جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
    درود

بازارهای دیگه تابلو ندارن

خیلی از کاسب ها و مغازه داران که اجناس وارداتی دارن بدشون نمیاد هرچه سریعتر اجناسشون رد کنند.

منتها مشتری وجود ندارد.

مراکز خرید و مجتمع های تجاری پرنده پر نمیزند.

حتی هایپر استار هم به نسبت گذشته خلوت تر شده. هم گرونیه هم اینکه مردم سعی میکنند در حد رفع نیاز کوتاه مدت خرید کنند به امید کاهش قیمت ها!

جو پر کردن انباری های منازل هم خوابیده
    در بازارهای دیگه کاهش قیمت مثل بورس دیده نمیشه چندان !

اینجا فقط سرکوب هست !

بازارهای دیگه واقعی تر به نظر میاد شرایطشون ! تا بورس !

وضعیت بورس پیش اونا یه جورایی فیک و ساختگی محسوب میشه !!

نظر

• سهامدارعمده
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1198

اوج فاجعه رو تو مذاکرات شاهد هستیم عملا ایران نظاره گر هس و روس چین دارن جلو میبرن
      سهم خواهی و قرارداد بیست ساله خودشون رو بستن و الان برای ایران بحث برجام نیس دارن مذاکره برای بقای خودشون میکنن.
      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• شروع مجدد
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 913

آدم رو برق بگيره ولي جو نگيره!
        آنکه نامخت از گذشت روزگار
        هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
          صداقت تان تحسین فراوان دارد دست مریزاد

البته چون تجربه بالایی دارید طبیعتا میشه حدس زد سرمایه کمی را با دانش بالای خود به 10 میلیارد رساندید

اگر امکان دارد بفرمایید از چه مقدار سرمایه به 10 میلیارد رسیدید که الان افت کرده تا 1.5 میلیارد
          ممنون از محبتتون ، بله من تقریبا از صفر شروع کردم!
          من از سال 82 با مبلغ جزئی وارد بورس شدم ، در طول زمان هم به تدریج پس اندازی که میکردم رو بهش اضافه میکردم. در بدو ورودم مبلغ جزئی بود ، اونزمان تونستم ظرف یکسال سرمایه ام رو به 7 میلیون تومان برسونم که در اون سالها مبلغ خوبی محسوب میشد، اگرچه با تحلیل میرفتم جلو ولی الان میگذارمش به حساب شانس ، چون الان خودم اونو از تحلیل به دور میبینم. یادمه خصدرا که اونزمان در اوج شهره و آوازه شهر بود و قیمت 4700 تومان رو به خودش دیده بودم با ذوق و شوق در 2300 تومان خریدم اما با اومدن احمدی نژاد و سقوط بزرگ بورس منهم که سقوط رو تجربه نکرده بودم باهاش ساقط شدم و کل سرمایه ام نابود شد. خصدرای من رفت تا 45 تک تومان!!! یک برگشت کوتاه زد تا 75 تومان و من فروختم! سرمایه 7 میلیونی من شد 250 هزار تومان. من یکبار اونجا تمام شدم ، مدتی گذشت تا من خودم رو دوباره از نو بسازم و مجدد با پس انداز کمی برگردم تو دهن شیر و از اونزمان تا الان هست که مجدد خودم رو رسوندم به این مبلغ ، فقط از خودم دیگه انتظار نداشتم سقوط دومی رو تجربه کنم چون فراز و نشیب زیادی تو این بازار دیده بودم و از این نظر همیشه خودم رو سرزنش خواهم کرد، علی ایحال دیگه با واقعیت روبرو شدم ، ظاهرا اینجا هیچکس به اندازه من تا 85 درصد پولش رو از دست نداده و یا زودتر زده بیرون یا سهمهای بهتری در سبد داشته، پس فعلا من رفتم جزو دار و درسته ورشکستگان تاریخ /:.tonguesmiley:./
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3443

صفهای فروش کاما و مادیرا و ثاخت و زکوثر و شپارس و خیلی از سهمهای دیگه جمع شد و هیجانات در حال فروکش! در عرض مدت زمان 20 دقیقه 500 میلیارد تومان معاملات خرد انجام شد!

