جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EURASIA
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1253

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط TRACTOR پست شده است View Post
    من بردایام سنین کیمی آداملارین یالانچلقین چخاردام

اونم راننده نیسان نیست
    فوق لیسانس دانشگاه شریف.فرزند شهید هست.الان هم مرخصی استعلاجی گرفته جهت درمان چشم هاش.البته یه پابند الکترونیکی هم به پاش متصل هست.دو روز پیش هم رفتم ملاقاتش یک عکس هم باهاش گرفتم.برخلاف شما که در فضای مجازی شیری و بیرون یقه کاپشنت را تا دماغت بالا میکشی و کلاهت را هم تا چشات تا بخاطر پستهای مجازی یهو نگیرنت/:.yead.:/امان قورخودان/:.yead.:/
    از کجا می دانی ما در فضای واقعی شجاع نیستیم
    من در اذز 1380 همان موقع که تازه حکومت مشروعیت بیشتری داشت
    و من 21 ساله بودم
    به جرم اهانت به رهبری ( همون موقع هم از این پیرمرد متنفر بودم)
    و از این از افتخارات من است
    شش ماه حبس تعلیقی گرفتم
    نه عزیز این طور نیست

اما شما ترکها یک چیز را فراموش نکنید
    ما ایرانیان شما را متمدن کردیم( در قرن 5 و 6 هجری )
    این را از باب فخر نگقتم
    خود ما ایرانیان هم از طریق تمدنهای میانرودان با فرهنگ شدیم ( بابل و سومر)
    همچنان که عربها را متمدن کردیم( قرن 1 و 2 هجری)
    این ویژگی تاریخ است
    شما ترکان پسر عمو مغولها بودید
    قومی دلاور ولی فاقد تمدن
    البته ما تمدنهای مشترک هم داشتیم
    سلسه با شکوه سلجوقی ادغام فرهنگ پارسی و ترکی است
    این سلسله مورد علاقه من است
    ملکشاه و الپ ارسلان
    با قدرت و با دانش بودند
    اما در تاریخ معاصر عملکرد ترک ها بسیار بهتر از ایرانیان بوده است
    که بخشش اش به خاطر نزدیکی اش به اروپاست( کشور ترکیه)
    بخشی هم به خاطر مزدوج شدن با یونانی هاست.
    ایرانیان و ترکان دوست هستند
    چرا دشمنی؟

اما این بحث را ادامه ندهیم
    نظام پهلوی هم دیگر گذشته است
    کار اخوند ها هم به انتهایش است
    شما از اینها دفاع نکنید
    انها در موضع ضعف اند
    و از ما می ترسند
    جناب داور هم شجاع هستند و دانا شک ندارم
    زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• dornaa
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1468

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
      تماشای این فیلم یک تاثیر منفی و بد توی زندگی روزمره من داشت متاسفانه! یک روز که سوار تاکسی شدم به یک جایی بروم! وقتی رسیدم محلی که باید می رفتم یهو متوجه شدم کیف پولم را تو یخانه جا گذاشته ام!همزمان یاد فیلم گریس گاردنر افتادم و پا گذاشتم به فرار ... خدا واسه هیچ کسی روز بد نبیند! کاش بهش حقیقت را میگفتم و ازش معذرت میخواستم! کاش... کلی فحش خواهر و مادر بارم کرد .... اصلآ یه کرایه ندادن ارزشش را داشت که این همه فحش ناموسی بارم کند! دیگه هیچوقت از اینجور فیلمها نخواهم دید تا حداقل الکی جو زده نشوم! اینجا که آمریکا نیست برادر! اینجا ایران است مملکتی که به خاطر ندادن یک کرایه 7000 تومانی کلی فحش ناموسی نوش جان میکنی! اینجا ایران است سرزمین مردان و دلیران و شیران و پهلوانان .../:.yead.:/
      اگرمارو سركارنگذاشته باشي

شماره كارت طرف رو ميگرفتي پول به حسابش ميريختي

نظر

• آپولون
        ستاره دار (1)
        • Dec 2015
        • 627

درنا جان الآن داشتم فیلم حمله به وال استریت را تماشا میکردم باز هم شدیدآ جوگیر شدم یک تفنگ شکاری سر پر گراز کش برام سرغ نداری!؟ میخواهم با این خواجه نصیر ملعون تصفیه حساب کنم پول تفنگ هم هر چقدر شد به دلار باهات حساب میکنم اگر تفنگ شکاری سراغ نداری! یک تفنگ ساچمه ای 5/5 هم برای من کافیست میخواهم چشاش را نقطه گذاری و خالکوبی کنم بعید میدانم این یقه سفید زنا زاده بادیگارد شخصی داشته باشد! انتقام شما و بافی سهامداران را هم ازش میگیرم اگر من را نگرفتند! هیجاناتم بالا میزند و سراغ باقی این عوضی ها و حرام لقمه ها هم خواهم رفت ... همتی پوفیوز هم توی لیست شکارمه/:.ph34r-smiley.:/

