و ابان بود و قشر خاکستری شد قهوه ای . تجربه نشون داده هر چه ایرانی خرد تر از قبل شود منفعل تر و مایوس تر میشود . همون گشنه نگهدار فعلا خوب جواب داده
                              با دلار 100 هم بخاری نیست

هر چند از اون طرف به قول شما دولت عاشق و علاقمند به محرومان هم به جلز ولز افتاده و باید دید چه میشود

به هر حال تا وقتی زنده ایم و این سیستم بالای سرمون میتازه هر روز را باید با اما و اگر و اینطور میشه یا نمیشه سپری کنیم و معامله چند مجهولی حل کنیم و از اپسلونها هم جذر بگیریم و هی ببریم زیر رادیکال

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 8752

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
                                امان از این اعتیاد
                                البته بورس و فارکس و این حرفها

وگرنه اعتیاد به سایر موارد حل شدنیست
                                دیروز سوار ماشین یه مسافر کش شده بودم
                                جوان مودب بنده خدا مینالید از وضع موجود که هرچه کار کنم خرج ماشین هست

گفتم هر کاری سختی خودشو داره لااقل ضرر نمیکنی
                                یکدفعه گفت آخه میدونی من عمل دارم
                                متعجب بهش نگاه کردم گفتم تو سالمی
                                گفت نه اون عمل ������

تو فارکس با اهرم 100 کارمیکنم
                                عکس نشون داد از خودش تو گوشیش که 300 میلیون باختم 3 روز بی هوش شدم با دستگاه نفس میکشید

گفتم خوب گفت صدبار ترک کردم دکتر روانشناس رفتم قرص آرامبخش خوردم شبها تا صبح استرس دارم ولی نمیتونم دست بکشم از این کار
                                البته دیشب رو برد بود هی میگفت بیا بریم خونه کاکو بچه شیراز بود
                                خلاصه من خودمو میگم یعنی تا آخر عمر میخایم صبح تا شب زل بزنیم به این تابلو لعنتی آخرش هیج

خدا خودش نجاتمون بده

الهی آمین
                                یک دوستی داشتیم به نام جمشید از بچه های کف بازار تالار حافظ بود.

بیشتر رو کربن کار میکرد.

یکهو ول کرد رفت بازار فرش.

دمش گرم.

نظر

در حال کار...
                                X