جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4718

پاسخ : جــــو بــــازار

داشتم با خودم فکر میکردم ، ماها که تو این فروم می چرخیم و نظرات کاربران را می خوانیم ناخوداگاه نه تنها از بقیه بلکه غیرمستقیم از نظرات درست و غلط خودمان هم تاثیر مجدد می گیرم !شفاف تر بگم !
    حتما اکثر شماها داستان اون رئیس قبیله سرخپوستان که پیش بینی زمستان سختی می کرد و اون رئیس جدید هواشناسی آمریکا هم که به استناد پیش بینی رئیس جوان قبیله سرخپوستان پیش بینی هاش را تغییر می داد شنیدید! من فکر می کنم یک جورایی داره برای خود ماها اینجا اتفاق می افتد! مثلا یک سهمی را فکر می کنیم خوبه می خریم و تو فروم شروع به تعریف می کنیم بعد چند درصد مثبت شدن می فروشیم ! حالا ممکنه چند نفر دیگه هم به استناد همون تعریفها بعد چند روز شروع به خرید می کنند و این بار اونها شروع به تعریف از سهم می کنند!!! اینبار دوباره خود ماها یکجورایی تحریک میشیم که نکنه واقعا خبریه ! چند نفر دیگه هم دارند از سهم تعریف می کنند !!! به این فکر نمی کنیم که ممکنه اون جند نفر هم به واسطه همون تعریفها و اطلاعات چند روز قبل خود ماها به سهم وارد شدن ! و این چرخه ادامه پیدا می کند
    /:.yead.:/

نظر

• Elcid
      Banned
      • Sep 2020
      • 1239

‏♦️ پیشنهاد اینفانتینو ریاست فیفا : برگزاری جام جهانی فوتبال ۲۰۳۰ در اسرائیل و امارات و درخواست بازگشت فوتبال اسراییل به آسیا

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • Dec 2018
        • 4718

به نظر من در شرابط حاضر مهمتر از تحلیل خود سهام ، تشخیص سمت و سوی بازار است که اون هم به شدت تابع موضوع برجام می باشد . بنابراین بد نیست برای بازار در صورت توافق برجامی سه سناریوی زیر را در نظر بگیریم و متناسب با هر کدام سمت و سوی بازار را تعیین کنیم . البته ممکنه برخی از این سناریوها در عمل اتفاق نبفتد لیکن آمادگی برای چنین وضعیتی ریسک را کاهش می دهد(البته میشه گزینه چهارمی هم ذکر کرد و عدم توافق در برجام و جهش دلار که خوب تکلیف اون مشخص است و احتیاجی به تحلیل ندارد) :
        1- دلار 25 تا 30
        2- 20 تا 25
        3- کمتر از 20
        وضعیت بازار : الف ) در کوتاه مدت ؟؟ ب ) وضعیت بازار در میان مدت ؟؟

نظر

• aminian
          كاربر فعال
          • Oct 2012
          • 663

با احترام به نظر جنابعالی

امروز به اندازه کافی ، بازار به مسایل بیرونی وزن و ارزش داده و در اصل قیمتها ، منعکس کننده شرایط بیرونی شرکتهاست
          بازار آنقدر به این مقوله ارزش داده که بنظرم یادش رفته گزارش کوارتر سوم همین چند مدت قراره بیاد
          پس بهتره که دوستان حتما بر مبنای گزارشات پیش رو سهم انتخاب کنن نه بر مبنای برجام یه ....

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

الزام تولیدکنندگان و واردکنندگان خودرو به پرداخت مالیات

معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امورمالیاتی کشور، گفت:
            بر اساس قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده، اولین انتقال خودرو از کارخانجات سازنده و یا وصل کننده قطعات پیش ساخته (مونتاژ کننده) داخلی و یا واردکنندگان (نمایندگی‌های رسمی شرکت‌های خارجی) به خریداران، مشمول پرداخت مالیات نقل و انتقال است./ایسنا
            نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

?محسن علیزاده عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس: حمایت خوبی از بورس در بودجه ۱۴۰۱ خواهد شد

?این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: رویکردها و موارد حمایتی خوب رئیس جمهور و وزیر اقتصاد از بورس، در بودجه ۱۴۰۱ آورده شده است.

?حساسیت حمایت از بازار سرمایه در تمام نمایندگان و کمیسیون‌های مجلس وجود دارد.

?از سوی مجلس کمترین تنش در بودجه ۱۴۰۱ برای بازار سرمایه وجود دارد و حمایت خوبی از بورس انجام خواهد شد.