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
        اگرمارو سركارنگذاشته باشي

شماره كارت طرف رو ميگرفتي پول به حسابش ميريختي
        آخرین ویرایش توسط آپولون؛ 2022/01/27, 19:42.

نظر

• abdolhossein
          عضو فعال
          • Feb 2019
          • 1587

همه می دانیم که بورس اصالتا موضوعیت ندارد و آن چه اصل است شرکت های سهامی عام است که قرار بوده مردم سهامشان را بخرند و در سود و ضررشان شریک باشند و این وسط چیزی به نام بورس ساخته شده تا این رابطه را تسهیل کند . در واقع نقش سازمان بورس بیشتر از اتحادیه مشاوران املاک نیست و کارگزاران نیز شانی بیشتر از بنگاه های معاملات املاک ندارند. آیا بنگاه می تواند در معاملات طرفین دخالت کند و معامله را باطل کند؟ اگر طرفین معامله اهلیت انجام معامله را طبق قانون مدنی داشته باشند و ممنوع المعامله نباشند هیچ احد الناسی حق ابطال معامله را ندارد و وقتی معامله انجام شود فقط دادگاه صالحه می تواند در خصوص بطلان معامله اظهار نظر کند!
          اما متاسفانه وقتی مسئولین حتی تا این حد هم درک اقتصادی و حقوقی ندارند نتیجه این می شود که بورس را قمار می دانند و سازمان بورس به خود این حق را می دهد که مال و دارایی مردم تعرض کند!
          حق الناس و مالکیت سهامدار بر شرکت هم کشک!!!

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1468

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
            درنا جان الآن داشتم فیلم حمله به وال استریت را تماشا میکردم باز هم شدیدآ جوگیر شدم یک تفنگ شکاری سر پر گراز کش برام سرغ نداری!؟ میخواهم با این خواجه نصیر ملعون تصفیه حساب کنم پول تفنگ هم هر چقدر شد به دلار باهات حساب میکنم اگر تفنگ شکاری سراغ نداری! یک تفنگ ساچمه ای 5/5 هم برای من کافیست میخواهم چشاش را نقطه گذاری و خالکوبی کنم بعید میدانم این یقه سفید زنا زاده بادیگارد شخصی داشته باشد! انتقام شما و بافی سهامداران را هم ازش میگیرم اگر من را نگرفتند! هیجاناتم بالا میزند و سراغ باقی این عوضی ها و حرام لقمه ها هم خواهم رفت ... همتی پوفیوز هم توی لیست شکارمه/:.ph34r-smiley.:/
            سرجدت كمتر بشين فيلم ببين

خطري شدي .كاردستمون ميدي

همون تام و جري ببين ازهمه بهتره

نظر

• EHSANI
              ستاره‌دار(3)
              • Sep 2020
              • 2104

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
              کریس گاردنر..وقتی بی خانمان بود...کلیساها یک جایی درست کرده بودند..که بی خانمان ها...شب را آنجا بمانند...خیلی آنجا ماند...بعد از ثروتمند شدن...مبلغ 50 میلیون دلار ....به اون موسسات کمک کرد...

یک صندوق سرمایه گذاری داره...که ارزش آن بالای 2 میلیارد بود...تا چند سال پیش
              صاحبش اومد /:.yead.:/

راستش من اون مطلب رو جایی خونده بودم
              ارزش تحقیق و تفحص نداشت
              ولی اگه شما می فرمایید 50 میلیون کمک کردید ،
              خب قطعاً شما بهتر میدونید

الان چقدر سرمایه دارید جناب کریس گاردنر ؟
              داداش دست ما رو هم بگیر ، ثواب داره
              من به یک میلیون دلار هم راضی ام ، 50 میلیون نمیخوام .

پ.ن.
              اون آواتار جناب اوراسیا بیشتر مناسب شماست ،
              اولین بار که دیدم یک لحظه فکر کردم شما هستید :D
              آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2022/01/28, 00:23.
              نگرش ، همه چیز است .

