جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Senator1989
    عضو فعال
    • Feb 2015
    • 2577

پاسخ : جــــو بــــازار

عباس پاليزدار: با دستور اكيد رهبري به اسناد قوه قضاييه دست يافتيم

عباس پاليزدار در گفت و گويي با روزنامه شرق كه در شماره روز دوشنبه اين روزنامه منتشر شده، اعلام كرده است، رهبر جمهوري اسلامي براي دسترسي هيئت تحقيق و تفحص مجلس به اسناد قوه قضاييه «دستور اكيد» داده بود.

آقاي پاليزدار كه در سال ۱۳۸۷ در سخنراني‌هايي در چند دانشگاه شمار زيادي از سران جمهوري اسلامي را به فساد مالي گسترده متهم كرده بود، با اعلام اين كه پيشتر اقدامات خود را با «مجموعه رياست‌جمهوري و شخص احمدي‌نژاد» هماهنگ مي‌كرد، گفته است: «آقاي احمدي‌نژاد در شعارهايش هميشه مبارزه با فساد را مطرح مي‌كرد و ما فكر مي‌كرديم حتما اين شعار‌ها قرار است به عمل تبديل شود. بنابراين سمت ايشان زياد رفتيم و نماينده‌هايي هم در وسط كار وقتي ديدند ما جدي هستيم، كم‌كم به ما پيوستند.»

دبير پيشين كميته تحقيق و تفحص مجلس شوراي اسلامي از قوه قضاييه افزوده است: «البته تشكيل كميته تحقيق و تفحص و اينكه به مصوبه مجلس تبديل شود، زمان زيادي برد. بعد هم كه مصوبه مجلس شد، با وجود اينكه مصوبه مجلس را داشتيم، خيلي تلاش كرديم تا به قوه قضاييه ورود كنيم. اجازه ورود به دستگاه قضايي را نداشتيم. عنوان مي‌شد قوه قضاييه زير نظر رهبري است و اجازه ورود نداريم. تا اينكه نمايندگان ملاقاتي با رهبري داشتند و مجلس با رهبري براي انجام اين كار هماهنگي انجام دادند. دستور اكيد رهبري اجازه ورود به قوه قضاييه را داد.»

عباس پاليزدار كه به دنبال «افشاگري‌هايش» عليه برخي از مقام‌هاي عالي‌رتبه سياسي و مذهبي در خرداد ماه سال ۱۳۸۷ بازداشت و از سوي دادگاهي در تهران به تحمل ۱۰ سال زندان محكوم شده بود تيرماه سال ۱۳۸۸ پس از تحمل بيش از يك سال زندان با وثيقه ۳۵۰ ميليون توماني آزاد شد.

در حالي كه وي در سخنراني‌هاي خود در سال ۱۳۸۷ از محمود احمدي‌نژاد به عنوان شخصي كه قصد دارد «دست مفاسد اقتصادي را كوتاه كند»، حمايت مي‌كرد، در اظهارات تازه خود دولت را به «سواستفاده» از خود متهم كرده است.

آقاي پاليزدار در اين باره به روزنامه شرق گفته است: «بارها گفته‌ام كه دولت به هيچ‌وجه، انگيزه مبارزه با فساد را نداشت. اين امر براي دولت فقط يك نردباني براي بالا رفتن بود... با اين شعاري كه سر داده شد، مردم گمراه شدند. امثال پاليزدار‌ها هم ابزار شدند كه مردم بپذيرند، قرار است با فساد مبارزه شود.»

