جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • CHESTER.2020
    عضو فعال
    • Apr 2020
    • 1255

پاسخ : جــــو بــــازار

بیشترین خروج نقدینگی حقیقی

ارقام به میلیارد تومان

1. #فملی ? 32- (قیمت صفر تابلو)
    2. #فولاد ? 20- (آخرین معامله +0.09 %)
    3. #خودرو ? 17- (صف خرید +4.96 %)
    4. #فجهان ? 11- (قیمت صفر تابلو)
    5. #داسوه ? 10- (صف فروش 4.99- %)
    6. #میدکو ? 9- (آخرین معامله +0.02 %)
    7. #امین ? 9- (صف فروش 4.94- %)
    8. #وگردش ? 8- (آخرین معامله +0.04 %)
    9. #گنگین ? 6- (آخرین معامله +0.98 %)
    10. #وخاور ? 6- (آخرین معامله +1.52 %)
    11. #فسبزوار ? 5- (آخرین معامله +0.05 %)
    12. #ملت ? 4- (آخرین معامله 1.16- %)
    13. #برکت ? 4- (آخرین معامله 4.66- %)
    14. #صبا ? 4- (آخرین معامله 0.8- %)
    15. #وتجارت ? 4- (آخرین معامله +2.4 %)
    16. #بپاس ? 4- (آخرین معامله 0 %)
    17. #خنصیر ? 4- (آخرین معامله +1.93 %)
    18. #تپکو ? 4- (آخرین معامله 1.82- %)
    19. #پارس ? 3- (آخرین معامله 1.84- %)

بیشترین ورود نقدینگی حقیقی

ارقام به میلیارد تومان

1. #لطیف ? 8 (صف خرید +4.91 %)
    2. #خمحور ? 7 (صف فروش 4.98- %)
    3. #قنقش ? 7 (صف خرید +1.97 %)
    4. #وبملت ? 4 (آخرین معامله +3.06 %)
    5. #شاوان ? 4 (آخرین معامله 1.79- %)
    6. #تاپکیش ? 4 (صف خرید +4.98 %)
    7. #خساپا ? 4 (آخرین معامله +3.54 %)
    8. #غچین ? 4 (صف خرید +4.95 %)
    9. #وبصادر ? 4 (صف خرید +5 %)
    10. #فسپا ? 4 (آخرین معامله 2.28- %)
    11. #کساوه ? 3 (آخرین معامله +1.83 %)
    12. #شکام ? 3 (آخرین معامله 3.31- %)
    13. #خگستر ? 3 (صف خرید +4.97 %)
    14. #توسن ? 2 (صف خرید +4.91 %)
    15. #شپترو ? 2 (آخرین معامله 1.96- %)
    16. #کاما ? 2 (آخرین معامله 3.32- %)
    17. #بورس ? 2 (آخرین معامله 4.21- %)
    18. #غبهار ? 1 (صف خرید +2.95 %)
    19. #انرژی3 ? 1 (صف فروش 4.99- %)

#گزارش_بازار

به روز رسانی ? 13:35:39
    ?1400/10/18

ارقام به میلیارد تومان

⚜️ ارزش معاملات خرد: 2769

⏳ خروج نقدینگی (خرید حقوقی): 271
    ⏳ خروج نقدینگی از صندوق های درآمد ثابت: 99

? صف خرید: 54 نماد به ارزش 96
    ? صف فروش: 94 نماد به ارزش 320
    نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
    نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
      ستاره‌دار(2)
      • Jan 2022
      • 1030

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      اونام سودهای موقتی منظورشون است . سود هایی در مقاطع فعلی و در واقع کم شدن از زیان های قبلی که به قول شما درست یا نادرستش بماند ... و منم با شما هم عقیده ام ممکنه کسی یا کسانی طوری مطلب بنویسند که همواره سود میکنند ولی کی باور میکنه ؟ منظور اینه ، نه اینکه از پیک سال قبل سود کرده باشند . عرض کردم کسی ادعای سود از پیک قبلی نکرده . دست رو هر کی بگذاری زیان است فقط درصد متفاوت است
      بنده 40% زیان هستم . البته دو سهم بسته دارم که زیان اونام حساب کردم که میشه همین حدود
      نکته مهم دیگر در کنار زیان سبدهای ما عامل مهم تورم بالای این مدت 1.5 سال گذشته است که قوز بالاقوز است.

