جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • منیب
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 2440

پاسخ : جــــو بــــازار

نتیجه خریدوفروش مداوم در بازار نزولی فقط پر کردن جیب کارگزاری هست و ضرر کردن هست
    تو روند نزولی فرسایشی ماهی چند روز مثبت میکنند شخص هیجان زده میشه میخره و اعلام خرید میکنه
    بعد یک ماه میبینه سهم 20 درصد ریخته باز مثبت میشه میخره یا میگه خریدم
    افرادی که میبینید هر روز اعلام خرید میکنند احتمال ضعیفی داره سهم قبلی که دارن رو با سود فروخته باشند
    برای همین هیچ وقت یا به ندرت اعلام فروش سهمی رو میکنند
    بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4104

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
      قچار زمانی که با پست قبلی فرصت خریدش را اینجا اعلام کردم! 840 تومان راحت میفروختند! الآن قیمت آخرین معامله ش رسیده به 8688ریال!

قثابت 26 میلیون صف خرید بسته! و فردا اگر در مثبت کامل فرصت دهد! یک پله دیگر خروج خواهم زد

کپشیر هم صف خریدش را امروز بلاخره بست!

تلیسه هم بعد از چند روز مثبت خوردن امروز شل کرد 4 مرحله خروج زدم و فقط دو مرحله ته سبدم باقیمانده!
      اون وقت به نظر شما این مدل سهم خریدن فرصت خرید است ؟
      اگر دنیال یه رنج منفی و بعد 2% بیاد بالاتر را فرصت خرید بدونیم که کل بازار الان از این رنج ها داره میزنه
      بازار جونی نداره ولی خیلی داغون هم نیست . به همین دلیل انبوهی سهم از بالا میان پائین و از پائین میرن بالا . این چه فرصت خریدی محسوب میشه ؟

فرصت خرید یعنی سهمی که در فلان قیمتها فروشنده لحظه ای داشته باشه و احتمال زیاد برگرده بالا و دیگه نیاد پائین و بتونه روزهای بعدی هم رنج های مثبت بزند نه بالا پائین شدن از منفی تا کمی بالاتر . اینطور حساب کنیم همین امروز حداقل 100 تا سهم اینور و اونور شدند در حد چند درصد بالا پائین شدن . البته حق هم دارید و حق هم داریم . بازاری دیگه نمونده باید همین درصد های جزئی را فرصت بدونیم ولی این راهکار نیست
      مگر اینکه کسی رو هوا این خرید فر وش ها را انجام بده و فقط برا کارگزاری گردش بزنه . یکیش ضرر و یکیش شانس بیاره سود

قثابت را فردا حسابی خالی میکنند و بعید میدونم مثبت کامل بخورد
      آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2022/01/03, 13:24.

نظر

• منیب
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 2440

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        اگر دنیال یه رنج منفی و بعد 2% بیاد بالاتر را فرصت خرید بدونیم که کل بازار الان از این رنج ها داره میزنه
        بازار جونی نداره ولی خیلی داغون هم نیست . به همین دلیل انبوهی سهم از بالا میان پائین و از پائین میرن بالا . این چه فرصت خریدی محسوب میشه ؟
        مگر اینکه کسی رو هوا این خرید فر وش ها را انجام بده و فقط برا کارگزاری گردش بزنه . یکیش ضرر و یکیش شانس بیاره سود
        سلام و درود
        در تایید و تکمیل صحبتهای شما دوستان ظاهرا بدون کارمزد و مالیات معامله میکنند
        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2203

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
          حجم معاملات برخی مثلا بزرگ های بازار سوپر فاجعه هست و گواه خیلی نشانه هاست...

خودرو تا الان 180 میلیون . با احتساب افزایش سرمایه 20 برابری شبیه به اینه که در سال 98 مثلا 9 میلیون سهم !!!! تو 3 ساعت معامله می شد.

وتجارت تا الان 46 میلیون !!! سابقه اواخر 98 و اوایل 99 رو ببینین کمتر از 600-700 میلیون تقریبا پیدا نمیشه و یک میلیارد حجم ،عادی خیلی روزها بوده ...