وي همچنين در پاسخ به اين پرسش كه از چه زماني متوجه شد از وي «سواستفاده» مي‌شود، گفته است: «زماني متوجه شدم كه نزديك پايان كار بوديم. يعني زماني كه سخنراني‌هاي ما بود. پيش از آن براي رفتن به سخنراني‌ها تشويق مي‌شديم، اما يك هفته قبل از بازداشت، ناگهان اعتراض‌ها شروع شد كه پاليزدار‌ داري چه كار مي‌كني؟ چرا ‌داري شلوغ مي‌كني؟ چرا شروع به زدن همه كرده‌اي؟»

دبير پيشين كميته تحقيق و تفحص مجلس شوراي اسلامي از قوه قضاييه همچنين گفته است: «يك هفته قبل از بازداشتم، از اصفهان برمي‌گشتم كه آقاي داوود احمدي‌نژاد با من تماس گرفت و گفت پاليزدار تو اسم همه را گفته‌اي، قرار بود اسم همه را نگويي! تو ‌داري همه را با ما درگير مي‌كني و به اسم ما تمام مي‌شود. از همان ‌جا براي من يقين حاصل شد كه با ما برخورد خواهد شد. گفتم مگر قرار بوده غير از اين عمل كنيم؟ خانم آجرلو هم زنگ زد و گفت تو ‌داري آبروي ما را مي‌بري! گفتم مگر قرار ما از اول همين نبود؟»

عباس پاليزدار همچنين با تشريح نحوه بازداشت خود توسط سعيد مرتضوي گفته است: «من حتي معتقدم خواست دولت بود كه با من برخورد شود. اگر پاليزدار بيرون بود، پي برده بود جريان از چه قرار است! و آنها به هدفي كه مي‌خواستند نمي‌رسيدند. ممكن بود من افشاگري‌هاي ديگري انجام بدهم و بگويم اينها هيچ حمايتي از مبارزه با فساد نكرده‌اند. به همين دليل به نتيجه‌اي كه مي‌خواستند، نمي‌رسيدند. من مي‌گويم خواست آنها بازداشت من بود.»

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1839

آقایون !!!خانوما!!!
      لطفا دیگه از سیاست بیایید بیرون!!جلیلی و محمود وحسن و...همه جانشان فدای رهبر/:.yead.:/
      این خانه از پای بست ویران است!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• FARIBORZ NAEL
        ستاره دار(2)
        • Jan 2015
        • 1839

این چند روز تعطیلی فرصت خوبی هست بشینید و اطلاعیه های کدال رو بخونید،با چای قند پهلو واقعا میچسبه!!!

راستش من هر چی نگاه میکنم میبینم اوضاع اونقدر هم خراب نیست!

برخی از دوستان که سهم هستند ممکنه با خودشون بگن سود بانکی از دستمون رفت!
        اما یک حساب ساده بکنید ،می بینید اگر به سهمی که دارید اگه اعتقاد داشته باشید،در دوره رشد،سود یک روز بورس برابر با سه ماه سود بانکی هست!
        پس نگران نباشید که پایان شب سیه سپید است.

نظر

• Senator1989
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 2577

جناب نائل شما الان تو ضرر هستید یا سود !؟...........چند وقت هست دارم از خودم میپرسم چرا دولت این رکود رو راه انداخته و پا رو حلقوم مردم و دست در جیب مردم کرده یا... سوال اینجاست چرا این کار رو میکنه .........بنظرم بایستی دنبال جوابی امنیتی و سیاسی بود تا جوابی منطقی اقتصادی ! .........هر چی هست این دولت داره خیانت میکنه و دروغ میگه و نبایستی هیچ سینه چاک و ذوب در روحانی وارد مجلس بشه...........انشالله یک نه اساسی به این دولت بی کفایت دروغگو در اسفند 94 در پیش داریم.

نظر

• FARIBORZ NAEL
            ستاره دار(2)
            • Jan 2015
            • 1839

