جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "Midas"
    عضو فعال
    • Oct 2013
    • 2483

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
    چند بار جابجایی بی ثمر جهت جبران انجام دادم که البته آنقدر مکرر نبود که درصد بالایی را بتوان برای آن در نظر گرفت.

به تنهایی! عقب ماندن از تورم را هم که به آن اضافه کنیم میشود کلافی سر در گم ... ضرر من به تنهایی برای انواع ایست قلبی و مغزی کافی بود! به انجا نکشید اما روحم را به شدت زخمی کرد ، مشکل من سابقه بورسی ام بود و صبر و تحملی که در طول سالها در این بازار یاد گرفته بودم اما اینبار اتفاقا بازی برای تازه واردهای ترسو و بی تجربه بود که همان ابتدا سریع ترسیدند و رفتند، ما ادای آدمهای شجاع را در آوردیم و گفتیم اینجا خانه ماست ، بورس ماست ، سهامداری گفتن ، تورمی در پیش است و فلان و بمان و خود را تنها فریب دادیم و شد این!
    این ضرر را هرگز و به هیچ شکلی تا مدتها نخواهم توانست در بورس جبران کنم ، بازارهای رقیب هم که همگام با تورم چنان سبقت گرفتند که دیگر خروج ته مانده سرمایه و انتقال به آنجا معنایی ندارد.

اشکال کار ما تحلیل بود، تحلیلی که درست بود اما به درد اینجا نمی خورد!

شخصا مشکلم تشخیص ندادن سقف و ماندن با سهام نبود، ورود مجدد طبق
    تحلیل بود که همین تحلیل کار دستمان داد،

یعنی بعید می دانم کسی مرداد ماه خارج شده باشه و برای ورود وسوسه نشده باشه...

تحلیل هایم چه بود؟

- بورس خیلی بزرگ شده (به لحاظ تعداد کدهای جدید و جلب توجه همگانی)، بنابراین پس از اصلاح سهام حباب شده، بازار دوباره رونق خواهد گرفت. دولت نمی خواهد اعتماد جلب شده از این بازار از بین برود (Too big to fail)

- در این دوران تورم بانک های مرکزی جهان حجم پول بی سابقه ای چاپ کرده اند که این عامل روی بازارهای جهانی و کامودیتی ها بخصوص نفت اثر خواهد داشت و صعودی خواهند بود بنابراین بورس ما هم بهره خواهد بود.

- کرونا باعث شده میلیون ها شغل در کشور از بین برود (دستفروش ها، اغذیه فروشی ها، هتل و مسافرخونه، گردشگری... )، از آنطرف تعداد زیادی هم خانه نشین شده اند و این باعث می شود به سمت بورس بیایند..

- در این شرایط تحریم، دولت برای سرپا نگاه داشتن شرکت ها و تامین مالی، بورس را رونق خواهد داد...

______

- اما تازه واردها، بی تحلیل ها و ترسوها گفتند دولت مثل دفعات قبلی وقتی کارش با بورس تمام شد و بورس را به فنا داد. این بار هم همین کار را خواهد کرد، پس الفرار....

_____

مثالی برای تحلیل درست که نتیجه ی غلط می دهد:

داستان غورباقه و عقرب

___

عقربی در راهی میرفت، تا اینکه به جوی آبی رسید،

-هرچه به اطراف نگاه کرد دید راهی برای عبور از این جوی آب نیست (عقرب همان دولت در تنگنای تحریم است)

-نگاه کرد دید غورباقه ای در آب است، صداش زد گفت من را پشتت سوار میکنی ببری اونطرف؟ (غورباقه همان سهامدار خرد است)

- غورباقه بلافاصه گفت نع ______ (جوابی که همان سهامداران بی تحلیل و ترسود دادند و فرار کردند)

- عقرب گفت چرا؟

- غورباقه گفت چون تو عقربی و عقرب ها غورباقه را نیش می زنند.

- - عقرب گفت: نترس این بار فرق می کنه، من که شنا بلد نیستم، اگر نیشت بزنم هر دومون غرق میشیم

- غورباقه یکم فکر کرد، و گفت راست میگی و قبول کرد. (این فکر کردن همان تحلیل ماست که منطقی به نظر می رسید....)