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

دوستان راه صعود بازار از توافق هسته ای و رفع تحریمها میگذرد و این توافق بشدت بنفع بنیادی شرکتها و توسعه اقتصادی و نوسازی صنایع و ایجاد شرکتهای جدید و کاهش هزینه های شرکتها برای دور زدن تحریمها و ...بسیاری از مولفه های بنیادی دیگر هست

گرچه با خبر توافق ممکن هست اخرین ریز موج از فروشندههای یه روزه بین و عمدتا اماتور از بازار خارج شوند و بازار منفی کنند که بنظرم عرضه ها توسط حرفه ای جذب خواهد شد و صعودی خوب در انتظار بازار هست به توجه به جذاب بودن قیمت سهام و اصلاحهای عمیقی که داشته بازار بدون رقیبی برای سرمایه گذاری رقم خواهد خورد
                بازارهای دیگه در صورت توافق در سقف هستند و اماده اصلاح میشوند و تنها همین بازار سرمایه جذاب خواهد ماند

قیمت دلار به ریال نیز هیچ تهدیدی برای شرکتها نیست چون محدوده 24تا26بنظرم نگه میدارند که عالیه برای شرکتها سپس کاهش سود بانکی نیز خواهیم داشت که باز عالی هست برای شرکتها و....
                در صورت عدم توافق واقعا مشخص نیست برای بنده چه بر سر بازار میاد چون اگر پرونده ایران به شورای امنیت ببرند احتمالا دیگه خبری از صادرات پترویی ها و معدنی ها متانولها و.... اینا نیست!! و ممکن هست بازار بشدت نزولی شود در عین حالی که دلار برود سقفهای جدید!!!

بعد باید رفت به قلب این حوادث پس از عدم توافق و مدتها بگذرد تا مشخص شود ایا صنعتی هم خواهد ماند که از عدم توافق بتواند سودسازی داشته باشد یا خیر؟؟
                آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/01/07, 23:23.

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

امروز یک آخوندی را دیدم...خواستم داستانش را بازگو کنم..

این آخوند همسایه مان بود...چند سال پیش رفت رامسر...اوایل مرداد سال 99...به من زنگ زد...مشورت خواست...گفت از هر کی رهنمایی خواستم...موافق و مخالف بودند...نظر تو برای من حکم تصمیم نهایی را داره...!

گفت یک زمینی دارم...400 میلیون قیمتش هست...میخوام بفروشمش فولاد بخرم... البته از قبل هم دارم زیر 600 خریدم...میگن فولاد تا 8 هزار میره!!...گفتم حاج آقا اگه فولاد 8 هزار را ببینه...مطمعن باش زمین تو 2 میلیارد را میبینه....این کار اشتباهی هست....اصلا چنین کاری را نکن...

امروز من را دید...گفت هر روز دعات میکنم...خدا خیرت بده...اون فولاد قبلی ها را هنوزم دارم...زمین هم 1.5 میلیارد خریدار دست به نقد داره...

یعنی فحش میداد از دعای ....خیرش برام بهتر بود..

نکبتها چقد رهم خر شانس هستند...X-(X-(
                  از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                  وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• Auschwitz
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 444

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post

این آخوند همسایه مان بود...چند سال پیش رفت رامسر...اوایل مرداد سال 99...به من زنگ زد...مشورت خواست...گفت از هر کی رهنمایی خواستم...موافق و مخالف بودند...نظر تو برای من حکم تصمیم نهایی را داره...!

گفت یک زمینی دارم...400 میلیون قیمتش هست...میخوام بفروشمش فولاد بخرم... البته از قبل هم دارم زیر 600 خریدم...میگن فولاد تا 8 هزار میره!!...گفتم حاج آقا اگه فولاد 8 هزار را ببینه...مطمعن باش زمین تو 2 میلیارد را میبینه....این کار اشتباهی هست....اصلا چنین کاری را نکن...

امروز من را دید...گفت هر روز دعات میکنم...خدا خیرت بده...اون فولاد قبلی ها را هنوزم دارم...زمین هم 1.5 میلیارد خریدار دست به نقد داره...

حاج مرتضی خدا بگم چ کارت کنه.
                    مرد حسابی شاهکار کردی!!!!!!!!!!
                    ببین میتونی بیاریش توو بازار . اولش که انشا الله به یمن قدمش بازار نابود بشه و اونم مثل ما به خاک بشینه به حق این شب عزیز و لذیذ.
                    شایدم خدای نکرده به خاطر قدم نحسش بازار سرشو بچرخون به سمت خیراباد.

