کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یه چیزی میگم امیدوارم به کسی بر نخوره درصد قابل توجهی از ایرانی جماعت به 40 سال پول مفت نفت عادت کرده خونه متری 100 دلارش شده متری 2000 دلار
روزی ماکس یک ساعت کار مفید می کنه انتظار داره بدون خوندن دو تا کتاب در مورد بازار اقتصاد دو تا کتاب تکنیکال هر روز سهمش هم با پول دیگران بهر بالا سود کنه
اون موقع که سکه بالا میرفت دلار بالا میرفت همه تو فروم ها می گفتن دلار ده هزار تومنی باعث شکوفایی اقتصاد ایران میشه چون همشون دلار داشتن حاضرن مملکت نابود بشه دلاری که هزار تومن خریدن ده هزار تومن بفروشن
رودل جان باز شما 3 سوته فتوا دادی !؟؟................امسال از ماه اردیبهشت کشور مالزی مالیات بر ارزش افزوده (6%) داره میگیره انوقت کشور بی حساب کتاب ما سالی 2 درصد داره میره بالا ! یا در ترکیه هر تولیدی و کارخانه ای یارانه درست درمان برای انرژی میگیره + وام با شرایط مناسب + قیمت مناسب املاک یا در اروپا چند سال اول برای تشویق به ادام اصلا مالیات بر ارزش افزوده نمیگیرند !..............الان لیزینگی ها هم از مشتری 9% بهره وام میگیرند توجه کنید بهره وام لیزینگ !!!
من میگم چطوره کلا اروپایی ها برای همیشه تشریف بیارند ایران ما خاورمیانه ای ها هم تاختی کوچ کنیم بریم انجا........2 روز دیگه رو وسایل ساخت آلمان معرفی کالا به زبان عربی چاپ میشه و پورشه با پسران دشداشه پوش و دختران برقع زده در بیلبردها تبلیغ میشه!
من میگم چطوره کلا اروپایی ها برای همیشه تشریف بیارند ایران ما خاورمیانه ای ها هم تاختی کوچ کنیم بریم انجا........2 روز دیگه رو وسایل ساخت آلمان معرفی کالا به زبان عربی چاپ میشه و پورشه با پسران دشداشه پوش و دختران برقع زده در بیلبردها تبلیغ میشه!
نخیر.
اونجا تو برلین و دوسلدورف امام زاده ساخته میشه پورشه تو ایالت باوریای جدید ( اطراف اصفهون خودمون) تولید میشه
نظر