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

دادستان کل کشور: مردم درگیر اختاپوس خودروسازان شده‌اند

?الان مردم سرمایه‌های خود را صرف خرید ماشینی می‌کنند که کیفیت و استاندارد لازم را ندارد.‌ این موضوع از مصادیق حقوق عامه است و باید به صورت بنیانی و اساسی حل شود.

یه بار گفتم این صنعت خیلی دشمن داره کسی باور نمیکرد و فکر کردند دارم جو منفی میدهم

البته اون موقع خودمم نمیفهمیدم که دادستان هم دشمن این صنعت هست!! فکر میکردم فقط بازماندگان مقتولان جاده ای و معلولان و افرادی که دائم در تعمیرگاهها هستند و کیفیت خودروشان با خارجیها مقایسه میکنند دشمن اینا هستند
                نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2104

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                  همه می دانیم که بورس اصالتا موضوعیت ندارد و آن چه اصل است شرکت های سهامی عام است که قرار بوده مردم سهامشان را بخرند و در سود و ضررشان شریک باشند و این وسط چیزی به نام بورس ساخته شده تا این رابطه را تسهیل کند . در واقع نقش سازمان بورس بیشتر از اتحادیه مشاوران املاک نیست و کارگزاران نیز شانی بیشتر از بنگاه های معاملات املاک ندارند. آیا بنگاه می تواند در معاملات طرفین دخالت کند و معامله را باطل کند؟ اگر طرفین معامله اهلیت انجام معامله را طبق قانون مدنی داشته باشند و ممنوع المعامله نباشند هیچ احد الناسی حق ابطال معامله را ندارد و وقتی معامله انجام شود فقط دادگاه صالحه می تواند در خصوص بطلان معامله اظهار نظر کند!
                  اما متاسفانه وقتی مسئولین حتی تا این حد هم درک اقتصادی و حقوقی ندارند نتیجه این می شود که بورس را قمار می دانند و سازمان بورس به خود این حق را می دهد که مال و دارایی مردم تعرض کند!
                  حق الناس و مالکیت سهامدار بر شرکت هم کشک!!!
                  اتفاقاً خیلی هم اصالت داره
                  بورس در ایران ، نقش یک گردنه رو داره
                  که سرمایه داران برای خرید شرکتها باید از این گردنه عبور کنند
                  دولت هم نقش دزد سر گردنه رو داره

در کشورهای دزدسالار (Kleptocracy) ! اتفاقاً گردنه ، خیلی هم اصالت داره
                  گردنه ، یکی از ارکان حکومتهای دزدسالاری است

دزدسالاری (Kleptocracy)

.
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• naderi1
                    ستاره‌دار(26)
                    • Sep 2020
                    • 792

دادستان کل کشور: مردم درگیر اختاپوس عجیب و غریب خودروسازان شده‌اند/ بخش عمده مشکل بورس جنبه مدیریتی دارد

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه متاسفانه مردم درگیر یک اختاپوس عجیب و غریب خودروسازان شده‌اند و این که سال‌های سال است که این خودروسازان با هم تبانی دارند، گفت: بخش عمده بورس مشکل قضایی ندارد، بلکه جنبه مدیریتی دارد و اگر جرمی ارتکاب شده باشد در حال رصد آن هستیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از نیشابور، حجت الاسلام والمسلمین جعفر منتظری دادستان کل کشور در جریان سفر به نیشابور با اشاره به مشکلاتی که خودروسازان برای مردم ایجاد کرده اند، اظهار کرد: افزود: متاسفانه مردم درگیر یک اختاپوس عجیب و غریب خودروسازان شده‌اند.

وی افزود: وقتی شاهد هستیم مردم سرمایه‌های خود را صرف خرید ماشینی می‌کنند که این ماشین کیفیت و استاندارد لازم را ندارد.‌ این موضوع از مصادیق حقوق بیین عامه است. و باید به صورت بنیانی و اساسی حل شود.

دادستان کل کشور همچنین وی با اشاره به این که سال‌های سال است که این خودروسازان با هم تبانی دارند، تاکید کرد: من نمی‌دانم پشت صحنه چه اتفاقی می‌افتد که ضررش به مردم می‌رسد.‌ امیدواریم این مشکل مردم را حل کنیم.