- عقرب سوار غورباقه شد و وسط جوب که رسیدند، غورباقه را نیش زد،

- غورباقه گفت چرا نیشم زدی، حالا هر دومون غرق میشیم،

- عقرب گفت چون من عقربم! و عقرب قورباغه را نیش میزنه! /:.yead.:/

-

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
      ستاره‌دار(2)
      • Jan 2022
      • 1030

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
      آبان سال گذشته یکی بهم زنگ زد و گفت ، دوستی دارم که خیلی اصرار داره بیام توی بازار بورس، میگه اینجا کف کف قیمت هاست.پول هات رو بیار توی بورس.می گفت خیلی وسوسه ام کرده تا چند تا ملک رو بفروشم و سهام بخرم.گفتم دوستت رو نمی شناسم اما ازش بپرس وضعیت سود و زیانش توی بورس چطور بوده.
      اولش خیلی تعجب کردو گفت اگه ضرر کرده بود که به من پیشنهاد نمی داد و... بالاخره راضی شد بپرسه.کاشف به عمل اومد 27 میلیارد تومن آورده و 12 میلیارد تومن ضرر کرده.
      توی این بازار فقط کسانی ضرر نکردن که سهمی از اوره سازها مثل شپدیس و خراسان و ...با وزن بالا در سبدشون داشتن
      نظیر جناب نجیمی

نظر

• اوشنوس
        ستاره دار(3)
        • Dec 2015
        • 880

کسانی که فقط در روندهای صعودی و بازار گل و بلبل انتظار سود کردن و کسب بازدهی خوب را دارند و در روندهای نزولی فقط و فقط می نالند! به درد این بازار نمیخورند ... بهتره برن دنبال یه شغل دیگه ...

توی این بازار فقط کسانی ماندگار خواهند بود که طعم شکست و ضرر و زیان را خیلی بیشتر از کسب سود بازدهی های نجومی افراد جعلی با گوشت و پوست و استخوانشان کاملآ چشیده اند.

ما هم هیچوقت ادعائی نکردیم هیچ ضرر و زیانی نکردیم! چرا خوب هم زیان دیدیم! ضرر جزئی از کار ماست ولی مثل بعضی هی ناله و نفرین نمیکنیم!

کسانی که اینجا هی ناله میکنند و دارن دل سهامداران را با حرفهاشون خالی میکنند دو دلیل بیشتر ندارد یا کاملآ نقد هستند و از ریزش بیشتر بازار خوشحال تر میشوند! که ناله و نفرین شان از اخلاق یک معامله گر و سهامدار قدیمی و حرفه ای نیست و در نهایت این ناله ها به خودشان بر میگردد یادمان باشد این دنیا دار مکافت اعمال ما هم هست ...

یا اینکه هنوز سهامدارند و تو ضرر سنگین هستند! که با ناله کردن بیشتر نه تنها ریالی بر سهم زیان دیده شان اضافه نمیشود! بلکه استرس و ناراحتی و دلشوره شان نیز مضاعف میشود و بهتره به جای نالیدن به دنبال یک راهکار و برون رفت از این وضع باشند...

آنهایی که افکارشان همیشه منفی است و دائمآ ناله میکنند! بهتره بروند خودشان را درمان کنند و اینجا با عقده گشائی هیچ فایده ای برای آنها به همراه نخواهد داشت جز اینکه تاثیر منفی روی زندگی شان میگذارد و منجر به افسردگی و اضطراب بیشتر آنها میشود

آخرین ویرایش توسط اوشنوس؛ 2022/01/08, 20:20.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
          ستاره‌دار(2)
          • Jan 2022
          • 1030

چند بار جابجایی بی ثمر جهت جبران انجام دادم که البته آنقدر مکرر نبود که درصد بالایی را بتوان برای آن در نظر گرفت.