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
            جناب نائل شما الان تو ضرر هستید یا سود !؟...........چند وقت هست دارم از خودم میپرسم چرا دولت این رکود رو راه انداخته و پا رو حلقوم مردم و دست در جیب مردم کرده یا... سوال اینجاست چرا این کار رو میکنه .........بنظرم بایستی دنبال جوابی امنیتی و سیاسی بود تا جوابی منطقی اقتصادی ! .........هر چی هست این دولت داره خیانت میکنه و دروغ میگه و نبایستی هیچ سینه چاک و ذوب در روحانی وارد مجلس بشه...........انشالله یک نه اساسی به این دولت بی کفایت دروغگو در اسفند 94 در پیش داریم.
            از شما چه پنهان بنده از اول عید تا الان حدود 12%در زیان هستم.
            من هم مثل بقیه دوستان ناراحت هستم،اما به خاطر داشته باشید،همان طوری که در پست قبلی گفتم بورس در موقع رشد به راحتی ضرر رو جبران میکنه(مرغ زیرک چون به دام افتاد صبوری بایدش)
            بورس چند شرط داره اگر اونها رو رعایت کردیم حتما با صبر موفق خواهیم بود
            1- هر سهمی نخریم(من خودم چند سال پیش سر حق تقدم یکی از سهام کاشی ساز تقریبا با خاک یکسان شدم)
            2-صبور باشیم
            3- طمع کار نباشیم

این هم که شما میفرمایید این دولت رکود راه انداخته!بر اساس علم اقتصاد چاره ای نداشته برای کنترل تورم
            اما نکته اینجاست این موضوع برای من و شما مهم هست!!!!اگر اجتماع عادی رونگاه کنیم میبینیم مردم دارن حقوق میگیرن و... زندگی ادامه داره!!!!
            روحانی هم چند سال حسابی خواهد تاخت و این موضوع از کنترل من و شما خارج هست!!

دیر یا زود دولت مجبور هست رکود رو برطرف کنه،با چه ابزاری؟ و چطور؟ و چه موقع؟این وظیفه من و شماست که تشخیص بدیم و سهام پیشرو و مرتبط را همراهش بشیم.

نظر

• Senator1989
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 2577

ببینید مسئله تورم کجا پاش میره رو اعصاب ملت ؟؟!

از 92 تا الان اگر هر کسی رئیس جمهور بود الان وضعیت همین بود نه بدتر ولی شاید بهتر......... به عقیده اکثر اقتصاد دانان طراز اول کشور این وضعیت تورمی شبیه کاهش تورم هست یعنی به زبانی ساده یک تقلب بزرگ رخ داده به وسیله تغییر در پارامترهای موثر در نشان دادن رشد تورم بشکلی غیر منطقی و دستکاری در مولدین تورم در بازار و اقتصاد کشور

از حسن چاخان شک نداشته باشید این تقلب ها رو!

حالا چطوری/ مثلا شما با افزایش قیمت های حامل های انرژی تا لب های قیمت های جهانی توقع تورم دارید در جامع و از طرفی پر شدن خزانه ولی قبلش کاری کردید که ملت با احساس خوشبینی به رشد پول ملی و ورود دلارهای بلوک شده و وام خارجی دست از خرید تا حدود زیادی بکشند و بازارها در سکون بسر ببرند و در این بین با دادن وعده های بنفش انچنانی و ... تا حد ورشکستی واحدهای صنعتی مالی و تجاری پیش رفته و قیمت ها از روی نا چاری کاهش پیدا کرده تا کالاها رسوب نشود در انبارها و از این رو افزایش قیمت حامل های انرژی و خدمات دولتی تا مرز 50 الا 70% هم نمیتونست در جامعه ساکن و محتضر تورمی به بار بیاورد ولی جیییییب دولتتتت پررررر پول میشششود.

پس این نقشه ای بوده که بایستی از آخر به اول خوند

متاسفانه مردم ما سواد حوضه علمیه قم رو ندارند تا بفهمند یزید کیه!؟

نظر

• REZA1
                عضو عادی
                • Jul 2015
                • 30

حالا چطوری/ مثلا شما با افزایش قیمت های حامل های انرژی تا لب های قیمت های جهانی توقع تورم دارید در جامع و از طرفی پر شدن خزانه ولی قبلش کاری کردید که ملت با احساس خوشبینی به رشد پول ملی و ورود دلارهای بلوک شده و وام خارجی دست از خرید تا حدود زیادی بکشند و بازارها در سکون بسر ببرند و در این بین با دادن وعده های بنفش انچنانی و ... تا حد ورشکستی واحدهای صنعتی مالی و تجاری پیش رفته و قیمت ها از روی نا چاری کاهش پیدا کرده تا کالاها رسوب نشود در انبارها و از این رو افزایش قیمت حامل های انرژی و خدمات دولتی تا مرز 50 الا 70% هم نمیتونست در جامعه ساکن و محتضر تورمی به بار بیاورد ولی جیییییب دولتتتت پررررر پول میشششود.