احتراما

اینکه برخی شرکتهای بزرگ بازار را نمی خرند و زورکی و با چاشنی کد به کد و ... زیرشون گرفته اند یعنی گیر افتادن سرمایه های بزرگ وبزرگان در این شرکتهای (به نسبت) سوپر گران
          یعنی عدم اطمینان به گزارش های جهش در سودسازی و امکان تداوم رشد سودسازی در این شرکتها

میدکو 9.5 میلیارد دلاری ( سومین شرکت گران بازار ) با پ به ای 162 یعنی فاجعه .
          کگل و کچاد و مارون هر کدوم به ارزش حدود 5 میلیاد دلار در مقایسه با نصف دیگر بازار که ارزششان به زیر 50 میلیون دلار رسیده و بعضا شرکتهای مهمی هم هستند یعنی عدم توجه به تغییرات و خطای دسته جمعی یک عده

خلاصه اینکه جمع زیادی از بزرگان و دانایان دسته جمعی تو یک سوراخ هایی رفته و گیر افتاده اند ( شاید هم خفت شده اند ) و باید تا مدت های زیادی در اونجا بمانند تا مشتری برای شرکتهایی که باد کرده اند پیدا بشود.
          آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2022/01/03, 13:36.

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4104

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
            سلام و درود
            در تایید و تکمیل صحبتهای شما دوستان ظاهرا بدون کارمزد و مالیات معامله میکنند
            سلام و درود
            حالا اینش هیچی ، طوری وانمود کنیم که یکه تاز بازار خوانی هستیم و همه کارامون درسته کمی مساله است
            فقط باید اینو در نظر بگیریم که اکثر دوستان فعال اینجا خودشون همه فن حریف هستند . نظرات در شان و اندازه شخصیت دیگران از منظر سواد بورسی باید ارائه شود نه حالت چت روم

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4104

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
              درود
              اعتیاده این بازار وگرنه اکثر دوستان با ضرر میفروشن شاید 80 درصد . زیاد به خرید و فروش توجه نکن / اکثرا ضرر حالا خواب پول و تورم و صدها کوفت و زهرمار دیگه به کنار

البته من هم خرید و فروش کنم میرم تو ضرر ، ده ها سهم رو چشم گذاشتم دیدم یا تکان نخورده یا 20 درصد پایین تر میدن

کافیه تو این تاپیک بگی فردا مثبته و روند صعودی و قیمت لارزو میشه برا صدتا تشکر میزنند اما تحلیل منطقی و اصولی داشته باشی اهمیت نمیدن و صدالبته همه در ضرر هستند و از سوزش

الان بنده خدا حسنی و صالحی
              و چند کاربر اخطار میدادن کسی نه تشکر کرد و نه چیز جهت مسخره کردن و بی سواد بودن ، میبگن زمان به جمله ها معنی میده دقیقا همینه و حرف اونها بعد ماه ها دقیقا درست بوده

شاخص رسما داره حمایت 1380 از دست میده حالا تکنیکالی ها دیدن 1380 از دست رفت حمایت با نقاشی اوردن روی 1370 اینم فقط از اونها برمیاد

حجم معاملات خنده دار و مابقی ماجرا
              دقیقا
              و همین نکته ای است که بنده در تاپیک بهرام خان بهش اشاره کردم . هنوزم که هنوز است به این افراد بد و بیراه میگن و کسی هم بخواد بگه بابا اینا درست میگفتند تازه طلبکار طرف هم میشن که چرا حمایت میکنی !!! نه بفرما طرف را پیدا کنیم پوستشم بکنیم . حرف درست و حقیقت حمایت هم داره
              بورسی ها اکثرا دوست دارند حرفهای جذاب بشوند و حس درونیشون ارضا شود و به قول شما تحلیل را دوست ندارند

نظر

• اوشنوس
                ستاره دار(3)
                • Dec 2015
                • 880

