جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EHSANI
    ستاره‌دار(3)
    • Sep 2020
    • 2125

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    مدیرعامل سمات خبر داد: سجامی شدن ۴۰ شرکت جدید به زودی

سود سهام بیش از ۲۳۰ شرکت بورسی و فرابورسی از طریق سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) به حساب سهامداران واریز شده است و به زودی ۴۰ شرکت دیگر هم سجامی می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بورس تهران به نقل از سنا، مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) با بیان مطلب بالا خبر داد: از ابتدای امسال تا روز دهم دی ماه جاری، سود سهام ۲۳۶ شرکت به حساب ۳۸ میلیون و ۴۹۸ هزار سهامدار از طریق سامانه سجام واریز شده است.

محمد باغستانی با بیان اینکه سال گذشته ۱۲۳ شرکت سود سهام خود را از طریق سامانه سجام پرداخت کردند، اظهار داشت: بیش از ۴۰ شرکت نیز در مراحل تکمیل مدارک و فرایندهای اجرایی پرداخت توزیع سود خود از طریق شرکت سپرده گذاری هستند که با تحقق این امر، امسال شاهد رشد ۲ برابری توزیع سود از طریق سامانه سجام خواهیم بود.

وی تصریح کرد: هم اکنون ٢٠ شرکت در صف تکمیل مدارک خود برای توزیع سود از طریق سامانه سجام هستند و حدود ۲۰ شرکت نیز از طریق سامانه جامع اطلاع رسانی ناشران (کدال) آمادگی خود را برای پرداخت سود از طریق این سامانه اعلام کرده‌اند.

باغستانی با بیان اینکه زیر ساخت های فنی و بانکی برای پرداخت سود تمامی شرکت های بورسی و فرابورسی فراهم شده است، گفت: امیدواریم با تصویب قانون جدید بازار اوراق بهادار در مجلس شورای اسلامی، از سال آینده شاهد توزیع سود سهام تمام شرکت ها از طریق سامانه سجام باشیم.
    سلام دوستان کسی میدونه سایت سپرده گذاری مرکزی ،
    درگاه یکپارچه ذینفعان درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به چه علت قطع شده ؟
    و کِی وصل میشه یا اینکه راهی جایگزین وجود داره که بشه اطلاعات سهام رو مشاهده کرد ؟
    با تشکر

لینکش همین بود دیگه ، درسته ؟ https://ddn.csdiran.ir/
    آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2022/01/03, 10:29.
    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• اوشنوس
      ستاره دار(3)
      • Dec 2015
      • 880

سلام

چرا بهم بر بخوره!! من که صاحب این شرکتها نیستم! فقط نظرم را درست یا غلط با دوستان به اشتراک میگذارم.

اما اگر به شما هم بر نمیخوره! نوسانشان را روزانه میدهند برای مثال همین دیروز 100 هزارتا بکهنوج را 1139 ریال فروختم و با پولش 70 هزارتا قثابت 166 تومان خریدم

امروز همین تعداد قثابت را 12 تومان بالاتر فروخته و در انتظار خرید بکهنوج 108 الی 107 تومانی هستم! بلاخره این ما هستیم که توی همین بازار کم پول و کم تحرک باید فرصتها را برای خود بوجود بیاوریم و منتظر رشد آنچنانی بازار سال گذشته نباشیم! اصلآ سهم کم بنیاد و با بنیاد چه دخلی برای یک معامله گر کوتاه مدتی و نوسانگیر دارد!؟ فرصت سودگیری تو هر سهمی اگه مهیا شود! باید استفاده کرد چه بدون بنیاد و چه با بنیاد! چه بازار اول بورس و چه بازار پایه

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      اگر بهتون برنمیخوره و با تندی و متلک گزنده جواب نمیدید مثل دفعه قبل ... قثابت و قچار از باد کرده های کم بنیاد و تجدیدی هستند و فقط نوسان ریز میدهند . جائی نمیرند اینها

نظر

• گالیور
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 8733

یک بنده خدایی یک ماه پیش گفت که خاندوزی به بازار سرمایه اعتقاد ندارد و عامل تورم میداند بازار را !!!