چافست 6 میلیون صف خرید بست!

نظر

• CHESTER.2020
              عضو فعال
              • Apr 2020
              • 1255

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
              15 سال پول های مردم بخاطر عنی سازی اورانیوم به فنا رفت
              خوب اگر بمب اتمی میخواستین اماده پاکستان براتون میساخت تحویل میداد
              اگر سوخت عنی شده برای نیروگاه میخواستین روسیه با قیمت ارزونتر بهتونب رای 30 سال تحویل میداد
              پس این شکلک ها و نمایش ها برای آتش زدن عمر مردم بود؟
              هم عمر هم مال. اقتصاد کینزی با هدف فقیر سازی آحاد جامعه حذف طبقه متوسط و تپل تر کردن الیگارشها به بهانه ی تحریم های خود خواسته... شما نسبت رشد دستمزد طبقه ی کارگر و کارمند طی 40 سال گذشته به تورم و همزمان میزان فرار مالیاتی الیگارشها را چک کنی کل نقشه دستت میاد...
              نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
              نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• nasserm
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 564

وقتی صحبت از نقد شوندگی بازار میشه و فروش به هر قیمتی

پدر بنده کد بورسی گرفتم براش و چند سالی هست که براش سبد گردانی میکنم ......

برای عروسی برادرم پول لازم شده هم زمین ساختمانی داره (مازاد ) هم زمین کشاورزی و هم محصول کشاورزی و ...

به ایشون گفتم از زمینا بفروش میگه خریدار نیست(البته به قیمتی که ایشون میفرمایند) و زمین کشاورزی و ........

با وجود اینکه تاکید کردم قیمتها خیلی پایینه باز میگه سهام نقد کن به هرقیمتی که شده (دیروز 160
                تومن نقد کردم براش) چهار روز دیگه میگه از بورس چیزی در نمیاد!!!

حرفم اینه غیر از بورس که داراییها به هر قیمتی فروخته میشه هیچ کس حاضر نمیشه اموال و داراییهای ملموس رو زیر قیمت بفروشه

نظر

• شروع مجدد
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 913

هر جورم كه فكر ميكنيم زمان رشد بازار نيست چون هنوز غالباً علي رغم گلايه مندي از شرايط قلباً اميد به بازگشت بازار دارن!
                  هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4132

باتلاقی بی رقیب برای برخی نمادها
                    شاخص محترم نصف راه را برگشت و پیش بینی هم میشد که با شل کردن بازار کف جدید بازم زیاد ببینیم . هنوز نصف راه رفته را برگشته نه بیشتر !!!! نصف دیگه را برگرده چی میشه
                    خیلی از کم جون هائی که در اون یک هفته بامبول 10 فرمان و فنگ محسن رضائی نتونستند رشد درستی داشته باشند و در حد 10درصد یا کمتر رشد داشتند در حال کف های جدید هستند
                    و به این میگن باتلاق تمام عیار برای بخشی از این بازار به لجن کشیده شده

هر 45 تا 60 روز یه بار یه بامبول و 5 روز کاری بزن زیرش و بعد 45 تا 60 روز دیگر فرسایش و خون به دیده شدن همگان . عجب بازی و داستان غم انگیزی

نظر

• رادین1
                      عضو فعال
                      • Dec 2018
                      • 4719

پ

کلیات بودجه ۱۴۰۱ تصویب شد / مجلس با حذف ارز ترجیحی موافقت کرد

نظر

• فین
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1158

خب توافق می خواد بشه پس دلاریها منفی!!!! خب توافق نمی خواد بشه پس بانکی و خودرویی منفی !!! از همه جالبتر اخزاها هم منفی شدند!!! یعنی بازار همزمان به توافق و عدم توافق و هم توافق و هم عدم توافق معتقد است!!!!!! یعنی بازار کاملا سردرگم است. معمولا در سردرگمی بازار بهترین شکارها را می توان انجام داد. البته به مرور و پله ای و تا انتهای دی ماه. در بیست سال سابقه بورسی هیچگاه بازار را این قدر سردرگم ندیدم. معمولا پس از سردرگمی گشایش پیش می آید.