پس این نقشه ای بوده که بایستی از آخر به اول خوند

متاسفانه مردم ما سواد حوضه علمیه قم رو ندارند تا بفهمند یزید کیه!؟

اقتصاد همینه باید نقشه کشید! اصلا بدون نقشه هم مگه میشه؟ چه ما خوشمون بیاد چه نیاد... یه جوری میگید این نقشه بوده که...

اگر واقعا این حرف شما درست باشه باید گفت چقدر هم عالی و با برنامه و نقشه! حداقل یه ترفندی پشتش بوده. توقع دارید دولت بیاد رو برای مردم بازی کنه و مثلا کاهش درآمد روی کارش اثر نداشته باشه و همونطور که مردم انتظار دارند و در ذهن من و شماست که معلوم نیست عملی هست یا نیست کار کنه! اقتصاد همینه گاهی باید بین بد و بدتر و متناسب با شرایط راه و ترفندی به کار گرفت در شرایط رکود تورمی که شدت تورم هم خیلی بالاست اولویت قطعا کنترل تورم هست و سیاست انبساطی کار رو خراب تر میکنه

البته منم مثل مردم دوست دارم همه چی ارزون بشه یا اصلا بنزین و... گرون نمیشد ولی از بعد اقتصادی این یک حقیقته که خوشمون بیاد یا نه جیب ملت و دولت یکیه و اقتصاد به خواست من و شما محل نمیذاره و راه خودش رو میره.

به هر حال هر کسری و کاهش درآمدی (به هر دلیل از کاهش نفت و تحریم و....) از جیب مردم بیرون میاد حالا هر دولتی هم میخواد باشه درآمدش که از آسمون نمیاد مال همین ملته و از جیب همین مردمه .هر هزینه ای هم به همین صورت از جیب مردم در میاد.... حالا یا با چاپ پول و تورم خیلی بالاتر یا با رشد دلار یا حامل انرژی یا مالیات و سایر ترفندها به هر حال باید از یکی از این روشها باشه دیگه

اگر غیر این بود و شرایط کاهش درآمد بر زندگی مردم بی اثر بود که عالی بود الان دنیا همه جا گلستان بود میخواد کشور 1 میلیارد درآمد داشته باشه یا 100 هزار میلیارد فرقی نمیکرد

شما نقشه بهتری برای جبران کسری بودجه و کاهش درآمد نفتی سراغ دارید که 100 درصد بتونه جواب بده؟ 70 درصد بودجه کشور صرف پرداخت حقوق و تامین اجتماعیه و 90 درصد بودجه کشور بودجه جاریه که هیچ راهی جز پرداخت نداره صرفه جویی و ندادن هم نمیشناسه اگر هم نشتی در اون هست خودتون خوب میدونید ریشه کرده و کاهش شدیدش کار یه یه سال و دو سال نیست اون بخش عمرانی هم که وضعیتش مشخصه همیشه کاهش درآمد تاثیر اصلی رو روی این بخش میذاره
                آخرین ویرایش توسط REZA1؛ 2015/09/25, 09:16.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2015
                  • 1839

در اصل توسط REZA1 پست شده است View Post
                  70 درصد بودجه کشور صرف پرداخت حقوق و تامین اجتماعیه و 90 درصد بودجه کشور بودجه جاریه که هیچ راهی جز پرداخت نداره
                  شما اشتباه میکنید دوست عزیز،البته عذرخواهی من رو پذیرا باشیذ.
                  حالا چرا؟