دوست همیشه منتقد و بسیار عجول و همیشه نا امید به بازار لطفآ توجه کنید

عزیز من اولآ بنده که ادعایی ندارم که شما باز زبان انتقاد را به سمت من گشوده اید! و از نظرات به قول شما ناشیانه من گله و شکایت میکنید! تا اینجا هم امروز از قضا هر چی که گفتم درست از آب در آمده نه غلط! پس وای به حال اینکه توصییه خرید و فروشهای امروزم یکی شون غلط از آب در می آمد! لابد آن وقت سرم را هم در حضور دوستان میبریدید! من اگر گفتم قچار فرصت خرید است در تایم و زمانش فرصت خرید بود و تا هفته بعد اگر کمی هم دندان روی جیگر بگذارید! و اگر صبوری کنید! متوجه میشوید که خرید امروز قچار را آنقدرها بیراه نگفته ام درست مانند قلرستی که از دو هفته پیش سیگنال خریدش را به دوستان دادم و الآن چند روز است که در صف خریدش قفل است. بنده که نگفتم امروز بخرید و همین امروز بفروشید!! که شما میگین پول کارمزدش هم نمیشود! کپشیر قبل از صف خرید بستنش گفتم تحرکات توی این نماد زیاد شده از دو هفته پیش خودم هم دارمش و دیدین که بعدش چطور صف خرید بست!! گفتم تلیسه بعد از چند روز صف خرید فرصت فروشه درست زمانی که هنوز تو رنج 4درصد مثبت معامله میشد و بعدش با چشمهاتون دیدین که ریخت و منفی کرد! گفتم قثابت را 12 تومان بالاتر 70000 تا فروختم و بعدش بکهنوج فرخته شده 1139ریال دیروزم را امروز 1075ریال پس گرفتم که ته هش 500 هزار تومان واسم باقی ماند! و ته این نوسانگیری که 24 ساعت هم زمان ازم صرف نکرده روی هم رفته یک میلیون و دویست هزارتومان سود برام ته حسابم گذاشت این کجاش اشتباهه!! اصلآ ببینم خودتان با این همه ادعایی که دارین! ندیدم در زمان و لحظه خاصی سیگنال خرید و یا فروشی بدین تا ما هم حداقل ببینیم شما چند مرده حلاجید! خوبه والا امروز 4تا نظر دادیم و 3تا معامله با دوستان هم به اشتراک گذاشتیم! انصافآ درست هم از آب در آمد با این حال من باید به حضرتعالی جواب پس بدهم! ظاهرآ بنده که نظرم را صراحتان اینجا اعلام میکنم به شما یکی همیشه بدهکار هم میشوم! عجب! شمایی که زورتان میاد حتی خرید و فروشهای روزانه و یا معاملات تان را اینجا با دوستان به اشتراک بگذارید چون بر ضعفهای معاملاتی خودتان کاملآ واقف هستین! دلیلی نداره برای 4تا سیگنال درست و به موقع بنده که امروز اینجا اعلام کردم زبان انتقاد بگشایید! حداقل اجازه دهید آن کسی که اینکاره است و یک معامله گر حرفه ای هست از بنده انتقاد کند و ازم ایراد بگیرد که توی این معامله یک روزه چند درصد از این نوسان صرف کارمزد شده و چند درصدش سود! و با تجربه معامله گری خودش بهم بفهماند که من تو این معاملات دیروز و امروزم چقدر اشتباه کردم و چقدر نه! نه شمایی که هیچ تحلیلی از خودتان ندارید و بنده چیزی چز حرافی از شما ندیدم!

فرصت خرید یعنی سهمی که در فلان قیمتها فروشنده لحظه ای داشته باشه و احتمال زیاد برگرده بالا و دیگه نیاد پائین و بتونه روزهای بعدی هم رنج های مثبت بزند نه بالا پائین شدن از منفی تا کمی بالاتر . اینطور حساب کنیم همین امروز حداقل 100 تا سهم اینور و اونور شدند در حد چند درصد بالا پائین شدن . البته حق هم دارید و حق هم داریم . بازاری دیگه نمونده باید همین درصد های جزئی را فرصت بدونیم ولی این راهکار نیست
                قثابت را فردا حسابی خالی میکنند و بعید میدونم مثبت کامل بخورد
                آخرین ویرایش توسط اوشنوس؛ 2022/01/03, 15:08.