انگار همینه

اینم از اقتصاد دانهای ما که معلم مملکت باهاش دارد صحبت میکند
        بهش هیچ اعتنایی نمیکنه و راهش را میکشد و میرود !!!

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

دوباره روی قجام ۵۵۰ تومنی قمار زدیم ببینیم چی میشه
          حجم مبنا را کردن ۱ و زدن توی سر مال
          ‌پله بعدی اگر ۵۰۰ تومن دادن وگرنه همین قمار کافیه

نظر

• اوشنوس
            ستاره دار(3)
            • Dec 2015
            • 880

معاملات پر تحرک در نماد کپشیر بی بنیاد امروز! این هم توی روزهای آینده توان حداقل 20درصد نوسان را دارد

نظر

• nasserm
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 564

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
              معاملات پر تحرک در نماد کپشیر بی بنیاد امروز! این هم توی روزهای آینده توان حداقل 20درصد نوسان را دارد
              مقداری برداشتم ممنون

نظر

• اوشنوس
                ستاره دار(3)
                • Dec 2015
                • 880

سلام

به موقع اطلاع رسانی کردید سپاس و تشکر

من هم یه تعدادی را که تو قیمت 680تومان سابق فروختم از صف فروش امروز برداشتم. حجم معاملات امروزش بیسابقه است!

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                دوباره روی قجام ۵۵۰ تومنی قمار زدیم ببینیم چی میشه
                حجم مبنا را کردن ۱ و زدن توی سر مال
                ‌پله بعدی اگر ۵۰۰ تومن دادن وگرنه همین قمار کافیه

نظر

• اوشنوس
                  ستاره دار(3)
                  • Dec 2015
                  • 880

قچار زمانی که با پست قبلی فرصت خریدش را اینجا اعلام کردم! 840 تومان راحت میفروختند! الآن قیمت آخرین معامله ش رسیده به 8688ریال!

قثابت 26 میلیون صف خرید بسته! و فردا اگر در مثبت کامل فرصت دهد! یک پله دیگر خروج خواهم زد

کپشیر هم صف خریدش را امروز بلاخره بست!

تلیسه هم بعد از چند روز مثبت خوردن امروز شل کرد 4 مرحله خروج زدم و فقط دو مرحله ته سبدم باقیمانده!

قثابت رفت برای صف خرید

قچار فرصت خرید

تلیسه فرصت فروش و شناسائی سود 31 درصدی
                  آخرین ویرایش توسط اوشنوس؛ 2022/01/03, 11:05.

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

سلام
                    به موقع اطلاع رسانی کردید سپاس و تشکر
                    من هم یه تعدادی را که تو قیمت 680تومان سابق فروختم از صف فروش امروز برداشتم. حجم معاملات امروزش بیسابقه است!
                    فکر کنم رتبه اول حجم مشکوک امروز را از آن خود بکنه ولی لعنتی دوباره صف شد،

نظر

• مدافع
                      ستاره‌دار(5)
                      • Oct 2020
                      • 2446

دقت میکنم همه خرید و فروش های اعلامی رسما قمار

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                        بله دقیقا، من یه بخشی از نقدینگی را اختصاص دادم به قمار و این روزها فقط با اون قماربازی میکنم.