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
        در تایید صحبت شما عرض کنم ندیدم کسی از دوستانم با سرمایه بیشتر از 5 میلیارد تومن در پیک 1399 که فول سهم در بورس مانده باشد و در یک سال و نیم گذشته حداقل 20 درصد در زیان نباشد
        کاش 20 درصد در زیان بودم ، کلاهم را مینداختم هوا!
        من رسما 85 درصد از پیک مرداد 99 در ضررم با دوبل رقم سرمایه ای که گفتید!
        چرا ؟ چون گمان میکردم از یکسال و نیم تا الان نه دلار ارزان خواهد شد و نه کالایی و تورم در حد ونزولایی...همه چیز عینا طبق پیش بینی ام بود به جز تنها جایی که حراجی زدند خود بورس بود بر خلاف تمام کشورهای متورم!!!
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          چرا ؟ چون گمان میکردم از یکسال و نیم تا الان نه دلار ارزان خواهد شد و نه کالایی و تورم در حد ونزولایی...همه چیز عینا طبق پیش بینی ام بود به جز تنها جایی که حراجی زدند خود بورس بود بر خلاف تمام کشورهای متورم!!!
          حتما با احتساب هزینه های خرید و فروش مکرر است.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
            ستاره‌دار(2)
            • Jan 2022
            • 1030

خیلی زیاده 85 درصد ضرر دوست گرامی

یعنی 8.5 میلیارد ناقابل

این ضرر 85 درصدی صرفا ضرر پرتفوی بورسی شما به تنهایی است یا جمع ضرر پرتفو به اضافه عقب ماندن از تورم مجموعا 85 درصد شده است؟

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
              حتما با احتساب هزینه های خرید و فروش مکرر است.
              چند بار جابجایی بی ثمر جهت جبران انجام دادم که البته آنقدر مکرر نبود که درصد بالایی را بتوان برای آن در نظر گرفت.

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
              خیلی زیاده 85 درصد ضرر دوست گرامی

یعنی 8.5 میلیارد ناقابل

همینطور هست ، این ضرر 85 درصدی صرفا ضرر پرتفوی بورسی شما به تنهایی است یا جمع ضرر پرتفو به اضافه عقب ماندن از تورم مجموعا 85 درصد شده است؟
              به تنهایی! عقب ماندن از تورم را هم که به آن اضافه کنیم میشود کلافی سر در گم ... ضرر من به تنهایی برای انواع ایست قلبی و مغزی کافی بود! به انجا نکشید اما روحم را به شدت زخمی کرد ، مشکل من سابقه بورسی ام بود و صبر و تحملی که در طول سالها در این بازار یاد گرفته بودم اما اینبار اتفاقا بازی برای تازه واردهای ترسو و بی تجربه بود که همان ابتدا سریع ترسیدند و رفتند، ما ادای آدمهای شجاع را در آوردیم و گفتیم اینجا خانه ماست ، بورس ماست ، سهامداری گفتن ، تورمی در پیش است و فلان و بمان و خود را تنها فریب دادیم و شد این!
              این ضرر را هرگز و به هیچ شکلی تا مدتها نخواهم توانست در بورس جبران کنم ، بازارهای رقیب هم که همگام با تورم چنان سبقت گرفتند که دیگر خروج ته مانده سرمایه و انتقال به آنجا معنایی ندارد.
              آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2022/01/08, 15:26.
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3756

چند بار جابجایی بی ثمر جهت جبران انجام دادم که البته آنقدر مکرر نبود که درصد بالایی را بتوان برای آن در نظر گرفت.

به تنهایی! عقب ماندن از تورم را هم که به آن اضافه کنیم میشود کلافی سر در گم ... ضرر من به تنهایی برای انواع ایست قلبی و مغزی کافی بود! به انجا نکشید اما روحم را به شدت زخمی کرد ، مشکل من سابقه بورسی ام بود و صبر و تحملی که در طول سالها در این بازار یاد گرفته بودم اما اینبار اتفاقا بازی برای تازه واردهای ترسو و بی تجربه بود که همان ابتدا سریع ترسیدند و رفتند، ما ادای آدمهای شجاع را در آوردیم و گفتیم اینجا خانه ماست ، بورس ماست ، سهامداری گفتن ، تورمی در پیش است و فلان و بمان و خود را تنها فریب دادیم و شد این!
                این ضرر را هرگز و به هیچ شکلی تا مدتها نخواهم توانست در بورس جبران کنم ، بازارهای رقیب هم که همگام با تورم چنان سبقت گرفتند که دیگر خروج ته مانده سرمایه و انتقال به آنجا معنایی ندارد.
                واقعا ...خدا بهت صبر بده ...فکر می کنم یکی از بزرگترین مشکلات ما در این بازار تعصب و دیدکاهی هست که گاها نسبت به این بازار و سهام پیدا میکنیم ..اینکه سعی می کنیم به هرشکل ممکن دربازار بمونیم و ضرر ها رو جبران کنیم ...و معمولا هم معامله ای که برای جبران ضرر معامله قبلی انجام میدیم اون هم ضرر می کنه ...وبا توجه به سابقه قبلی فعالیت دربازار و نوعی اعتماد به نفس بی معنا و کاذب این باربا حجم بیشتری از ریسک و سرمایه برای جبران ضرر های قبلی وارد معامله میشیم و نتیجه هم تا جایی که دقت کردم باز ضرر بیشتر هست ...خیلی از ما ..و حالا بیشتر خودم رو مثال می زنم ...سهام رو خوب می شناسیم ..اما اونقدر به پتانسیل ها و ظرفیت های سهم اهمیت میدیم‌..و روش حساب کتاب می کنیم ...که از جو بازار و واقتصاد غافل میشیم ...بعد از حدود ..۸ سال فعالیت تو این بازار ...به نظرم مدیریت ریسک و سرمایه ...و شناخت نسبت به بازار و سمت و سوی اقتصاد .‌اهمیتش بیشتر از شناخت بنیادی سهم و حتی تکنیکال هست ...دومین مورد که البته همه میدانیم ..من همه میدانستم ..به همه هم گفتم ولی خودم وقتی که باید بهش عمل نکردم!!عدم تبدیل ..دارایی های دیگرمثل ملک...خودرو...و طلا به سهام هست !!البته من فقط خودرو و در مقطعی طلا رو به سهام تبدیل کردم ...و نتیجه هردو هم ضرر سنگین و از دست رفتن این دارایی ها بود...هرچند ضرر طلا جبران شد ولی ضرر خودرو برام جبران نشده ..ضرر مادیش به جای خود ولی ضربه روانی بهم زد ...
                ‌‌