به تنهایی! عقب ماندن از تورم را هم که به آن اضافه کنیم میشود کلافی سر در گم ... ضرر من به تنهایی برای انواع ایست قلبی و مغزی کافی بود! به انجا نکشید اما روحم را به شدت زخمی کرد ، مشکل من سابقه بورسی ام بود و صبر و تحملی که در طول سالها در این بازار یاد گرفته بودم اما اینبار اتفاقا بازی برای تازه واردهای ترسو و بی تجربه بود که همان ابتدا سریع ترسیدند و رفتند، ما ادای آدمهای شجاع را در آوردیم و گفتیم اینجا خانه ماست ، بورس ماست ، سهامداری گفتن ، تورمی در پیش است و فلان و بمان و خود را تنها فریب دادیم و شد این!
          این ضرر را هرگز و به هیچ شکلی تا مدتها نخواهم توانست در بورس جبران کنم ، بازارهای رقیب هم که همگام با تورم چنان سبقت گرفتند که دیگر خروج ته مانده سرمایه و انتقال به آنجا معنایی ندارد.
          فدای سرتان کیوان عزیز

تو هر بازاری پولت رو گم کردی در همان بازار دوباره پیدایش خواهی کرد

امیدوارم با دانش و تجربه بالایی که دارید زیان تان برطرف شود

نظر

• بورس باز قهار
            عضو فعال
            • May 2020
            • 1979

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
            درود
            در ۳ کاری این هفته در حدود 900 هزار میلیارد تومان خروج پول
            در حدود 400 هزار میلیارد وارد صندوق درامد ثابت شده مابقیش نمیدونم کلا خروج زدند یا تو حساب ها مونده ..
            ارزش معاملات امروز دوشنبه 2100 مییارد تومان
            ارزش معاملات یکشنبه 2180 میلیارد تومان
            ارزش معاملات شنبه 2513 میلیارد تومان
            روند کاهشی .... حمایت 1380 هم از دست رفته شاید فردا فشار فروش بیشتر شود چون خریدار نیست و خروج پول سنگین
            در کل پیشنهاد ما دوباره نقد بودن است که تقریبا به ۲ ماه و اندی داره میرسه
            شاخص به محدود 1362 رسید

با توجه به اصلاح شاخص که احتمالا حمایت 1340 و بعد 1320 رو داریم و اخبار برجامی و ابهامات لایحه بودجه توصیه اکید به نقد بودن دارن
            خروج روزانه نقدینگی که امروز هم در حدود 260 میلیارد تومان که امروز اگر خودرویی ها نبودن شرایط قرمز قرجز بود
            پیشنهاد دارم اگر نقد هستید فعلا تقد بمانید
            سهامدار بنیادی هستید برای فروش عجله نکنید و سهامداری کنید

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

در نومیدی بسی امید است، پایان شب سیه سپید است.
              تمام کسانی که اینجا پست میزارن یا سر میزنن به بورس اعتقاد دارن ولی رویکردها و استراتژی ها و پیش بینی ها متفاوت هست.
              روانشناسی بازار میگه حتی منفی باف ها بیشتر از بقیه به بورس امید دارن برای سود کردن چون میخوان پایین تر خرید کنند.
              باز روانشناسی بازار میگه اکثر تحلیل ها بر مبنای سهم بودن یا نقد بودن افراد انجام میشه و بنابراین خیلی جدی نگیرید و تحلیل خودتون را داشته باشید.

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

کاش 20 درصد در زیان بودم ، کلاهم را مینداختم هوا!
                من رسما 85 درصد از پیک مرداد 99 در ضررم با دوبل رقم سرمایه ای که گفتید!
                چرا ؟ چون گمان میکردم از یکسال و نیم تا الان نه دلار ارزان خواهد شد و نه کالایی و تورم در حد ونزولایی...همه چیز عینا طبق پیش بینی ام بود به جز تنها جایی که حراجی زدند خود بورس بود بر خلاف تمام کشورهای متورم!!!
                آقا کیوان شما در ارز دیجیتال هم فعال بوده اید احتمال با احتساب زیان انجا شده 85درصد درسته؟؟

واسه این سوال کردم چون قدیمی بازار هستید و این حد زیان در بورس بنظرم امکان پذیر نیست

دوستان لطفا زیانهای بازار دیگه هم بحساب بورس ننویسند دیگه ریزش بورس در این حد نبوده که یه حرفه ای و قدیمی بورس 85درصد زیان کند!!