نظر

• بورس باز قهار
                          عضو فعال
                          • May 2020
                          • 1979

درود
                          اعتیاده این بازار وگرنه اکثر دوستان با ضرر میفروشن شاید 80 درصد . زیاد به خرید و فروش توجه نکن / اکثرا ضرر حالا خواب پول و تورم و صدها کوفت و زهرمار دیگه به کنار

البته من هم خرید و فروش کنم میرم تو ضرر ، ده ها سهم رو چشم گذاشتم دیدم یا تکان نخورده یا 20 درصد پایین تر میدن

کافیه تو این تاپیک بگی فردا مثبته و روند صعودی و قیمت لارزو میشه برا صدتا تشکر میزنند اما تحلیل منطقی و اصولی داشته باشی اهمیت نمیدن و صدالبته همه در ضرر هستند و از سوزش

الان بنده خدا حسنی و صالحی و چند کاربر اخطار میدادن کسی نه تشکر کرد و نه چیز جهت مسخره کردن و بی سواد بودن ، میبگن زمان به جمله ها معنی میده دقیقا همینه و حرف اونها بعد ماه ها دقیقا درست بوده

شاخص رسما داره حمایت 1380 از دست میده حالا تکنیکالی ها دیدن 1380 از دست رفت حمایت با نقاشی اوردن روی 1370 اینم فقط از اونها برمیاد

حجم معاملات خنده دار و مابقی ماجرا

نظر

• فرهنگ سازان
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2014
                            • 692

حجم معاملات برخی مثلا بزرگ های بازار سوپر فاجعه هست و گواه خیلی نشانه هاست...

خودرو تا الان 180 میلیون . با احتساب افزایش سرمایه 20 برابری شبیه به اینه که در سال 98 مثلا 9 میلیون سهم !!!! تو 3 ساعت معامله می شد.

وتجارت تا الان 46 میلیون !!! سابقه اواخر 98 و اوایل 99 رو ببینین کمتر از 600-700 میلیون تقریبا پیدا نمیشه و یک میلیارد حجم ،عادی خیلی روزها بوده ...

نظر

• مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2446

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                              درود
                              اعتیاده این بازار وگرنه اکثر دوستان با ضرر میفروشن شاید 80 درصد . زیاد به خرید و فروش توجه نکن / اکثرا ضرر حالا خواب پول و تورم و صدها کوفت و زهرمار دیگه به کنار

البته من هم خرید و فروش کنم میرم تو ضرر ، ده ها سهم رو چشم گذاشتم دیدم یا تکان نخورده یا 20 درصد پایین تر میدن

کافیه تو این تاپیک بگی فردا مثبته و روند صعودی و قیمت لارزو میشه برا صدتا تشکر میزنند اما تحلیل منطقی و اصولی داشته باشی اهمیت نمیدن و صدالبته همه در ضرر هستند و از سوزش

الان بنده خدا حسنی و صالحی و چند کاربر اخطار میدادن کسی نه تشکر کرد و نه چیز جهت مسخره کردن و بی سواد بودن ، میبگن زمان به جمله ها معنی میده دقیقا همینه و حرف اونها بعد ماه ها دقیقا درست بوده

شاخص رسما داره حمایت 1380 از دست میده حالا تکنیکالی ها دیدن 1380 از دست رفت حمایت با نقاشی اوردن روی 1370 اینم فقط از اونها برمیاد

حجم معاملات خنده دار و مابقی ماجرا
                              خودم دیروز روی یک سهمی قمار کردم امروز تونستم بدون ضرر در برم.

حالا باید بشینم ببینم سهم بعدی که خریدم فردا چی میشه!

اعتیاد لعنتی

نظر

• سرمایه گذار
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1925

خودم دیروز روی یک سهمی قمار کردم امروز تونستم بدون ضرر در برم.

حالا باید بشینم ببینم سهم بعدی که خریدم فردا چی میشه!

اعتیاد لعنتی
                                من کد اختیار خرید گرفتم جدیدا
                                فکر کنم از نظر روانشناسی روش معاملاتی خوبی هست برای اغنا خود در خرید سهام ارزان الان و داشتن آن در آینده
                                با 3200000 تومان 116 هزار سهم خودرو تحویل اردیبهشت می شه خرید البته بیشتر این 3200000 برای تضمین بلوکه شده هر 1000 سهم 16 تومان یا حداکثر 40 تومان شما پرداخت می کنید
                                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

در حال کار...
                                X