جــــو بــــازار
Collapse
X
-
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
-
پاسخ : جــــو بــــازار
صندوقهایی مثل اعتماد ترسناک نیست؟؟!!! در قیمتهای بالای 4هزار تومان؟؟!!! اینا با ارزش اسمی هزار تومان عرضه شده اند اما چون سود ماهیانه نداده اند سود نیز به قیمت سهم اضافه شده!! و همچنان در حال اضافه شدن هست و قیمت معلوم نیست تا کجا میرود؟؟
من فکر میکنم صندوقهایی مثل کمند کارین امین یکم اینا چون هرماه سود تقسیم میکنند و در قیمت اسمی هزار تومان معامله میشوند شاید بهتر باشد
یه سود ماهیانه هم میاد به حسابتان و قیمت سهم نیز متورم نشده است!!!
فقط یه نکته خیلی مهم بگم حالا هرکه هر صندوقی میخرد بخرد اما باید شدیدا توجه کند همه سرمایه را ندهد یه صندوق حتی اگر سرمایه هم کم باشد 15میلیون هم اگر دارید بدهید واحدهای 3 تا صندوق نه یک صندوق!!!نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
نظر
-
کیان و یاقوت و فردای زاگرس و گنجینه یکم و آرمان آتی کوثر و کامیاب اشنا و... هم همینطور هستند.
همشون 1.6 الی 1.7 درصد میدهند.
البته بازار اینطور پیش بره احتمال زیاد اینها هم جا بزنند به زودی.
نظر
-
کارمزد صندوق ها مختلف است . درامد ثابت ها از etf کمتر است
کارمزد درامد ثابت ها را پیدا کردم
خرید و فروش برابر است %0.00725 از قیمت خرید یا فروش
در مجموعش میشه 0.00145
با توجه به اینکه مجموع کارمزد خرید فروش سهام 0.0127% است بنابر این کارمزد صندوق های درامد ثابت در مجموع 0.115% سهام است
با این اوصاف اگر صندوقی درامد ثابت با قیمت فرضی 10000 ریال خرید شود ، کارمزد مجموع خرید فروشش میشه 14.5 ریال که همون روز سوم سر به سر شدن است . ممکنم هست روز دوم باشد اگر اون روز رشد بیشتری داشته باشد
نظر
-
صندوق زیاده اما مطمعن تر کدامند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بورس ببنده پول بلوکه میشه و اول اعضای ممتاز پولشونو ور میدارند بعد به بقیه میدهند
الان هم سود بیشتر از اینه سهامدارای ممتاز ور میدارند برا خودشون و حداقلی رو تقسیم میکنند حداکثر تا 22درصد اگه بیشتر سود کنند که میکنند خودشون ور میدارند
از بانک بهتره در روز میتونی بفروشی سهم بخری بلا فاصله
روزهای قرمز بورس تنها سبزهای پرتفو هستند
نظر
-
در اصل توسط گالیور پست شده است View Postکاخ کرملین مگه مسجد نداره !!؟؟
پوتین با این ثروتش یک مسجد بزنه تو محوطه اش !!!؟؟
این همه خراج میگیره.
انگار پذیرایی فوق مجلل بوده.
خداوکیلی واسه چی این همه زرق و برق و تجملات !!!
هتل کوبورگ هم تشریفاتی و اشرافیه
یعنی نمیشه در یک هتل ساده جلسات (کاری) را برگزار کرد!!
تجمل یعنی هوتوتو داداش
در مورد تجملات و ریخت و پاش ... شما کابینه دولت را ببین . فقط دکوراسیون این تشریفات و میز مستطیل ( البته 3 ضلعی ) که نشستند اطرافش ببین ، ساخت همین دکوراسیون چقدر خرج داشته ؟ قیمتش سانتی است نه متری
فرش های نفیس ...