عجب شانسی دارند نهنگهای کریپتو سرمایه ملتهای جهان سوم را کشیدند بالا و کسی هم حاضر نیست اسمش بیاورد

روزانه در این بازار میلیونها دلار از مردم لیکویید میشود و چندین ارز صفر میشود و... و کمتر کسی اسمش میاورد
                نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

https://www.magiran.com/article/4247123#:~:text=%C2%AB%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB% 8C%20%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%C2%BB%20 %D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C%20%DA%A9%D8%B1%D8%A F%3A%20%D8%A7%D9%81%D9%82%20%D8%B1%D9%88%D8%B4%D9% 86%20%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%20%D8%A8%D9%86%D8%A7 %D8%AF%D8%B1%20%D9%88%20%DA%A9%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D 8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                    آقا کیوان شما در ارز دیجیتال هم فعال بوده اید احتمال با احتساب زیان انجا شده 85درصد درسته؟؟

واسه این سوال کردم چون قدیمی بازار هستید و این حد زیان در بورس بنظرم امکان پذیر نیست

دوستان لطفا زیانهای بازار دیگه هم بحساب بورس ننویسند دیگه ریزش بورس در این حد نبوده که یه حرفه ای و قدیمی بورس 85درصد زیان کند!!

عجب شانسی دارند نهنگهای کریپتو سرمایه ملتهای جهان سوم را کشیدند بالا و کسی هم حاضر نیست اسمش بیاورد

روزانه در این بازار میلیونها دلار از مردم لیکویید میشود و چندین ارز صفر میشود و... و کمتر کسی اسمش میاورد
                    بله من حدودا یک چهارم پول را انتقال دادم به بازار ارز دیجیتال ، ولی در آنجا یر به یر هستم .
                    این ضرر صرفا به بورس مربوط هست و کاملا واقعی دوست عزیز. شما 10 میلیاردت در بورس بشود 1.5 میلیارد چقدر ضرر کرده ای!؟!

گاهی با خودم فکر میکنم چی شد که من اینقدر مسخ و منفعل شدم و نتونستم در طول این زمان خودم رو نجات بدم، البته دست و پا میزدم اما بدتر میرفتم پایین! اصولا میگن وقتی در باتلاق میوفتی دست و پا نزن که سرعت فرو رفتنت بیشتر میشه!
                    من همیشه و به طور مرتب خرید و فروشهایم را در فایل اکسلم وارد میکردم ، اما دیگر ضرر انقدر زیاد بود که انگیزه ای برای ادامه ثبت در جدولم ندیدم. الان نگاهی انداختم ببینم بیشترین ضربه از ناحیه کدام سهم ها بود که با همین مقدار ضرر منهم متاسفانه جور در میاد.
                    حکشتی ، خپارس و دی بدترین ضربه را در بازار ریزشی به من زدند.
                    اینکه در مورد اشتباهات و زیان خودم در اینجا صحبت کردم که معمولا افراد به خاطر حفظ ظاهرشون اینکار رو نمیکنند یا به خاطر یادآوری تلخی اون ضرر حاضر به صحبت درباره اش نیستن ، صرفا برای اطلاع دوستان هست که بدونن بله ، همچین ضررهایی هم هست، یکی از دوستان رو هم دورا دور میشناسم دقیقا عین بنده زیان دیده ، قطعا از من بالاتر هم بوده و هست.
                    آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2022/01/09, 00:42.
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                      اشکال کار ما تحلیل [COLOR=#4b0082]بود، تحلیلی که درست بود اما به درد اینجا نمی خورد!
                      ...:(
                      - اما تازه واردها، بی تحلیل ها و ترسوها گفتند دولت مثل دفعات قبلی وقتی کارش با بورس تمام شد و بورس را به فنا داد. این بار هم همین کار را خواهد کرد، پس الفرار....

...
                      دقیقا همینطوره ، دوستی داشتم بساز و بفرش و که چند ماه آخر این بازار وارد شده بود و سبدش دست من بود ، وقتی ریزش شروع شد وحشت زده به من گفت بفروش باید فرار کرد! من اول نصیحتش کردم که صبر کند و نترسد ، اما او اصرار میکرد، منهم برایش فروختم و تسویه کردم و بهش میخندیم که خواهد فهمید که اشتباه کرده ...زمان اما نشان داد من اشتباه کردم و او بود که برد کرد و رفت!
                      آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2022/01/09, 00:52.

نظر

• Omid_Khan
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 714

بله من حدودا یک چهارم پول را انتقال دادم به بازار ارز دیجیتال ، ولی در آنجا یر به یر هستم .
                        این ضرر صرفا به بورس مربوط هست و کاملا واقعی دوست عزیز. شما 10 میلیاردت در بورس بشود 1.5 میلیارد چقدر ضرر کرده ای!؟!

