جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4105

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
    تو روندهای فرسایشی بهترین کار معامله نکردن است در چنین بازارهایی بیشتر معاملات محکوم به ضرر هستند
    دقیقا همینطوره . یه سود شانسی تخیلی و دو تا ضرر و در مجموع حاصل میشه ضرر
    برای رفع اعتیاد و خماری معامله بهتر است نهایت با 100 میل این کار انجام شود

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4105

مثلا فکر می کنید چند درصد فعالان بورس نسبت به پیک مرداد 1399 هنوز مثبت هستند و منفی نشدن؟

بنظر من نهایتا 5 درصد و حتی کمتر از 5 درصد
      از پیک مرداد 99 کسی مانده باشد و سود کرده باشه ؟بسیار بعید است . چطوری یعنی ؟ مگه میشه ؟

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
        ستاره‌دار(2)
        • Jan 2022
        • 1030

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        دقیقا همینطوره . یه سود شانسی تخیلی و دو تا ضرر و در مجموع حاصل میشه ضرر
        برای رفع اعتیاد و خماری معامله بهتر است نهایت با 100 میل این کار انجام شود
        کاملا درسته با مبلغ بالا وارد شدن در این ریتم ها برآیندش غالبا ضرر و زیانه

با جرات میگم برآیند اکثر افراد مدعی نیز از مرداد 99 تا الان منفی است و اگر ریز معاملات شون را نشان بدهند برآیندشان غالبا منفی است

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
          ستاره‌دار(2)
          • Jan 2022
          • 1030

از پیک مرداد 99 کسی مانده باشد و سود کرده باشه ؟بسیار بعید است . چطوری یعنی ؟ مگه میشه ؟
          دیدید که یکی از دوستان در پاسخ من گفت در همه بازارها میشه سود کرد ولی از دید من تقریبا محاله

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4105

کاملا درسته با مبلغ بالا وارد شدن در این ریتم ها برآیندش غالبا ضرر و زیانه

با جرات میگم برآیند اکثر افراد مدعی نیز از مرداد 99 تا الان منفی است و اگر ریز معاملات شون را نشان بدهند برآیندشان غالبا منفی است
            چشم بسته غیب گفتید دوست خوب
            این که کاملا مشخصه از پیک سال قبل تا کنون برآیند مدعی و غیر مدعی منفی است
            روند نزولی غیر ممکنه پاچه را نگیره و فریب نده . ماندن در روند نزولی یعنی ضرر . فقط درصد زیان کم و زیاد داره

اوههههههه اینقدر هستند در همین سایت و حتی غیر از اینجا که سهمی را پله ای در قیمت هائی خریدند و حتی خودم و دیگران خریدیم که فکر میکردند ته کار است و رفتند و رفتیم زیر
            از شاخص مشخصه . شاخص ببین کجاست و چقدر از نمادها الان زیر 1100 اول خرداد هستند . بخش بزرگی با شاخص 250 تا 400 هستند . این یعنی فاجعه و فریب خوردن دیگه نه بحثی پیش میاد و نه تردید است

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
              ستاره‌دار(2)
              • Jan 2022
              • 1030

چشم بسته غیب گفتید دوست خوب
              این که کاملا مشخصه از پیک سال قبل تا کنون برآیند مدعی و غیر مدعی منفی است
              روند نزولی غیر ممکنه پاچه را نگیره و فریب نده

اوههههههه اینقدر هستند در همین سایت و حتی غیر از اینجا که سهمی را پله ای در قیمت هائی خریدند که فکر میکردند ته کار است و رفتند زیر
              از شاخص مشخصه . شاخص ببین کجاست و چقدر از نمادها الان زیر 1100 اول خرداد هستند . این یعنی فاجعه و فریب خوردن دیگه نه بحثی پیش میاد و نه تردید است
              نگرفتید مطلب رو

منظورم مطالبی است که برخی افراد پر ادعا میذارند و چنان جلوه میدن انگار معاملات اینها فقط سود است و لاغیر

معدود افرادی صادقانه میگن که از پیک پارسال بین 30 تا 50 درصد و گاها 70 درصد در ضرر هستند

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

با یه بررسی که من داشتم حدودا بالای ۶۰ درصد سهم ها به شاخص زیر ۱ میلیون رسیدن،

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4105

دیدید که یکی از دوستان در پاسخ من گفت در همه بازارها میشه سود کرد ولی از دید من تقریبا محاله
                  منظور ایشون اینه که الان نوسان بگیری و زیانهای قبلی را کم کنی که اینم گوشه اش ننوشته ممکنه بدتر هم بشه . نه اینکه از پیک مرداد سود کرده باشی
                  والا کسی تا الان چنین ادعائی نداشته که از پیک سال قبل در سود باشد !!!!!!!!!!!!!!!!! جل الخالق مگه میشه ؟ شما سوء برداشت کردی

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                    ستاره‌دار(2)
                    • Jan 2022
                    • 1030

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post

با یه بررسی که من داشتم حدودا بالای ۶۰ درصد سهم ها به شاخص زیر ۱ میلیون رسیدن
                    و برخی سهام به شاخص حدود 500 هزار

فقط یک نکته مهم اینکه مطلقا اینکه سهمی به شاخص زیر 1 میلیون یا حتی شاخص 500 هزار برگشته نشانه و دلیل ارزان بودن و ارزنده بودن خریدش نیست

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4105

نگرفتید مطلب رو

منظورم مطالبی است که برخی افراد پر ادعا میذارند و چنان جلوه میدن انگار معاملات اینها فقط سود است و لاغیر