ایران حدود 1/800/000میلیون نفر کارمند غیر مولد داره(نیروی نظامی و کارمند ادارات و بازنشسته)
                  نیروی کارگری رو حساب نمیکنیم،چون اونها مولد هستند و خودگردان(استقلال مالی دارند)
                  به هر کارمند به طور متوسط 1/5 میلیون تومن حقوق بدهندمیشه ماهانه2700میلیارد تومن!
                  الان صادرات نفت روزانه 3 میلیون بشکه صادرات نفت در نظر میگیریم(در حالی که بیشتر هست)هر بشکه نفت را 40دلار در نظر میگیریم
                  3/000/000*40=120.000/000دلار روزانه
                  120/000/000*30=3/600/000/000میلیارد دلارماهانه
                  پس ملاحظه میکنید که تنها یک چهارم بودجه کشور تنها از محل فروش نفت صرف پرداختهای جاری دولت هست،با مابقی چیکار میکنند خدا میدونه!!
                  خزانه هم که همیشه خالیه!
                  ساده انگاری هست که تصور کنیم مابقی صرف بودجه عمرانی یا درمانی کشور میشه!

نظر

• FARIBORZ NAEL
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2015
                    • 1839

ببینید مسئله تورم کجا پاش میره رو اعصاب ملت ؟؟!

از 92 تا الان اگر هر کسی رئیس جمهور بود الان وضعیت همین بود نه بدتر ولی شاید بهتر.........

اگر جلیلی الان رئیس جمهور بود
                    دلار بالای 10 هزار تومن بود
                    پراید بالای 100میلیون تومن بود
                    هر قرص نان 10 یا 15هزار تومن
                    هر واحد آپارتمان در پایین شهر بالای یک میلیارد تومن
                    و مردم در حال دریدن یکدیگر!یکسال آخر دولت محمود رو فراموش کردید که چه اوضاعی شده بود؟
                    و...

نظر

• REZA1
                      عضو عادی
                      • Jul 2015
                      • 30

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                      شما اشتباه میکنید دوست عزیز،البته عذرخواهی من رو پذیرا باشیذ.
                      حالا چرا؟

ایران حدود 1/800/000میلیون نفر کارمند غیر مولد داره(نیروی نظامی و کارمند ادارات و بازنشسته)
                      نیروی کارگری رو حساب نمیکنیم،چون اونها مولد هستند و خودگردان(استقلال مالی دارند)
                      به هر کارمند به طور متوسط 1/5 میلیون تومن حقوق بدهندمیشه ماهانه2700میلیارد تومن!
                      الان صادرات نفت روزانه 3 میلیون بشکه صادرات نفت در نظر میگیریم(در حالی که بیشتر هست)هر بشکه نفت را 40دلار در نظر میگیریم
                      3/000/000*40=120.000/000دلار روزانه
                      120/000/000*30=3/600/000/000میلیارد دلارماهانه
                      پس ملاحظه میکنید که تنها یک چهارم بودجه کشور تنها از محل فروش نفت صرف پرداختهای جاری دولت هست،با مابقی چیکار میکنند خدا میدونه!!
                      خزانه هم که همیشه خالیه!
                      ساده انگاری هست که تصور کنیم مابقی صرف بودجه عمرانی یا درمانی کشور میشه!
                      با تشکر از شما البته در کل منظور این نیست که این رقمها چقدره در کل منظور این بود که دولت بسیار بزرگ هست و حجم زیادی صرف پرداخت میکنه که در نهایت بخش قابل توجهی امکان کاهش و صرفه جویی هم نداره و بر همین اساس کاهش درآمدهای نفتی و.... به سرعت روی بودجه عمرانی و بودجه کل کشور تاثیر میذاره

تعداد حقوق بگیرها هم از 1.8 میلیون خیلی بیشتر به نظر میاد فقط حدود 1 میلیون نفر در آموزش و پرورش کارمند و معلم داریم! وزارتخونه های دیگه هم به همین ترتیب رقمهای بالایی حقوق بگیر دارند که شاید خیلیهاشون هم مازاد هستند و با پارتی و رابطه اومدن و نمیشه هم کاری کرد
                      از طرفی دولت علاوه بر پرداخت حقوق و مزایا موظفه 23 درصد سهم کارفرما به تامین اجتماعی بده که بخشی از بدهی دولت به تامین اجتماعی محسوب میشه بنابراین در عمل رقم بالاتر از 1.5 میلیونی میشه که شما محاسبه کردید