نظر

• EHSANI
                      ستاره‌دار(3)
                      • Sep 2020
                      • 2117

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post

باران که شدی مپرس این خانه کیست
                      سقفِ دیسکو و حوزه علمیه یکیست

فقط سقف بورس از بقیه سقفها جداست
                      دنیا رو آب ببره، روی بورس هیچ تاثیری نداره!
                      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• سهامدار 67
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 3441

صف 450 میلیونی امروز خودرو میتونه یک نشانه و یک سیگنال قوی برای تکمیل و پایان یافتن آخرین ریز موج اصلاحی و شروع یک موج جدید صعودی در شاخص کل باشه! اگه این صف خرید فقط دو روز دیگه تداوم داشته باشه! این احتمال وقوعش بیشتره! توی این بازار بدون نقدینگی این صف خرید فقط در توان گردانندگان اصلی بازار هستش نه اهالی بازار

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                        این واقعیت رو چه بخوایم بپذیریم! و چه نخوایم! روند بازار تغییر کرده و میتونیم حداقل اینجا به نمودارها استناد کنیم و نباید این انتظار رو داشت که دیگه قیمتها به کفهای قبلی بر گرده! شاخص کل داره آخرین روزهای ریز موج اصلاحی خودش را تکمیل و سپری میکنه و ممکنه یکی دو روزی هم کلیت بازار رو با خودش منفی کنه! اما قیمتها دیگه به زمان دو هفته پیش بر نخواهد گشت! همین امروز اگه کلیت بازار رو رصد میکردید! با اینکه شاخص کل حدودآ بالای 18500 واحد اصلاح کرد! ولی همچنان خریداران قدری برای خیلی از سهمهای بزرگ و کوچک بازار وجود داشت و خریدهای پرحجمی رو امروز انجام دادند! که نمونه های بارزش رو در نمادهایی از قبیل وتجارت _ وبصادر _ خگستر _ شپارس _ تلیسه _ قثابت _ کیسون _ خاور و خیلی سهمهای دیگه شاهد بودیم! و در کل بازار جانی تازه گرفته و از حالت سکون و ایستایی دو هفته پیش خارج شده است. و همچنان حمایتها در کلیت بازار وجود داره و ارزش معاملات نیز این چند روزه اخیر به میزان قابل توجهی بالا رفته است. البته در این مقطع زمانی نباید انتظار ارزش معاملات بالای 10 هزار میلیارد تومان را داشت! به عقیده بنده هنوز خیلی زوده! ولی به مروز زمان شاهد شتاب گرفتن افزایش حجم معاملات و نیز ارزش معاملات خواهیم بود. این دولت هم مجبوره برای فروش بنگاههای اقتصادی خودش یه این بازار رونق بده چون راه دیگری براش وجود نداره! و از طرفی به این پول حاصل از فروش بنگاههای اقتصادی خودش شدیدآ محتاج هستش! درصد زیادی از اوراق بدهی خودش رو توی همین بازار تا حالا فروخته و در حال حاضر بعد از مالیات گرفتن از شرکتها و مردم یکی از بزرگترین منابع تامین درآمد و نقدینگی دولت همین بازار هستش! و تا زمانی که بخواد اعتماد مردم رو به این بازار جلب کنه! مسلمآ کمی زمان بر خواهد بود و یادمون باشه که حرکتهای این بازار چه در صعود و چه در نزول همیشه یک گام از ما جلوتر بوده و ما اهالی بازار بلعکس یک گام عقب تر بوده و هستیم و تصمیم میگیریم ... نظر کاملآ شخصی و فرض کنید همش اشتباه

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4115

گروه خودرو و بانکی نشانگر امیدهای پر رنگ تر شده برجامی است نه برای کلیت بازار
                          دلاری ها فعلا نوسانی و کم جان

به امید صف شدن خودرو نباید هر سهمی را خرید چون کلیت بارار را نمیتونه بیاره بالا

نظر

• وحید خزایی
                            عضو فعال
                            • Jul 2020
                            • 1260

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            گروه خودرو و بانکی نشانگر امیدهای پر رنگ تر شده برجامی است نه برای کلیت بازار
                            دلاری ها فعلا نوسانی و کم جان

به امید صف شدن خودرو نباید هر سهمی را خرید چون کلیت بارار را نمیتونه بیاره بالا
                            ارادت .....خودرو و سهام خودرویی جایی نمیتونن برن با برجام یا بدون برجام ....البته فعلا......
                            آخرین ویرایش توسط وحید خزایی؛ 2022/01/08, 09:45.

نظر

• سهامدار 67
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 3441

زکوثر و ثفارس به نظر حقیر فرصت خرید با ریسک به ریوارد پایین هستش

کب بی سی هم فرصت خروج اولین پله ... نظر شخصی

نظر

• وحید خزایی
                                عضو فعال
                                • Jul 2020
                                • 1260

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                                زکوثر و ثفارس به نظر حقیر فرصت خرید با ریسک به ریوارد پایین هستش

کب بی سی هم فرصت خروج اولین پله ... نظر شخصی
                                ارادت.....ثفارس فعلا جا داره واسه اصلاح بعدش یه گین تپل .....

نظر

در حال کار...
                                X