معدود افرادی صادقانه میگن که از پیک پارسال بین 30 تا 50 درصد و گاها 70 درصد در ضرر هستند
                      اونام سودهای موقتی منظورشون است . سود هایی در مقاطع فعلی و در واقع کم شدن از زیان های قبلی که به قول شما درست یا نادرستش بماند ... و منم با شما هم عقیده ام ممکنه کسی یا کسانی طوری مطلب بنویسند که همواره سود میکنند ولی کی باور میکنه ؟ منظور اینه ، نه اینکه از پیک سال قبل سود کرده باشند . عرض کردم کسی ادعای سود از پیک قبلی نکرده . دست رو هر کی بگذاری زیان است فقط درصد متفاوت است
                      بنده 40% زیان هستم . البته دو سهم بسته دارم که زیان اونام حساب کردم که میشه همین حدود

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                        ستاره‌دار(2)
                        • Jan 2022
                        • 1030

منظور ایشون اینه که الان نوسان بگیری و زیانهای قبلی را کم کنی که اینم گوشه اش ننوشته ممکنه بدتر هم بشه . نه اینکه از پیک مرداد سود کرده باشی
                        والا کسی تا الان چنین ادعائی نداشته که از پیک سال قبل در سود باشد !!!!!!!!!!!!!!!!! جل الخالق مگه میشه ؟ شما سوء برداشت کردی
                        عین صحبت ایشان بود که در هر بازاری میشه سود کرد و ننوشت کم کردن زیان های قبلی

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                          ستاره‌دار(2)
                          • Jan 2022
                          • 1030

اونام سودهای موقتی منظورشون است . سود هایی در مقاطع فعلی و در واقع کم شدن از زیان های قبلی که به قول شما درست یا نادرستش بماند ... و منم با شما هم عقیده ام ممکنه کسی یا کسانی طوری مطلب بنویسند که همواره سود میکنند ولی کی باور میکنه ؟ منظور اینه ، نه اینکه از پیک سال قبل سود کرده باشند . عرض کردم کسی ادعای سود از پیک قبلی نکرده
                          در تایید صحبت شما عرض کنم ندیدم کسی از دوستانم با سرمایه بیشتر از 5 میلیارد تومن در پیک 1399 که فول سهم در بورس مانده باشد و در یک سال و نیم گذشته حداقل 20 درصد در زیان نباشد

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4105

در تایید صحبت شما عرض کنم ندیدم کسی از دوستانم با سرمایه بیشتر از 5 میلیارد تومن در پیک 1399 که فول سهم در بورس مانده باشد و در یک سال و نیم گذشته حداقل 20 درصد در زیان نباشد
                            برو بالاتر . کسی 20% باشه باید کلاهش را هفتاد متر بندازه بالا
                            مگر اینکه طرف فقط موارد خاصی از جمله پتروئی های پیشرو داشته که اینم معدود موارد است که از این گروه ها داشته باشد و دست به تغئیر هم نزده باشد
                            یا اینکه رانت قوی داشته و شاخص سازهای غیر بانکی و غیر خوردوئی را در اول خرداد امسال خرید کرده باشه و از کوچک ها هم هیچ خریدی نکرده باشد . در واقع با شاخص توسنته باشه بیاد بالا در حالی که اکثریت قریب به اتفاق از شاخص هم جا موندند
                            باور کنید 1% فعالان هم جزء این دسته نیستند که اینقدر هنرمندانه زیان کم دیده باشند

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                              ستاره‌دار(2)
                              • Jan 2022
                              • 1030

برو بالاتر . کسی 20% باشه باید کلاهش را هفتاد متر بندازه بالا
                              مگر اینکه طرف فقط موارد خاصی از جمله پتروئی های پیشرو داشته که اینم معدود موارد است که از این گروه ها داشته باشد و دست به تغئیر هم نزده باشد
                              یا اینکه رانت قوی داشته و شاخص سازهای غیر بانکی و غیر خوردوئی را در اول خرداد خرید کرده باشه و از کوچک ها هم هیچ خریدی نکرده باشد . باور کنید 1% فعالان هم جزء این دسته نیستند
                              دقیقا درسته

مشکلی که هست غالبا تصور می شود چون فلان سهم مثلا از 3 هزار تومن ریخته تا مثلا 600 تومن پس الزاما این 600 تومن مینیمم مطلق است و دیگر ریزشی در کار نیست و سهم در این قیمت ارزان و کم ریسک است.

خطر دقیقا همینجاست.

در صورتی که سوال مهمتر این است که این سهم از چه رنجی استارت زده و به 3000 تومن رسیده است؟

مثلا سهمی چون فاهواز که از 30 تومن استارت زده و رسیده به 2700 تومن و الان 525 تومن است باید در عین در نظر داشتن ریزش از 2700 تا 525 تومن مهم است که نقطه آغازین استارت 30 تومنی آن نیز در نظر باشد.

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4105

شما حساب کنید طرف مگر کف دستش را بو کرده بود که از اخر بهمن سال قبل در انبوهی از نمادها قرار است سرمایش قفل شود و با 30 تا 50% طی ماه های خرداد و تیر و مرداد امسال باز شود ؟ یکی دو قلم از اینها افتاده باشه تو کاسه اش کارش تموم شده حتی اگر بخش بزرگی از سبدش بنیادی هائی باشد که کم ریختند ولی با همین کوچک های به فنا رفته کارش ساخته شده

تازه خیلی هاشون الان بازم منفی تر شدند هر چند اواخر مرداد و شهریور امسال یه برگشتی داشتند ولی خیلی ها رفتند حتی زیر منفی های بازگشائی با درصد بالا
                                خودم در ثپردیس فقط همین یه قلم جنس نامرغوب /:.tonguesmiley:./ قفل شدم و 27% زیان دادم . بازم خوبه جای مناسبی خارج شدم وگرنه بدتر هم میشد

نظر

در حال کار...
                                X