70 درصد بودجه برای 4 میلیون حقوق بگیر

حدود 20 درصد هم بقیه بودجه جاری مملکت شامل هزینه های عمومی و اداری و وزارتخانه ها و بنیادها و نهادها محیط زیست و دفاع و امنیت و کمکهای خارجی! و خرجهای دیگه و.... هست که خودتون میدونید بازی کردن با این ردیف بودجه ها خیلی کار آسونی نیست و برخی حتی در اختیار دولت نیست
                      حدود 45 هزار میلیارد تومن هم صرف پرداخت یارانه نقدی هست که تقریبا 22 درصد کل بودجه میشه که البته طبق قانون باید از ردیف بودجه خاص خودش تامین بشه و جدا از بودجه عمومی کشور هست

اما در مورد درآمد نفتی کل تولید نفت ایران قبل از تحریم حدود 3.6 میلیون بشکه نفت و میعانات گازی و صادرات حدود 2.4 میلیون بشکه بود که الان طبق اعلام اوپک بعد از تحریمها صادرات ایران تنها بین 700 هزار تا 1.1 میلیون متغییر بوده که احتمالا یه مقداری هم با دور زدن تحریمها و با تخفیف دارند میفروشند که در نهایت بعیده با توجه به تولید فعلی بالای 1.5 میلیون بشکه در عمل باشه!
                      در خود رقم بودجه هم برای سال 93 بر پایه صادرات 1 میلیون بشکه نفت و میعانات گازی در روز هست نه 3 میلیون. در آمد مالیات و شرکتهای دولتی هم بخشی از درآمد بودجه هست که بعد از تحریم و با کاهش درآمد نفتی تقریبا بیش از نیمی از کل بودجه دولت شده

یه مورد دیگه هم در مورد درآمد نفتی اینه که از درآمد نفتی طبق بودجه حدود 26 درصد سهم صندوق توسعه هست و 14 درصد هم سهم وزارت نفت برای توسعه میادین و هزینه های استخراج و پروژه های عمرانی وزارت نفت و... می باشد
                      آخرین ویرایش توسط REZA1؛ 2015/09/25, 12:56.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                        ستاره دار(2)
                        • Jan 2015
                        • 1839

در اصل توسط REZA1 پست شده است View Post
                        با تشکر از شما البته در کل منظور این نیست که این رقمها چقدره در کل منظور این بود که دولت بسیار بزرگ هست و حجم زیادی صرف پرداخت میکنه که در نهایت بخش قابل توجهی امکان کاهش و صرفه جویی هم نداره و بر همین اساس کاهش درآمدهای نفتی و.... به سرعت روی بودجه عمرانی و بودجه کل کشور تاثیر میذاره

تعداد حقوق بگیرها هم از 1.8 میلیون خیلی بیشتر به نظر میاد فقط حدود 1 میلیون نفر در آموزش و پرورش کارمند و معلم داریم! وزارتخونه های دیگه هم به همین ترتیب رقمهای بالایی حقوق بگیر دارند که شاید خیلیهاشون هم مازاد هستند و با پارتی و رابطه اومدن و نمیشه هم کاری کرد
                        از طرفی دولت علاوه بر پرداخت حقوق و مزایا موظفه 23 درصد سهم کارفرما به تامین اجتماعی بده که بخشی از بدهی دولت به تامین اجتماعی محسوب میشه بنابراین در عمل رقم بالاتر از 1.5 میلیونی میشه که شما محاسبه کردید

70 درصد بودجه برای 4 میلیون حقوق بگیر

حدود 20 درصد هم بقیه بودجه جاری مملکت شامل هزینه های عمومی و اداری و وزارتخانه ها و بنیادها و نهادها محیط زیست و دفاع و امنیت و کمکهای خارجی! و خرجهای دیگه و.... هست که خودتون میدونید بازی کردن با این ردیف بودجه ها خیلی کار آسونی نیست و برخی حتی در اختیار دولت نیست
                        حدود 45 هزار میلیارد تومن هم صرف پرداخت یارانه نقدی هست که تقریبا 22 درصد کل بودجه میشه که البته طبق قانون باید از ردیف بودجه خاص خودش تامین بشه و جدا از بودجه عمومی کشور هست