گاهی با خودم فکر میکنم چی شد که من اینقدر مسخ و منفعل شدم و نتونستم در طول این زمان خودم رو نجات بدم، البته دست و پا میزدم اما بدتر میرفتم پایین! اصولا میگن وقتی در باتلاق میوفتی دست و پا نزن که سرعت فرو رفتنت بیشتر میشه!
                        من همیشه و به طور مرتب خرید و فروشهایم را در فایل اکسلم وارد میکردم ، اما دیگر ضرر انقدر زیاد بود که انگیزه ای برای ادامه ثبت در جدولم ندیدم. الان نگاهی انداختم ببینم بیشترین ضربه از ناحیه کدام سهم ها بود که با همین مقدار ضرر منهم متاسفانه جور در میاد.
                        اینکه در مورد اشتباهات و زیان خودم در اینجا صحبت کردم که معمولا افراد به خاطر حفظ ظاهرشون اینکار رو نمیکنند یا به خاطر یادآوری تلخی اون ضرر حاضر به صحبت درباره اش نیستن ، صرفا برای اطلاع دوستان هست که بدونن بله ، همچین ضررهایی هم هست، یکی از دوستان رو هم دورا دور میشناسم دقیقا عین بنده زیان دیده ، قطعا از من بالاتر هم بوده و هست.
                        به سهم دی (بانک دی) اشاره کردید، میدونید چرا اینهمه مدت بسته؟ و کی میخواد باز بشه؟

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
                          به سهم دی (بانک دی) اشاره کردید، میدونید چرا اینهمه مدت بسته؟ و کی میخواد باز بشه؟
                          نه متاسفانه اطلاع دقیقی ندارم ، اما ظاهرا به اخذ مجوز مجمع اش مربوطه

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                            ستاره‌دار(2)
                            • Jan 2022
                            • 1030

صداقت تان تحسین فراوان دارد دست مریزاد

البته چون تجربه بالایی دارید طبیعتا میشه حدس زد سرمایه کمی را با دانش بالای خود به 10 میلیارد رساندید

اگر امکان دارد بفرمایید از چه مقدار سرمایه به 10 میلیارد رسیدید که الان افت کرده تا 1.5 میلیارد
                            آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2022/01/09, 07:52.

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

طی هفته گذشته نرخ بهره بین بانکی ۱.۲ درصد کاهش پیدا کرده است. نرخ سود سالانه اوراق هم حدود ۲ درصد کاهش داشته است.
                              شنیده ها حاکی از عزم جدی دولت به کاهش شدید نرخ بهره بانکی هست.
                              گوش شیطون کر ظاهرا دیگه قصد فروش اوراق هم ندارن

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4117

کاش 20 درصد در زیان بودم ، کلاهم را مینداختم هوا!
                                من رسما 85 درصد از پیک مرداد 99 در ضررم با دوبل رقم سرمایه ای که گفتید!
                                چرا ؟ چون گمان میکردم از یکسال و نیم تا الان نه دلار ارزان خواهد شد و نه کالایی و تورم در حد ونزولایی...همه چیز عینا طبق پیش بینی ام بود به جز تنها جایی که حراجی زدند خود بورس بود بر خلاف تمام کشورهای متورم!!!
                                درود
                                85% زیان از پیک ؟!!!! اخه چرا و چطور ؟ یعنی تقریبا یک هفتم از سقف پارسال باقی مونده ؟ مگر اینکه کل سبدتون رو مواردی باشه یک ششم و یک هفتم شده اند که بعید باید باشه ، یا خرید فروش های مکرر و زیان روی زیان

یعنی از هر 1 میلیارد شما فقط 150 میلیون باقی مونده ؟؟؟؟ خیلی عجیبه !!! اگر چنین است پس 85% زیان دادید ولی بازم برای من قابل هضم نیست

زیان را با کاهش از سقف حساب میکنید یا برای برگشت ؟
                                برخی هستند برگشت سود را حساب میکنند . مثلا 40% زیان از سقف دیدند ولی میگویند 65% زیان . چون برگشت سودشون 65% باید باشه ولی این طور زیان حساب کردن صحیح نیست . زیان باید کاهش از سقف باشد نه سود در برگشت

نظر

در حال کار...
                                X