مجلس را ببین . هزینه یکی از میز و تشکلات جلوی یکی از این نماینده ها سر به فلک است
یه نگاه هم به کابینه دولت های غربی بنداز . بیچاره ها ندار و گدا هستند . اه ! میشینند دور یه میز و صندلی بی نهایت ساده و در حد کمتر از تشریفات حتی یک شرکت خصوصی کوچک ، هیچی هم رو میزشون از پذیرائی خبری نیست . یه اب میذارند که تشنگی نمیرند
مجلس عوام انگلیس را ببین
صندلی های بوفه اتوبوسی و ساده اندر ساده
نظر
-
در اصل توسط kh25 پست شده است View Postببخشید دوست عزیز جناب بی فور
من از دو صندوق کمند و امین یکم سالهاست که معمولا دارم
منفی اول برج واریزی سود هست سالانه حدود 22درصد اول هرماه بحساب میریزند و با این وجود بازم
هر 1000 تومن روی 5ریال وکمی بیشتر و کمتر هر روز بالا میره
هزینه کار مزد هم هر ملیون خرید یا فروش 750تا تک تومنی
نقد شوندگی بالا هر روز تصفیه روز بعد خرید سهم همان روز
با تشکر
منفی بخاطر واریزی سود بوده ؟ والا من که سر در نمیاوردم از کار این صندوق ها ولی با توضیحات شما بهتر روشن شدم
در مورد کارمزد هم درسته ، خودم هم حساب کردم . بله هر 1 میلیون دقیقش 725 تومان کارمزد دارد
نظر
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Postکارمزد صندوق ها مختلف است . درامد ثابت ها از etf کمتر است
کارمزد درامد ثابت ها را پیدا کردم
خرید و فروش برابر است %0.00725 از قیمت خرید یا فروش
در مجموعش میشه 0.00145
نظر
-
در اصل توسط گالیور پست شده است View Postکاخ کرملین مگه مسجد نداره !!؟؟
پوتین با این ثروتش یک مسجد بزنه تو محوطه اش !!!؟؟
این همه خراج میگیره.
انگار پذیرایی فوق مجلل بوده.
خداوکیلی واسه چی این همه زرق و برق و تجملات !!!
هتل کوبورگ هم تشریفاتی و اشرافیه
یعنی نمیشه در یک هتل ساده جلسات (کاری) را برگزار کرد!!
تجمل یعنی هوتوتو داداش
در مورد این حرکت بچگانه و ریاکارانه حرفهای زیادی زده شده
یکی تیکه انداخته گفته حاجی حواست هست اونجا غصبیه و مال خاندان رومانوف بوده
یکی دیگه گفته اینجایی که تو داری نماز میخونی محل تردد سگهای پوتینه
یکی دیگه گفته تجدید وضو کردی یکی هم جواب داده .... به مملکت وضو را باطل نمیکنه
خلاصه لم دادن ارباب پوتین و آدامس جویدنش در زمان این ملاقات هم خیلی جالب بودآخرین ویرایش توسط دودو؛ 2022/01/21, 22:45.✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر
-
اینها اینهمه زر زدند و پز عضویت در پیمان شانگهای را دادند یک عده هم توی این سایت و جاهای دیگه چقدر با خوشحالی تحلیل کردند و از فواید این عضویت گفتند غافل از اینکه ارباب پوتین باز هم ضایعشون کرد و گفته ایران فقط عضو ناظر پیمان شانگهای هست خخخخ
خلاصه هر جور نگاه کنید این سفر بد جوری حکومت و طرفدارانش و شخص ابرام را ضایع کرد✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر
-
در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Postدرود..
دوست عزیز....قبلا در تاپیک امروز چه کردید؟...توضیح دادم....بنده همه صندوق ها را ...یک به یک بررسی کردم...بهترین شان صندوق اعتماد است...با میانگین 1.7 % سود ماهانه...امروز بخرید فرداش...سر به سر میتونید بفروشید..
کارمزد خرید و فروشش...نزدیک 2 تومان هست...روزی 24ریال به قیمتش اضافه میشه...
واقعیتش خیلی روی این... صندوق ها بررسی داشتم...برای همین با اعتقاد میگویم...فقط صندوق اعتماد...
مگر کارمزد اعتماد کمتر از بقیه است ؟
با فرمولی که گفته شد کارمزد خرید و فروش با قیمت فعلی اعتماد 6 تومان میشه نه 2 تومان و همان روز سوم سر به سر میشه . شاید هم روز دوم بستگی به درصدش داره که چقدر مثبت باشد
البته اعتماد ظاهرا درامد ثابت نبست درسته ؟
نظر
-
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
نظر
نظر