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

نظر

• بورس باز قهار
                    عضو فعال
                    • May 2020
                    • 1979

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                    درود
                    در ۳ کاری این هفته در حدود 900 هزار میلیارد تومان خروج پول
                    در حدود 400 هزار میلیارد وارد صندوق درامد ثابت شده مابقیش نمیدونم کلا خروج زدند یا تو حساب ها مونده ..
                    ارزش معاملات امروز دوشنبه 2100 مییارد تومان
                    ارزش معاملات یکشنبه 2180 میلیارد تومان
                    ارزش معاملات شنبه 2513 میلیارد تومان
                    روند کاهشی .... حمایت 1380 هم از دست رفته شاید فردا فشار فروش بیشتر شود چون خریدار نیست و خروج پول سنگین
                    در کل پیشنهاد ما دوباره نقد بودن است که تقریبا به ۲ ماه و اندی داره میرسه
                    آخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2022/01/03, 15:09.

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

میرکاظمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه وضعیت یارانه ها در سال آینده به چه صورتی خواهد بود، گفت: این مسائل تا پایان سال جاری باید تعیین تکلیف شود،
                      طبق قانون دیگر نمی توانیم ارز ۴۲۰۰ را داشته باشیم
                      و می توانیم از این پس با ریال حمایت های خود را انجام دهیم یعنی دیگر ارز ۲ نرخی در بازار وجود نخواهد داشت. اگر بخواهیم یارانه ای به کالایی تخصیص دهیم به صورت ریالی خواهد بود و به ذینفع نهایی و مردم پرداخت می‌شود زیرا تمامی مسائل حاکی از آن است، یارانه ای که از طریق دو نرخی کردن ارز پرداخت می شد، در سفره مردم قرار نگرفته است.

نظر

• CHESTER.2020
                        عضو فعال
                        • Apr 2020
                        • 1255

طرف اومده میگه من تحلیل گر ارشدم. بعد میگه یادمه زمان ترور امریکایی ها حقوقی ها هم قسم شدند و رگ ملی مذهبیشون زد بالا فقط میخریدند الان چرا حرکتی نمیزنند... پرسیدم بعد از خرید حقوقی ها چه اتفاقی افتاد ؟

گفت بازار یک کله صف خرید شد!!

گفتم خوب این اسمش چیه؟ حمایت و غیرت؟ کی به صف خرید خرد خرد فروخت؟ غیر از حقوقی؟ آیا حقوقی ضرر کرد یا از ترور هم نوسان گرفت؟ چند درصد بالاتر خالی کردنو میگه حمایت کرد؟

طرف تو بازی جمع صفر اومده زبل خان بازی حقوقیو میگه غیرت ملی!!

یادمون باشه قیمت شیرین نباشه یا طرف نقشه ای برای خریدش نداشته باشه (جهت فروگذاری بالاتر) یا پول یک سری کله گنده درگیر نباشه محاله چارتی ساخته بشه و خریدی بزنه پس فکر حمایت و این شعر هارو هرکس میاد توو این بازار از سرش بیرون کنه.

یک مثال دیگه سال 92 کامودیتی سقوط کرد بورس ریخت سال 99 کامودیتی تو خال آسمون بود بازم بورس ریخت!! نه اون ریختن 92 ربطی به بازارهای جهانی داشت نه این سقوط 99. اینجا فقط و فقط

کش فلوی بزرگان دایرکشن مارکتو شکل میده.. در واقع ما در ماکتی از یک بازار سهام کارا به سر میبریم از پشت ویترین همه چیز توجیه پذیره و در درون قیمتو جز کش فلو چیزی تعیین نمیکنه.