بخش عمده بورس مشکل قضایی ندارد

حجت الاسلام والمسلمین منتظری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: حل مشکل بورس کشور دست وزیر است. یک بخش عمده بورس مشکل قضایی ندارد، بلکه جنبه مدیریتی دارد و مدیریت کلان کشور باید برنامه‌ریزی کنند. البته یک بخشی از این مشکلات بورس ناشی از فراز و نشیب‌های اقتصادی است و اگر جرمی ارتکاب شده باشد در حال رصد آن هستیم و آن را پیگیری می‌کنیم.

مالباختگان صندوق علویه نیشابور منتظر نباشند

دادستان کل کشور همچنین در پاسخ خبرنگار فارس درباره وضعیت مالباختگان صندوق علویه این شهرستان گفت: مالباختگان صندوق علویه منتظر نباشند. بانک مرکزی نمی‌تواند تضمینی برای جبران کسری‌ها بدهد.

وی خاطرنشان کرد: باید طلب مالباختگان علویه از محل دارایی‌های صندوق پرداخت شود. اما وقتی دارایی‌های صندوق‌علویه کفایت طلب، طلبکاران را نمی‌کند. دولت و بانک مرکزی مسئول پرداخت طلب مالباختگان نیستند.

دادستان کل کشور همچنین درباره انتقال زندان نیشابور به خارج از شهر نیز اظهار کرد: یکی از سیاست‌های جدی در قوه‌قضائیه انتقال زندان‌ها از داخل شهرها به خارج شهر است. از سوی دیگر با توجه به فرسودگی ساختمان زندان نیشابور، می بایست فرمانداری، شهرداری و همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان و استان باید پای‌کار بیایند تا مراحل انتقال زندان به خارج شهر تسریع شود.

وی افزود: از همین فردا قراردادی ببندید و این زندان در وسط شهر نیشابور را بفروشید تا از محل فروش آن زندان جدیدی در زمین مشخص شده ساخته شود.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری همچنین با بیان این که در خصوص ساخت ساختمان دادسرا و پزشکی قانونی با مشکل کمبود بودجه و اعتبار روبرو هستیم، تاکید کرد: در سفرهای استانی از محل اندک درآمد قضایی به شهرستان‌ها کمک می‌شود. که بسیار ناچیز است‌. از این رو باید از طریق بودجه اختصاصی مجلس‌شواری‌اسلامی این مشکل حل شود.
                    اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• hasan12
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1162

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                      درود

در بحث تورم ... ما یک تورم کالایی داریم -یک تورم دلاری!

ببینید سقف سال قبل دلار حوالی 32 بوده وسقف هر گرم طلا هم تقریبا نزدیک به 1.5میلیون تومان

درواقع بعد از تقریبا 15ماه در دو بازار فوق هم ... بازدهی دلار همچنان بالای10درصد و طلا نزدیک به20درصد نسبت به سقف ارزش منفی است!

درواقع در تورم دلاری.... مقیاس اصلی دارایی افراد با این دو پارت قیاس میشه!

پس درواقع از تابستان قبل تا کنون اگرشخصی دارایی اش تغییر نکرده باشد ... ارزش طلای ان بالغ بر20درصد ودلاری بالغ بر10درصد بیشتر شده است!

اما در بازارهای کالایی که تورم عمومی جامعه را در برمیگیرند!... همواره با یک فاز تاخیر عقب ماندگی از تورم جبران میشه!

صرفا برای مثال ماه ها قبل عرض کردم .... قیمت پراید سال 88 حوالی 7000 دلار بود .... اما در دلار32تومنی ... این نسبت زیر4000 دلار بود

لذا رشد پراید وسایر خودروهای مصرفی ... کاملا متناسب با تورم ایجاد شده درجامعه بود و تنها عقب ماندگی خودش را جبران کرد!

درمورد سایر کاالاها هم همین قیاس برقرار هست

درمورد ملک هم نسبت مشخصی همواره بین میانگین نرخ ها در پایتخت با نرخ طلا وجود داره! ... .طلا در فاز تورمی2-3ساله ای که داشتیم به سرعت رشد پیدا کرد

ودریکسال اخیر وبازدهی منفی طلا .... ملک در اکثر نقاط کلیدی دوبل شد و نسبت به متوسط ناریخی برگشت

درواقع در مورد بحث عقب ماندگی از تورم....قیاس شما باید میزان دارایی شخصی از سال 97 واستارت دلار4تومنی وتغییراتش با سایرکالاها باشد

البته این قیاس صرفا در صورت حضور از ابتدای صعود بازار تا اواخر ان قابل سنجش هست .... طبیعتا ورودی های 99 از تورم جامعه با فاصله بسیار زیادی عقب هستند واین حقیقت تلخ وغیرقابل انکاری است