نظر

• safaklar
                  ستاره دار(14)
                  • Sep 2011
                  • 626

با احترام به نظرات دوستان به نظر من موقعیتهای خرید خوبی ایجاد شده . هم شرکتها از لحاظ بنیادی پالس مثبت زیادی دادند و هم اینکه وضعیت تکنیکالی مناسبی دارند . در ضمن اصلاح قیمتی در بعضی از شرکنها بسیار زیاد بوده . هرچند که قسمتی از این اصلاح بابت حباب پارسال بود ولی بیشتر شرکتها با مولفه های بنیادی و اصلاح قیمت حباب جبران شده که هیچ ، حباب منفی هم دارند . چندین سهم رو نگاه کردم واگرایی مثبت در اغلبشون بیداد میکنه . حداکثر اصلاح از این نقطه رو 10 درصد میدونم و به احتمال زیاد یک رشد بالای 40 درصد در بیشتر سهام بازار خواهیم داشت .

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3756

هر موقع حد ضرر فعال شد یا پیش بینی ازرشد سهم غلط از اب درامد ..یا وضعیت و جوبازار و اقتصاد تغییر کرد ...باید از سهم دل کند و بیرحمانه فروخت ....

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5636

آبان سال گذشته یکی بهم زنگ زد و گفت ، دوستی دارم که خیلی اصرار داره بیام توی بازار بورس، میگه اینجا کف کف قیمت هاست.پول هات رو بیار توی بورس.می گفت خیلی وسوسه ام کرده تا چند تا ملک رو بفروشم و سهام بخرم.گفتم دوستت رو نمی شناسم اما ازش بپرس وضعیت سود و زیانش توی بورس چطور بوده.
                      اولش خیلی تعجب کردو گفت اگه ضرر کرده بود که به من پیشنهاد نمی داد و... بالاخره راضی شد بپرسه.کاشف به عمل اومد 27 میلیارد تومن آورده و 12 میلیارد تومن ضرر کرده.
                      توی این بازار فقط کسانی ضرر نکردن که سهمی از اوره سازها مثل شپدیس و خراسان و ...با وزن بالا در سبدشون داشتن

نظر

• safaklar
                        ستاره دار(14)
                        • Sep 2011
                        • 626

کیوان عزیز نگران نباش . میدونم چقدر سخته و خودم سال 92 و 93 این مشکل رو تجربه کردم . وضعیت من بدتر بود چون علاوه بر پول خودم پول اقوام و دوستان هم پیش من بود . طوری شد که علاوه بر سرمایه خودم 400 میلیون ضرر کردم . ماشین و آپارتمانم رو فروختم که پول بقیه رو بدم . تاوان یکسال کوتاهی رو در 7 سال پس دادم . ولی خوشبختانه تونستم همه چیرهایی که از دست داده بودم رو جبران کنم و بیشتر از اون هم رسید . ضرر همیشه در بورس وجود داره . مهم اینه که تسلیم نشی و در زمان مناسب و قیمت مناسب سهم خوب رو بخری و نگه داری . خودت استادی و از تحلیلگرای خوب این فروم هستی و بودی . من مطمئنم که ضررتو جبران میکنی و به جاهای بهتر هم میرسی . فقط باید بدون هیجان و با صبر بر مبنای تحلیل خودت معامله کنی . برای جبران ضررت عجله نکن چون باعث ضرر بیشتر میشه

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2122

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                          اون بیت اول دست مایه کولی گرفتنشان برای سالهای متمادی شده الان باید بگیم. چشمهارا باید شست جور دیگر باید دید.../:.winksmiley02.:/
                          شما فرض کن همسایه شما که آخوند هست، از ویلای رامسر به شما زنگ میزنه و میگه هرچی تو بگی ، حرفت برام حجته...