لحظه ای که سودشون را بردارند بازار چپ میکنه ولحظه ای که پولشان درگیر پوزیشن باشه ترور و زلزله هم تاثیری نداره.

لپ حرف اینه که نرخ بهره و چه و چه توجیه یک چارت ساخته شده هست نه دلیل آن.

تا لحظه ا ی که چارتو نفهمیم و FOOTPRINT هارو فالو نکنیم همیشه به دنبال همون توجیهات سرگرممان میکنند.

نمونه ی بدون چارت ملموسشم در سالهای قبل همون موسسه های اعتباری بود که اگر پول یک سری داخلش گیر نبود محال بود کش بک کنند به مردم عادی...

بهترین دوست شما الیوت فیبوناچی و واگراییست. با این سه ابزار از چارت شلغم تا شستارو میتونید سوار و پیاده بشید. الباقی حرفهایی که میشنوید قصه هست و اتلاف وقتتون.

روی سه تا ابزار استاد بشید تا روی سی تا از خبر ها حساب باز کنید...

نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• رادین1
                          عضو فعال
                          • Dec 2018
                          • 4718

بعضی وقتها آمها نقصهای خودشون و اطرافشون را خوب نمی بینند!!! اما وقتی در مورد همین موضوع به دیگران نگاه می کنیم بعضا حتی تعجب و یا موجب خنده امون هم میشه !! خداوکیلی نگاهی به وضعیت الان افغانستان بیاندازید ! کمتر کسی هست که از موضع گیریهای طالبان و برنامه اشون برای مملکت داری تعجب نکرده باشه و یا بهشون نخندیده باشه !
                          خوب عزیزان من، کشور خودمون هم الان خیلی فرقی با اونا نداره ! شما شنبه ها اخبار را بخوانید ببینید تو نماز جمعه ها چی ها گفته میشه ! خوب با این تفکرات در مورد سیاست و اقتصاد و اجتماع ! آیا باید انتظار داشت بورس کشورما چیزی شبیه بورس ژاپن ، اروپا و آمریکا باشه ؟؟؟ خوب میشه همینی که الان هست . مشکل اونها نیستند ! بله مشکل ما هستیم هنوز نفهمیدیم کجا هستیم و دنبال چی هستیم و جالب تر اینکه منتظریم درست بشه !
                          تا این دو قرون ده شاهی ام از دستمون در نیارند بازار همینه که هست !

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

ترامپ برای بورس ایران مایه رحمت بود
                            ترامپ برای رمزارزها بستر بهشت محیا کرده بود

بایدن برای بورس ایران از همون 13 آبان 99 فلاکت آورد

نظر

• MNB1984
                              عضو فعال
                              • Jan 2020
                              • 376

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                              من کد اختیار خرید گرفتم جدیدا
                              فکر کنم از نظر روانشناسی روش معاملاتی خوبی هست برای اغنا خود در خرید سهام ارزان الان و داشتن آن در آینده
                              با 3200000 تومان 116 هزار سهم خودرو تحویل اردیبهشت می شه خرید البته بیشتر این 3200000 برای تضمین بلوکه شده هر 1000 سهم 16 تومان یا حداکثر 40 تومان شما پرداخت می کنید
                              بنظر من که تا وقتی روند صعودی شدید نشده پوزیش خرید نگیرید.در بازار امروز فروشنده در اکثر اوقات برنده است

نظر

• azad.
                                عضو فعال
                                • Jun 2019
                                • 962

بازار شده مثل شهر جنگ زده...ویرانی...تلفات...ترس..نگرانی از حمله های بعد...و در نهایت فرار...
                                سال ۹۸ و به علت ترور یک هفته بازار منفی شد و بعدش انگار نه انگار....ده هااا ترس بالای سر بازار بود ولی حقوقی ها چنان بازار رو جمع کردن که انگار نه انگار.....
                                لعنتی ها الان انگار وجود ندارن....
                                معلوم نیست کی قراره این جنگ با سهامدار تموم بشه....کی قراره امید به بازار برگرده..کی قراره....

نظر

در حال کار...
                                X