متاسفانه در 41 سال گذشته دولت ها با دست بردن به افزایش غیر منطقی پایه پولی باعث این کار شده اند
                      برای انضباط در پایه پولی دولت باید از افزایش غیر منطقی پایه پولی کشور چه به صورت مستقیم وچه به صورت غیر مستقیم اجتناب کند
                      به صورت مستقیم با در خواست دولت از بانک مرکزی موجب می شود تا پول بدون پشتوانه چاپ شود
                      به صورت غیر مستقیم بانک ها از بانک مرکزی به اسم قانون در خواست چاپ پول می کنند که جلوی ان باید گرفته شود
                      به عبارتی باید برداشت از بانک مرکزی را چه به صورت مستقیم وغیر مستقیم سه قفله کنند تا اتش تورم خاموش شود.

نظر

• hasan12
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1162

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                        پارسال همین موقع ها بود که شاهین چراغی عضو هیات مدیره سازمان بورس !!

در مصاحبه های مختلف و متعدد ! از مردم درخواست میکرد که سهام نفروشید !!

سود شرکتهای بنیادی در سال آینده چند برابر خواهد شد !!! .....
                        اگر سودشان چند برابر هم بشود نباید بیشتر از 10 درصد سود نقدی توزیع کنند
                        90 درصد سود را باید صرف افزایش سرمایه وخرید ماشین الات وتوسعه شرکت نمایند

نظر

• Elcid
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 1239

نظر

• azad.60
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 347

در اصل توسط hasan12 پست شده است View Post

متاسفانه در 41 سال گذشته دولت ها با دست بردن به افزایش غیر منطقی پایه پولی باعث این کار شده اند
                            برای انضباط در پایه پولی دولت باید از افزایش غیر منطقی پایه پولی کشور چه به صورت مستقیم وچه به صورت غیر مستقیم اجتناب کند
                            به صورت مستقیم با در خواست دولت از بانک مرکزی موجب می شود تا پول بدون پشتوانه چاپ شود
                            به صورت غیر مستقیم بانک ها از بانک مرکزی به اسم قانون در خواست چاپ پول می کنند که جلوی ان باید گرفته شود
                            به عبارتی باید برداشت از بانک مرکزی را چه به صورت مستقیم وغیر مستقیم سه قفله کنند تا اتش تورم خاموش شود.
                            در ۴ سال گذشته که تورم بالای ۴۰% بوده، چطور نرخ سود زیر ۲۰% مونده؟

در بسته ۵ بندی استاد خاندوزی، نرخ بهره بین بانکی جور قراره زیر ۲۰% بیاد؟

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

از ابتدای این دولت قیمت برنج، حبوبات و خیلی از مواد غذایی دیگر بین ۵۰ تا ۱۰۰ درصد گران شده.
                              تنها جایی که ریزش قیمت داشته بازار سرمایه هست.
                              از این جا به بعد هرچه فشار بیارن به بورس فرصت های خرید عالی ایجاد خواهد شد. خیلی زود دیر میشه
                              با ارزش مارکت خیلی شرکت ها حتی نمیشه خط تولیدشون را راه اندازی کرد. بیارید پایین ببینیم تا کجا میتونید ادامه بدید.
                              آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/01/28, 23:39.

نظر

• اوشنوس
                                ستاره دار(3)
                                • Dec 2015
                                • 880

منیب حالت خوبه؟ خبری ازت نیست؟ از وقتی که گفتی قچار زیر 800 تومان میاد یه 20 درصد دیگه رشد کرد:D

از بی فور سیتی خبری نداری! اون هم باهات هم عقیده بود دلم برای فراتحلیلهاتون تنگ شده/:.yead.:/

40درصد از آخرین کفی که زد رشد کرده و هنوز 40درصد دیگه جا برای رشد داره در گام اول

دلم برای شما و بی4سیتی و توهم 2% نوسان خیلی تنگ شده
                                /.:biggrinsmiley.:/
                                در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                                نه دوست عزیز
                                صحبت بنده کلی بود شما به خودتون گرفتید
                                اگه نگران قچار هستید
                                الان شفاف میگم قچاری که الان شما 960 تا 990 برای اون بازده حساب میکنید
                                به نظرم به زیر 800 میرسه

صبر داشته باشید و دیگه بحث نکنید
                                دوست داشتید اگه مثبت بود براش بازدهی حساب کنید
                                منفی بود هیچی نگید
                                موفق باشید و بحث رو الکی ادامه ندیم

نظر

در حال کار...
                                X