این اگه بارون نیست پس چیه ؟؟؟!!!

مصراع دوم خب البته طنز بود از خودم در وَکَردم

ارادت
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• سعید سعیدی
                            عضو عادی
                            • Oct 2020
                            • 248

با احترام به همگی دوستان
                            راستش به نظر من هنوز نمیشه از بازار انتظار زیادی داشت. رشدهای مقطعی در هر زمانی وجود داره. اما به نظرم هنوز نمیشه انتظار شرایط پایدار رو داشت.
                            مطلبی رو قبلا اینجا گفته بودم، و الان هم اشاره میکنم.
                            بورس ایران یه بورس دولتیه و بازیگرانی وجود دارن که در مقاطعی باعث رشد شدید و یا افت بازار میشن. هر دولتی هم که روی کار می اد علاوه بر دولت خیلی چیزهای دیگه رو هم تحویل میگیره. لذا از این منظر باید رشد و افت بازار رو دید.
                            در زمان دولت رفسنجانی رشد بورس از سال 74 شروع و در مرداد 75 بازار با افت مواجه شد. رکود در بازار تا اواخر سال77 وجود داشت و از سال 78 شرایط تغییر کرد.
                            سال 75 هم اعتراضات زیادی ایجاد شده بود که منجر به دستگیری تعدادی شد. اگه اشتباه نکنم اقای جهانخانی و اقای امیری از بورسیران و چند نفر دیگه دستگیر شدن. کارگزاری بورسیران تا مدت زیادی مجوزش تعلیق شد.
                            در انتهای دولت خاتمی از سال 82 رشد بورس شروع و مجدد در مرداد 83 بازار با افت مواجه شد‌. دقیقا همون الگو تکرار شد‌. دوران احمدی نژاد و اظهار نظرهای تندی هم که ایشون در ابتدای کار در مورد بورس داشت و بورس رو به قمارخونه تشبیح کرد رو حتما بخاطر دارید.
                            در انتهای دولت احمدی نژاد بخاطر رشد شدید نرخ ارز و پس از اون بواسطه انتظاراتی که از توافق هسته ای ایجاد شده بود دوران رشد بازار طولاتی تر شد. اما نهایتا افت بازار رقم خورد و تا انتهای سال 94 طول کشید.
                            در انتهای دولت روحانی هم باز همین اتفاق افتاد. از سال 98 رشد بورس شروع شد و دقیقا تا مرداد 99 ادامه داشت.
                            اگر دوره های گذشته رو‌ مد نظر قرار بدیم، حداکثر از اواخر تابستون میشه به مرور انتظار رشد پایدارتری از بازار رو داشت.

مورد دیگه اینکه بودجه سال جاری، متعلق به دولت روحانی هست. و دولت جدید اولین بودجه ای که ارایه داده الان در حال بررسی هست و از سال دیگه در واقع کار دولت فعلی با بودجه ای که الان ارایه داده شروع میشه.

در انتها هم عنوان کنم که، این مطلب صرفا نظر من هست و ممکنه کلا اشتباه باشه.

نظر

• اوشنوس
                              ستاره دار(3)
                              • Dec 2015
                              • 880

تلاوت آیاتی چند از یاس و نامیدی مطلق با صدای استاد مهندس دنبلان...

نظر

• CHESTER.2020
                                عضو فعال
                                • Apr 2020
                                • 1255

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                                شما فرض کن همسایه شما که آخوند هست، از ویلای رامسر به شما زنگ میزنه و میگه هرچی تو بگی ، حرفت برام حجته...

این اگه بارون نیست پس چیه ؟؟؟!!!

مصراع دوم خب البته طنز بود از خودم در وَکَردم

ارادت

مرد نیستم اگر درست جوابشو بدم/:.yead.:/ بگذار ثواب ارشادش برسه به کس دیگه/:.winksmiley02.:/ برای همه بارون باش برای بعضی البته بارون اسیدی باش برای بعضی بارون بهاری..

درود.

نفت را خوب می‌فروشیم، پولش را هم میگیریم/:.rolleyessmileyani

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران:

?در دولت سیزدهم هم صادرات نفت خام و هم صادرات میعانات گازی افزایش خوبی پیدا کرده است. از گفتن اعداد و ارقام صادرات معذورم.

?درآمدهای حاصل از صادرات نفت هم به ایران برمی‌گردد و وصول مطالبات انجام می‌شود.
                                آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2022/01/08, 18:46.
                                نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                                نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

در حال کار...
                                X