اما در مورد درآمد نفتی کل تولید نفت ایران قبل از تحریم حدود 3.6 میلیون بشکه نفت و میعانات گازی و صادرات حدود 2.4 میلیون بشکه بود که الان طبق اعلام اوپک بعد از تحریمها صادرات ایران تنها بین 700 هزار تا 1.1 میلیون متغییر بوده که احتمالا یه مقداری هم با دور زدن تحریمها و با تخفیف دارند میفروشند که در نهایت بعیده با توجه به تولید فعلی بالای 1.5 میلیون بشکه در عمل باشه!
                        در خود رقم بودجه هم برای سال 93 بر پایه صادرات 1 میلیون بشکه نفت و میعانات گازی در روز هست نه 3 میلیون. در آمد مالیات و شرکتهای دولتی هم بخشی از درآمد بودجه هست که بعد از تحریم و با کاهش درآمد نفتی تقریبا بیش از نیمی از کل بودجه دولت شده

یه مورد دیگه هم در مورد درآمد نفتی اینه که از درآمد نفتی طبق بودجه حدود 26 درصد سهم صندوق توسعه هست و 14 درصد هم سهم وزارت نفت برای توسعه میادین و هزینه های استخراج و پروژه های عمرانی وزارت نفت و... می باشد
                        دوست عزیز ما اصلا فرض رو بر این قرار میدیم که 4میلیون حقوق بگیر درست باشه!!که مطمئنا نیست.
                        حقوق رو هم همون 1/5 میلون در نظر میگیریم،که باز هم خودتون میدونید اکثر نیروی نظامی و بازنشسته که حدود یک میلون نفر هستند اینقدر نمیگیرند

اگر 4میلیون نفر حساب کنیم با همین نفت 40 دلاری نه( 50دلار) تازه مقدار 2برابر میشه یعنی 50درصد بودجه فقط نفت(بدون میعانات)

اگر قیمت نفت حدود 100 دلار باشه که دیگه ارقام اصلا توجیه پذیر نیست کما اینکه سالها بوده و فقط امسال قیمت نفت55 دلار شده!

آموزش و پرورش هم تعداد کل جمعیت دانش آموزی حدود 12میلیون نفر هست،چطور میشه یک میلیون معلم!یعنی سرانه هر 12 دانش آموز یک معلم !!!مگه اینجا اروپا هست؟http://pana.ir/Pages/Printable-News-83860.aspx

الان هم که دیگه اکثر مدارس سالیانه چند میلیون همون اولش از مردم میگیرن!!!

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1839

دوستان به نظرتون اون موقع که احمدی نژاد نفت رو 140دلار میفروخت پولشو چیکار میکرد؟؟:-/

چرا اون موقع وضعمون همین بود ،دوره خاتمی با نفت 20دلاری هم وضعمون همین بود؟

اینها همه آیاتی است برای آنها که اهل ایمانند.!

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

انتظار بازار مثبت رو میشه داشت از فردا...
                            احتمال لمس 65 هزار واحد در شاخص کل
                            خدا خواست و ما توانستیم
                            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

کاربر REZA1 چه شخص تابلوی هستی! تو نفوذی و مزدور بهتره بری نون روحانی رو بخوری با افتخار داشتن قلاده های طلا بر گردنت!!!

برو عموت رو سیاه کن با این شبه علمی و شبه روشنفکری صحبت کردنهای کد دار و هدف دارت

روحانی یزید اینجا تا اسفند برای انشالله رای نیاوردن همدستانت که در خیانت تو و ماسمالی کردن کارهای تو دخیل هستند به فضل خدا از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد

نه به روباهی !

نظر

• Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

یادت رفت به شوروی و اسرائیل و کائنات فحش بدی و از امام زمان درخواست کنی به زمین گرم بزندشون /.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X