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۱ با ۱۷۴ رای موافق نمایندگان مجلس تصویب شد
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• فین
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1158

امروز صادرات فروختم. البته 5 هزار سهم از یک میلیون و خورده ای سهم !!!!!!!!!!! فقط برای اینکه بدون معامله روز را تمام نکنم!!!!!!!!!

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                              ممنون از محبتتون ، بله من تقریبا از صفر شروع کردم!
                              من از سال 82 با مبلغ جزئی وارد بورس شدم ، در طول زمان هم به تدریج پس اندازی که میکردم رو بهش اضافه میکردم. در بدو ورودم مبلغ جزئی بود ، اونزمان تونستم ظرف یکسال سرمایه ام رو به 7 میلیون تومان برسونم که در اون سالها مبلغ خوبی محسوب میشد، اگرچه با تحلیل میرفتم جلو ولی الان میگذارمش به حساب شانس ، چون الان خودم اونو از تحلیل به دور میبینم. یادمه خصدرا که اونزمان در اوج شهره و آوازه شهر بود و قیمت 4700 تومان رو به خودش دیده بودم با ذوق و شوق در 2300 تومان خریدم اما با اومدن احمدی نژاد و سقوط بزرگ بورس منهم که سقوط رو تجربه نکرده بودم باهاش ساقط شدم و کل سرمایه ام نابود شد. خصدرای من رفت تا 45 تک تومان!!! یک برگشت کوتاه زد تا 75 تومان و من فروختم! سرمایه 7 میلیونی من شد 250 هزار تومان. من یکبار اونجا تمام شدم ، مدتی گذشت تا من خودم رو دوباره از نو بسازم و مجدد با پس انداز کمی برگردم تو دهن شیر و از اونزمان تا الان هست که مجدد خودم رو رسوندم به این مبلغ ، فقط از خودم دیگه انتظار نداشتم سقوط دومی رو تجربه کنم چون فراز و نشیب زیادی تو این بازار دیده بودم و از این نظر همیشه خودم رو سرزنش خواهم کرد، علی ایحال دیگه با واقعیت روبرو شدم ، ظاهرا اینجا هیچکس به اندازه من تا 85 درصد پولش رو از دست نداده و یا زودتر زده بیرون یا سهمهای بهتری در سبد داشته، پس فعلا من رفتم جزو دار و درسته ورشکستگان تاریخ /:.tonguesmiley:./
                              کیوان خان ! بگذریم که بالاخره میدونیم ریسکهای سنگین و بلاوجه! که شما کردی....خوب اصولی نبوده دیگه! قبول کن!
                              البته اکثرا از این تجربه ها داریم.

ولی حرف من یک چیزه:

پولی که از دست دادی....تو پیداش کرده بودی؟ یا پول تو رو پیدا کرده بود؟:D

اگر پول تو رو پیدا کرده بود! خوب بادآورده رو باد برده دیگه...خیالی نیست پس!

ولی اگر تو پول رو پیدا کرده بودی! شک نکن! بازم پیداش میکنی!

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• شروع مجدد
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 913

مرزبندي دلاري و غير دلاري بنظرم مثل مرزبندي اصلاح طلب - اصول گرا هستش. حقيقت اينه كه بجز در مقاطع كوتاه بازار ما گله اي بالا و پايين ميشه.
                                هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

در حال کار...
                                X